URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Debat del Diario de Mallorca a Pollença

Alternativa | 12 Maig, 2007 13:23 | facebook.com twitter.com

Avui parlarem, com no, del debat electoral d’ahir organitzat pel Diario de Mallorca. Aquesta va ser la primera cita electoral de tots els partits. Bé, tots no, faltava ERC a la que no van deixar participar més que 5 minuts al torn de preguntes del públic.

El debat va començar amb polèmica. Tots els representants van demanar que ERC participés negant-s’hi el moderador. Unes quantes persones davant aquest fet se van aixecar i van marxar de la sala havent-hi un encreuament de paraules entre el moderador i unes persones del públic.

Després de l’exposició per part de cada grup del que per a ells havia estat la legislatura, on Pepe va estar realment bé. Va exposar 10 punts clars i concisos del que a nosaltres ens sembla que ha passat aquests quatre anys i lo que s’ha de millorar. Va començar amb molta força i molt bon peu.

Imatge de http://www.profesionalespcm.org/foto/NOAlPP.html

 

 

Al acabar va arribar al torn de les preguntes fetes pels lectors del Diario de Mallorca a Internet. Moltes d’elles molt dures i la majoria contra Joan Cerdà. Ell s’estranyava, no entenia com tot anava contra d’ell. En aquest moment és quan va començar el debat pròpiament dit. Van sortir temes com l’entitat menor del Port de la qual ningú va tenir la valentia de dir que no volien un Port amb més autonomia, tots optaven per fer-hi inversions i deixar-ho per més endavant. Només en Pepe va parlar de donar més autonomia a través dels pressuposts participatius. Un altre tema controvertit va ser el de l’Auditori on Joan Cerdà ens va voler prendre el pel duent-nos que el manteniment només costaria 20.000 euros a l’any (Això és el costaria només un sou del que obri i tanca la porta). Llàstima que en Pepe no expliqués més bé la nostra proposta sobre coordinar-nos amb Alcúdia. I l’altre tema controvertit va ser els de les vivendes vacacionals. Ningú va parlar clar. Tothom deia que s’ha de necessitar un pacte global. I lo més absurd, tant PP com UM parlaven de temes econòmics, que això és un bé per l’economia... però ningú va parlar del Medi Ambient, ni del Territori, ni de l’entorn, ni del futur que ens espera amb tanta destrucció. Se van limitar a dir-nos que ells no hi podien fer res al respecte. Tenen les competències però no hi poden fer res... Només en Pepe va ser clar i concís en aquest tema, és un negoci immoral fet damunt xalets il·legals que crea un precedent i un reclam a tots els que vulguin fer-se nous xalets. Biel del PSM va proposar una llei de Punt 0. I un altre tema interessant va ser el del Port i la corrupció de Mito i companyia. Pepe molt bé va explicar tota la corrupció del Port mentre els altres es dedicaven a no dir res i el moderador pitjava al PP a que se posicionés. Tomeu va quedar molt retratat dient que això no en sabia res i que és un tema de justícia. Li va molestar la pregunta. Una topada un poc forta va ser quan se va tractar el tema del vet a ERC i Alternativa EU-EV a la tertúlia de la ràdio i els intents de censura de Joan contra Alternativa quan anava a parlar per la ràdio. Joan es va indignar molt i va llegir-nos un escrit nostre que varem fer fa 3 anys pels foguerons al que comparàvem a Joan amb el Quixot. Això va fer molta gràcia a la gent. Ell deia que no volia xerrar amb en Pepe perquè li havia dit loco i perquè a més no s’entendrien per tenir diferents opinions polítiques. A lo que en Pepe va contestar que ell no te por a xerrar amb ningú i que xerrant la gent s’entén.

Després de moltes paraules sobre pressuposts, expropiacions... va venir el torn de les preguntes del públic. Miquel Àngel d’ERC va poder per fi parlar i just després el moderador va perdre els nervis i va acabar explotant contra la gent que li demanava que ERC participés. És lògic, al meu parer, que acabés explotant. Va dir fins i tot que un de la taula no ens volia ni a Alternativa, EU-EV ni a ERC i que en aquell moment demanava tot el contrari. Trist.

Les preguntes del públic van treure temes que realment preocupen a les persones: la supressió de barreres arquitectòniques, l’oblit de la Cala Sant Vicenç, on una dona demanava acaloradament que hi posessin llum, que passaria amb les illetes de la plaça, amb el deslinde de costes...

Jo personalment vaig demanar que se gasten amb les campanyes electorals. És un tema que duc creuat. El PSM gastarà uns 5.000 euros, és lo que han estalviat amb el sou de dos regidors. UM gastarà uns 12.000 euros, tenen més regidors, paguen quotes mensuals i els han fet aportacions personals. Alternativa, EU-EV te un pressupost de 1600 euros que no esgotarà i que cedirà lo que sobri a alguna ONG. El PSOE ha hagut d’endeutar-se amb un prestes personal de la llista per 13.000 euros. I el PP “més o menys això” uns 15.000-18.000 euros.

Hem de dir que el moderador va acabar demanant disculpes per la seva sortida de to, que de totes maneres me va agradar com ficava “canya” a Joan i que no me va agradar que donés la culpa a tots els partits de la no participació d’ERC quan això és culpa del Diario de Mallorca.

Les meves conclusions: En Pepe ho va fer francament bé, clar, concís, dur i directe, encara que avegades parlava massa ràpid i no se l'entenia del tot bé. En Biel va estar bé, al meu parer va estar una mica recolzant a Joan(com ha dit en Joan...). En Tomeu a part d’embullar-se algunes vegades i no mullar-se massa va sortir content del debat. En Joan va perdre els nervis uns quants cops, estava indignat que totes les preguntes anessin contra d’ell i al final en va sortir un poc mal parat. Na Francisca va ser la gran derrotada, molta fluixa. La meitat de les vegades no deia res, perquè res tenia a dir, l’altre meitat xerrava i no deia res. Va ser una mala nit pels socialistes.

No se si me deix res important. Tansols afegir que gairebé tota la gent que anava a aquest debat ja tenia el vot decidit, però que ve servir per veure la capacitat de cada candidat. I perdonau per l'extensió.

Comentaris

Pepe

Va bé

Pepe | 20/05/2007, 21:37

JRV gràcies a qwerpi el blog s'anima més i fa una que surt entre el més visitats, el que fa arribar cada vegada mé sgent al blog

xiu xiu

no desbarateu

xiu xiu | 20/05/2007, 16:24

Ara que en qwerpipi começava a expresar-se un poc en cililitzat, anau , li feis el contrari i el feis desbarrar de bell nou. Dialogar amb un resentit te aquestes coses. veu monstres de pertot i ataca . Vaja perdua de temps¡¡

Pepe

Ha tornat el qwerpin de sempre.

Pepe | 20/05/2007, 16:06

Ja has tornat a ser el qwerpi de sempre, no ha svalorat que em vaig molestar de fer feina fins l'una per contesta-te. T'he donat dades molt concretes
a)De demagògia res, Joan havia fet unes declaracions i les havia d'aclarir publicament (cosa que no l'agrada)Q
b)No soc un expert de llenguatge corporal, però si que sé perfectament quin era el meu estat d'ànim durant el debat ( pens que millor que tú)i el moment de llegir el fragment del Quixot va ser una gran ficada de pata de Joan. Ridicul el fas tú quan negues el que és evident, el debat ens va anar molt bé.
Joan tampo estaria d'acord amb tú, va sortir més que alterat, mentre que jo emvaig fer unes ceveses la nmar d efeliç.
Del tema de Miquel Angel ja veig que no cvols parlar, per que igual que Joan en aquest tema has ficat la pata fins el final.

Garci

Re: Debat del Diario de Mallorca a Pollença

Garci | 19/05/2007, 10:04

La música amansa les feres!

fralokus

Re: Debat del Diario de Mallorca a Pollença

fralokus | 18/05/2007, 15:06

Garci, ja n'hi ha prou de vídeos amb música de "SEPULTURA", que segons el personal amb tant ritme Pepe se'ns altera i li delata el seu llenguatge corporal.

"TULIPAN NEGRO"

Joan Ramon

cadascu el que és seu

Joan Ramon | 18/05/2007, 12:42

Per cert quwerpii a aquestes alcades deus ser l'unica persona del poble que no sap, o no vol saber que l'unic que va demanar directament abans del debat a Mateu Ferrer que poguesen participar tots a la tertulia, fou el candidat del PP.
I malgrat siguí de una ideologia que jo no compartesc, cal donar a cadascu el que és seu.
El Senyor rull pareixser que abanms, haguent parlat amb Mateu Ferrer havia dit que a ell li pareixia bé que no participasin els que no tenien representació.

Joan Ramon

Re: Debat del Diario de Mallorca a Pollença

Joan Ramon | 18/05/2007, 12:42

Per cert quwerpii a aquestes alcades deus ser l'unica persona del poble que no sap, o no vol saber que l'unic que va demanar directament abans del debat a Mateu Ferrer que poguesen participar tots a la tertulia, fou el candidat del PP.
I malgrat siguí de una ideologia que jo no compartesc, cal donar a cadascu el que és seu.
El Senyor rull pareixser que abanms, haguent parlat amb Mateu Ferrer havia dit que a ell li pareixia bé que no participasin els que no tenien representació.

Joan Ramon

Ets gran Querpii.

Joan Ramon | 18/05/2007, 12:34

Querpii amic meu, diuen que la veritat és un mirall trencat en mil bocins (Salvador Espriu).
A mi em sembla que tu et penses tenir un mirall sencer, i ningú de nosaltres el té, de totes maneres pareix que tu penses tenir el mirall sencer, i la majoria de gent que va veuré el debat i de`près a parlat amb mi, m'ha afirmat que el més perjudicat va ser Joan Cerdà Rull, de totes maneres amb els teus comentaris ja veig cap a on es dirigieix la teva defensa.
I trob que els de esquerra unida deuen estar contents vegent cm tu fas augmentar la participació al seu blog, i les simpaties de altre gent cap a ells.
una abraçada

qwerpii

Re: Debat del Diario de Mallorca a Pollença

qwerpii | 18/05/2007, 11:47

Que te passa Pepe? Te veig alterat, m'has dit que no en tenc ni idea unes 5 vegades, quan tu, en tot el teu comentari que et dugué feina fins prop de la una, només saps contestar, entre desprecis i justificacions sense sentit:
a)Que, efectivament, no estaves enterat del tema de la financiació de l'auditori, segurament perquè t'estimaves més fer demagògia política i criticar abans que informarte.
b)Que l'únic que ets capaç de dir contra el ridícul que vares fer és que no tenc ni idea de llenguatge corporal, basant-te supòs en que tú n'ets un expert (o t'ho creus, per variar). Qualsevol que vulgui jutjar ho pot fer a 3h 32 min del debat. La forma de remenar-te a la cadira és un senyal indubtable de nerviosisme, i demostra la teva hipocresia en negar-ho.
No fas les coses tan bé com te penses, o vols fer creure. Hauries d'aprendre del teu segon, és molt més humil que tu, sap reconeixer que no ho fa tot bé, a diferència de tu, que te creus el millor en tot.
I ara, com que sé que ho negaràs tot com un nin un altre pic, donant el que tu anomenes "arguments" i jo anomeno marejar la perdiu per no arribar enlloc, m'anticiparé a tu i deixaré aquest tema perquè discutir amb tú és com fer´ho amb un lloro.

Pepe

Jdt i Tomeu.

Pepe | 17/05/2007, 22:50

JDT; per festes i sopars sempre tenen temps,ara per fer el debat del Port tot han estat peros.
Tres regiros seria una sopresa molt agradable, personalment pens que estam entre 1 i 2.
Tomeu lo de que qwepi sigui Sísí no el crec però el seu odi a la meva persona és similar, estic segur que és una persona afectada per alguna de nostres denúncies.

Pepe

Arguments? qwepin qwerpin no anam

Pepe | 17/05/2007, 22:43

Al•leluia qwerpin a la fi t’has decidit a donar arguments., t’ha costat eh… clar després de llegir els teus “arguments” entenc per què abans no havies volgut argumentar res, fill meu tens una manca d’informació impresionat, t’has de preparar més les coses.
El tema de l’auditori.
Al tema de l’Auditori vaig dir ( i he repassat el debat) que si realment, com deia a la premsa Joan, es podien utilitzar el dobles per altres coses pensava que havia inversions més necessaries. Les declaracions exactes de Joan recollides al DdM (31-03-07) deian; “Este convenio no obliga a construir el auditorio de Moneo, pero es un dinero para el municipio que no debería rechazarse...” Joan al debat va aclarir que no s’obliga a construir l’auditori de Moneo però si una sala polivalent.
No rebutjarem el doblers si no hi ha altra solució, i si es fa l’Auditori lluitarem per què sigui el millor possible en gestió i administració. Ara si hi ha un canvi al govern ( com diuen les enquestes) negociarem que aquests doblers es reparteixen entre una sala polivalent i altres necessitats més importants (hi ha un munt, i seria un tema a parlar; escoletes municipals, transport públic, recalificació de Cala Carbó...).
Diues que sóm l’únic partit que s’oposa, error greu, el PSOE s’oposa exctament igual que nosaltres, encara que al debat no varen parlar amb la mateixa valentia que el fan al número 3 de la seva revista Poble, on a la portada donen arguments en contra de l’Auditori ( Hi ha un NO AL AUDITORI en majúscula).
Pollença no necessita “un emblema” necessita millorar i tenir cura del que ja té. En quant a que dius que no sé per què m’opos, pensava que llegies més aquest blog i ha un bon grapat d’articles on donam arguments que vaig resumir al debat; manca de previsió, de pla de gestió, excessiva capacitat ( et recoman nostra article on compara auditoris de la part forana), desaprofitament de la figura de la Mancomunitat...
El tema del pique amb Joan ja no l’argumentes, tornas a la teva línia habitual, si jo em reia quan va llegir l’escrit del Quixot era per què la gent també el feia, de totes maneres, de llenguatge corporal tens tan d’idea com dels temes que argumentes. Al final del debat hauries de veure com estava Joan, que pens ha intentar evitar un debat al Port què si es farà serà gràcies a nosaltres.
Quan tornas a intentar argumentar ficas la pata ben ficada, en aquest tema ja m’has demostrat que no tens npi, i que l’odi cap a la meva persona et fa “desbarrar” .
El 19 d’abril vaig dir a la ràdio municipal que el debat del DdM era coix per la falta de Miquel Angel.
El 20 d’abril tens un article a aquest blog que diu: “A Pollença fins ara als debats de les eleccions municipals sempre havien pogut participar tots els partits polítics que es presentaven, en aquest cas al ser l'organitzador una empresa privada serà molt complicat canviar la decisió, però a veure si entre tots la podem canviar. El debat no serà complet si falta uns dels alcaldables.”
El 2 de maig, si vols puc pujar el document al blog van demanar amb una instància a l’Ajuntament un debat a Pollença i altra al Port organitzat per la ràdio municipal i al primer punt de nostra exposició deiam; “ al debat del Ddm s’ha exclòs a un dels candidats” i s’han de fer debats amb la participació de tots. A Miquel Angel l’havia dit que tenia tot nostre suport si feia qualsevol acció, i el em va agraïr nostre suport, li pots demanar si vols. O sigui l’únic partit que públicament havia demanat la participació d’Esquerra eren nosoltres “majete”.
El moderador quan deia que només un l’havia demanat per telèfon la participació d’Esquerra es referia a Tomeu (PP), jo no l’havia dit res a Mateu per què en un principi també es va voler excloure a EU-EV del debat, al principi no eren, i m’en vaig assabentar per l’anunci de la premsa que participava al debat, per telèfon em varen avisar molt tard, en una conversa que no va arribar a un minut .
El que va quedar retrat i per això el seu malestar, va ser Joan que havia demanat nostra exclusió i la d’Esquerra i després es va voler fer el sant.
Francament qwerpi no sé que es pitjor quan només insultes o quan argumentes.

jdt

eleccions

jdt | 17/05/2007, 20:28

me agradaria fer una aposta han tots vosaltres a veure cuants de regidors traureu
que vos pareix'????
jo dic 3
AIXI ESPER I COMA MININ

jdt

sopar de futbet

jdt | 17/05/2007, 20:24

avui vespre UM sr michel a
convidat a n'els de futbet a un sopar en el polideportiu.
despres el sr.joan rull diu en el debat que no es posible,ajudar en les cuotes e n'els nins,be per fer sopars si que en tenen,vergonya.

tomeu

ets en sisi querpi=?

tomeu | 17/05/2007, 19:56

Querpii estas mal informat, la unica persona fou tomeu cifre
i un que digue que no feia falta fou joan cerdà

Garci

Re: Debat del Diario de Mallorca a Pollença

Garci | 17/05/2007, 17:50

QUERPII t'has aturat a pensar qui posa la resta de diners que falten i que no arriben del Consell ni del Govern ni de l'aire del cel? Els posa l'ajuntament. I has pensat qui pagarà els interessos dels diners? Doncs l'Ajuntament. Prefereixo una sala policalent a la mesura del poble, que ens costi menys i fer un conveni mancomunal amb Alcúdia, que endeutar Pollença amb un macroprojecte ambsurd. Que no hi ha més gent que ens pugui fer un auditori més barat i que faci bastar els diners que venen de fora i no haguem d'endeutar-nos els pollencins? No se quants diners arriben, 6? 7? milions d'euros. Per aquest preu no se'n pot fer un? No, a Pollença un moneo! Els pollencins som més que els altres, i les festes de la Patrona són les millors.
I parlant d'ERC hauries de saber més del que parles. Miquel Angel ja sap el que pensam i el suport que li hem oferit. Del debat no se si t'hi vares fixar se va aixecar gent quan ERC no va poder parlar, qui eren i de quin partit? Na Tonina, en Pep, n'Esperança, na Coro, n'Agustí, en Pere... qui va encarar-se amb el moderador? en Manolo, en Damià...
Qui està intentant que se faci un debat al Port de Pollença on hi participin tots?

fralokus

Re: Debat del Diario de Mallorca a Pollença

fralokus | 17/05/2007, 17:32

Pollença com "poble" o Pollença com "adjectiu".

qwerpii

Re: Debat del Diario de Mallorca a Pollença

qwerpii | 17/05/2007, 17:00

Pepe, t'huries de plantejar si aquestes valoracions són sinceres, i preocuparte per escoltar gent que et digui la veritat en lloc d'alimentar la teva sobèrbia amb "peloteos".
Vols arguments? Et posaré dos exemples:

En el tema de l'auditori digueres que els doblers es podien emplear en polítiques socials i altres coses. Aquests doblers arribaran si es fa l'auditori, si no, no arriben. I ja que ens els dónen, jo crec que una persona que vol el bé de Pollença els hauria d'agafar. Aquí jo veig dues possibilitats: o no t'enteres del tema i no ho sabies, o tens l'intenció de sacrificar el projecte i rebutjar aquests doblers per motius partidistes. Ets l'únic partit que t'oposes de forma taxant a aquest projecte que seria un emblema de Pollença i no saps ni perquè.

L'altre exemple és quan tengueres el "pique" amb en Joan, aquí hi hagué clarament un vencedor i un vençut: Tot d'una que comença a llegir el teu escrit del Quixot tu et comences a remenar a la cadira, a moure les mans, a moure el cap, i se t'escapa una rialleta ridicula un parell de vegades. Això s'anomena llenguatge corporal, i no menteix. Tot d'una que identificares el que llegia et posares nerviós, i tot el que fores capaç de parir varen ser justificacions absurdes de l'estil "jo no crec que sigui un insult tan gran..."

Per altra banda quedà clara la teva hipocresia quan es sabé que l'única persona que havia demanat que pugés el candidat d'esquerra a la taula era na Francisca i no tu. La imatge que tens penjada a aquest article és molt graciosa venguent de vosaltres.
Francament crec que ets la pitjor opció per Pollença.

qwerpii

Re: Debat del Diario de Mallorca a Pollença

qwerpii | 17/05/2007, 16:59

Pepe, t'huries de plantejar si aquestes valoracions són sinceres, i preocuparte per escoltar gent que et digui la veritat en lloc d'alimentar la teva sobèrbia amb "peloteos".
Vols arguments? Et posaré dos exemples:

En el tema de l'auditori digueres que els doblers es podien emplear en polítiques socials i altres coses. Aquests doblers arribaran si es fa l'auditori, si no, no arriben. I ja que ens els dónen, jo crec que una persona que vol el bé de Pollença els hauria d'agafar. Aquí jo veig dues possibilitats: o no t'enteres del tema i no ho sabies, o tens l'intenció de sacrificar el projecte i rebutjar aquests doblers per motius partidistes. Ets l'únic partit que t'oposes de forma taxant a aquest projecte que seria un emblema de Pollença i no saps ni perquè.

L'altre exemple és quan tengueres el "pique" amb en Joan, aquí hi hagué clarament un vencedor i un vençut: Tot d'una que comença a llegir el teu escrit del Quixot tu et comences a remenar a la cadira, a moure les mans, a moure el cap, i se t'escapa una rialleta ridicula un parell de vegades. Això s'anomena llenguatge corporal, i no menteix. Tot d'una que identificares el que llegia et posares nerviós, i tot el que fores capaç de parir varen ser justificacions absurdes de l'estil "jo no crec que sigui un insult tan gran..."

Per altra banda quedà clara la teva hipocresia quan es sabé que l'única persona que havia demanat que pugés el candidat d'esquerra a la taula era na Francisca i no tu. La imatge que tens penjada a aquest article és molt graciosa venguent de vosaltres.
Francament crec que ets la pitjor opció per Pollença.

Pepe

Yo también te quiero

Pepe | 16/05/2007, 21:40

Hola qwerpin, totes les valoracions que he rebut del debat són positives, i les he rebut de gent del PSOE, PP,UMP PSM, ERC i de gent totalment neutral. Hauries de concretar la teva crític ade que no anava preparat i faig ficar la pata? Com sempre no fonamentes les teves valoracions en res argumentat.
Evidentment tot és millorable; sobre tot el meu català, que a vegades m'acceler i que no hauria d'haver citat el nom d'Esteve de la ràdio (ja l'he demanat disculpes.
De graciós tens poc, em sap greu desilusionarte, és un amargat al que supó que hem tocat amb alguna de nostres crítiques, com ja te vaig dir una vegada esper que en la realitat no siguis d'aquesta manera.

Garci

Re: Debat del Diario de Mallorca a Pollença

Garci | 16/05/2007, 20:25

Amic meu, que bé, ja tornes a ser per aquí. Se veu que t'agrada aquest bloc. He escrit el que a mi em va semblar el debat. Esper una crònica teva. Ja se que no som imparcial però per això hi ha la possibilitat de fer comentaris. Esper els teus. I t'agrairia que no insultis ni faltis al respecte. Gràcies.

joan ramon

papers

joan ramon | 16/05/2007, 18:11

Per cert el que si va perdre els papers va ser en Joan Cerdà Rull

joan ramon

Amb més gràcia?

joan ramon | 16/05/2007, 18:10

Querpi, no segueixis amb aquesta fina ironia que estic a punt de rebentar de riure, que ets de bo, ni ozores i companyia et superaven.
t'enyorava
ajudes a pujar el ritme del bloc
:-)
una abraçada

querpii

Has de llegir més

querpii | 16/05/2007, 16:02

Jo encara esper algun contacte teu amb la realitat. Per la teva arrogància veig que te penses que ho vares fer beníssim.
Llegeix la part referent a ignorar els adul·ladors de El Príncipe, de Maquiavel. Potser t'ajuda a que no et pujin tan al cap els contactes lingüístics d'en Garci i companyia amb el final del teu aparell d'excreció (estic imitant la teva ironia pedant, però amb més gràcia).

Pepe

qwerpin meu

Pepe | 16/05/2007, 15:53

Qwerpi, quin debat vas mirar tú, el de Sa Pobla o el d'Alcúdia? Fas pena, encara esperam algun argument teu, no perdem l'esperança.

querpii

Re: Debat del Diario de Mallorca a Pollença

querpii | 16/05/2007, 15:27

Joder, Garci... Qualsevol que hagi vist el debat veurà que aquesta crònica no pot estar més adulterada, es nota que es teva. El cul d'en Pepe deu brillar de tantes llepades.
Per cert, va ficar la pota massa vegades i no va aconseguir fer immutar a ningú, i no és perquè no ho intentés; els altres s'ho tenien molt més preparat que ell.

Pepe

El problema existeix.

Pepe | 13/05/2007, 15:43

Fralokus pens que l'espècie que mira mal al Port de Pollença per desgràcia no s'ha extinguit, és més tñé molt de força a UM_UNPI. Una d eles poques crítiques negatives que vaig rebre al final de debat és que havia defensat la indepèndiencia del Port? Pens que tú mateix em vas comentar le scrítiques que havia rebut Tomeu per la piscina coberta.
El primer que hem de canviar és aquest "pique" i per comença run bon transport públic de bons i de veres.

fralokus

Re: Debat del Diario de Mallorca a Pollença

fralokus | 13/05/2007, 10:26

Port de Pollença Entitat Local Menor? Una sobirana ximpleria, el problema es crea quan tens una avaria en l'el teu carrer i l'operari et contesta tres o quatre dies seguits "Quan la brigada acabi a Pollença vindran a reparar-lo", i és quan es crea una polèmica no existeix.

El problema és que des del Batle, primera baula de la cadena, fins a l'operari que ha de realitzar l'operació que seria l'última baula hi ha algun problema, és cert que a Pollença hi ha gent que encara mira als "molleros" per damunt el muscle, però afortunadament és una espècie que s'està extingint.

Una fàcil solució seria una brigada fixa en el Port o compartida amb la Cala.

Pepe

Perdó

Pepe | 13/05/2007, 09:23

He de demanar disculpes pel meu català, que empijora a actes com aquest on has de pensar i parlar aviat. Seria molt més clar en castellà però hem apostat sempre per utilitzar el català,

Pepe

Gràcies

Pepe | 13/05/2007, 08:54

Gràcies, personalment estic molt content per què no vaig actuar com fan normalment els polítics; dient no el que pensen sinó el que la gent vol escoltar.
Després quan repasas els temas pensas per què no vaig dir això o aquest tema no ha quedat clar... Però en tres minuts parlar de temes com disciplina urbanística o Auditori és molt complicat.
Hi ha molta., però molta feina que fer.

jdt

debat

jdt | 13/05/2007, 07:32

vaig veure el debat ahir ,pens que en pepe va estar bastan be, al menys va dir la veritat de lo que pensava no com d'altres que no se varen voler banyar.
respecte a lo d'en MITO pens que tot's els que estan devora son com ell,batle regidoras ,regidors si no no eu consentirien. estan corrupte el que eu fa com aquell que eu consent.
endavant pepe eu demostrad le feina que feis.

fralokus

Re: Debat del Diario de Mallorca a Pollença

fralokus | 12/05/2007, 23:37

He acabat de veure'l ara, ja que com em temia m'he quedat "torrat" aquesta tarda i he pres la precaució de enregistrar-lo en vídeo.

Dir-vos que Pepe ha estat millor que els altres seria una mentida, Pepe està anys-llum per davant en models de gestió municipal, i és que crec que Pepe sobrava en el debat, com es pot estar en 2007 parlant de disciplina urbanística i de falta de personal.

Pepe ets galàctic i tal com ha dit M.A. Sureda de ER estem discutint el dia a dia i això hauria d'estar superat.

fralokus

Re: Debat del Diario de Mallorca a Pollença

fralokus | 12/05/2007, 13:41

No vaig poder anar, avui ho repeteixen en "M TV" a les 16:00 i a les 00:00 hores, esperem que no funcioni les "tisores" en temes calents.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb