URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Debat Port i Economia (P 15)

Alternativa | 24 Maig, 2007 06:09 | facebook.com twitter.com

 

Ahir el debat del Port pens que va estar molt bé, una vegada més es va demostrar que a la gent els interessa els debats ( a pesar de la hora i la poca publicitat del mateix ). També es va demostrar a les preguntes que la  realitat de la gent no és la mateixa que la dels polítics del govern.

Una vegada més vaig fonamentar el meu discurs en la defensa del que és públic ,de la participació ciutadana i de la sinceritat. No tinc temps per comentar el debat, però esper al comentaris la valoració dels que eren presents. 

ECONOMIA

Treballam per un canvi de model econòmic que sigui sostenible, que garanteixi el benestar de la gent i que sigui sensible a les peculiaritats de Pollença.  Nostra prioritat seran les economies tradicionals, les petites empreses i les empreses responsables amb el medi ambient

 INFORMACIÓ I PLANIFICACIÓ

1.-  Realitzarem un pla estrategic de desenvolupament local.

2.- Aportarem assesorament gratuït per autoempleo i cooperativisme.

3.- Donarem suport a iniciatives locals d’ocupació

4.- Donarem suport a programes d’escoles taller, cases d’ofici i cursos de formació ocupacional.

5.- Crearem  borses de Treball per a contractacions eventuals.

6.- Arribarem a acords amb les empreses per a la realització  de pràctiques professionals que afavoreixinn la inserció laboral.

7.- Afavorirem la constitució de cooperatives: de serveis de manteniment d’edificis i solars, atenció domiciliària, neteja, etc.

8·- Renovarem les xarxes d’infrastructures bàsiques pel desenvolupament econòmic del municipi (aigua, electricitat, gas, telecomunicacions).

9.-  Per tal de donar un millor servei als veïns del municipi, és important establir condicions clares de qualitat de serveis en la contractació de serveis públics bàsics .

 Darrerament estic molt repetitiu amb el roto ( no el puc evitar). De http://www.zonalibre.org/

 

 

 

 

 


SECTOR PRIMARI.

.- Fomentarem els productes agrícoles locals i l’agricultura ecològica.

·- Demanarem a la Conselleria de Medi ambient la recuperació forestal de les conques dels torrents per augmentar la seva capacitat de retenció d'aigua.

.- Fomentarem l'agricultura ecològica, per exemple facilitant un lloc gratuït al mercat municipal destinat a la venda pels productors locals.

.- Afavorirem fiscalment mitjançant les ordenances municipals  (taxes del mercat) els pagesos que practiquen l’agricultura ecològica.

.- Establirem un pla de reciclatge i formació contínua dels agricultors sobre les tecnologies de l'agricultura ecològica.

.- Afavorirem la informació als pagesos i propietaris de finques agrícoles de les possibilitats d'accés a les subvencions i fons europeus.

.- Promourem la signatura d'un conveni entre els empresaris turístics i el sector agrícola local per afavorir el consum de productes agrícoles locals als establiments turístics del municipi.

.- Donarem suport a la Cooperativa per a l'obertura d'un centre de comercialització de productes agrícoles del municipi a prop del centre de recepció de turisme.

.- Implicarem als pagesos en les tasques de gestió forestal, reforestació (producció de planters d'arbres i mates d'espècies autòctones per a repoblar, petites repoblacions, manteniment de franges tallafocs...)i jardineria pública.

.- Contratarem a pagesos o membres de les seves famílies (donats d’alta a la SS. Agrària) per a les feines de vigilància i extinció d'incendis. D'aquesta manera es fixaria aquesta

població (la que coneix millor el territori) a les seves explotacions i s'aprofitarien les seves capacitats en la gestió del territori.

.- Oferirem als pagesos a través de la cooperativa la possibilitat de realitzar feines de jardineria, cultiu i condicionament de la finca pública de Santuiri.

.- Crearem distints títols de denominació d'origen que es puguin aplicar tant als productes en venda com als restaurants o hotels que els utilitzin. En el cas dels restaurants, s’indicarà al menú el plat en què s'utilitza i quin producte s'hi utilitza (com per exemple  trempó amb tomàtigues ecològiques.

.- A més de l'agricultura local i l'agricultura ecològica local també s'ha d'afavorir l'artesania local, simplement amb un títol de denominació d'origen que informi el consumidor que es tracta d'un producte fet a mà a Pollença.

SECTOR SECUNDARI.

.- Orientarem el sector de la construcció cap a la rehabilitació d’habitatges del casc antic i a l’adaptació interna i supressió de les barreres arquitectòniques.

.- Potenciarem el desenvolupament d’indústries relacionades amb les energies renovables i les activitats econòmiques connexes.

 

.- Impulsarem la reconversió ecològica del sector de la fusta, promovent l’ús de fusta certificada

.-  Revisarem els Projectes del Polígon Industrial de Pollença i el del Polígon naútic del Port.

SECTOR TERCIARI.

.- Prioritzarem el manteniment dels usos comercials al casc urbà del municipi enfront del desenvolupament del Polígon Industrial.

.- Impulsarem la recollida selectiva de RSU.

.- Potenciarem les possibilitat d’oci en temporada baixa.

.- Promourem activitats turístiques lligades a activitats esportives al medi natural: busseig, vela, senderisme...).

·- Eliminarem  l’oferta turística il·legal.

.- Obrirem, i senyalitzarem  tots els camins públics del municipi.

·- Promocionarem les rutes de senderisme.

·- Senyalitzarem circuits que recorrin els elements del patrimoni cultural i arqueològic del municipi

 PACTE LOCAL PER L’OCUPACIÓ.

.- Proposam una reactivació global de l’Ajuntament com a motor d’ocupació, formació, inserció i reinserció laboral per a la gent de Pollença partint de la perspectiva d’un creixement ecològicament sostenibles.

.- Potenciarem un Pacte per a l’ocupació resultat de la concertació social amb els agents socials i les associacions empresarials representatives al territori. Fomentant la unió i coordinació de tots els agents  socials i productius, facilitant-los una participació democràtica i constructiva que detecti les noves oportunitats d’ocupació i les noves necessitats de formació dels treballadors. Els objectius han de ser la creació de nous llocs de feina, de superior qualitat, millorar la capacitat d’inserció laboral, especialment dels col·lectius més desafavorits, millorar la qualificació professional dels treballadors i els aturats; i fomentar l’economia productiva.

Comentaris

Pepe

pupurri

Pepe | 24/05/2007, 23:29

No tinc temps per entrar en el debat dels pressuposts,que està molt bé, una vegada que passen les eleccions li podem dedicar un article més.
Si que volia comentar un parell de coses, a Wuppertal li volia dir que encara hi ha gent que fa molt de coses per altruisme, i JR és una d'elles, o pensas que tindrà alguna recompensa per la feinada que fa a la plataforma pro camins públics i oberts?

Al tema de dels cartells desenganxats,pintades, etc... avui el Consell l'ha fet de manera oficial i ha llevat tots els cartells de rotondes i senyals de tràfic... Curiosament UM des d'un principi no havia col·locat cap cartell a aquests llocs.
A nosaltres ens han llevat dues vegades una pancarta davant del Clívia, avui he vist que havia una d'UM...

Y a es la monda le digo que leo el jeuves cada semana y puef bueno, puef vale, puef m'alegro...

Pepe

El debat

Pepe | 24/05/2007, 23:16

Els formats d'aquests debats són avorrits tots volem parlar i només que parlem 5' d'un tema és mitja hora. Pens que s'ha de seguir el format de 59', per evitar repetición i circunloquis que no arriban a cap lloc.
A més en el cas de Pollença la no beligerància entre PP-UM- PSOE ha estat clara.
Estic d'acord amb les teves valoracions.
Respecte a Mito dues notícies, la primera és que a primera hora del matí ha amenaçat amb denúnciar (li ha agradat fer aquesta amenaça) a l'empresa de la persona que li va dir corrupte.
La segona és que ens han dit que els caps d'UMP s'han reunit per avaluar la possible destitució de Mito com president (esperam que sigui de bons i de veres)
Al final del debat Joan em va dir que l'havia d'explicar que "és això dels pressuposts participatius" ara entenc per què no es preocupen de canviar projectes que tenen més de 30 anys com la 2ª fase, aquesta vgent viu a l'edat de pedra de la democràcia.

fralokus

Re: Debat Port i Economia (P 15)

fralokus | 24/05/2007, 18:33

Es La Monda, supongo que tienes "El Jueves" de esta semana, 30 años de historia con libro y todo incluido.

Se pueden hacer 40.000 partidos y programas a cual más desternillante.

Y cuenta muchas verdades.

Garci

Re: Debat Port i Economia (P 15)

Garci | 24/05/2007, 18:13

La manera es moderar-se i no deixar de xerrar. Els punts de vista diferents quan un te les coses clares exalten, però això és bo mentre no et ceguis. Altruisme en fa falta. Una societat basada en la solidaritat funcionaria a la perfecció. Si ho pots fer per la família i pels amics, perquè no pel col·lectiu?

Wuppertal

altruisme??

Wuppertal | 24/05/2007, 17:50

Joan Ramon,
tipica censura, el mundo no diu el que m'agrada, me'l carrec. No anam beeeee, de cap manera.
Altruisme? Altruisme vol dir fer les coses a canvi de l'aire del cel, aixo no ho fa ningu, deu mos n'alliber d'altruistes per l'ajuntament. tu ets altruista a la teva feina? Venga, va, a partir de dema comença a fer feina sense cobrar, faras un be a la societat.
Es la meva darrera replica a Joan Ramon, no crec que les seves repliques aportin res, i per tant les meves respostes a ell tampoc. Per no acabar malament, millor deix de contestar.

Garci

A JRV

Garci | 24/05/2007, 17:46

Discrep en que la història ens hagi ensenyat que aquest és el millor sistema de tots. Potser si que és el més manipulable per les èlits, i el que se sap adaptar millor a qualsevol situació. El sistema democràtic i capitalista, no ho oblidem, és un sistema basat en les desigualtats reals, no legals.
Les èlits dirigents de tot període històric democràtic han sabut mantenir el control de la gent ja sigui per mitjà del nacionalisme, de l'etnocentrisme, del consumisme... La història només ens mostra que el capitalisme-democràcia explota, que és un sistema que ha perdurat perquè s'ha sabut adaptar, no que sigui els menys dolent. En això cal ser una mica idealistes i creure que podem millorar i avançar cap a altres formes de govern en que uns quants no decideixin per la majoria.

Joan Ramon veterà

embafada

Joan Ramon veterà | 24/05/2007, 17:32

De tot aixó que surt, m'he quedat amb dues coses: Despotisme il.lustrat. Per aqui per Mallorca els despotes potencials o latents, aixó d'ilustrats hem sembla molt exagerat, a no ser que considereu " El Mundo" una cosa ilustrada, que es l'únic que aconsegueixen llegir, i no crec que passin dels titulars, salvades algunes excepcions, i aquestes excepcions no van de despotes per la vida. Voluntat politica de fer les coses be i profitoses per el poble, i de portar-les realment a la practica, en 27 anys d'aguantar regidors per l'Ajuntament de Pollença i la seva mediocritat, i coneixer d'aprop els d'Alcudia aquesta darrera legislatura, no arriba a un 10% que poseexin el grau d'altruisme, feineria i inteligencia que els fa útils per el colectiu. I a aquests els aufega a vegades l'electoralisme i demagogia que porta en si el joc democràtic. Peró mils d'anys de vida en societat ens diuen que aquest sistema democratic es el menys dolent de tots , i que cada societat te el que col.lectivament es mereix.

es la monda

El jueves

es la monda | 24/05/2007, 17:30

Acabo de leer el jueves de la semana pasada y me he llevado una gran sorpresa!
En las primera paginas han publicado l manual que siguio pepe para montar su partio politico!
No hay duda, lo siguio al pie de la letra, leanlo

Joan Ramon

Tots són denunciables

Joan Ramon | 24/05/2007, 12:15

Si quye hi era, i a la campanya del 199 i a la del 19905 i a la del 1991.
També a l'actual on gent per du ferretines del bloc al cotxe a vist com lis pintaven, o a la campanya del 2003, quan els socis del PP a Llucmajor, ASI vas haver de pagar per haver romput la lluna d'un cotxe a un militant del PSM.
Vols més dades?
per cert jo no he dic q no siguin denunciables, he dit que l'unic que denuncia que li desferren cartells és el Pp, els altres em decidit senzilament reposar els cartells i et deia que al PSM de Pollença cada any ens arrabasen pancartes, enguany tres, al any 2003 el mateix nombre.
I en això no defenso que es faci, sino tot el contrari.
perque l'empresa municipal a Palma de llum a desfarrat cartells de la candidata del PSOE?
I a mi em pareix tan greu desfarrar cartells com gastar-se dobles dels ciutadans anant de putes, pq no o va denunciar el PP? tal volta pq Jaume Matas era un dels que va demostrar tan poca cura amb elñs dobles públics?

Wuppertal

cartells

Wuppertal | 24/05/2007, 12:01

M'he perdut no se a rel de quin fil surt això de russia.
Si li desferren al pp: victimisme
Si li desferren a EU: denunciable
Tu te'n recordes de la campanya del 2003? O no hi eres? O no te vares enterar? O era victimisme tambe?

joan ramon

A favor de la democracia

joan ramon | 24/05/2007, 11:47

l'únic que o ha denunciat és el PP.
Al PSM li van arrabasar tes pancartes de plaça, i de cartells estic cansat de tenir q tornar-ne colocar.
sigui a qui sigui, és completament denunciable, de fet des del PSM i ER s'han vist a persones desfarrant cartells seus i em preferit no denunciar, pèrò es podria fer.
De totes formes el PP és molt dona't a practicar el victimisme (amb això no defens que es deferrin cartells), han tornat els diblers públics els membres de l'executiu que sel's gastaren anant a un vlub erotic a Rusia?

Wuppertal

campanyes brutes

Wuppertal | 24/05/2007, 11:21

Per cert, ja que ha sortit el tema de la democracia per aqui, que opinau de les campanyes amb pintades insultants, cartells desenganxats, etc gairebé sempre contra el PP? Perque es fan aquestes coses?... jo pens que ha de ser cosa de curts, a banda de que es contraproduent, afavoreix clarament a l'agredit

Wuppertal

egoisme

Wuppertal | 24/05/2007, 10:15

Les persones fan les societats, i les societats les persones, en una recursio que jo pens que fa que la societat global s'acabi pareixent al pensament individual majoritari. Per això el capitalisme acaba sent inevitable, tot i que si es canvien les condicions inicials, pot arribar-se a diferents formes de capitalisme (mes o menys "socials", mes o menys democratics,...). Inclus amb condicions inicials extremes poden assolir-se societats politicament no capitalistes -comunistes, nacionalsocialistes, etc,...- pero que economicament acabaran al capitalisme, es inevitable -xina, russia, cuba d'aqui poc, etc,...-
L'egoisme del que xerrava no es el concepte habitual d'egoisme com a defecte, sino egoisme com a proteccio del que es propi. En aquest sentit crec que ho entendran millor els qui tenen fills. Pot ser es l'exponent principal de l'egoisme huma, qualsevol acte s'acaba justificant per la proteccio a un fill, qualsevol.
P.D.: estic tot sol, pero m'ho estic passant be, ho reconec :-)

Garci

Re: Debat Port i Economia (P 15)

Garci | 24/05/2007, 10:02

M'agrada aquest debat, no us perdeu amb descalificacions ni insults.
S'ha de valorar que és molt difícil aplicar els pessuposts participatius quan un és un submís a l'opinió del seu partit o líder, en això te raó Wuper, però també s'ha de dir que si els partits mirressin pel bé comú, aquí no hi hauria cap problema, i amb conscienciació de la gent se pot fer qualsevol cosa. A més hi ha l'experiència d'altres bandes que si que funciona.
Lo del marxisme i la seva mala aplicació és cert. Sense una ciutadania emancipada i culte i preparada no se pot dur endavant. Però al contrari que tu wuper, pens que son les societats qui fan malbé les voluntats de les persones: en una societat feixista, tots aixequen el braç, en una capitalista tots son egoistes... etc, etc... Sempre hi ha algú però que surt de la majoria i que te un pensament propi, i això és el que hem de fomentar.
Basta ja de governs de minories.

Garci

Re: Debat Port i Economia (P 15)

Garci | 24/05/2007, 09:52

Per cert, no vaig poder assistir al debat, i trob a faltar una crònica. Algú en pot fer cinc cèntims. He llegit lo den Joan Ramon, però hi ha via molta gent?Que va passar amb Mito? ...?

Wuppertal

diumenge

Wuppertal | 24/05/2007, 09:49

Jo dic que els pressuposts no serveixen, no que s'hagin de tancar portes als ciutadans. S'han de cercar altres formules, pero simplement crec que aquesta no serveix, perquè l'he tocat amb les mans.
Hi ha altres opinions, perfecte, pero aquesta es la meva. No dic ni que hi hagi d'haver dictadures, ni despotismes, ni nul·la participacio, ni res de res de tot aixo. Nomes he dit que els PRESSUPOSTS PARTICIPATIUS no serveixen.

Wuppertal

...i força al canut

Wuppertal | 24/05/2007, 09:41

Tomeu,
no m'agrada que se posin a la meva boca coses que no he dit i acte seguit se contestin. Cadascu te una feina, els politics la seva. Segurament n'hi hauria que ho farien millor, pero no han estat escollits o no s'han presentat. Els politics NO son millors que els ciutadans, SON CIUTADANS que han de fer una feina. Amb l'avantatge que si no la fan be els podem treure defora, cosa que no passa amb cap altre ambit. Si tu consideres que un professor no ho fa be, el pots treure defora? (he dit porfessor com a exemple, podria dir una altra cosa). No el podem treure defora, i aixo que cobra dels nostres imposts. El politic manetja els doblers de tots, i SI el podem treure.
Els pressupostos no serveixen, pero no perque sigui una mala idea, sino perque una vegada aplicada acaba sent un instrument amb una finalitat diferent a la creada. Jo puc fer que tots els votants d'un partit demanin una cosa als presuposts, per exemple, i no hi haura mes remei que fer-ho. Per exemple, au tots els d'UM a votar que volem un ZOO. Hi ha idees que son bones pero a l'aplicar-les no funcionen. Ja que esteim a aquest bloc, podriem parlar p.ex. del Marxisme, es una idea coionuda, pero no funciona tal qual, perque la natura humana es egoista, en un sentit ampli, en un sentit de egoisme per naturalesa: primer l'individu i la familia, i això afecta als que porten les rendes també.
Garci, pepe, gracies pel suport.

joan ramon

presuposts

joan ramon | 24/05/2007, 09:36

Wuppertal t'ho dire, per mi el que m'ha paresctu demagogia és pintar uns presuposts participatius, com acabar amb el sistema.
La democracia és el millor sistema que conec, però no és perfecte, no trobes que cal trobar eines per fer sentir a la gent com a part d'aquest sistema i no només un "adorno".
No pretenia ofendre ningú, i si o he fet disculpa, però seguesc pensant que no voler obrir les portes als ciutadans, és una especie de despotisme ilustrat.
salutacions.

tomeu

salut

tomeu | 24/05/2007, 09:24

Per tu Wuppertal els polítics són millors que els ciutadans?
jo no o veig així, esper no siguis polític, sinó anem arreglats

Garci

Re: Debat Port i Economia (P 15)

Garci | 24/05/2007, 09:23

Jo tampoc estic d'acord amb tu Wupertal, encara que m'agrada el debat i la manera que tens de dir les coses.
Per a mi és fonamental que la democràcia es democratitzi, fa falta processos de participació ciutadana i pressuposts participatius. Si com tu dius la gent no sap o no està informada, doncs anem a informar a la gent. Quasi tothom sap el que vol pel seu poble o pel seu barri o carrer. Només fan falta obrir processos d'informació i debat públic. La democràcia així com està montada és una farsa. Que 4 polítics decideixin com s'ha de regir un poble ho trob antidemocràtic. Tampoc crec en el despotisme il·lustrat. I si que si un tècnic, espert en el tema,gestiona el tema en qüestió, doncs les coses anirien millor. Els polítics no tenen perquè saber de tot, per això hi ha d'haver els tècnics.
No deixis de participar, aquests debats són enriquidors, i a jo personalment m'agraden els debats ideològics.

Wuppertal

demagogia?

Wuppertal | 24/05/2007, 09:18

No se on veus la demagogia... es igual deixem-ho fer, anau xerrant dels vostres temes.Agur.

joan ramon

despotisme politicamb dedicació

joan ramon | 24/05/2007, 09:04

La teva demagogia no em convenç Wuppertal, per aquesta regla de tres també podriem fer-nos insubmisos fiscals, doncs els polítics decideixen sense consultar als ciutadans.
Veig que ens un valedor del despotisme ilustrat i clar, a mi això no em convenç.
Es tracta senzillament de discrepancia ideologica, se que la majoria de polítics et recolzarien, però i els ciutadans?
A més, segurament i això segur que a tu t'escandalitzara, l'ajuntament de pollença si fos regit només per tencnics, funcionaria millor.
salutacions

Wuppertal

a fralokus

Wuppertal | 24/05/2007, 08:52

Perdona fralokus, no havia legit el teu post, ens hem creuat.
Amb els pressuposts et passara el mateix que amb les queixes, tampoc serviran si no hi ha voluntat. Per tant, el que falta no son els pressuposts sino la voluntat politica. Per canviar-li el nom i en vers de "queixa" dir "pressupost" no canviaran les coses.

Wuppertal

pressuposts

Wuppertal | 24/05/2007, 08:50

Per aquesta regla de tres, no necessitem politics. Referendums per totes les decisions i un bon gerent als ajuntaments. Qui vol saber en que s'invertiran els seus doblers, que llegeixi els programes dels partits o observi les trajectories, i despres voti. Pero com aquesta es una minoria i la gent vota per inèrcia, passa el que passa. Insistesc, els presupost participatius NO serveixen, agradi o no, perque per començar, el 90% de la gent no sap què es un pressupost i acaben confonent els conceptes. La gent vol queixar-se o demanar. Aixo es el que s'ha de fomentar.

fralokus

Re: Debat Port i Economia (P 15)

fralokus | 24/05/2007, 08:48

Discrepo Wuppertal, jo creo que "si" serveixen els pressupostos participatius, quan parlo d'aquest tipus de pressupostos no em refereixo que si per la Patrona ha de venir "Chenoa" o "Fito y los Fittipaldis", sinó que els "suburbis" per a alguns, han de tenir una dotació pròpia per a serveis indispensables o cal esperar que l'operari de torn es digni "a baixar" al Port o a La Cala per a reparar les avaries. Simplement això, perquè queixes hi ha hagut moltes i no els han fet ni cas

joan ramon

Participaci´p

joan ramon | 24/05/2007, 08:43

Wuppertal, no compartesc el teu despotisme ilustrat.
ës una opció, però jo pens quie ja que els ciutadans són bons per pagar imposts, també o han de ser per poder exigir a aquells que diuen estar al servei dels ciutadans.

Wuppertal

presuposts participatius

Wuppertal | 24/05/2007, 07:52

Els pressuposts participatius no serveixen, acaben sent un instrument de la gent per canalitzar queixes o per modelar el poble segons els interessos personals. Son només "façana" pels politics, que despres han de veure com ho fan per no fer-lis cas. La gent té una visió individual de les coses, son els polítics que l'han de tenir colectiva i per això estan. És millor una bona canalització de queixes i suggeriments -ben feta, no de l'estil de jo conec un regidor, ara que te veig pel carrer, etc,...-

joan ramon

participacio ciutadana al debat

joan ramon | 24/05/2007, 07:36

PEr altre banda i no pretenc fer la crònica del debat, em va sorprendre quan Joan Cerdà Rull se'n reia dels presuposts participatius.
ës vveu que a alguns la democracia lis basta en que la gent voti cada quatre anys, i els preocupa que la gent pugui decidir com s'emprean el seus imposts.
Cal entendre que mols ciutadans no volem que els partits ens convidin a porcella, sinó que volem saber com es manetgen els nostres doblers, sino pasa el que pasa i veim com es creen en un any 700.ooo euros en despeses no justificades.

joan ramon

endavant

joan ramon | 24/05/2007, 06:49

ei lo de PP no es per empipar eh, Dir que en Pepe per mi està aconseguint adeptes cada debat que fa.
A mumare li va agradar molt.
salut

joan ramon

Opinió debat

joan ramon | 24/05/2007, 06:46

Vas estar bé PP, jo el de Pollença el vaig veuré per la televisió i aquest en directe, el vaig trobar avorrit en general.
Algunes aportacions de'n biel al principi, algun petit detall de'n miquel Angel, i alguna teva.
En Tomeu Cifre el vaig trobar molt pitjor que a Pollença, en Joan Cerdà va estar millor de cara a la galaria, però bé, vaig trobar molt trist que digues que el moll no pidia creixer més, molt bé en aquest cas miquel angel de ERC li va recordar que els solars buits i edificables faran creixer el moll.
Pel demés vaig trobar a faltar el candidat del PSOE, i bé, em podria extendre més, però com a membre de la Plataforma Pro Camins Públics, quan segueixes un tema més de prop, dir que te'n adones de la manca de etica de alguns, o dic per quan en Joan Cerdà va dir que quan ell era batle l'ajuntament va fer un catàleg de camin s, el catàleg com molt bé va dir en Pepe, el va fr el consell insular quan Bernat Aguilo era conseller de Medi Ambient (l'actuial conseller Miquel Angel Borras l'únic que ha fet és permetre tancar camins públics) i l'ajuntament desprès dde un any i 7 mesos de aprovar-lo inicialment, encarà no el a aprovat definitivament alegant questions tecniques.
bé, al darrer molt bé en PP quan en "mito" va fer de chulo barato, llastima que no hi hagues més gent per veure la diferència entre els corruptes i gent honesta con tu que es dedica a la política per millorar les coses.
salut i branca

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb