URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Concurs.Misterios del Port.

Alternativa | 09 Maig, 2007 06:09

 Abans de començar la campanya, fem un concurs.

A la fotografia A podeu veure el local que va destrossar la plaça Joan Cerdà al Port, la major part del mateix es destina a banys públics i una petita part ( no es veu a la fotografia) a bar. L’Ajuntament ha convocat un concurs públic demanant 9000 euros anuals.

A la fotografia B podeu veure un local , la meitat del mateix es destina al venda de bitllets dels vaixells “golondrinas” que van a Formentor, l’altra meitat és la seu de l’Associació d’Amarradors. Per la meitat del local, un espai mínim “Lanchas La Gaviota S.A.” paga 9.000 euros a l’any ( explotació 3 anys) boib nº 104 (12-07-2005).

A l’altra fotografia C podeu veure un altre local al mateix Port, que s’utiliza com cantina, per aques local varies vegades més gran,22,63m2 es paga 5.800 euros a l’any (amb IVA), explotació 5 anys. Boib 169 (10-11-2005). La concessionària va tenir la sort de ser l’única concursant i de que el seu marit sigui el responsable de controlar el número de taules i cadires que pugi situar a l’exterior.

Bé hem decidir sortejar un magnífic rellotge- estació meteorològica ( cortesia del PP) al que doni la resposta més simpàtica per explicar com el local C  a pesar de ser més gran paga 3.200 euros menys a l’any que els altres dos A i B.

A                                                 B

                 C.



 

Comentaris

Garci

Re: Concurs.Misterios del Port.

Garci | 08/10/2009, 11:44

Gràcies anònim per la correcció. Tot i que fa més de 2 anys d'aquest comentari.

anònim

correcció garci

anònim | 08/10/2009, 11:27

inversament proporcional, no directament...

a més aprop de l'aigua, menys se paga...

Pepe

·

Pepe | 02/06/2007, 14:59

Hola · just aquesta setmana Port s'ha dignat a contestar-nos, ja farem un article sobre el tema, de moment no n'hi ha gran novetats però el que tú comentes és molt interessant.
El tema del que tú dius "camellos y maleantes" tens alguna solució? ja que dius que menys criticar i més solucions.
Pel que sé aquest grup de gent es visitada periódicament per la Guàrdia Civil, els han registrat en més d'una ocasió i no han trobat res per parlar de traficants, tampoc ninguna prova per parlar de maleants.
Quan el creixement económic es fonamenta en grans infraestructures i no s'inverteix en serveis socials tard o temprà vindran els problemes.

joan ramon

excursions

joan ramon | 02/06/2007, 08:45

Estic d'acord amb tu, de fet per això us reconec la tasca.
Altre cosa, preparam una excursió que supos serà a final de juliol per el camí del coll de Siller.
Estaria bé que s'aprofites per demanar que es protegis definitivament Cala Carbó, cal recordar que al Pla General d'Ordenació Urbana actualemt és una zona urbanitzable.
salut

Garci

Re: Concurs.Misterios del Port.

Garci | 02/06/2007, 08:25

Gràcies Joan Ramon. Pensa que si fos electoraliste no ho aguessim denunciat el més d'octubre del 2006. haguessim esperat a l'abril. Si fas un repàs de les notícies del bloc te n'adonaràs de que el 17 Octubre, 2006 17:04 ja vam penjar una notícia del tema.
Fa falta transparència i honestedat, cosa que no hi ha a Ports. I ara que xerrin lo que vulguin, que por lo menos tenim raó en una cosa, ens amaguen informació pública, i sospito que si l'amaguen és per alguna cosa.

joan ramon

Això va bé

joan ramon | 02/06/2007, 08:17

A mi em va sorprendre la cantitat de gent indignada que he trobat durant aquesta campanya amb la manera de gestionar el "cap du moll", i això crec que a fet que les vostres denúncies us donasin vots, de totes maneres se prou bé que les denúncies no responien a una estretegia electoral, sinó a una tasca per dignificar les institucions públiques.
Veig en alguns comentaris que les persones que es volen beneficiar de entitats públiques estan molestes, per tant, trob que feis bona tasca.
Salut

Garci

Re: Concurs.Misterios del Port.

Garci | 02/06/2007, 08:01

Hola . sabem que hi va haver una primera convocatòria que no van agafar a ningú per no complir els requisits. Això deu ser del que tu parles i t'hi vas presentar. Deu dies després se va tornar a convocar i hi va haver una sola candidata.
Corregim si m'equivoc.
El gran problema és que no tenim la ionformació de tot el procés perquè no ens la volen donar, i és pública!
Si tu saps més ens ho pots posar aquí o escriure'ns a eurxella@yahoo.es
Salut

.

el tema de las pintadas

. | 02/06/2007, 05:46

en lugar de criticar tanto haber si solucinan el tema de los camellos y maleantes que hay en el pto...que les parece es buena idea ?

.

ni puta idea

. | 02/06/2007, 05:40

la cantina del muelle nuevo se presentaron tres candidatos y los tres eran para proponer empresas de nautica con lo cual fueron destituidos por no reunir los requisitos ya que este local va destinado al ocio como esta montado ahora, lo digo porque soy uno de los que pidio para tener el local ya que me dedico a la nautica........... un saludo para los que no estan enterados del tema

Pepe

Encara no

Pepe | 09/05/2007, 17:08

A tant encara no he arribat, però amb el que estic practicant llegint sobre urbanisme no et dic que un dia no arribi a entendre a Ozores

fralokus

Re: Concurs.Misterios del Port.

fralokus | 09/05/2007, 16:40

Pepe ets un fenomen, no em diguis que has entès l'explicació del Ozores.

Pepe

Ozorino

Pepe | 09/05/2007, 16:36

Quin conté es correspon al Port? Eld e"Ali baba", supós que vas veure que Ozores demanava el vot pel PP.

fralokus

Aixó punyetes

fralokus | 09/05/2007, 10:34

http://www.youtube.com/watch?v=e_jKLkA2w7o

fralokus

Re: Concurs.Misterios del Port.

fralokus | 09/05/2007, 10:32

Garci, no tens ni punyera idea.

Aixó

Garci

Ara sí que guanyaré una estupenda estació meteorològica!!!

Garci | 09/05/2007, 08:04

Molt fàcil. La distància a l'aigua, i per tant als fums i gasos radioactius que d'ella se'n desprenen, és directament proporcional al preu. La cantina és lo que està més aprop de l'aigua, per tant és llògic que pagui menys.
Tot va en relació del "col·locon" de vapors contaminats per l'aigua que tiren les "madones" al carrer quan fan net que duguin els que donen la concessió.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb