URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ajuda'ns a entrar a l'Ajuntament

Alternativa | 17 Maig, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

Esper vostres valoracions del debat de la ràdio d’ahir. Personalment vaig a sortir content, es van tractar molt de temes en els que hem fet feina aquests quatre anys; urbanisme, transport públic, parcs infantils...

He de dir que fa dos dies que estic intentant que s’organitzi el tradicional debat del Port, de moment l’Associació de Veïns ha dit que sí, i tots els partits llevat d’UM també. Joan va dir ahir que havia de consultar amb Michel si la data del debat, el dimecres 23 li anava bé ( en principi ni al PIP ni a cap lloc hi ha constància de que hi hagi previst cap acte d’UM_UNPI, el dimecres assenyalat..

Ha estat molt estrany que fins ara no s’hagués organitzat aquest debat, quan sempre ha tingut molt d’èxit...

 Ens han convidat el dissabte dia 19 de maig a una reunió  a les 16:00 al bar 1550  per anar fent front comú per defensar cala carbó. Totes les mans són bones.

 Si encara no haveu visitat la pàgina Ja n´hi ha prou us la recomenam.
És una iniciativa ciutadana que neix de la inquietud manifestada des de nombrosos moviments socials, plataformes ciutadanes i gent independent després de gairebé quatre anys d´atacs sistemàtics contra pilars bàsics del nostre entorn cultural, social, econòmic i ambiental.

És un projecte dut a terme amb independència i de forma voluntària, que vol posar en circulació missatges audiovisuals de protesta i de resistència davant la impunitat amb què s´ha destrossat el territori, s´ha mentit i menyspreat la ciutadania i s´ha retrocedit en els serveis públics més bàsics.

A nostres actes electorals posarem els vídeos d’aquesta plataforma.


Aquest és l’embolcall dels preservatius que donam en campanya, que va ser un éxit al mercat del Por. A més d’un regal  pràctic fa referència a dos punts de nostre programa:

- Distribució gratuïta de preservatius en les festes municipals i en aquells esdeveniments lúdics, festius, musicals, culturals, etc, en els que col·labori o organitzi l’Ajuntament i que vagin dirigits a un públic eminentment jove.

- Instal·lació de màquines expendedores de preservatius als centres educatius de secundària.

 Encara hi ha molts de joves  que tenen vergonya de anar a comprar preservatius a les farmàcies i per desgràcia això fa que encara hi hagi embarassos no desitjats, transmissió de malalties veneres i abús de l’ús de píndoles abortives.  

 


 

Comentaris

Pepe

Vergonya

Pepe | 17/05/2007, 09:53

És una vergonya veure com nostres representats municipals varen defensar l'incompliment d'una llei.
I van excusar les construccions il·legals a sòl rústic en la manca d'habitatges ???
El tema de la senyal de la ràdio va sortir.

fralokus

La meva valoració del debat d'ahir

fralokus | 17/05/2007, 08:35

La primera mitja hora no la vaig poder escoltar, impossible sintonitzar Ràdio Pollença a "EU MOLL" a l'interior de l'oficina ni amb la ràdio ni el MP3, això sí escoltava perfectament RÀDIO ALCUDIA, RÀDIO MURO i RÀDIO INCA, quin collons.

Després tot just vaig poder escoltar una estona, prou per a escoltar que les infraccions urbanístiques són per a habitatge habitual ja que és impossible accedir a un habitatge i no un negoci turístic.

Ara tot just cal saber qui és que va vendre "la moto" de la legalització de l'habitatges vacacionals amb la Llei de Comercialització, en defensa de Joan Cerdà diré que vaig estar en la presentació de la Llei en el seu moment i ningú va fer cap comentari referent a això sobre l'aspecte urbanístic de la Llei, però em consta que algú si ho anava dient perquè els interessats no parlaven d'altra cosa, i sent sincer era el que els interessava més.

Per cert aquesta setmana si tinc temps presentaré una queixa formal en l'Ajuntament per l'horrorosa recepció de l'emissora de Ràdio Municipal en zones del Port de Pollença.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb