URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

GRÀCIES.

Alternativa | 28 Maig, 2007 16:23 | facebook.com twitter.com

El primer de tot moltes GRÀCIES A LES 595 PERSONES que han confiat en nostra llista i nostre projecte, un 8,56% dels votants. Gràcies a tots els que ens heu animat al carrer i aquest blog. Gràcies a tots els que heu aportat vostre "grano de arena". Gràcies a tots els que ens haveu fet mini-campanyes demanant el vot. Gràcies a la millor assemblea que cap coordinador ha tingut mai. GRÀCIES DE COR.

Gràcies a tots els que heu fet possible que per primera vegada en la seva història Pollença tingui un regidor d'Alternativa EU-EV 

Simplement estam entusiasmats, fent una llista basada en l’Assemblea, sense callar-nos cap tema , sent sincers i valents i amb una campanya barata hem obtingut un resultat que pensam que és extraordinari. No és fàcil passar de no tenir llista a obtenir 595 vots. Estam molt contents per què ens hem adonat que hi ha suficient gent al poble que ha valorat quatre anys de feina i nostra manera de fer les coses. Gent que ha pensat que FEIM FALTA. i que podem donar un nou aire a l’Ajuntament.

Ara som conscients de que tenim una gran responsabilitat no només amb nostres votants sinó amb tota la ciutadania. Estam segurs que no la defraudarem, mantindrem nostre estil i pel que he vist a altres resultat tan a la illa com a la península funciona. Estam a vostra disposició.

Detalls.

1.- A Pollença han votat  239 persones menys que al 2003 i l’abstenció ha estat molt alta 36,47%. Als debats ja havia quedat clar l’allunyament entre el que interessava als ciutadans i el que discutíem els polítics. Entre tots hem de canviar aquesta tendència i engrescar de nou a la ciutadania dins la política municipal, la que els afecta més directament.

2.- Tots els partits han perduts vots llevats dels “nous”.

3.- El darrer regidor ha entrat amb 331 vots. Esquerra no ha obtingut un regidor per no arribar al 5% dels vots i aquest regidor se l’ha portat el PSOE per la mínima ( dos vots). Aquests dos vots si que han estat més que útils ja que sense ells, el PSOE hagués perdut un regidor en favor d’UM-UNPI.

4.- Ens hem quedat a 68 vots del segon regidor, difícil però no descabellat. Hem donat tot el que hem pogut, però sempre es pot millorar.

5.- Els tres partits del BLOC sumant 1546 vots, tercera força política i 4 regidors. Pens que no s’haurien aconseguit tan de vots amb la coalició però eren segurs els 3 regidors, o sigui per anar separats s’ha perdut un regidor segur. Esperam una reflexió seriosa per part de l’Assemblea del PSM. A pesar dels resultats personalment segueix pensant que el BLOC és l’únic futur possible.

 Resultats i Llei d'Hont.

 

6.- Ningú ha encertat la porra, però el que ha estat més prop ha estat  “l’inexpert” Garci, només els dos vots del PSOE han evitat que guanyes.

7.- És una pena que Esquerra no hagi tret regidor per una norma que consideram injusta. Una persona jove, nova i amb ganes com Miquel Àngel també feia falta a l’Ajuntament. Al principi de la nit entrava segons nostres estimacions i estaven molt contents.

8.- A UM-UNPI no entenen  per què no han obtingut millor resultat al Port. Tal vegada si haguessin tractat al Port d’una manera similar a Pollença , i conjuntament amb la resta de partits no ens haguessin deixat tan sols en nostres denúncies d’en Mito ara parlaríem de millors resultats.

9.- Ara tindrem més accés a la informació i a la gent.A la vegada la ciutadania tindrà  en nosaltres les seves mans dins l’Ajuntament. Un canal de denúncia, petició i informació. Esperam a partir d’aquest moment vostra participació activa en aquest projecte nou.

10.- He guanyat un bon grapat d’apostes, nostre resultat es sembla bastant al que pensava, però durant la campanya he tingut dubtes, no sabia si la feina superaria a les sigles, festes, populisme i demés circs. Tots podem estar contents així ha estat.

Pdt: Una de les grans alegries d’ahir va ser quan vaig saber el resultat de “Alcañiz” (Teruel), un municipi tradicionalment conservador de 15.000 habitants. El número dos de la llista d’EU a Alcañiz és un amic i l’he demanat consell en més d’una ocasió. Fa vuit anys EU no tenia cap regidor, fa quatre varen passar de 0 a 2, ahir varen guanyar les eleccions amb 5 regidors.

Comentaris

alicia

un vot menys

alicia | 29/05/2007, 22:14

fa 8 anys que està empadronat, ens varem fer un certificat de convivencia. Fa dos anyas ens varem casar i fa un any es espanyol.Era de suposar que podria votar i si, varem anar a l'ajuntament, lo estrany es que no el trobaven pel nom i pel documen, pero bé es igual com diu en pepe les proximes eleccions contarem amb un vot mes

Wuppertal

llistes

Wuppertal | 29/05/2007, 22:00

Aliia,
les llistes del cens s'exposen en public uns mesos abans de les eleccions per evitar aquests problemes. Si el teu home feia poc que estava empadronat aqui, ho hauria d'haver comprovat i li haguéssin actualitzat. La propera vagada...

Pepe

Gràcies Alicia

Pepe | 29/05/2007, 21:59

Gràcies Alicia per la teva confiança abans de les eleccions i el teu vot.Encara sort que no varen necessitar el vot del teu homo. Vareu anar a l'Ajuntament a comprovar si relament era al cens? Bé al 2011 tindrem un vot més, esper.
Ja saps que ens tens a la teva disposició, ara necessitam de tot; idees, suggeriments, crítiques, ajuda, projectes,mans....

alicia

enhorabona!

alicia | 29/05/2007, 21:54

enhorabona a tots, estic contenta d'aquests resultats, savia que ho aconseguirieu! nop m'ha sorpres. una cosa vos vui comentar varem perdre un vot des meu homo per no haver estat actualitzada la base de dades de les llistes, en realitat, no m'ho explic encara, per això sent ràbia. Però vec que no ha estat imprescindible...o si? la veritat que no estic d'acord de que no el deixàssin votar si és espanyol, i vaga els impostos com tots noltros. No estic d'acord! me va fer molta de r'abia. bueno dir-vos que vos falta un vot que no se va poder ejecutar. Enhorabona!!!

fralokus

Re: GRÀCIES.

fralokus | 29/05/2007, 15:47

ja ja ja ja

EL "traque" de SINATRA, EL CORTE INGLES, ETC. de bona marca.

Garci

Re: GRÀCIES.

Garci | 29/05/2007, 10:00

El traje de corbata o el de moro o cristià. Especifica-ho que encara vendran a per tu Pepe!!!!

Pepe

Xavi

Pepe | 29/05/2007, 08:25

Per poquet Xavi, gràcies per al teva participació. D'aqui a quatre anys la porra serà més complicada, nosaltres ens encarragam de que hi hagi més moviment

Pepe

Fralokus

Pepe | 29/05/2007, 08:22

Tens raó fralokus, fa falta molt de feina, Pollença ha estat molt estancada durant molt de temps.
Pens que fa temps que es va aconseguir que el traje no sigui obligatori a la festa de la Patrona, ja veurem...

xavi

enhorabona

xavi | 29/05/2007, 03:23

enhorabona pel resultat i la feina feta.a per cert quasi endevin l'aposta. jeje una altra vegada serà (d'aquí 4 anys).

Pd: joan ramon tu si q hem coneixes xavier llobera jejej

fralokus

Re: GRÀCIES.

fralokus | 28/05/2007, 21:02

Fantàstic, debat de debò, felicitats al PP per ser el partit més votat, però ara l'important és el municipi des del far de Formentor fins a Alcúdia, Sa Pobla i Campanet.

A veure si entre tots fem anar cap a endavant aquest municipi, ja que per tenir unes festes precioses i un concert de fama internacional ens creiem el llombrígol de Mallorca, i quan anem per altres municipis ens quedem amb la boca oberta de veure el que tenim nosaltres i el que tenen ells.

Repeteixo encara que el crit de Joan Mas ens posi a la majoria la pell de gallina, no serveix per a dur a bon port la nostra estimada Pollença, fa falta una mica més, i ja sabeu per on vaig.

Per cert Pepe T'has comprat ja el "traje" per al dia de la Patrona? Que dolent sóc.

Ah i Aina Molinera benvinguda.

PEPE

Felicitacions

PEPE | 28/05/2007, 20:56

Gràcies Aina Molinera, esper trobar-te habitualment al blog i poder discutir temes i idees.
Ahir ja vaig a felicitar a Tomeu per vostra victòria(pels mal pensats, igual hagués fet amb Joan si arriba a guanyar).

GARCI

Re: GRÀCIES.

GARCI | 28/05/2007, 20:44

Hola Aina, ja ho hem fet al bloc de felicitar-vos, i vam telefonar a Tomeu. Però us puc tornar a felicitar. Enhorabona. Crec que no governareu però heu estat els més votats.
Te demanaria que no deixis de participar i aportar comentaris. A vegades anima i enriqueix més una crítica.
Salut.
P.D: ara em diran que som pro-pp.

Aina Molinera

Re: GRÀCIES.

Aina Molinera | 28/05/2007, 20:39

Aquesta atl·lota de la que parla ne Garci som jo, i és cert, vaig estar una bona estona llegint el vostre bloc, i encara que hi hagi un abisme entre el meu partit i el vostre crec que aquest bloc s'ha convertit en un important punt de trobada de discussió política de Pollença, i tot el que fomenti el debat d'idees a mi ja me va bé.
Vull felicitar-vos a tots els membres de Alternativa- EU- EV pels resultats i així els ho vaig dir a na Toñi i a n'en Javier Uría que estaven al meu costat a la taula del Club.
Una salutació i enhorabona

P.D. També ens podeu felicitar a nosaltres, eh?

GARCI

Re: GRÀCIES.

GARCI | 28/05/2007, 20:08

Per cert, ahir a una taula electoral els del PP em felicitaven tot el temps, això que encara era per la tarda, estaven encantats en que nosaltres sortissim. Que algú m'ho expliqui.
Fins i tot una jove del PP em va dir que li sabia greu haver descobert el nostre bloc massa tard i que s'havia passat una hora i mitja llegint-lo i que li agradava molt.
I ara no em digueu que som pro-PP. Al revés, ells son pro-Alternativa.

Seseña, la Jara, Alcañiz...i d'aquí 4 anys Pollença!

Garci

Re: GRÀCIES.

Garci | 28/05/2007, 20:04

Gràcies a tots pels vostres ànims. Estic molt content de la gentada que hem felicita i que ens ha votat. Ara només fa falta seguir com sempre però més, i això ho aconseguirem amb una assemblea com la que tenim i amb tots els que us volgueu afegir al nostre projecte, com més mans tenguem més podrem fer. Així que ja sabeu, tots a participar!!!

Pepe

To heavy campeón.

Pepe | 28/05/2007, 19:29

Com sabeu hi ha molt de gent de Martín de la Jara al Port de Pollença i a nostra assemblea. Encara que pensam que les majories absolutes no són bones és difícil no alegrarse de la majoria absoluta d'IU a S. Martín de la Jara i a més a més el PP només 55 vots.

IULV-CA 844 46,94% 6
PSOE DE 701 38,99% 4
PA 179 9,96% 1
PP 55 3,06%

Pepe

Unitat

Pepe | 28/05/2007, 19:24

Gràcies Biel, estic totalment d'acord amb tú, m'ha sabut molt greu que a Pollença hagi hagut tres llistes, ara hem de començar a fer feina per la unitat.

Pepe

Feina per fer

Pepe | 28/05/2007, 19:22

Gràcies "Urxella", no hem d'esperar quatre anys, s'han de fer les coses bé i amb temps.

joan ramon

cert

joan ramon | 28/05/2007, 18:39

tens raó, o havia mirat malament
salutacions

BP

Presència necessària

BP | 28/05/2007, 17:52

Vull donar la mes sincera enhorabona a les persones que aquests anys han treballat per fer possible la presència d'en Pepe a l'Ajuntament, i en particular felicitar al nou regidor. Em sap greu el fet de no haver tengut el BLOC a Pollença, pens que aquesta unió és la única forma d'avançar per l'esquerra vist el mapa electoral resultant. Vos anim a seguir dins la línea mantinguda aquests darrers anys: feina i constància, informació als ciutadans, seriositat política, transparència en la gestió i participació ciutadana. La vostra presència a l'Ajuntament ben segur que no serà de bades !.

Pepe

Ok

Pepe | 28/05/2007, 17:35

Xavi li donava 5 al PP i 6 a UM.
Estic amb el teu desig JR.
Aquesta nit procuraré contestar als comentaris, ara he de recuperar temps amb el meu nin.

urxella

Re: GRÀCIES.

urxella | 28/05/2007, 17:23

estic content per en pepe perque ara podrà tenir representació a l'ajuntament llastima que nomes en tengui un a lo millor si haguesin fet el bloc n'haguesin tengut més
pero sort i fins d'aqui 4 anys

joan ramon

hi ha un tal xavi q és guanyador

joan ramon | 28/05/2007, 16:46

ei no és cert, hi ha un tal xavi que va encertal la porra, jo em vaig equivocar levant el del Psoe donant-lo al psm.
crec que molta gent pensava no hauria grans canvis i a encertat.
ja veurem, esper i dessig que la cosa camini cap a l'unitat d'esquerres.
salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb