URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ressaca del debat.

Alternativa | 13 Maig, 2007 09:50 | facebook.com twitter.com

  Avui el Diario de Mallorca fa la crònica del debat, primer us volia comentar algún aspecte dels que no parla la crònica com l’empipament de Joan Cerdà amb el moderador, no li va agradar gens que aquest llegeixi les preguntes tal qual, recordant-li el malnom de Sí, Sí per exemple. Tampoc va entendre per què la majoria anaven en la seva contra( lògic 3 anys de batle i 7 de regidor d’urbanisme). Però el que li va acabar d’empipar es que va quedar retratada la seva hipocresia de demanar davant de tots la participació d’Esquerra Republicana de Catalunya quan darrera havia demanat que no participessin ni els ni nosaltres.

Per cert una persona m’ha dit que no es va llegir la seva pregunta que era la següent; Si havia arqueòlegs supervisant les obres de la Fortalessa, un BIC?

Una altra cosa que em va impressionar és veure el projecte que havia de centre comercial pel Port, on és l’stay,  Joan el tenia sobre la taula, una pena que no el mostrés a la gent. Sabíem de l’existència d’aquest projecte de Ports per repartir negocis entre els amics, però és que era immens amb un sostre en forma de piràmide impressionant.

També he dir que vaig aguantar bé el calor i les tres hores i mitja llargues del debat, però ahir estava  KO. 

 Al titular han triat el tema del Port de Pollença com entitat local menor, aquest és un tema que a l’Assemblea tenim que debatre a fons encara. Tant Pere Josep com un servidor som partidaris de que el Port sigui entitat local menor, pensam que quan la administració és més propera, és millor, per què és més controlable i la comunicació amb la ciutadania és millor. Evidentment com podem veure dia a dia a l’Ajuntament no és una garantia que funcioni bé. La gent més veterana de l’Assemblea té por del caciquisme i del control que la dreta ha tingut normalment al Port i que una entitat local menor  serà un organisme caciquil en mans d’aquesta gent.

A la fi és el debat entre el que és ideal i la pràctica, pens que sempre s’ha de lluitar per aconseguir un model ideal i després ja solucionaren els problemes del dia a dia, de la pràctica...

Per aquestes diferències a l’Assemblea és va decidir de moment parlar d’un pas intermig que seria anar dotant al Port de major autonomia mitjançant partides pressupostàries decidides pels propis molleros.

Curiosament al final del debat un pollençi em va dir que tenia el seu vot fins que vaig defensar la independència del Port, o sigui per uns vaig dir res d’autonomia i pera altres vaig defensar la independència...

Una cosa si que tinc molt clara s’ha de terminar aquesta absurda competència entre Pollença i el Port, o són un municipi unit, i hem de començar canviar totalment el transport públic, o ens separam, però no podem seguir amb una unió “competitiva”, on ses criticada qualsevol millora en un dels dos nuclis.

I com va quedar clar també al torn de paraules hem recuperar la Cala com espai privilegiat que actualment està abandonat i en greu perill de destrucció.

 

A continuació l'esborrany dels deu punts que vaig llegir al principi del debat. 
 

 

Durant aquest quatre anys a Alternativa Esquerra Unida- Els Verds, a pesar de no tenir representació municipal, hem fet molta de feina d’oposició dura i rigorosa. A la campanya ens volem centrar més en nostres projectes des d’un punt de vista positiu. He resumit 10 propostes de millora a partir de la gestió de la darrera legislatura.

 

1       Fa falta recuperar l’ètica a política. Els pactes de govern s’han de fer sobre programes electorals no negociant unes inversions algunes molt necessàries, fetes amb doblers públics. Què hagués passat si UM no arriba a pactar amb el PP?, simplement que aquestes inversions, alguna de les quals era essencial no s’haguessin fet ( tenim l’experiència del que va passar duran el pacte de progrés amb el transport públic i  la depuradora). La ciutadania teniu el dret i el deure  d’enviar un missatge molt clar als polítics;  volem que les inversions necessàries es facin sense importar el color polític del governant. I aquest missatge el podeu donar amb vostre  vot, que és el més preciat que tenim a la democràcia.

 

2       Fa falta que els regidors de Pollença es centrin només al municipi on resta molt de feina per fer. Cosa que no ha passat aquesta legislatura.

 

3       Fa falta que l’Ajuntament sigui més rigorós i compleixi  els seus propis acords; aquesta legislatura no han complit els seus acords en temes com els  respecte als animals, l’obertura dels  camins públics o l’ordenança d’ocupació espai públic....

 

a.     un any sense complir el decret de batlia de  25 de Maig de 2006, i fer obrir el tancament il·legal de la carretera vella de Pollença a Lluc ) però també respecte al tracte als animals

b.     l mateix ajuntament que acorda (Comissió de govern) el 26 de maig de 2004 "reiterar el seu suport a totes aquelles iniciatives tendents a evitar  les actuacions que provoquen patiments innecessaris als animals" organitzi i subvencioni un acte on es fiquen els coloms a un tub, per ser tirades a pressió i tirar sobre elles. El cartell entra en detalls; coloms de prova i tirada a 6 coloms amollades amb tu b mecànic. Desempat amb coloms. 

 

4       Fa falta que l’Ajuntament s’impliqui més en tot el que afecta al municipi, encara que no sigui competència seva, i defensi els interessos comuns: El transport públic, la llei de costes ( Formentor), o tot el que ha passat al Port....

 

 

5       Fa falta més igualtat i una gestió més racional i professional de l’Ajuntament. S’han d’acabar els favoritisme, s’han de respondre a totes les dubtes  i peticions dels ciutadans, els treballadors municipals no han de ser independents del polítics. No s’han de confondre el que és públic i els que es privat. Tenim exemples múltiples d’aquesta confusió ;la gestió de Mito en  Ports, el funcionament de la ràdio municipal, la creació de càrrecs institucionals  per atendre necessitats d’un partit...

 

6       Fa falta més transparència per exemple en les contractacions que s’estan fent en aquest moment al refugi,  o en l’accés a informació com l’estudi sobre metalls pesats del Torrent de Sant Jordi o l’estadística infraccions urbanístiques...

 

 

7        Fa falta més participació de la ciutadania i aconseguir la participació de la majoria del ciutadans en les decisions que els afecten( l’Auditori, pressuposts, utilització dels espais públics com Miquel Capllonch, Can Llobera, illetes ordenació urbanística Carrer Beguins...). A Pollença tenim un gran actiu humà del poble que s’ha d’aprofitar i la millora manera és donar-les tot el suport institucional en infrastructures, recursos humans i econòmics, assessorament, formació, suport institucional... per a que els es centren en la humanització dels serveis.

 

 

8       Fa falta canviar nostre model urbanístic. A Pollença tenim una gran diversitat de medis naturals, un privilegi que es destrueix dia a dia. L’activitat econòmica s’ha de desenvolupar amb respecte al medi natural, al patrimoni històric i cultural del poble. Hem de reforçar la disciplina urbanística, aturar les construccions al sòl rústic i adoptar clarament polítiques proteccionistes del medi ambient. No es poden repetir actuacions tan desastroses com la de la segona fase de circumval·lació, destruint una de les poques zones de bosc que restava al Port amb centenars de pins tallats. Una destrossa justificada en que feia 20 anys que s’havia programat quan havia alternatives més barates.

 

9       Fa falta millorar les polítiques socials del municipi. Hi ha molta feina per fer, el municipi te greus mancances, especialment al Port. És imprescindible que les prestacions socials deixin de ser una “dàdiva” resultat de la “generositat” i la disponibilitat pressupostària de l’administració per adquirir la categoria de drets que poden ser reclamats i exigits per qualsevol ciutadà. Hem d’aprofitar la bonança econòmica actual per prevenir futures crisis, que només s’atenuaren si tenim uns bons serveis socials. La prevenció ha de ser un dels trets fonamentals en l’actuació dels serveis socials d’atenció primària. La implementació de polítiques de prevenció primària és la millor eina per tal d’evitar situacions de risc i exclusió social. Avui en dia la inversió en prevenció és pràcticament inexistent.

 

 

 

10 Fa falta una política més propera; recuperar i defensar els espais públics del municipi;  els camins., el litoral, les places, els carrers, els parcs infantils, les instal·lacions culturals i esportives. Milorar les coses del dia a dia, les que fan la vida més còmoda. Tenim molt de mancances bàsiques jo visc a una urbanització sense clavegueram, plena de clots. Fins que vaig a arribar a Pollença no vaig tenir necessitat de comprar-me un cotxe, per que tenim un transport públic lamentable, en hivern no tinc on anar amb el meu nin, quan passeig aquest amb el cotxet em  trob contínuament amb barreres arquitectòniques. Encara m’enrecord a l’exposició d’artesania a les presons feixistes quan varen tenir que pujar i baixar a una persona en cadira de rodes. No puc veure  la televisió digital ni escoltar la ràdio municipal a ca meva. Cada estiu  tinc aigua salada....

Comentaris

Garci

Re: Ressaca del debat.

Garci | 17/05/2007, 15:32

Alerta a les telefonades de darrera hora...esper que no ens censurin. Salut i força.

Pepe

Ràdio

Pepe | 17/05/2007, 15:15

Demà a les 13 explicarem nostre programa a la ràdio municipal.

Pepe

Una bona ajuda

Pepe | 17/05/2007, 14:36

Gràcies Joan si que ens interessa, si pot ser per diumenge per donar al mercat.

Joan

mates i murtes

Joan | 17/05/2007, 11:47

No es tracta d'arravasar-les per a sembrar, només és agafar quatre brotets per a regalar fermats amb un "bencís". Aguanten molt bé dins aigua , fan bona olor i desinfecten. Si vos interessa només m'ho deis i ja vos les faré arrivar.

Pepe

Campanya

Pepe | 16/05/2007, 22:17

Hola Joan, gràcies de nou pel teus ànims i consellas
Aquests dies faré més contacte directe amb la gent, teniu raó que en aquest sentit tinc un dèficit.
Tenim les alfabegueres del Bloc, com podien fer el regal d'un brotet de murta i mata de manera pràctica. Són plantes que no sempre aguanten bé ser "transplantadas", si coneixes algú o em dius com el puc fer...Tothom diu que els vots quan arriba la campanya pràcticament ja s'han decidit, però el que és cert és que en plena campanya tothom vull fer mil coses.

Pepe

Gracias Santiago

Pepe | 16/05/2007, 22:09

Hola Santiago.
Muchas gracias por tus críticas y consejos, ya te he dicho que las entiendo y que algunas las comparto.

Estoy convencido de que salimos, pero las matemáticas lo dirán el 27.
Lo que cuentas del PSOE hace cuatro años es una demostración de que las campañas son menos importantes que el candidato en el caso municipal.
Tienes razón en parte de lo que dices pero no en todo
Creo que hemos sido bastante rápidos en denunciar las cosas, la inmediatez dle blog es una buena muestra.
Si que tienes razón en que igual nos temíamso que haber centrado más en un tem ay machacarlo, hemos tratado tantas cosas...
Supongo que nos pides ser más agresivo con los otros partidos de izquierda, en eso lo siento una vez más pero no puedo. Creó que la gente está cada vez más harta de nuestras divisiones, hay que apostar por la unidad y eso empieza por centrarnos en PP_UM como objetivo de crítica. Ya sé que los votos no nos vendrán de ahí pero sigo confiando en el "seny" de la gente

Hoy me he pegado toda la mañana en el puerto, plaza y bares. Pese a que tengo permiso ya fui a trabajar el martés e iré mañana y pasado, te aseguró que me sentó muy bien. La política absorve y te aleja de la realidad con una facilidad pasmosa. Creo que quien me quiera oir tiene que venir también a nosostros El viernes al mitin del Puerto, el domingo estaré en la plaza de Pollença...

La actitud ganadora como tú dices es muy importante y tenemos que insistir en ello

Pensamos que no necesitamos más presupuesto, de verdad, y supongo que tenemos ese repelús que tiene toda persona de izquierdas al dinero.
Más importante que el dinero es que la gente como tú nos haga la campaña cercana, si yo me presento en casa de un amigo tuyo seguramente dirá y ahora a que viene éste, otro político más, si vas tú y le dices lo mismo que le diría yo es un voto más.
Espero que vengas a vernos a alguno de los actos y te presentes, así verás que soy de una pieza.

Joan

Re: Ressaca del debat.

Joan | 16/05/2007, 19:38

Per a qué la Pollença mediterrànea no perdi les OLORS... VOTAU-NOS. i regalau un brotet de murta i mata. Un detall senzill i inocent però amb un missatge clar que feria tornar tendre al que menys vos esperau...

Joan

debat ràdio

Joan | 16/05/2007, 19:23

Segueix així el teu procés d'aprenentatge per a la política municipal, mantenir-se dins un debat amb "experts" sense donar cap possibilitat per a agafar-te augura un bon futur. Quan les coses van bé no s'ha de canviar, alerta a les propostes d'assessors d'última hora. Ara que ja ets "grandet" i no t'han d'ensenyar rés. Això sí, Com ja vos vaig comentar un pic,un poc més de contacte directa amb la gent no vos vindria malament.
Nota: PA(progresa adecuadamente)( no sigui cosa que vos pugin els fums ). Venga xaoo

Pepe

Help

Pepe | 16/05/2007, 16:05

Hola Santiago, ahora me tengo que ir al debate de la radio, pero creo que tú ayuda me vendría muy bien, tenemos que quedar ponte en contacto conmigo en eurxella@yahoo.es

Joan

eleccions...

Joan | 16/05/2007, 12:05

Realment em d'agrair l'ajuda d'en Santiago però em d'evitar entrar dins el llindar que ens separa dels altres partits municipals. Ara això sí, fogir de favoritismes i excessos populistes, però sí intentar arrivar amb aquesta nova idea de fer política a tots els estaments econòmics i culturals. No ens em d'emborraxar amb les bones bibracions, ben asseguts ferms i senzills, però mirant cap endavant.... NO podem demanar "el oro y el moro" a un partit que tot acava de néixer. Millor créixer poc a poc i amb els fonaments indestructibles.Salut i força

Garci

Re: Ressaca del debat.

Garci | 16/05/2007, 09:54

Santiago, gràcias por tus comentarios. Me han encantado. Tus ideas son nuevas para mi, es bueno tener nuevos puntos de vista y maneras de hacer las cosas. Te pediria que no dejes de hacer los copmentarios. Y que si te apetece participar más directamente en la campaña solo tienes que ponerte en contacto con nosotros. Estariamos encantados con contar con tigo: eurxella@yahoo.es

SANTIAGO

PARA PEPE & co

SANTIAGO | 16/05/2007, 09:10

Buenos días Pepe & Co:
Me gustas! (cómo político). Refinaría algunas cosas, pero me gustas: tenaz, audaz y sobretodo fiel con uno mismo y prácticamente (no del todo, bajo mi punto de vista) convencido que esta vez se puede. Es lo que pretendo Pepe, terminar de convencerte. Sería muy fácil decir: que buenos sois vais a ganar las elecciones, pero no sería fiel conmigo mismo, y uno también tiene sus principios.
Creo que la estrategia es el factor individual más importante en una campaña electoral. Una estrategia correcta puede sobrevivir a una campaña mediocre (espero que sea vuestro caso) y una campaña brillante puede fallar si la estrategia es errónea (le paso al PSOE en las pasadas elecciones.
Pepe, el “timing” es una parte esencial de una estrategia global. Utilizar un tema demasiado pronto (o demasiado tarde) puede anular su impacto. Estas en tu recta final, utiliza bien el tiempo y provoca algo (una idea, una reivindicación, una propuesta muy concreta) que provoque impacto.
La percepción es más importante que la realidad. Muchos gente ve en ti un hombre honesto (explota esta condición) pero en cambio algunas ideas tuyas son algo radicales (ya sabes mi opinión acerca de algunos temas) radícalas un poco de tu vocabulario.
Pepe, dirigir una campaña (creo que eres tu quien dirige la de IU) no es un proceso democrático, es más parecido a una operación militar, si se hace bien. Mi impresión, y después de haberte escuchado en el Club el otro día, es que todo lo hacéis por consenso y mayoría; de aquí vuestra lentitud en muchos aspectos. Por ejemplo, el programa tendría que estar en la cale ya.
Hay tres cosas esenciales para ganar unas elecciones, en caso vuestro, y en estos momentos para tener representación: 1. decidir qué se va a decir, 2. decidir cómo decirlo y 3. decirlo y, todo de la manera más clara y sencilla. Creo que no habéis marcado bien esta estrategia.
Os veo algo temerosos en invadir el territorio de los demás partidos de izquierdas y algo “camaradas” con ellos. Hay que invadirlo (ponle comillas si quieres) no queda otra.
Pepe, de aquí a las elecciones sal a todas horas a la calle y habla con la gente. Los votantes quieren verte, oírte y hacerse una idea de quien es ese de la foto junto a unas siglas IU. Toca a las puertas de las casas, preséntate. Por cierto, yo aún no te conozco, no he hablado ninguna vez contigo, no conozco tu voz de cerca, ni tu mirada, ni tus gestos, ni si miras a los ojos, o si la tus vista gira a un lado a otro cuando hablas con alguien, sinceramente, no lo conozco ni te conozco. El candidato eres tú, ya tendrías que haberte presentado, ¿no te parece Pepe?
Hay que evitar autodestruirse. No se debe aceptar la derrota antes de cerrar las urnas. Esto lo hacéis bastante bien, aunque tengo que deciros, en especial a ti Pepe, que el otro día en pique tanto, que aquí alguien dijo almenos lo habremos intentado, no podemos no se que…NO, convenceros TODOS de que esa no es buena actitud, actitud ganadora en todo momento (por eso decía al principio que me gustas Pepe).
Si se comete un error, no hay que temer a admitirlo e intentar otra cosa. No hay campañas perfectas. Yo creo que habéis cometido errores (como todo el mundo) pero os cuesta admitirlos, reflexionar.
Las cosas menores a menudo son importantes (se vio en el debate ¿verdad?) Cifras como miles de millones significan poco para la mayoría de la gente. Para llegar a la mayoría hay que tener en cuenta su nivel de comprensión. ¿Qué le importa a la gente? Los pequeños detalles: 70 farolas rotas en la Cala Sant Vicenç decía esa señora que hablo en el Club. Si dijo 70 es porque seguro que las contó. Eso es lo que le importa a la gente, pequeños detalles. Mira una idea Pepe: hazte una foto delante de algunas de estas farolas y comprométete a repararlas si eres alcalde. Haz una nota de prensa por un lado y por otro reparte un folio con tu compromiso a todos los vecinos de la Cala.
Hay muchísimas cositas menores en el municipio, sácalas a flote.
Cuidado con las soluciones simples a problemas complejos. No hay ninguna. Si el problema es complejo, lo más probable es que la solución también lo sea. Hay formas de proporcionar explicaciones sencillas, pero cualquiera que pretenda tener una solución “sencilla” para las drogas, el paro, la inflación, la vivienda, las famosas casetas o cualquier otro problema complejo, está claro que no entiende dicho problema, y mucho menos su solución.
Creo Pepe que te alta conocer dónde reside el poder real de este municipio: lideres de opinión, empresarios (que también los hay de izquierda), etc. Si puedes y te da tiempo, deberías visitarlos. Si estas visitas se hubieran hecho con tiempo su presupuesto de campaña no sería el que. Hay alguna gente que le gustaría apoyaros, incluso económicamente, pero nadie se ha dirijo a ellos. Soy un ejemplo (de ayuda, no de poder real, dios me libre)
La información es poder, hay que usarla inteligentemente. Si tu hablas con la gente, aparte de que la gente te conocerá podrás extraer información. Ya se que lo haces (lo hago, estarás pensando), pero no lo suficiente Pepe. Te repito, conmigo aún no has hablado.
Pepe no tenéis que utilizar campañas negativas, no lo hagáis; si tenéis que hacerlo, que sean eficaces.
Sed persistentes, pero sabed cuando hay que dejarlo: casetas por ejemplo.
Hacer una campaña electoral es un negocio absorbente, lleno de presiones y de tensión. Pero también debiera ser divertido. Si una campaña electoral no tiene sus momentos de risa y alegría, puede convertir en aburrida y deprimente. Olvídate del blog por 10 días, ni siquiera te molestes en responderme, sal a la calle, habla con la gente, prioriza con quien hablar, preséntate, la gente quiere conocerte, pásate bien, divierte, ríe, haz que la gente se ría y se divierta contigo.
Mira Pepe, las elecciones son como una venta de un solo día. Esta es la razón de que el “timing” sea tan importante en una campaña política. Si estás vendiendo coches, el cliente puede comprar su vehículo hoy, mañana, la semana que viene o el año que viene. Pero el candidato (producto) en unas elecciones (venta) está disponible sólo unas pocas horas de un solo día (el día D.) Hay que conseguir que la campaña esté en su punto álgido lo más cerca posible al día D. Puede ser incluso mejor tener un punto álgido tardío que uno temprano; como mínimo la campaña se estará moviendo en la dirección correcta el día de las elecciones, pero hacerlo, eh?
Bueno Pepe y resto de compañeros que habéis llegado hasta el final de estas letras, espero no haberos aburrido demasiado. Una vez más ANIMO! Mis comentarios en este blog han terminado hasta después de las elecciones. Mi compromiso de voto es firme y espero arrastrar el de mi familia (tampoco hay que convencerlos demasiado). Mucha suerte en las elecciones y espero y deseo que mis pequeñas aportaciones os hayan servido, almenos para reflexionar o almenos para llenar el blog.

UN ABRAZO Y ENDAVANT!

Pepe

Gracias

Pepe | 15/05/2007, 22:57

Hola Santiago gracias por tus ides, vivo al aldo del León Dorado, además el dueño es un camarada, el viernes pasaré.
Por el bar del Poli voy una vez por semana y siempre ha habido allí Urxellas, mañana paso y hago campaña.
Entre los andaluces del Puerto contamos con "To Heavy, Luis Romero, JJ... creó que ese flanco está bien cubierto pero les diré que se muevan más.
Votos importantes del PSOE tenemos (si no me mienten), pero me han pedido discrección .
Todavía no hemos publicado todo el programa, preferimos ir parte por parte, el tema de
Pollença- Wireless (internet gratis para todo el municipio) lo hemos mirado y es imposible tecnológicamente hablando a no ser que se traiga la línea de ONO desde Sa Pobla. Es posible poner puntos de libre acceso. En aplicación de las nuevas tecnologías a la administración si tenemos el blog más activo de Pollença creo que es una demostración de que apostamos por ellas y esta parte del programa ya la hemos publicado. En el tema de turismo, desarrollo rural, empleo... cuando publiquemos esta parte nos puedes aportar ideas.
Pero en la campaña lo más importante es el boca a boca, que gente como tú nos haga buena propaganda, que invite a la gente a entrar en este blog, que reparta nuestra propaganda, que anime a la gente a que venga al acto electoral del viernes...
Mañana estaremos de 10 a 12 en la plaza del Puerto.

Santiago

Re: Ressaca del debat.

Santiago | 15/05/2007, 22:31

Santiago otra vez aquí!
Buenas! hoy ha escrito poca gente en el blog. Entiendo que hoy los de IU habeis estado de campaña, eso es bueno (i necesario). Santiago hace mucho tiempo que se ha enterado que IU está viva, i que se mueve. Yo nunca lo he puesto en duda. Lo que si pongo en duda es el cómo, así como la falta de aprovechamiento de oportunidades que el resto de la izquierda de este pueblo os ha brindado (sin cer consciente de ello, no vosotros, sino esta izquierda...)
Te voy a dar una idea Pepe, o una información, según se mire. Cada viernes, en el restaurante León Dorado del Puerto de Pollença, se reunen un buen montón de ex-socialistas a comer. Hablan de política, de tiempos pasados, de la Ramon y esas cosas. Quizás sería una buena oportunidad para brindarles la opción de que en estas elecciones te voten a tí. No puedes perder nada de intentarlo. Queda dicho.
Los andaluces de Pollença: otro nucleo de votos de la izquierda. No creo, con todos mis respetos, que estos se vean reflejados en la figura de Juan Fernández, además este va de 7 y si salen 3 a Dios gracias. No te olvides de los andaluces del Puerto. Estos siempre han estado en contra de la casa andaluza de Pollença. No han estado muy a favor. Un voto que siempre a estado en la izquierda se pierde por falta de dedicación. la mayoría de este voto no voto en las pasadas elecciones. Puedes encontrar este colectivo en el bar del Polideportivo del Puerto y en otro bar, estilo andalúz, cerca del polideportivo (color verde y blanco) que ahora no recuerdo el nombre. Más voto de la izquierda, te lo dije ayer, en los ex (cargos, regidores, miembros de la lista) de PSOE.Habla con esta gente, ya veras como te responderá.
Propuestas: bajo mi punto de vista, los partidos, incluido el vuestro, carecen de propuestas novedosas en relación a las nuevas tecnologías. Por ejemplo Pollença- Wireless (internet gratis para todo el municipio), aplicación de las nuevas tecnologías a la administración. En el tema de turismo veo un nulo desarrollo en los programas de turismo. No veo nada de desarrollo rural, nada sobre empleo, etc, etc.
Venga chicos, adelante coño! ánimooooooooooooooooo

Pepe

Feines

Pepe | 15/05/2007, 22:17

Gràcies Joan. És complicat passar de res a entrar, però les vibracions són molt bones. A tots ens agradaria a vegades fer més però de veritat que donam el màxim, pensau que no tenim lliberats ni un pressupost exgerat, però s'està fent feina i ja he dit que pens que nostra campanya serà més que suficient per asolir un regidor.
Demà serem al mercat del Port, a les 19 a la ràdio i avui he parlat amb el presidente de l'AAVV i el batle per què orgnitzen un debat al Port.
El divendres projectarem JA N'HI HA PROU a nostre acte electoral del Port.

Joan

eleccions...

Joan | 15/05/2007, 17:14

Permí, aquest Santiago s'ha enterat avui de que existiu, perque amb tot el treball que heu fet sense estar ni a la oposició..., realment crec que hi ha pocs patrtits que s'hagin mogut tant com vosaltres, la gent habans de jutjar s'ha d'informar de tot el recorregut. Així i tot és una dada vàlida que dona mesura de la temperatura d'influència eu-verds dels electors.

Pepe

Gracias Santiago

Pepe | 15/05/2007, 08:52

Gracias Santiago, casi todo lo que dices es cierto y lleno de lógica desde tu punto de vista. Lo que no puedo estar de acuerdo es con lo que dices que no nos hemos propuesto seriamente tener al menos un concejal. Desde el principio de la democracia IU-EV no ha estado tan presente como estos cuatro años en el municipio, y eso es resultado de un trabajo serio y continuado. Otra cosa es que no te convezca nuestra lista, discurso...Esta es mi manera de ser que es la que en este momento ha apoyado la asamblea con todas sus consecuencias.
La crisis del PSOE es evidente y hay un buen número de socialistas que nos votarán por qué han comparado lo hecho estos cuatro años por unos y por otros.
Ya te digo que entiendo lo que dices pero cada uno es como es, no puedo ir contra mi forma de ser. Si con todo no conseguimos 399 votos más, lo dicho la política no es para mi.
Confío en que al menos 400 personas en este pueblo sepan valorar el trabajo serio y no se dejen engañar por promesas de última hora, populismo y discursos huecos
No obstante cualquier idea concreta para mejorar, aqui estamos

fralokus

Muy constructivo

fralokus | 15/05/2007, 08:23

Santiago, me ha gustado mucho tu comentario, muy constructivo y a la vez estimulante. Parece que no es de locos conseguir un regidor por parte de IU-Verds. Por cierto en el Puerto UMP como salvadores del "suburbio" han perdido adeptos, otra cosa es el PP.

Santiago

Re: Ressaca del debat.

Santiago | 14/05/2007, 22:48

A los dos os digo: para mí el principal problema es que IU no tenga representación, Esquerra tampoco y el PSM justito, justito. ¿Por que? Recordareis la etapa del PSM al frente del área de medio ambien. ¿No cambiaron las cosas a bien durante esta etapa en temas de medio ambiente en Pollença? Reducción de perdidad de agua, recojida de papel reciclado, calles limpias, más papeleras, recojida selectiva, etc, etc. las cosas se cambian desde el poder, es así de cruel i duro, pero a la vez real. Pepe, salvapatrias si obtienes un mal resultado y sigues igual. Demagojia la justa. No que me jode de IU, en especial de ti Pepe es que no os habeis propuesto seriamente tener almenos un regidor: lo veo en tu programa, en tu dscurso, en tu equipo, en tu actitut.
Fijate en el PSOE: un partido, en estos momentos sin discurso, sin equipo, distanciado de la sociedad pollencina y con unos problemas internos que lo llevaran a perder como mínimo un regidor. Los dos, tres que queden, los soportara por el "efecto zapatero". Coño, vete a por esta gente, habla con ellos, diles que quieres ser su representante. Allí están los votos Pepe, no estan ni en UM ni en PP. es que tienes una oportunidad de oro y no la estás aprovechando.
En otro día durante el debate en el Club, desde tu posición pudiste ver a todo el público. ¿Vistes a caso un PSOE unido? ¿Vistes a ex-regidores? ¿Vistes a exmiembros del Comite? No estaban Pepe, ¿por qué? Porque en estos momentos el PSOE es un partido incoherente y desavenido y porque han perdido el norte respecto a la sociedad pollencina. A por esta gente Pepe! aquí está el voto, en la IZ QUI ER DA.
La coherencia en todo esto de la política es conseguir representación. Desde esta representación se puede cambiar las cosas, se puede crecer, se puede mejorar... Si no Pepe... perderás el tiempo, lo perderemos otros y todo esto no habrá servido para nada.
Para dejarte con buen sabor de boca,y además muy sinceramente te lo digo, mi voto será para IU. Ahora empiezate a mover en busca de este voto que te he dicho, porque solo te faltan 499 votos más para conseguir representación.
Animos!!!

fralokus

Re: Ressaca del debat.

fralokus | 14/05/2007, 22:46

Hòsties que m'he d'aixecar a les sis, però vull comentar això.

La cadena SER ha entrevistat a un fiscal o exfiscal general alguna cosa així, i ha comentat que s'està demostrant que els Ajuntaments per pressions dels veïns i altres, no poden dur el tema urbanístic i haurien de cedir-lo o millor arravassar-se'l per una entitat supramunicipal o altra creada per a tal menester. Jo no m'invento res, però començo a veure les orelles al llop. No sigues vosaltres.

Pepe

A las 7 arriba

Pepe | 14/05/2007, 22:46

Yo también me voy a dormir,mañana seguimos.

Pepe

Valor

Pepe | 14/05/2007, 22:38

Hola fralokus, estic segur que emroc no é sel que tú pensas.
Avui no ha hagut manera de pujar l'article (demà ració doble si la tecnologia el permeteix). Per això tampoc puc esborrat els comentaris doblats.
Hi ha un debat per fer sobre aquest tema, falta valor.

fralokus

Se me olvidó antes

fralokus | 14/05/2007, 22:37

Ya es tarde para mí, son más de las doce y tengo sueño, el tema urbanístico de las casetas salió en el debate por medio del moderador, que procedía de las preguntas hechas en Internet por los lectroes de Diario de Mallorca. No creo que el tema urbanístico sea el principal para IU, Pepe insistió en una democracia participativa y en el interés general.

Sería una locura empezar a dar piqueta a todos chalets, porque de caseta solo tienen el nombre, dado que hay familias bastantes endeudadas por la puñetera obra, y sería una faena muy grande ahora detenerles la actividad, pero no nos engañemos el problema puede venir solo, las agencias ya empiezan a dejar según que chalets sencillamente porque tienen mejores legales o ilegales, eso es lo que a mí me asusta realmente, una crisis, el fiscal no lo olvidemos que le de la vena de venirse por aquí y montat "un pollo", es una cosa demasiado volatil para dejarla pasar por alto, sin olvidad la tarifa "superturística" de los comercios locales y de las grandes cadenas de supermercados, con unos sueldos medios de los más bajos de España.

Garci

Re: Ressaca del debat.

Garci | 14/05/2007, 22:31

Si no conseguim treure un regidor ho haurem intentat essent honestos amb nosaltres mateixos. No vull estar a un partit que se calla les coses per uns vots. No perquè seria com els altres. Si això molesta a la gent i no ens vota, ja no hi podem fer més.
Per la campanya tenim 1600 euros. no n'hi ha més. No tenim regidors que ens cedeixin diners ni aportacions particulars com UM. Si vols aportar idees per guanyar les eleccions, que pareix que saps com es fa, aquí ens tens. No vull comprar vots amb regalets no festes articficials per joves, per dones, per vells...ho trob absurd i poc ètic. Feim dos mittings com la majoria dels altres però sense gastar tant. És un absurd lo que se poden arribar a gastar en un campanya. El vot està casi decidit i poca cosa podem fer més que confiar en que el nostre missatge arribarà. Competir a veure qui fa la millor festa o qui te la propaganda i els cartells més guapos i amb més quantitat és una cosa que crec que pocs vots dona a un partit d'esquerres i ecologista com és el nostre. Això si pot valer per UM PP o PSOE. El nostre vot vull creure que és més ideològic.
Gràcies per participar Santiago. Aquí ens tens pel que vulguis

Pepe

No por un puñado de votos

Pepe | 14/05/2007, 22:26

Gracias Santiago por participar (antes me olvidé de dartelas)
Para conseguir representación municipal hemos trabajado estos cuatros años, y duro. Las propuestas que hacemos són las que son, si tienes mejores las puedes hacer en este blog. Pero las hacemos siguiendo un modelo de ciudad no haciendo populismo el fin, que es conseguir representación municipal, no justifica los medios.
Si queremos cambiar la política la tenemos que cambiar desde el principio, como hemos hecho, trabajando a cuatro años para acabar con una campaña digna, sin excesos. Si quieres que juguemos a populismo y a gastar burradas acabaremos como los demás.
Mirá al final llego a pensar que quien no te quiere votar siempre encontrará una excusa para no hacerlo y no puedo estar pensando no puedo decir esto por qué... Nuestro voto se debe basar en la confianza de que podemos hacer las cosas bien y diferentes.
Lo qué pasará con IU-VERDS dependerá de sus afiliados, simpatizantes y votantes. Hace cuatro años no hubo ni lista y ahora aquí estamos. Conmigo estará claro lo que pasará si no sacamos un concejal y es que dejaré mi cargo de coordinador. No sé hacer las cosas como tú me pides, así de sencillo, siempre faltan manos en el mundo asociativo, Iniciativa, GOB ... ahí estaré.

fralokus

Re: Ressaca del debat.

fralokus | 14/05/2007, 22:12

Hostias, el blog este tiene hipo, le ha puesto a Santiago el comentario 4 veces, pero a lo que ibamos.

No hay que entrar en el Ayuntamiento a cualquier precio, si se renuncia a los principios e ideas unicamente se va por la "silla" mal vamos.

La sociedad pollencina es como es, porque aquí no llegado ningún palo, ni se han llevado a nadie con las esposas a los calabozos, entonces tú defiendes el tonto el último a la hora de hacerse la caseta, mal vamos, no hay sostenibilidad, consumo brutal de agua, etc.

Por cierto hoy me tocado Mercadona porque los precios de la sociedad pollencina, gracias a esas superalquileres de las casetas y esos superturistas que vienen yo nos los puedo pagar, para mí las casetas son un problema y muy grande. Saludotes

Pepe

Cambiar

Pepe | 14/05/2007, 22:11

Seria difícil no enterarse,que la cantidad de casas que hay en Pollença corresponden a un sector social muy amplio,
No obstante alguno de los que señalas también tiene infracciones urbanísticas. No pretendo hacer bandera de este tema, lo que pasa que es un tema muy importante que es tabú y yo me he limitado a decir "Tenemos un problema Pollença"
Si no se empieza a hablar del problema no encontraremos soluciones. Además de gente con una casa ilegal hay constructores y poromotores que tiene 4, 5, 6...En algún momento se tendrá que parar ¿no crees ?. Lo que se está construyendo últimamente poco tiene que ver con el modelo del que me hablas.
Esto no es un tema que pueda solucionar un partido sólo, en un tema que nos afecta a todos a nivel económico, ecológico, social... ya es hora d eabrir un debate serio. Si hablar de esto nos cuesta no salir, mala suerte así es la democracia,no voy de salvapatrias por la vida y mis aspiraciones políticas están subordinadas a la sinceridad. Pero sería una pena que la gente no se diese cuenta de que hay un problema encima de la mesa. Los poderosos se escudan en el miedo de la mayoría para arrasar ya no con casitas echas con esfuerzo sino con megachalets, pagan su 20% de multa sin inmutarse y a por otros mini solar.

Santiago

Re: Ressaca del debat.

Santiago | 14/05/2007, 22:00

Otro que no se entera. Haber Garcilaso, el tema de las casetas apartado, ok? Aquí de lo que se trata, o debería tratarse es de conseguir representación municipal. Con este tema, con las propuestas de llevais, que no calan, no calan para nada en la sociedad pollencina, creerme es así... y con 1600€ de presupuesto de campaña (y según Pepe en el debate, aun sobrará algo para alguna ong) no se puede conseguir representación municipal. Si lo + importe para vosotros es participar, enhorabuena! vais a participar, saldreis en alguna foto, la gente os ha visto en el debate por la tele, pero nada más... Si quereis cambiar la puta política que se está haciendo en este pueblo, hay que entender a este pueblo, no queda otra, y creo, muy sinceramente, que no conoceis ni entendeis a este pueblo, ni en lo referido a las casetas (legales o no) ni al resto de puntos que defendeis en vuestro programa.
Dime una cosa Garci, ¿ Qué pasará con IU-VERDS si no es capaz de sacar 1 regidor?
Gracias.

Santiago

Re: Ressaca del debat.

Santiago | 14/05/2007, 22:00

Otro que no se entera. Haber Garcilaso, el tema de las casetas apartado, ok? Aquí de lo que se trata, o debería tratarse es de conseguir representación municipal. Con este tema, con las propuestas de llevais, que no calan, no calan para nada en la sociedad pollencina, creerme es así... y con 1600€ de presupuesto de campaña (y según Pepe en el debate, aun sobrará algo para alguna ong) no se puede conseguir representación municipal. Si lo + importe para vosotros es participar, enhorabuena! vais a participar, saldreis en alguna foto, la gente os ha visto en el debate por la tele, pero nada más... Si quereis cambiar la puta política que se está haciendo en este pueblo, hay que entender a este pueblo, no queda otra, y creo, muy sinceramente, que no conoceis ni entendeis a este pueblo, ni en lo referido a las casetas (legales o no) ni al resto de puntos que defendeis en vuestro programa.
Dime una cosa Garci, ¿ Qué pasará con IU-VERDS si no es capaz de sacar 1 regidor?
Gracias.

Santiago

Re: Ressaca del debat.

Santiago | 14/05/2007, 22:00

Otro que no se entera. Haber Garcilaso, el tema de las casetas apartado, ok? Aquí de lo que se trata, o debería tratarse es de conseguir representación municipal. Con este tema, con las propuestas de llevais, que no calan, no calan para nada en la sociedad pollencina, creerme es así... y con 1600€ de presupuesto de campaña (y según Pepe en el debate, aun sobrará algo para alguna ong) no se puede conseguir representación municipal. Si lo + importe para vosotros es participar, enhorabuena! vais a participar, saldreis en alguna foto, la gente os ha visto en el debate por la tele, pero nada más... Si quereis cambiar la puta política que se está haciendo en este pueblo, hay que entender a este pueblo, no queda otra, y creo, muy sinceramente, que no conoceis ni entendeis a este pueblo, ni en lo referido a las casetas (legales o no) ni al resto de puntos que defendeis en vuestro programa.
Dime una cosa Garci, ¿ Qué pasará con IU-VERDS si no es capaz de sacar 1 regidor?
Gracias.

Santigo

Re: Ressaca del debat.

Santigo | 14/05/2007, 21:59

Otro que no se entera. Haber Garcilaso, el tema de las casetas apartado, ok? Aquí de lo que se trata, o debería tratarse es de conseguir representación municipal. Con este tema, con las propuestas de llevais, que no calan, no calan para nada en la sociedad pollencina, creerme es así... y con 1600€ de presupuesto de campaña (y según Pepe en el debate, aun sobrará algo para alguna ong) no se puede conseguir representación municipal. Si lo + importe para vosotros es participar, enhorabuena! vais a participar, saldreis en alguna foto, la gente os ha visto en el debate por la tele, pero nada más... Si quereis cambiar la puta política que se está haciendo en este pueblo, hay que entender a este pueblo, no queda otra, y creo, muy sinceramente, que no conoceis ni entendeis a este pueblo, ni en lo referido a las casetas (legales o no) ni al resto de puntos que defendeis en vuestro programa.
Dime una cosa Garci, ¿ Qué pasará con IU-VERDS si no es capaz de sacar 1 regidor?
Gracias.

Garci

A Santiago

Garci | 14/05/2007, 21:40

Hola Santiago. Hem discutit moltes vegades aquest tema a les assemblees. L'economia de Pollença ha crescut molt molt gràcies a aquestes casetes. La riquesa s'ha distribuit. No se que se pot fer amb elles. Ningú les tombarà, això és impossible. El tema de les famílies que s'han fet el seu xaletet amb els seus estalvis treballant setmana a setmana és un tema que ens hem cansat de discutir. Però lo que no se pot cpnsentir son aquests macroxalets que se fan de superluxe per llogar i que destrueixen moltissim el territori. Aquesta gent que només pensa en el lucre i en acumular riquesa i propietat, que te 7 xalets i que amb els beneficis se'n fa un vuite, a aquesta gent se l'ha d'aturar perque de lo contrari mos estam autodestruint. Encara que també degut a l'especulació la inflació ha crescut molt i que la gent que no te un xalet arrendat és comparativament molt més pobre a Polença que a un altre lloc i per això emigra molta d'aquesta gent.
Esper haver-me explicat i que segueixis participant i exposant les teves opinions d'aquesta manera tan civilitzada i sense insultar. El tema dels xalets és un tema que ningú te clar i que necessitam debator per trobar-hi una solució.
Salut i grpacies per participar.

Santiago

A LOS COMUNISTAS

Santiago | 14/05/2007, 21:13

Haber Pepe entérate coño! la cantidad de casetas ilegales que hay en Pollença son fruto de la tenacidad y valentía de mucha gente pobre, que gracias a estas casas han podido mejorar su economía. Ninguna infracción urbanística está en tierras de los pontico, los Bou, los payeses de Ternelles y otros bufones de la corte. Que hay infracciones en Pollença, pues claro que las hay joder!, pero muchas de estas infracciones son de gente sencilla, gente luchadora, gente que no tiene la suerte de tener los terrenos que tienen los bufones de la corte y que tiene DERECHO a tener su trocito de tierra con su caseta. Algunas de estas personas son votantes de IU, seguro (yo mismo, sin ir más lejos). Deja de hacer bandera de este tema, porque el gran perjudico será tu partido político ya lo veras. Si no se tiene representación pocas cosas podrás cambiar

Garci

Re: Ressaca del debat.

Garci | 14/05/2007, 20:49

Com diria un argentí: que bueno que vinite... Hola amic qwerpii. Som jo, el teu amic titella. És veritat. A aquest bloc se'm censura. En Pepe m'ha telefonat i m'ha renyat. M'ha dit que amb lo inexpert que som només sóm un reclam pels vots i no tenc criteri. A jo m'han dit que això se diu estalinisme. Però amb lo inexpert que som no se que és això de l'estalinisme. Jo m'ho crec tot lo que diuen de'n Pepe. És un corrupte que te molts de xalets i que te una barca a mitjes amb el seu cunyat que per això ataca a ne'n Mito i que lo que li agrada és tocar els collons, res més. Som un manipulat més.

Pepe, d'aquí poc te veig penjant escritures i papers a aquest bloc per desmentir totes les mentides...alerta que no haguis de desmentir un passat obscur dins l'església i el teu pas pels Blavets de Lluc.

Salut company querpii i fot-lis canya a aquests rotjos!

jdt

nervisss

jdt | 14/05/2007, 20:01

que li deu passa he n'en QWERPII, que pareix que esta molt nervios,a veure si te algun xaletarro y no se pot dormi, o li han promatut un carrec de confianca'?????? je je

Pepe

Categories

Pepe | 14/05/2007, 17:34

Encara no tinc categoria pel Mundo, de moment m'he de conformar amb "ràdio calle"

fralokus

Re: Ressaca del debat.

fralokus | 14/05/2007, 17:05

Tu saps que "EL MUNDO" publica com notícies en portada tot el que pot beneficiar al PP i fotre al bloc d'esquerres .

Pepe

M'he perdut

Pepe | 14/05/2007, 16:56

M'he perdut fralokus, podies especificar més?

Pepe

T'esper

Pepe | 14/05/2007, 16:55

No tinc res de por en contestar, qwerpin meu, tens aquest blog per possar el teu remor preferit i jo et diré si hi ha alguna part de veritat. T'esper.

Pepe

T'esper

Pepe | 14/05/2007, 16:54

No tinc res de por en contestar, qwerpin meu, tens aquest blog per possar el teu remor preferit i jo et diré si hi ha alguna part de veritat. T'esper.

fralokus

Re: Ressaca del debat.

fralokus | 14/05/2007, 16:16

Pepe, remors d'un cunyat teu, que et treuen en "EL MUNDO"

joan ramon

t'enyorava querpi

joan ramon | 14/05/2007, 15:38

querpi quin plaer, pels que coneixem en PEPE, els rumoçrs aquests son tan poc creibles com que na Munar defensa els interesos dels mallorquins i no els del negoci del seu marit, però bé, jo m'alegro qçde que tornis ser per aquí, per donar un poc de moviment al bloc.
Els teus insults feien falta, per poder-los contrestar amb el taranna obert del blog.
salutacions

qwerpii

cuando a uno le conviene, oídos sordos

qwerpii | 14/05/2007, 15:33

Llavors no t'hauria de fer por contestar. És tot mentida el que diuen aquests rumors?

Pepe

Sinceritat

Pepe | 14/05/2007, 15:24

Gracies fralokus, la sinceritat era la base de la meva intervenció, igual que és la d'aquest blog.

Pepe

Quan de temps

Pepe | 14/05/2007, 15:16

Hola querpi quan de temps,t'ha reactivat el debat? Ja veig que segueixes en la teva línia positiva i alternativa. No he tallat a ningú, simplement "a palabras necias, oídos sordos".

qwerpii

La garantia d'absència de malícia...

qwerpii | 14/05/2007, 15:10

...és la rapidesa amb la que Pepe ha tallat en Garci i ha canviat de tema en la última frase del seu comentari. Potser és que hi ha més veritat del que Pepe vol admetre en els comentaris que ha mencionat Garci. O és tot mentida, Pepe?

fralokus

Re: Ressaca del debat.

fralokus | 14/05/2007, 14:28

Pepe, al meu pare el que li va agradar més del debat va ser la sinceritat amb la qual vas parlar i sobretot conèixer "El Quixot", m'ha dit que vas posar les cartes de cap per amunt i diu que has guanyat molts adeptes per això, i que els "quatre nins" que duus darrere en la llista són una garantia d'absència de malícia.

Pepe

Problemes

Pepe | 14/05/2007, 14:26

Encara no hem publicat un article nou per què pareix que hi ha problemes amb l'Administrador

Pepe

Més debat

Pepe | 14/05/2007, 13:52

Pens que els preocupa que entri un partit que parli clar i pugui fer feina per canviar dinàmiques de fa anys. Els remors sobre la meva persona és una tàctica típica de pobles caciquils.
Als que diuen que només vull entrar per tocar els collons i fer jaleo els diria que tinc coses millor que fer, i que aquesta activitat política m'està ocupant molt d'enrgia i temps per conformar-me en ser un "tocapelotas" pens que podem canviar coses i en això estam.
Per altra part he rebut crítiques molt positives de part de gent neutra que va veure el debat, gent a la que els va quedar molt clar que nostre model és diferent a la resta.
Pere t'has de centrar en els comentaris positius i en els negatius que siguin raonats, als que et conten remors i pardalades ni cas.

Garci

Re: Ressaca del debat.

Garci | 14/05/2007, 10:38

Ahir passejant per la plaça a tothom que vaig parlar del debat em va dir el mateix: se notava un "pique" de'n Jona a n'en Pepe. Algú em va parlar fins i tot d'odi. Tothom coincidia en que Joan va perdre els estreps i en que en Pepe no tendrà problemes per ser regidor.
Una cosa més greu són els falços comentaris i rumors que se senten sobre en Pepe. Que si te xalets il·legals, no se que d'un vaixell del seu cunyat... Tot plegat tonteries i mentides perquè no tenen per on agafar-lo i diu el que la gent no vol sentir. Lo darrer que diuen és que només vol entrar per tocar els collons i fer jaleo. I jo me deman, perquè m'he passat tantes hores davant un programa electoral? perquè a cada crítica i hem donat una altre via, una solució? Alomillor la fama de crítics no ens la llevarem mai, però estam tranquils i si la gent confia amb nosaltres se n'adonarà que podem fer les coses bé, d'una altre manera però bé.

Pepe

Amenaça

Pepe | 13/05/2007, 15:39

Fralokus a mi em va pareixer que demanava defensar uns interessos particulars enfront d'una llei. Quan una persona s'ompli la boca de Pollença i pollençins... comença a pensar mal, vol dir "els meus interessos".
És com quan va sorgir el tema de l'Auditori, en aquestmoment Joan deixa de ser un conseller de Mallorca i memebre d'Unió Mallorquina per ser l'encarnació viva de Pollença.

Pepe

Real irrreal

Pepe | 13/05/2007, 15:35

Gràcies Tomeu.
Biel Picarol li va recorda el que dius. Joan és un expert en no ser el culpable de res dolent i ser el responsable de tot el bó que es fa. I és que encara que no li agradi la comparació amb el Quijote cada vegada és més certa, ha perduta la conciència del que és real i el que és imaginari. També ha perdut la noció del que és veritat i el que és mentida.

Pepe

Interessant debat.

Pepe | 13/05/2007, 15:32

JRV els teus arguments són els de l'experiència i similars als de Manolo, Pere de la Punta, Xavier... Estic d'acord en la teva valoració d'UMP i de l'Associació de Veïns. I també en la infrautilització de la Mancomunitat, va ser un argument que vaig utilitzar per evidenciar que el tema d el'Auditori no cal. Pens que s'han de mancomunar serveis al màxim sobre tot en el tema d'infraestructures, però que la gestió dels serveis ha de ser la més propera possible.
Evidentmen nostre modle de gestió no té res a veure amb l'actual.
Ja he dic que part d'un model ideal no de la pràctica actual.

fralokus

segueix el comentari anterior

fralokus | 13/05/2007, 14:21

A mi em va semblar una amenaça, Què us va semblar a vosaltres?

fralokus

El tema de costes

fralokus | 13/05/2007, 14:17

La darrera intervenció del públic la va fer un ciutadà que es va interessar pel tema de costes, molt bé Biel Picarol del PSM al·ludint l'oportunitat perduda amb el nou Estatut, però a mi la intervenció d'aquest ciutadà em va deixar amb alguns dubtes.

Quan va preguntar si l'Ajuntament defensaria al ciutadà que es referia:

A complir amb la Llei amb totes les seves conseqüències?

A mirar cap a altra part com amb la disciplina urbanística?

Defensar al poderós (exemple la piscina del Senyor Ramirez)?

Perquè si es referia a la segona els "mal vicis" a Pollença estan ja massa establerts i cal tallar-los d'arrel, encara que es perdin vots i popularitat.

Tomeu

joan "sisi" no siguis així.

Tomeu | 13/05/2007, 13:15

A mi em va sorprendre que en Joan Cerdà Rull digues que quan ell va ser batle, l'ajuntament va crear un catàleg de camins públics i d'ús públic al municipi de Pollença. Quan ell sap perfectament que aquest Catàleg va ser regalat a l'Ajuntament de Pollença per FODESMa, que el va fer siguent Conseller de Medi Ambient Bernat Aguilo en temps del pacte de progres al consell de Mallorca, tan enyorat despres de veuré com actua Miquel Angel "tancador de camins" Borras.
Tan poc a fet Joan "sisi" que s'ha de fer pròpies feines dels altres?

Garci

Re: Ressaca del debat.

Garci | 13/05/2007, 12:51

També al Diario de Mallorca:
EU/EV exige que el bar del nuevo edificio del Port.
Per veure la notícia pitjar l'enllaç sobre el nom.

Garci

Re: Ressaca del debat.

Garci | 13/05/2007, 11:45

CÇom bé diu en Pepe jo pens que és un tema ideològic i no pràctic. Més autonomia és que cadascú trii a casa seva el que vol. I si els molleros volen unes coses que des de Pollença no veuen, doncs que siguin ells que decideixin. Te moltes coses en contra, però crec que s'han d'assumir per tal de que se descentralitzi lo màxim el poder i així donar més llibertat als pròpis habitants i veins de cada lloc.

Enquesta

Enquesta

Enquesta | 13/05/2007, 11:08

Avui també al Diario de Mallorca podeu votar: ¿Cree que la creación del Bloc es rentable electoralmente?

Joan Ramon veterà

independencia

Joan Ramon veterà | 13/05/2007, 10:51

Jo, com a mollero, i per motius pràctics i llògics, estic en contra de l'idependencia del Moll, i fins i tot de la declaració d'entitat local menor. Tinc cents de motius, cap d'ells de tipus viscerals, que no puc enomenar aqui. Però dos si tal volta tinc espai i ganas:
-Mai havia estat tan desatés el Moll com des de que, en dos perìodes diferents ha governat Unió Mollera Pollencina. Sempre el govern ha sigut mes possitiu pel Moll quan han governat opcions electorals comunes a tot el municipi. Com a mollero de sempre, conec el tarennar egoiste d'algunes opcions procedents de la mal anomenada Associació de Veins i del Club de futbol en el passat.
- Hi ha una entitat que es va constituir amb molta parafernalia , amb uns estatuts prou assenyats i productius (Mancomunar transport, fonts i subministrament d'aigua, platges, òci, turisme,policia, oferta cultural, etc.etc. etc. etc., avui i des de fa anys funcionant a un 2% del seu potencia: LA MANCOMUNITAT NORD DE MALLORCA. Doncs si el mancomunar serveis es mes barat i mes eficient, que punyetes es preten reduint encara mes els àmbits de gestió? Tenir mes dedicacions exclussives?

Pepe

Esborrar

Pepe | 13/05/2007, 10:41

Ara mateix he comprat el Diario he vist que a la fotografia de portada on diu els candidats de Pollença han retallat a Miquel Angel, no ens ha agradat gens.
Igual que no ens va agradar quan a la revista número 1 d'ERC es va esborrar qualsevol referència a Josep Lluis Carsi i es va fer com si no hagués existit.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb