URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

FEIM FALTA

Alternativa | 11 Maig, 2007 07:54 | facebook.com twitter.com

Avui podeu escoltar nostra falca electoral a les 11:05 a la ràdio municipal.

També avui debat a les 21:00 en el Club Pollença, dissabte el podeu veure a TV Mallorca a le s16:00 i a les 00:00.

Dilluns a les 20:30 debat centrat en esport al Club Pollença ( organitza club bàsquet de Pollença)

Comentaris

Pepe

Més debats

Pepe | 12/05/2007, 14:46

Gràcies Jona com tú dius és molt complicat en 5 minuts explicar cap tema. Temes com la disciplina urbanística, l'Auditori donen per un debat en exclusiva. M'ha agradat el resum que has fet (Noble, senzill, directe i sense amagar-se de res)per què era el que volia. Vaig dir tot el que pensava i no vaig amagar cap de nostres idees, si alguna cosa no va sortir va ser per manca de temps.
Comprenc humanament el que el va passar al moderador, és fort veure com gent que ha intentat excloure del debat a Esquerra i a nosaltres després demana la seva participació i et deixa per dolent.
Les preguntes d'internet van ser realment potents.L apena com he dit abans es no fer debats monotemàtics ( només hi ha un sobre esport) per debatre a fons però va quedar clar que hi ha partits que els interessa més les festes que debatre. Supós que vaig insitir massa en els pressuposts participatius , no és que siguin la panacea, però és un bon element democratitzador més, i segurament només nosaltres el portam al programa.
Esper millorar la nota dilluns i dimecres.
Faria falta una mica de pressió popular demanant un debat al Port, tinc la impressió que no volen saber res del tema.
El dimecres es poá telefonar a la radio durant el debat.

Pepe

Penós

Pepe | 12/05/2007, 14:32

El tema de l'expedient obert per Martí una vergonya més en el seu curriculum caciquil. Quin personatge? Sii entram a l'Ajuntament pensam examinar la seva labor amb lupa.

Garci

Re: FEIM FALTA

Garci | 12/05/2007, 10:32

I una suggerència, si voleu veure el patrimoni de Matas i com el paga: http://www.youtube.com/watch?v=4Pp8v_ZF-fU

Garci

Re: FEIM FALTA

Garci | 12/05/2007, 10:11

Està bé que algú de fora parli bé del debat d'en Pepe. Jo personalment vaig trobar que encara que el debat fos una mica llarg i per això se va fer un poc pesat, en Pepe va saber exposar bé el que pensam i no se va amagar de res. Els altres parlaven un poc amb la boca petita. I un clar "derrotat", el PSOE. Quin paperillo, a la meitat de temes no parlava perquè no tenia res a dir, i a l'altre parlava i no deia res. Joan va acabar molt alterat, i Tomeu estava content.
Estic content de que gent que no és de l'assamblea, com tu Joan, vegi que tenim tantes possibilitats. Salut!

Garci

Re: FEIM FALTA

Garci | 12/05/2007, 10:04

Coneguent un poc a Moises, no crec que faci les coses en contra seva. Segurament te motius per desobeir al sr. Ochogavia. El temps dirà però posaria fitxa per en Moises.

Joan

DEBAT

Joan | 12/05/2007, 09:20

Donat la dificultat d'exposar, comentar i debatre tots els temes dins un únic espai temporal, podem donar per bò aquest primer "pupurrí temàtic" pels vostros interessos.Noble, senzill, directe i sense amagar-se de rés, realment si teniu la confiança de part del poble pollencí i agafau experiència de la sana (no l'actual expriència polític-empresarial), crec que tendrem partit polític per bastants d'anys. En Pepe ha aprovat sobradament aquest primer enfrontament. Que uns sortíssin tranquils i els altres exaltats, ja dona a entendre que no tot són floretes dins l'ajuntament, ara molta gent podrà jutjar els comentaris del moderador, aquesta hipocresia d'alguns que reclaman davant una cosa i darrera una altre. Molta gent deu haber criticat en Mateu Ferrer, prò jo trob que així com havia començat la crispació al principi de la tertúlia en front a la seva persona i al diari de Mallorca, crec que tenia tot el dret de dir el que va dir. En definitiva, tot segueix "viento en popa", es veu que Pollença (territori) vos necessita i us dona totes les facilitats possibles pel camí d'arrivada. Va sortir una pregunta meva(una extensa en relació a les vtv il.legals que acabava amb ...els peus de fang), ja va ana bé. Pepe només comentar-vos que això dels pressupostos participatius, no garantiria la democràcia, ja que no tothom té temps per anar a debatre i votar pressupostos, i tampoc podriom dir que si no hi van és perqué no els interessa, jo crec se poden obrir les portes a la gent, però no com a "màxima", sinó com a un element democratitzador més, que ajudi a donar idees als partits polítics que tenen la nostra confiança.( Per la ràdio hi haurà mal temps una temporadeta).
EXAMEN: Política
ALUMNE: Pepe García
Nota: PA (progresa adecuadamente)

xiu xiu

Moguda folklorica

xiu xiu | 12/05/2007, 08:56

"Sin novedad en el frente". Pareix que amb aixó de la campanya electoral tot el demes s'ha d'aturar, i no es cert. Els regidors cutres continuen fent de les seves, a mes, amb mes crispació. S'ha iniciat un expedient sancionador a instancies del regidor de serveis "meus" al membre del Comitè d'Empresa del personal laboral Moises Bonnin. Motiu alegat, es nega a portar el mòbil i a conduir vehicles de l'Ajuntament. Motiu real: Es nega a servir la vanitat del caciquillo de torn, i als seus interessos electoralistes i particulars. Preten el treballador servir i treballar per i al poble qui es que el paga i a qui es deu, i per la dignitat i drets dels treballadors, pel que fou elegit com a representant seu.Aixó Martí no ho enten. Tot l'embull llançat per aquest regidor pertorba el degut funcionament normal dels serveis municipals i encareix també els cost d'aquests serveis sense contrapartida de que funcioni tot millor, a l'enrevés.

Pepe

Gràcies

Pepe | 11/05/2007, 17:38

Tú si que ets un caxondo.
Aquest és l'anunci que hem fet pel blog i el PIP, el cartell pels carrers va quedar fatal ( molt oscura la fotografi) vaig tenir que aguantar les "conyes" dels altres partits, però aquest matí l'hem pogut arreglar per que puguis seguir caxondo.
Gràcies pels teus anims, com diu to heavy; s'es van a enterar.
Segur que van al sopar, no tenen vergonya.

Joan

cartell

Joan | 11/05/2007, 11:59

M'agrada el cartell (me poses caxondo...!). No ara en serio queda molt agradable a la vista i dona bon "feeling". FEIM FALTA m'agrada,m'agrada.Tot de moment augura l'arrivada de canvis, mem....

Joan

comença el xou

Joan | 11/05/2007, 11:50

Ara que s'ha disparat la sortida, nosé si veurem qualque UM-UNPI al dinar de les "Corterades" que fan cada any. Ja sabeu per allò del "Tribunal Supremo". Es veu que l'han anat aplaçant fins que la cosa dels diaris refredàs un poc. El fan aquest diumenge i ja sabem que amb aquestes calors...nosé, nosé si qualcú sortirà escaldat...

Pepe

ja ja

Pepe | 11/05/2007, 11:23

Es lo que hay y espera que le pinten bigotes

fralokus

Re: FEIM FALTA

fralokus | 11/05/2007, 09:10

Hostias que feo a este no le voto

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb