URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Protegir Cala Carbó

Alternativa | 02 Juny, 2007 08:32 | facebook.com twitter.com

El 26 de Abril de 2007 la Comissió Insular d’Urbanisme del Consell Insular de Mallorca va mantenir la declaració de zona urbana Cala Carbó, en l’adaptació del PGOU (Pla General d’Ordenació Urbana) al POOT (Pla d’Ordenació de l’Oferta Turística), fet que manté oberta la creació d’una urbanització als costers de la cala.

A Pollença un grup de persones i els "Amics de Cala Carbó" han creat una coordinadora per reclamar la protecció de Cala Carbó ( veure Cala Carbó no té preu). La coordinadora no integra partit polític però està oberta a tot el que vulgui ajudar i participar. A mitjans de juliol es farà un manifest aprofitant una excursió pel Camí de Síller (vos informarem al respecte).

Ara han iniciat la recollida de signatures per a la protecció definitiva de Cala Carbó, vos adjunt el full amb la intenció que en faceu la màxima difusió i participeu en la recollida de signatures. Si teniu fulls emplenats (25 signatures) ens poseu en contacte amb nosaltres i ja quedarem per recollir-los,  Si voleu tenir contacte directe amb la plataforma, també us podem donar el teléfon del coordinador eurxella@yahoo.es

El full de signatures  sol·licita a l’Ajuntament de Pollença i al Consell Insular de Mallorca que es garanteixi al PGOU, la impossibilitat de qualsevol nova construcció en tot el sector de Cala Carbó.I demana consens a totes les forces polítiques, per tal de desclassificar com a zona urbana tot el sector de Cala Carbó i la protecció ferma d’aquest indret per a sempre.

 La solució no és fàcil i fa falta un moviment social important per evitar laquesta barbaritat. En nostre cas a més no volem que la protecció de la Cala sigui a canvi de la destrucció de la zona humida de l'Ullal. 

A recollir signatures !!. FULL DE SIGNATURES pdf. 

Fotografia de Cala Carbó del web fotogràfic de Toni Salas

Comentaris

Pepe

CANVI

Pepe | 04/06/2007, 11:17

Aquest és altre d'aspectes que hem de canviar de la política. El joc polític d'amagar informació i negociar i jugar amb ella... Joan segur que té també un bon arsenal per utilitzar contra el PP. Quan va sortir el tema de Mito, Joan em va dir que després de les eleccions igual el denunciaven per què tenien informació per fer-ho...
Una de nostra força ha de ser la transparència, la sinceritat i no amagar res. En aquest darrer punt només hi ha dues excepcions i és quan es pot perjudicar a tercers o es tracta de temes privats no públics.

Garci

Re: Protegir Cala Carbó

Garci | 04/06/2007, 11:01

He parlat amb un del PP i m'ha contat que en Joan se pot preparar, tenen un munt de "xanxullos" que ha fet i que se guardaven per si de cas havien d'estar a l'oposició. Això és el que m'ha dit. Jo pens que això és jugar brut i que ho haurien d'haver mostrat abans,

Pepe

Esperam?

Pepe | 04/06/2007, 10:56

Pens que podem donan per acabat el tema de la valoració de la feina política d'en Juanjo. Amb la valoració de JR ha quedat clar que hi ha diferents punts de vista.
Esperem a que sigui regidor per valorar realment el que fa i deixa de fer.

Garci

Pepe

Garci | 04/06/2007, 10:53

Pepe no me malinterpretis. Donar oportunitats als nouvinguts no comporta no estar-lis al damunt. Però no se pot jutjar a una persona sobre el que és capaç de fer abans de que ho faci. Però estarem a l'aguait! no pensis que els perdrem de vista.

joan ramon

feina silenciosa, desgraciadament no conta.

joan ramon | 04/06/2007, 10:30

Només dir de'n Juanjo Mir que des de la Plataforma pro camins públics sempre em pogut contar amb la seva col·laboració, des del silenci i sense voler treure cap redit electoral, això per mi val més quie anar a fer el "paripe" a procesons i altres herbes.
Cert que la majoria de gent no valora la feina feta en silenci, entre altres coses perquè no la coneix, però volia deixar clara la capacitat de fer feina de'n juanjo, dir que ell a anat fent coses, més de les que a venut a la premsa, i si bé jo no vot PSOE, per mi en -Juanjo és una persona capaç.
PEr altre banda de les alabançes a en pera capo, no dire res, com tampoc dire de alabnçes a Hidalgo, Massot...
salut

Pepe

Uep Pep

Pepe | 03/06/2007, 22:40

Uep Pep quina sorpresa tan agradable.
Estic d'acord amb tú que el PSOE no ha actuat d'una manera intel·ligent i des del principi han partit d'una posició de debilitat i d'estar disposat a donar a Joan tot els que els demani.
La jugada d'UMP ni l'han pensat.
De moment han frenat la caiguda però si no es recomponen i recuperen a la gent que han deixat pel camí, UM els hi menjarà.

Pepe

Opinions

Pepe | 03/06/2007, 22:39

Gràcies per participar B. Llompart, estic d'acord en que el PSOE de Pollença té problemes, però així i tot hagi estat pels pèls han mantingut els quatre regidors. És una pena que no utilitzen millor la seva força electoral. Respecte a Juanjo igual m'he deixat portar per la seva bondat i serietat, jo tinc l'esperança de que pugui fer una bona feina de govern. Encara que és cert que a la darrera legislatura l’oposició del PSOE ha estat penosa. D’aquí a uns mesos parlam...
Sí que estic d'acord que Margalida Melià era una actiu del PSOE que no s'ha aprofitat.
Igual que tu crec que la crisi del PSOE no s’arreglarà aquesta legislatura.

Pepe

Oposició de veritat

Pepe | 03/06/2007, 22:34

Garci no sembles el mateix, tú demanant una oportunitat als nouvinguts?
La veritat que aquests dies sóc un convidat de pedra , del pastís no en menjarem...però com no millorin la recepta que es preparin per què ara tindrán una oposició de bons i de veres.

Garci

Re: Protegir Cala Carbó

Garci | 03/06/2007, 21:33

Hola companys. Estic molt content que la participació del bloc augmenti dia a dia amb nova gent, i per conseqüent noves idees. Lo del PSOE és trist. 4 anys gratant-se la panxa i ara a governar. Les valoracions personals no hi entraré. Pens que hem de donar una oportunitat als nouvinguts, i amb això no vull dir que els deixem fer el que vulguin, però no els jutjem abans d'hora, encara que tots tenim una idea de com ho faran.
Ara a esperar si Biel entra i no al govern. A nosaltres no ens ho demanaran supòs. Tothom corr d'aquí cap allà menos en Pepe que seu al sofà. Ànim Pepe i no te desanimis, no pensis que ningú t'estima, és temps de negociacions i llepades de cul per veure qui se queda més gran d'un pastís del qual no en menjarem...per ara!d'aquí 4 anys com a Alcañiz!

pep martí

Estic d'acord amb tu B. Llobera

pep martí | 03/06/2007, 21:22

Coincidesc amb tu B. Llobera. Si aquest del PSOE fossin un poc intel•ligents intentarien que UMP rompés amb el PP per d’aquesta manera formar govern en minoria amb aquests amb el suport extern del PSM i EU. O creus que PSM i EU votaria amb el PP? En Pere Capó segur que hagués aconseguit que Unió Mollera rompés amb el PP. Aquest si que ha estat un gran polític.

B. Llobera

CONSIDERACIONS A PEPE Y TURGUT

B. Llobera | 03/06/2007, 21:03

Més enllà dels resultats de les darreres eleccions, el PSOE de Pollença té un greu problema i és que no té polítics. He pogut llegir a n’aquest bloc un munt de alabances cap a Juanjo Mir. Coincidesc amb vosaltres: en Juanjo és una bona persona, clar que si... però és un pèssim polític. Avala aquesta condició, la seva nul•la tasca a l’oposició, el seu nefast pas per la secretaria general del PSOE, el no haver acudit a la majoria d’actes públics que ha organitzat l’Ajuntament i en tot això, haver influït a la baixada de vots del PSOE.
Un exemple: si necessites fer unes persianes on aniràs? A un bon fuster o a un fuster que és bona persona? Torn a repetir, perquè no se mal interpreti aquest comentari, en Juanjo és una excel•lent persona, però com a polític deixa molt que desitjar.
Discrepo de tu Pepe, en Juanjo no farà ni sap fer front a Joan Cerdà. Respecta al càrrec de regidor d’hisenda (si és cert) crec que li vendrà massa gros, entre altres coses, perquè Juanjo es un home de lletres i no de números.
Per la resta de regidors del PSOE, l’única que realment té experiència és Francisca Ramón, encara que, baix el meu criteri no té la condició de política. Jaume y Maria del Mar, son dos independents que de polítics tenen poc. Tot això, crec que tornarà passar factura al PSOE . Qui realment trobaran a falta aquesta legislatura és a na Margalida Melià, qui era l’única persona que realment sabia el funcionament de l’Ajuntament i qui realment si tenia la condició de política.

Pepe

Resumint

Pepe | 03/06/2007, 18:38

Faré un article aquesta setmana. Però en quatre línies.
Tenim una zona urbanizable on de moment no es donen licències a l'espera de l'adaptació del PGOU al PT que parlava de traslladar l'edificació a l'Ullal. De moment s'ha dit que gran part de la zona prevista d'intercanvi és zona humida i per tant no s'ha solucionat el problema.
L'altra solució és la indemnització als propietaris i la recalificació dels terrenys

turgut

cala carbo

turgut | 03/06/2007, 18:24

Algu podria explicar amb 4 linies realment que passa a cala carbó i que és necessari per salvar-la? HI ha licències donades i s'han de cancel·lar?

joan ramon

endavant

joan ramon | 03/06/2007, 18:11

Ei això agafa força, salut i endavant.

El vídeo

Suport fralokus

El vídeo | 03/06/2007, 17:49

Podeu veure un vídeo contra la urbanització de Cala Carbó a l'abadia del boig

Garci

Re: Protegir Cala Carbó

Garci | 02/06/2007, 15:34

Jo avui en el cafè ja he omplert un full de firmes! Endavant que en aquest assumpte tothom hi està d'acord.
Cala Carbó la salvarem entre tots!!!

Pepe

Ecotasa remeber

Pepe | 02/06/2007, 15:04

Bona tasca la teva. Tothom vol protegir la cala, però segurament faran falta duros, si es tracta de carretes o de fer operes de Calatrava o auditoriums de Moneo va bé, ara per evitar la destrucció d'un paratge natural...

Joan ramon

Salut

Joan ramon | 02/06/2007, 08:47

Bona tasca, jo pens que qualsevol persona de qualsevol ideologia demanara la protecció d'aquest paratge.

Salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb