URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Hasta la victoria siempre

Alternativa | 29 Maig, 2007 22:12 | facebook.com twitter.com

G ens ha enviat aquesta felicitació i un altre vídeo brasileiro, 

"Te lo envío con mis felicitaciones y porque sé que no te pasará como al "diputado" de la animación y porque de una participación ciudadana efectiva depende que después de pedirnos el voto no nos manden a paseo". Felicidades y como se decia hace algún tiempo por ahí: hasta la victoria siempre!! 

No passis pena G, del meu sou de regidor només em quedaré amb el necessari per cobrir despeses, sobre tot de telèfon que ha estat una sagnia aquest quatre anys. La resta serà per l'Assemblea tant per comprar material i no anar de prestat com fins ara (canó de llum, microfon...) com per poder organitzar conferències i actes per aportar noves idees al poble.

Encara hem d'acabar de pagar un par de coses i tancar els comptes de la campanya però pens que ens han sobrat de nostre pressupost de campanya (1.600€) uns quants euros que donarem a una Associació de Pollença.

Com tú dius també la participació és molt important, supós que no ens faran ni cas a nostres projectes participatius ( ja he dit que Joan ni sap el que són els pressuposts participatius) però el que si podem fer és multiplicar-nos i en això ens podeu ajudar molt en recollir suggeriments, problemes, idees, projectes... Com varen dir farem assembleas abans del plenaris per recollir "el sentir del carrer". Estam al servei dels ciutadans de bons i de veres. 

Molt interessant aquest Luciano Pires com diu ell; fa falta inspiraçao motivaçao i provocaçao. Venga haveu de seguir practicant brasileiro.

 


 

Comentaris

Pepe

Quina manca de personalitat.

Pepe | 02/06/2007, 15:18

O sigui que fer campanaya ara és desproticar contra Joan i Biel- Els ha de dir a aquestes persones que vagin a l'Otorrino. A Joan li vaig fer una "carantoña" i tot per què estava molt nerviós. No vaig desproticar d'ell sino que em vaig queixar al president de la taula de que havia un cartell seu a la porta del colegi electoral del centre parroquial.
En quant a Biel tampoc vaig desproticar sinó que a la gent que encara em demanava per què no havia bloc li contava el matie xque he dit sempre a aquest blog, al debat...
D'inspiraçao i motivaçao no tens gens ni mica, la únic avegada que has aportat alguna cosa més que insults o remors t'hem donant un revolcón d'aupa.
Esper que algún dia em dones feina de veritat, de moment no he de pensar massa per contestar-te.
I una vegada més gràcies per pujar la participació i lectura d'aquest blog i pels vots que he aconseguit gràcies a tú, segueix així..

Garci

Re: Hasta la victoria siempre

Garci | 02/06/2007, 13:52

Hola Tomeu. Si en querpii és de puta mare...que ens estàs insultant a nosaltres???

Pretenia ser irònic.
Querpii apren a debatir i dir les coses ben dites, te fa falta. I si creus que ho pots fer millor doncs posa't al capdevant d'un partit, participa a les eleccions i guanya-les. Llavors podràs dir alguna cosa de com se fan les coses, si és que ho fas bé.
És que no tens nasos ni de dir el teu nom. Que fàcil posar anònims sense coherència i que difícil donar la cara.

I t'ho dic sincerament, no pretenc insultar-te, però arriba un moment que de parlar amb una paret se t'acaba la paciència.

Salut, amic, i no deixis de participar que tens a n'en Joan Ramon i a jo contents.

tomeu

Qwerpii el millor...

tomeu | 02/06/2007, 12:42

La diferència entre una persona que només pensa en els seus interesos particulars i una altra que i està per idelas nobles, és la diferència entre qwerpii i vosaltres.
Salut

Joan Ramon

salutacis qwerpii

Joan Ramon | 02/06/2007, 12:35

Qwerpii de cada vegada ets més agut, i està bé t'afiquis amb el PSM, així alomillor conesgueixes fer el mateix efecte que amb esquerra unida, una mica de publicitat sempre va bé.
Podries entrar al bloc del PSM meam si l'animes.
Del tema col·legi electoral, vaig estar parlant una estona amb en Pepe jo, i no em fa cap mal dir que jo li vaig comentar a ell que trobava que era una errada haver anat per separat, això abans de saber els resultats, d'això al ambient que es respirava amb els interventors i apoderats del PP, bé, només dir que la gent té ulls, la gent que va anar a votar i a llegit el teu comentari ja sabra per on vas.
ETs una maquina, en Pepe segur que està content de la teva participació a aquest bloc. Anim i segueix...
PD: escriuras al bloc del PSM?
gràcies

qwerpii

fenómenos

qwerpii | 02/06/2007, 12:24

Joan Ramon, estic content de l'èxit d'en Pepe perquè el regidor vos l'ha fotut a voltros.
En quan a tu, Pepe, te desacredites tot sol amb les "xorrades que dius". Jo t'informo de que diverses persones t'han sentit a les portes de diferents col·legis despotricant contra en Joan Cerdà i contra en Biel, per acaparar vots, i tu contestes amb 50 tonteries seguides.
Per cert, inspiraçao i motivaçao en tenc suficient per haver escrit algun comentari i haver-te donat feina fins a la una de la matinada. Si tot ho fas tan ràpid en quatre anys no tendràs temps de fer res.

Pepe

Provocaçao

Pepe | 01/06/2007, 20:08

Tens raó, és complicat no caure en el "chafarderisme",en el meu cas només era ironia, la veritat que el exabrupte de qwerpi no meirixia ni contestació. És un especialista en la provocaçao, però d'inspiraçao i motivaçao té poc el pobre.

Wuppertal

pensar abans de publicar

Wuppertal | 01/06/2007, 16:55

Si cadascú -va per TOTS- examina en conciència si el que escriu és cert o no, o si es "m'han dit que, he sentit que,..." abans de publicar-ho, tot aniria millor. Però ja sabem que vivim en el pais del Fil Directe.

Garci

Re: Hasta la victoria siempre

Garci | 01/06/2007, 16:51

Començ a pensar que aquest querpii és en Pepe amb un altre pseudònim, sinó no puc creure que ningú sigui així i digui tantes tonteries. Venga Pepe deixa de prendre'ns el pel que el bloc ja està lo suficient animat.
Per cert, el recaptador de vots de la tercera edat me demana cobrar, no vol esperar fins dia 5.

Wuppertal

Re: Hasta la victoria siempre

Wuppertal | 01/06/2007, 16:37

Aquestes discusion no porten enlloc, igual que la foto de l'interventor del PP de la cabina. Son coses que passen aquest dia, tots pensen que el contrari roba un vot d'aqui un vot d'allà, però tothom pelluca el que pot. No te sentit barallar-se per això, les eleccions ja han passat.

Pepe

No m'has votat?

Pepe | 01/06/2007, 16:31

Qwerpi no em donas l'enhorabona? Veig que encara no t'has recuperat del shock.
Riure per no plorar,
Sí vaig fer campanya als colegis, tothom em va poder veure demanant el vot desesperat, havia cartells meus a tots els colegis, al saló parroquial un a la porta. Els meus apoderats que no es movien de la taula anotaven la gent que votava i al migdia varen telefonar i cercar a tots els que no havien votat.Inclós varen pagar a una persona per cercar gent. Per acabar varen anar a la residència i acompanyar a tot la gent gran a votar-me...

joan ramon

hola amic

joan ramon | 01/06/2007, 14:44

Qwerpi tens raó, en pepe era a tots els col·legis fent campanya a la vegada, es va dividir en 7 bocins i era per tots els col.legis, mentre algusn membres del pp omplien sobres a la gent.
ja t'enyorava.
llastima que siguis tan sectari, per cert, deus estar content, has contribuit a l'exit de'n Pepe.
salutacions

qwerpii

hipòcrita

qwerpii | 01/06/2007, 14:32

A Pollença l'únic que he sentit jo es que en Pepe feia campanya a la porta dels col·legis. A part d'això tothom seguí la legalitat.

Pepe

Perillós

Pepe | 01/06/2007, 07:52

Pot ser per desconeixement, però es cert que a les eleccions hi ha gent que perd els papers. Un regidor o diputat a vegades només és qüestió d'un parell de vots i cada vegada per desgràcia és més freqüent veure menipulacions o pressions.

Wuppertal

interventor

Wuppertal | 01/06/2007, 06:18

Supos que moltes vegades es fa per desconeixement per part dels interventors, jo mateix no en tenia ni idea. Una advertència del president de taula i s'eviten malentesos.

Pepe

Un exemple al moll

Pepe | 31/05/2007, 21:29

J.R. l'apoderat es va comportar de manera incorrecta, no té discusióés el que diu la llei.
Al moll una de nostres interventors va a veure com el famós Guillem Coll "Mito" preparava els sobre també per una senyora, l'interventor va avisar al president de taula i aquest va advertir a Mito i a la senyora de que no es podia fer, així d esimple i clar.

joan ramon

cert

joan ramon | 31/05/2007, 20:59

Amb això estic amb tu, s'ha de denunciar aquesta pràctica, vengui d'on vengui.
salut

Wuppertal

legislacio

Wuppertal | 31/05/2007, 20:32

Ah, aixo no ho sabia. Es que on jo visc t'assalten els del PSOE quan entres al col·legi electoral i t'acompanyen on faci falta, n'hi ha un eixam a cada col·legi. I jo mateix si tenc qualque problema o dubte tambe em dirigeixo als apoderats del partit del qual em considero mes proper. En tot cas, si era tan evident, ho hauria d'haver comentat als responsables pertinents en el moment.

joan ramon

apoderat no vol dir que s'apoderi.

joan ramon | 31/05/2007, 20:15

La legislació és molt clara, els apoderats no poden preparar la papareta a ningú, i ningú al meu poble significa cap persona.
Així que aquest fet és un fet almenys denunciable.

Wuppertal

foto

Wuppertal | 31/05/2007, 17:36

Aquesta foto esta tirada amb mala intencio. Si el que la va fer creia que s'estava comentent un frau ho hauria d'haver denunciat en el moment, a un president de taula o a un representant de l'ajuntament. En tot cas, sense sabre qui es la persona ajudada no se pot dir res. Pot ser una militant del PP que no tenia clar, o mil coses. Si demanes ajut a un interventor del PP es perque vols votar PP se suposa, no ho se. Ho veig un exemple "calumnia que algo queda",...

Garci

Re: Hasta la victoria siempre

Garci | 31/05/2007, 17:08

És queisen de lo de Pollença, doncs mirau a Sa Pobla: http://pinyolvermellsp.balearweb.net/post/35545#comments
és increible!!! com pot ser que passin aquestes coses i no s'hi faci res.
Be, la direcció mostra una foto de com un interventor del PP de Sa Pobla és a dins d'una cabina "ajudant" a votar a una dona major. Increible!!!

Pepe

Les darreres

Pepe | 31/05/2007, 13:43

Âvui ha hagut una reunió entre Joan i Francisca, tot apunta a un pacte UM-UNPI-PSOE. El tema del PSM ja veurem,dilluns pens que tenen una assemblea.

També tenim una bona notícia el nou col·legi Miquel Capllonch ja té comptador.

Pepe

Comportament infantil

Pepe | 31/05/2007, 12:06

Demà li dedicarem un article a l'assumpte, pens que no tenen cap possibilitat de fer repetir la votació.
No tenen elegància per acceptar que no han guanyat i estan demostrant com són.

JOAN RAMON

RENOU PER RENOU

JOAN RAMON | 31/05/2007, 11:17

Jo pens que el moment de fer les reclamacions era el amties Diumenge.
He de dir que al col·legis del moll l'ambien era pro carregat, això però no em fa pensar em res més q fer renou per fer renou.
salut

Wuppertal

despatx

Wuppertal | 31/05/2007, 10:11

Volen guanyar al despatx lo que no han guanyat al carrer... i encara podria ser els sortis rana si se repetissin, val mes que no ho toquin gaire

Pepe

Pataleta

Pepe | 31/05/2007, 10:06

Això de repetir la votació a dues taules és una "pataleta". No es farà

fralokus

Re: Hasta la victoria siempre

fralokus | 31/05/2007, 09:52

Segons el diari "ULTIMA HORA" potser calgui repetir les eleccions en algunes taules. Per irregularitats, perquè van deixar votar els seus interventors a aquestes persones? Protestar després del resultat són excuses de mal pagador, perquè si guanyo callo.

Garci

Re: Hasta la victoria siempre

Garci | 31/05/2007, 08:49

Ho faig perquè vegis que tenc ganes i que no te deixaré acomodar-te a la cadira...ja saps que hi ha molts de polítics que se "professionalitzen" i no fan res més que seure i esperar eleccions. Descansa Pepe, que d'aquí poc toca fer molta feina i fer de pollença un nou Alcañiz

Wuppertal

garci

Wuppertal | 30/05/2007, 20:24

Garci,
son encomiables les teves ganes de fer feina, però has d'aprendre a tenir paciència en aquest difícil "art" de la política o moriràs d'èxit :-)

Pepe

Un respir

Pepe | 30/05/2007, 20:03

Garci no siguis tan impacient,fins que l'Ajuntament i el Govern no es constitueixin no poden fer res.
Normalment hi ha 100 dies de cortesia, si el govern és nou, i tú no els vols donar ni un.

Tema Mito; avui he rebut l'avís d'una carta certificada de Ports, ja veurem que diuen. Mentre ens han dit que segueixen presionant a Mito per què deixi el seu càrrec de president d'UMP.Si el PP abandona el Govern tot d'una demanarem la informació a més a més evidentmen del cessament de Mito. Igualment demanarem transparència en el tema dels amarres. Si no contenciós administratiu en juny ( termini legal)
No passis pena en quatre anys hi ha molt de temps per fer feina.

Garci

Re: Hasta la victoria siempre

Garci | 30/05/2007, 17:55

Pepe, anem per feina, com està el poble? i el tema de Mito? i lo dels amarres? ...?
Ja tenc ganes de fer feina i que s'enterin aquests de que no anem de bromes i ens conformam amb la cadira.
Pareix que no passa res aquests dies al poble...tothom parla de pactes i res més.
Salut company, perquè vegis que no deixaré que te relaxis ni un moment. és la meva feina. Com deia Socrates: som com un moscard sobre tu per picar-te i mantenir-te despert! És broma, però no deixaré que t'adormis, ja ho vares dir al miting.

Pepe

Caciquisme

Pepe | 30/05/2007, 12:16

Gràcies Wuppertal (mai oblidaré on va neixer Engels)provaré el forum que m'has enviat.
El feixisme va ser una ideologia d'un periode històric molt concret.
A mi per les actituts que denúncia la hormiga atómica prefereix parlar de "caciquisme" un concepte i una actitut molt arrelada en aquest país.

Wuppertal

foros

Wuppertal | 30/05/2007, 09:53

Tal vegada aixo te serviria i es gratuit
http://groups.google.com/?hl=es
pero ho hauries de provar abans.

Wuppertal

feixisme

Wuppertal | 30/05/2007, 08:40

Crec que en aquest pais existeis clarament el problema d'anomenar feixisme al liberalisme. Això demostra encara una falta de maduresa politica de la societat, que no s'acabarà fins que el partits deixin de ressucitar en Franco per obtenir rèdits electorals. En aquest sentit, s'han d¡aplaudir els comentaris com l'anterior de'n Pepe d'eliminar el terme feixista del seu discurs habitual, i a l'altre banda, decissions con les de'n Tomeu Cifre de condemnar el feixisme.
Pepe: mirare lo dels forums, els que et podria recomanar no t'interessen però intentare cercar-te alguna cosa. En tot cas, segurament des del teu partit tendran algun tipus d'infastructura que te puguin deixar.

Pepe

Censuras

Pepe | 30/05/2007, 08:18

En este blog sólo se han borrado dos comentarios que eran nada más que insultos sin ningún razonamiento contra personas del PSOE.
Los ejemplos que pones no los conozco y no puedo opinar.
De todas maneras nunca he sido partidario de devaluar el término fascista utilizándolo como "insulto"masivo.
La verdad es que no me imagino a Miquel Angel acosando o agrediendo a nadie.

Pepe

Censuras

Pepe | 30/05/2007, 07:39

En este blog sólo se han borrado dos comentarios que eran nada más que insultos sin ningún razonamiento contra personas del PSOE.
Los ejemplos que pones no los conozco y no puedo opinar.
De todas maneras nunca he sido partidario de devaluar el término fascista utilizándolo como "insulto"masivo.
La verdad es que no me imagino a Miquel Angel acosando o agrediendo a nadie.

La hormiga atómica

Siempre

La hormiga atómica | 30/05/2007, 01:21

Siempre que en tu equipo no haya impresentables tan impresentables como Groske (ha borrado todas mis críticas constructivas a un escrito de su bloc y ha dejado todas las diartribas que incitan a agredirme por aquellas críticas, que hacen sus seguidores "a ciegas". Sin honor no me interesa) o Miquel Angel (de Angel, nada) Llauger (cualquiera que miente y cometa acosos o agresiones, aunque se defina castrista o verde o muy comunista, para mi, es un verdadero fascista)

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb