URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

ESPAIS PÚBLICS PARTICIPATIUS (P7)

Alternativa | 08 Maig, 2007 17:31 | facebook.com twitter.com

 

Seguim amb la publicació de nostre PLA DE FUTURA GESTIO MUNICIPAL PER AL MUNICIPI DE POLLENÇA, dins  el primer capítol DEMOCRATITZAR LA DEMOCRÀCIA, avui publicam el final de la part dedicada a participació ciutadana.

 També us pregam que doneu  la màxima difusió a aquest programa i a la possibilitat de participar en el mateix, quan més gent participi millor.

DEFINICIÓ PARTICIPATIVA DELS USOS DELS ESPAIS PÚBLICS.

Es tracta que entre tots; polítics,  entitats, veïnes decidam de manera participada quins volem que siguin els usos dels  espais públics, per tal d'incorporar-los al projecte definitiu; l'antic Col·legi Miquel Capllonch del Port, part de la illeta que és municipal , Can Llobera, Puig Santueri... Els pasos  a seguir serien

1.- Informarem de les  les limitacions i condicionaments dels espais. Cal considerar tres punt bàsics, garantir la seguretat, l’accessibilitat i la funcionalitat.

2.- Realitzarem  tallers de participació per la reflexió i debat de les propostes dels ciutadans, les associacions i  l'Ajuntament. Sistematitzarem  la informació recollida, analitzarem  les propostes realitzades i  la seva viabilitat tècnica i econòmica i tornarem la proposta definitiva d'usos per a l'equipament

3.- Decidirem per consens l'ús dels espais amb tots els agents que s'han implicat al procés. La concreció de la proposta definitiva la realitzarà l'equip tècnic i la Comissió Permanent de Participació Ciutadana.

Podeu veure un procés concret desenvolupat a la pàgina de l'Ajuntament de Figaró - Montmeny. 

Una altra forma de fer campanya electoral. IU de Rivas Vaciamadrid. Ismael Serrano el adivino.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb