URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La ràdio municipal

Alternativa | 03 Maig, 2007 14:13

Seguim amb la publicació de nostre programa, dins  el primer capítol DEMOCRATITZAR LA DEMOCRÀCIA, avui publicam la part dedicada a la ràdio municipal, esperam vostres suggeriments, dubtes, crítiques, idees...

 També us pregam que doneu  la màxima difusió a aquest programa i a la possibilitat de participar en el mateix, quan més gent participi millor.

Avui m'han confirmat que hi haurà un debat a la ràdio municipal el 16 de maig de 19 a 21, al final la gent podrá participar. Hem demanat un debat al Port, on de moment no s'ha organitzat cap. 

Al Diario de Mallorca ja no es poden veure les preguntes que fa la gent des d'internet,
un
pas enrere quant a transparència.

 LA RÀDIO MUNICIPAL.

La ràdio municipal  és una les millors eines per estar en contacte amb la gent, per fer-los arribar la informació de servei que els convé i per detectar les mancances i les preocupacions de la  ciutadania. La programació radiofònica ha de garantir el pluralisme i la diversitat  i assumir els continguts institucional (no confondre amb partidistes) que permeten una millor comunicació i comunió Ajuntament i ciutadania.

Li donarem una mica d'humor a la secció amb fotograies no seleccionades per la campanya. Com no ens agrada això de fer-se  fotografies amb nins de propaganda electoral, vaig intentar substituir al nin de rigor per Ramón, "faveta" però no va funcionar, bruixa que és la cussa no va ajudar. Al fons J:J, i Antònia Cerdà "poca por".

 A continuació les propostes concretes 

PROPOSTES.

1.    Dins el pla general d’eliminació de barreres arquitectòniques , possibilitarem l’accés per a persones amb mobilitat reduïda a la ràdio

2.     Millorarem les instal·lacions de la ràdio.

3.    Farem arribar la senyal de ràdio Pollença a tot el municipi (Pollença, Port de Pollença i Cala St. Vicenç)  amb bones condicions.

-         Reforçarem la independència de gestió i professional de la ràdio municipal, per evitar-ne les ingerències partidistes. Cal que les treballadores i els treballadors tinguin garantides una estabilitat laboral com la resta de personal municipal.

-         Dotarem ala ràdio d’uns recursos econòmics adients que garanteixin uns continguts radiofònics de qualitat, una estructura de personal mínima i estable, però suficient, per fer un servei públic i l’encaix dels col·laboradors i de les entitats ciutadanes a l’emissora. Mitjançan:

-         Regularitzarem l’assignació pressupostària de la ràdio en forma de contracte-programa. El contracte programa és la fórmula que utilitzen les televisions i ràdios públiques per determinar quins continguts es poden considerar servei públic i, conseqüentment dotar-los d’una partida pressupostària que permeti dona el servei.

4.     Farem  un pla per tal d’augmentar els ingressos de la ràdio per mitjà de la publicitat.  Per solventar la manca de pressupost i personal, i de poder retribuir d’alguna manera als col·laboradors.

5.     Facilitarem els mitjans necessaris per la retransmissió per la Ràdio Municipal de tots els plenaris municipals.

6. Cedirem espais de la ràdio a tots els col·lectius i gent interessada del poble per aconseguir una ràdio el més comunitària i participativa possible.

7.    Promourem la relació entre la ràdio municipal i tots els centres d’ensenyament per tal de que puguin participar i fer de la ràdio una eina educativa amb la creació de tallers escolars.

8.     Donarem difusió a través de la ràdio municipal a tots aquells projectes i maquetes dels grups de música locals.

A més de partir de nostra pròpia experiència i de  suggeriments de  la gent que fa feina a la ràdio  hem  fet servir  part de  les conclusions de Memòria del III Congrés de Ràdio Municipal. Torre Agbar (Barcelona)10 i 11 de novembre de 2006.

 

Comentaris

Pepe

Minnie

Pepe | 03/05/2007, 15:55

Com saps de número 1 segons querpii va "una rata"

fralokus

Re: La ràdio municipal

fralokus | 03/05/2007, 15:52

Llavors dedueixo que no va de nombre "1".

Pepe

Bruixa

Pepe | 03/05/2007, 15:33

Ok Garci, tot d'una.
La cussa es diu bruixa, i com veus no em va ajudar a aixecar a Ramón.

fralokus

Re: La ràdio municipal

fralokus | 03/05/2007, 15:06

Quin nombre té el ca a la llista?

Garci

Re: La ràdio municipal

Garci | 03/05/2007, 15:06

On diu grups de música municipals ha de dir grups de música locals.

Pepe

Vergonya

Pepe | 03/05/2007, 14:58

Demà comentarem la notícia
de que El Consell ha inicia tràmits per aclarir la titularitat del camí Vell de Lluc

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb