URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cal un canvi ja

Alternativa | 19 Maig, 2007 07:58 | facebook.com twitter.com

Ahir els pares i mares del col·legi Miquel Capllonch es van manifestar denunciant les  deficiències del centre. Tres mesos després de la inauguració oficial encara funcionen amb un generador. Ja van denunciar aquest tema ja que al no poder utilitzar l’ascensor hi havia nins amb problemes de mobilitat als que havien que pujar en braços. A més a més el divendres es va rompre el generador,

Tota aquesta situació és totalment injustificable, ja que es podia haver acabat el curs en el col·legi vell i esperar a que el nou fos en condicions, només les presses de PP i UM per penjar-se medalles  va precipitar la inauguració d’un col·legi que com el temps demostrà no està en condicions. S'ha d'acabar amb aquesta forma de fer política més preocupada per les fotografies que per les persones.

Ahir també varen contestar a “l’amenaça” de Guilllem Coll "Mito" de portar-nos als jutjats. Amenaça que no és nova, és el que diu des de febrer. Suposam que l’ha fet després de veure com el tema va sortir al debat i que Tomeu (PP) no va defensar amb massa entusiasme la seva innocència. És difícil d’explicar que si Guillem Coll sigui innocent no vagi en les llistes electorals.

A nostra contestació ja el varen dir que seguirem, esperem que el diumenge hagi un canvi de Govern i a la fi podem accedir a tota la informació PÚBLICA de com s’han fet cessions i concessions al Port. En el cas de que no n’hi hagi canvi al mes de juny posarem un contenciós administratiu (sis mesos després del segon recurs d’alçada) a Ports per denegar-nos la informació.

 


 

 

A continuació part de l'article publicat avui pel DdM referent a la protesta dles pares del Miquel Capllonch 

Las asociaciones de padres y los alumnos de educación infantil y primaria del colegio Miquel Campllonch llevaron a cabo ayer una manifestación a las puertas del edificio, reclamando al Govern y a la constructora Llabrés Feliu inmediatez para la instalación del servicio eléctrico y telefónico.

El colegio funciona, desde hace cinco meses, con un generador eléctrico apostado en la acera. El centro educativo fue inaugurado en febrero por el president Matas y el gerente del Ibisec, Andreu Obrador. Los problemas detectados por los profesores son el ruido emitido por el mencionado equipo así como la imposibilidad de usar los servicios destinados a los niños y la comunidad de educativa. "No tenemos teléfono, ascensor, internet, fax, ni bomba de agua, es muy difícil continuar en estas condiciones", dijo la presidenta de la APA, Susan Cadwell.

El colegio utiliza un móvil para comunicarse. El agua utilizada -señala Cadwell - es abastecida desde la red pública a través de una manguera que se conecta en el baño. El Ibisec ha prometido en dos ocasiones una pronta solución a los padres; ambas fechas han vencido ya.

El cuerpo docente es otro afectado en su trabajo diario porque trasladan a sus domicilios particulares las tareas administrativas y "desde allí son gestionadas", manifestó la directora Cati Gamundí. El próximo lunes se espera la visita de técnicos de Gesa para realizar una prueba eléctrica del colegio.

Comentaris

Pepe

Aquesta és la nostra adreça electrònica.

Pepe | 21/05/2007, 14:33

Gràcies Tomeu;
eurxella@yahoo.es

Tomeu

Can Cuarassa

Tomeu | 21/05/2007, 14:11

Pepe: escriu aquí mateix una adreça electrònica i jo t'enviaré un arxiu. O bé envia'm un missatge amb l'adreça a la que jo faig servir per enviar-te aquest

Pepe

Unitat

Pepe | 20/05/2007, 15:45

Hola Tomeu em podies contar això de Can Cuarassa? Fa 11 anys que estic a Pollença però encara em resten molt de "històries" que coneixer.
Pens que la majoria hem après molt d'aquests quatre anys de destrucció. Al manco nosaltres el tenim clar; unitat i a fer feina.

Pepe

Salut

Pepe | 20/05/2007, 14:40

Enhorabona cimenttiments, una bona iniciativa, entre tots podem canviar les coses.
Salut.

tomeu

endavant

tomeu | 20/05/2007, 13:57

Uns altres defensen la protecció de calar carbó, per cer desprotegida amb els vots del PP i UM.
Partits per altra banda que pareix ser ja tenen firmat un pacte per repetir aliances al parlament i al consell insular.

Joan Ramon

Endavant ecologistes

Joan Ramon | 20/05/2007, 13:56

Uns altres van fer que S'albufera fos parc natural, altres han treballar per la preservació de cabrera, sa dragonera.
Altres han destrapat l'escandol de Andratx...

Garci

Re: Cal un canvi ja

Garci | 20/05/2007, 13:39

Xerrau dels ecologistes en general. Un grup d'ells van salvar és trenc, sa Dragonera...

Madora, la cosina

Resposta a n'en Tomeu

Madora, la cosina | 20/05/2007, 13:23

Ho record perfectament. Va ser quan vaig perdre el concepte als ecologistes. Té raó en Miquel Bauçà de El Canvi que els ecologistes fan caguera. No haurien d'existir. No salven res mai, més que la seva cadira paridora. I qui és que va tenir la culpa, més que ells, de la déblacle del Pacte de Progrés? Per culpa seva hem hagut de sofrir les paparres peperes quatre anys més. Quina necessitat hi havia d'organitzar aquell fandango a Eivissa amb les gandules? Quin mal fan unes gandules a la platja? No fan més mal les autopistes, les urbanitzacions i els desastres en curs que han pogut perpetrar gràcies a l'atac de banyes de les gandules de Ses Salines?
Merda pels ecologistes.

Tomeu

Can Cuarassa

Tomeu | 19/05/2007, 13:10

Parlant de 'cimentiments', em pregunt si hi ha qualcú que recordi com és que la urbanització de Can Cuarassa, promocionada per Josep Melià (al cel sia ell i tots los morts) no es va arribar a tirar endavant.
I per a no perdre de vista els 'cimentiments', em pregunt si el cas Andratx ha tingut un heroi disposat a jugar-se el no publicar mai més un escrit seu, només per haver dit allò que calia que fos dit a temps per evitar-ho.
Quin preu han hagut de pagar els pobres andritxols per l'omertà d'uns artistes que encara avui (decrèpits) no s'adonen que hi ha una cosa encara més destructiva que el seu silenci: les seves paraules venudes al millor postor; la traició al seu poble.

engels

clero amic

engels | 19/05/2007, 11:25

Que guapo, quan interessa mos acostam al clero...

el consumidor

cimentiments

el consumidor | 19/05/2007, 10:26

Hola,
en sintonía con vuestro blog, la temática y la sensibilidad que nos hace falta para provocar un cambio en las islas, te envio e invito a una exposición en clave reflexiva que se inaugura hoy (sábado 19) y está hasta el 26.
Hay muchas sensibilidades que unidas de algún modo -aunque sea conceptualmente- pueden provocar + cambios para todos...

---------------------------
CIMENTIMENTS (o... no m'asfaltis el respecte!):
UN EXVOT ABANS DEL VOT (una setmana de reflexió).

Monestir de la Real, del 19 al 26 maig 2007

La corrupció, el consum voraç del territori per autopistes i adossats endossats, les promocions urbanístiques, milions de turistes, més hotels, aigua per a golfs i piscines, l'excés de fems, enderrocs i contaminació...

CIMENTIMENTS (o... no m'asfaltis el respecte!) és un crit contra aquesta agressió, una crida al respecte. Artistes, músics, escriptors, intel·lectuals i persones sensibilitzades han reaccionat davant la corrupció abassegadora, davant la destrucció del paisatge i de la cultura que assolen l'illa.

UN EXVOT ABANS DEL VOT és una proposta oberta, una invitació a participar amb una paraula, un poema, un escrit, un dibuix, una fotografia, un objecte, o qualsevol altre mitjà d'expressió creativa per transmetre amb força aquest cimentiment, el sentiment que ens provoca aquesta realitat.

Una peça/súplica, un projecte col·lectiu que recull totes les aportacions en un sol espai, tot emulant aquells indrets dels monestirs i els convents que estan farcits de fotografies, de peces ortopèdiques i de tota mena de parafernàlia emotiva. En definitiva, un exvot, una ofrena per la treva, una súplica al sentit comú, una crida al respecte… El resultat d'aquesta ofrena col·lectiva es donarà en custòdia al Govern de les Illes Balears, per tal que sempre tenguin present la súplica de tots els participants d'aquest esdeveniment.

La Real, monestir als antics afores de Palma, recinte medieval, centre de cultura i d'història amenaçat greument per l'especulació explícita i il·lícita de personatges perillosos i molt ben situats, és un marc magnífic des del qual plantejam aquest esdeveniment cultural, que pretén ser un crit per aturar la destrucció del territori, de la identitat i del patrimoni social i cultural.

ON I QUAN
Monestir de La Real, camí de la Real,3 (entre la carretera de Valldemossa i la d'Esporles). Palma de Mallorca.

Dissabte 19 19h.
Inauguració, recepció i muntatge dels exvots. Taula de manipulats "crea el teu exvot", performance de "Au Ments", acció "Perdonen las molestias, trabajamos para usted" i videoprojeccions amb música.

Dijous 24 20'30h.
Nit poética.

Dissabte 26 19h.
Festa de la reflexió: Conferéncia "Indiosincrácia en las Islas Baleares" a càrreg de Llonovoy, acció de ceremonia i cloenda de la ofrena-súplica, teatro de La Lavanderia i concert de Rock&Press,

Els tres dies hi haurà servei de bar, amb menjar i beure.

De diumenge 20 a divendres 25 romandra obert per visitar i afegir exvots de 16h a 21h.

COM PARTICIPAR-HI:
INFORMACIÓ TÈCNICA
-Es prega que els exvots no superin les dimensions 40x40x40 cm.
- Recepció d'exvots a partir del 17/05/07 al:
Monestir de La Real, Cami de La Real num 3, Palma 07010
(entre la carretera de Valldemossa i la carretera d'Esporles).
- Recepció d'exvots per correu electrònic: info@cimentiments.org

- Enlace web:
cimentiments.org

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb