URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'impacte sense excuses

Alternativa | 08 Maig, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

El 22 de maig de 2006 varen criticar a aquest blog que la construcció que es feia  a la plaça Joan Cerdà era  molt lletja i a primera línia, destrossant tot el parc. L’edifici es va començar a construir a finals del 2005 i quan va rebre crítiques per part nostra i dels veïns del Port pel seu fort impacte visual, Joan en aquell moment batle i regidor d’urbanisme es va excusar dient que seria gestionat per PRODIS. Nostre article al final expressava un desig;" que realment el bar es doni a PRODIS o similar".

La construcció va durar tot l'estiu passat a un ritme molt lent, des d'agost fins ara hem tingut uns banys públics tancats i ara ens trobam amb  que els nostres desitjos de moment no s'han complert. És una vergonya que el bar del local no sigui gestionat per PRODIS (Associació Pro Discapacitats de Pollença), únic aspecte positiu d’aquesta construcció. Es parla de manca de capacitat de gestió de PRODIS però el problema és que l'Ajuntament hauria d'haver oferit des de que es va començar l'edifici ( final 2005) un  conveni amb PRODIS per que l’Associació pogués formar als seus usuaris i contractar un monitor.

A la fi una altra mostra de la propaganda buida, i de la  manca de planificació de nostre regidor d’urbanisme Joan Cerdà.

 


 

   

Comentaris

Pepe

Bona informació

Pepe | 08/05/2007, 21:41

Gràcies per la informació fralokus.

Pepe

Complicat

Pepe | 08/05/2007, 21:40

Per demanar podem demanar però pens que no ens faran ni cas, la ràdio no s'ha plantejat aquesta possibilitat (demà li demanaré a Patricia). Ells hen demanat altre debat al Port organtizat per la ràdio i ens van dir que no, que a la gent li cansaria tan de debat (de festes i sopars no opinen igual). A Tele Mallorca el fan a les 16;00 i a les 00:00.
Procurarem gravar el debat i pujar fragments després a través d'internet.

fralokus

Re: L'impacte sense excuses

fralokus | 08/05/2007, 21:39

Si voleu saber en veritat el que ha passat us recomano que us "baixeu" la tertúlia del matí de "ONA MALLORCA" d'avui dimarts, aquí s'explica tot al detall.

Garci

Re: L'impacte sense excuses

Garci | 08/05/2007, 18:54

La tele ha donat a entendre que ha estat el consell qui ha aturat les obres. No dubto de que sigui per motius electoralistes.

Joan

Hola Pepe

Joan | 08/05/2007, 18:18

Ok, ja era hora!!!. Haurieu de mirar de gestionar per a que instalin una pantalla gegant a plaça, així poder seguir el debat en directe(estarà petat i no hi cabrà tothom). Supòs que ràdio Pollença(si diario de mallorca ho permet)retransmitirà el debat per a que tots els pollencins ho escoltin. Crec que la retransmisió per tele mallorca sempre es fa a uns horaris de baixa audiència i això restarà catalització social a tot el que surti de la taula d'exponents i públic.

Pepe

Hola Joan

Pepe | 08/05/2007, 17:09

A la ràdio em van entrevistar la setmana pasada, el dimecres 17 a les 21 participaré al debat de polítics ( després de 3 anys). Demà gravarem la falca electoral,ja la penjarem al blog.

Joan

....esto no es lo que parece

Joan | 08/05/2007, 16:59

El senyor Joan Cerdà Rull no ha aturat res, el consell respon a la denúncia de particulars per motius electorals, simplement no fa la seva feina , evita conflictes amb els poderosos i espera que denunciin dèbils particulars i així rentar-se les mans del que hauria d'ésser una feina obliga de la institució insular. Seguim immersos dins la desúrbia política a la carta. Mem si d'aquí a que em retiri això canvia. Pepe avisa el dia que vagis a la ràdio.

Garci

Re: L'impacte sense excuses

Garci | 08/05/2007, 16:03

Que trist veure a Joan criticant que se construeixi a un BIC com és son Espases i aturant les obres...i veure com aquí, on ha estat 8 anys de regidor no ha fet absolutament res pel patrimoni.
Doctor Jekill i Mr. Hyde.

Pepe

2

Pepe | 08/05/2007, 14:36

Dues rostres. Avui al Balears Joan critica el deute del govern amb PRODIS, però no diu res d'aquest tema

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb