URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Esperant el canvi.

Alternativa | 04 Juny, 2007 14:18 | facebook.com twitter.com

El dos de juny una persona amb el nick de ·  va fer un comentari a nostre article “Concurs. Misterios del Port.”   a aquest article nosaltres parlavam de la sospitosa diferència de preu de lloguer entre el local que va destrossar la plaça Joan Cerdà al Port, 9000 euros anuals, el petit local destinat a la venda de bitllets dels vaixells " que van a Formentor, 9.000 euros a l'any  i la cantina del Port  5.800 euros a l'any (amb IVA),

El comentari  baix el títol de “ni puta idea” era el segúent:
“ la cantina del muelle nuevo se presentaron tres candidatos y los tres eran para proponer empresas de nautica con lo cual fueron destituidos por no reunir los requisitos ya que este local va destinado al ocio como esta montado ahora, lo digo porque soy uno de los que pidio para tener el local ya que me dedico a la nautica........... un saludo para los que no estan enterados del tema.”


La veritat és que ens agradaria tenir més idea del tema, però de moment hem trobat molt poca col·laboració per part de l’empresa pública de Ports.  Però d’aquí a dir que no tenim “ni puta idea ... va un tret. El més sorprenent d’aquest comentari és que la persona que el fa diu que es dedica a la nàutica i va ser uns dels que es va presentar  i va ser exclòs per què es demanava un local d’oci. O aquesta persona és un mentider o no va llegir la convocatòria del BOIB Num. 47 24-03-2005 que  deia clarament  que es demanaven ofertes per l’explotació de local destinat a bar-cafeteria- restaurant.  Un misteri més dins l’obscur regne de Taifes de Ports, gent que es presenta a convocatòries sense saber a que es presenta, curiós no?

La qüestió és que aquesta setmana passada hem rebut la contestació de Ports a nostres peticions d’informació del 19 de febrer. La contestació amb segell de sortida  del 25 de maig demostra que no tenen cap interès en que puguem tenir accés a la informació de com s’han fet les concessions i cessions al Port. La seva resposta només fa referència al contracte d' explotació del local destinat a cantina en el Port de Pollença i diu que

“després de dues convocatòries de concurrència publica d'ofertes : la primera, per un termini de 5 anys i un pressupost d'explotació de 5.000 €/any, IVA exclòs, es va declarar deserta al presentar-se dues ofertes, una de les quals es va excloure per tractar-se d'una comunitat de béns i l'altra, per no complir requisits exigits en el plec de bases del concurs. En el segon concurs convocat, per un termini de 5 anys i un pressupost d'explotació de 5.800 €/any, es va adjudicar el contracte a la Sra. Maria Cifre Cànaves, unica oferta presentada, per 6.670 €, IVA inclòs”

 
O sigui no hem avançat molt, però ja sabem que María va pagar una mica més del que pensavam.

 

Si finalment hi ha un canvi de govern a més del cessament d’en Mito com  càrrec de confiança a Ports, esperam tenir accés a tota aquesta informació que en aquest moment s’ens ha denegat. En el cas de que no hagi canvi de govern continuarem lluitant jurídicament per tenir accés a aquesta informació pública.

 

                                        6.670 euros a l'any, IVA inclòs

Comentaris

pEPE

Gràcies per la informació JRV

pEPE | 10/06/2007, 21:09

Hola JRV si que pareix molt clar que EU-EV i el PP serem a l'oposició. Millor ser a l'oposició que subordinats a UM-UNPI.
És clar que aquest país falta una llei que facilit l'accés a la informació pública.
Et diré que el meu informant del PSOE em va parlar de 400.000 euros de dèficit!!!!
haurem d'aclarir aquest assumpte i altres econòmics, es vue que no surten els números.
Com he comentat em va pareixer una manera de preparar el camí per la privatització a la que nosatres per suposat ens oposam.

Pepe

Gràcies pel suport de dades

Pepe | 10/06/2007, 21:00

Impressionant recollida de dades sobre UM. Nosaltres el tenim molt clar, són els fets i no les paraules o les sigles les que defineixen un partit.

Joan Ramon veterà

informaré

Joan Ramon veterà | 10/06/2007, 11:47

Pepe i PP: Per a mi, que de futuròleg no en tinc res, hem sembla clar que EU a Pollença estareu a l'opossició, i el PP també te ara bastantes possiblitats. Aixó fa que dins la meva linia personal de defensar la legalitat i l'interes comú, col·labori i informi a l'opossició quan objectivament consideri que l'equip de govern, sigui qui sigui, fan el pengo, o ,pitjor, l'aprofitat.
Com a delegat de personal, he tingut dificultats a vegades per obtenir informació a la que segons la legislació laboral de l'empresa tinc dret, havent hagut d'acabar a l'inspecció de treball (I encara no s'acabat l'assumpte). També recentment vaig esser repres per aver donat una informació d'un pou, a aquest mateix bloc, però això ho deixarem anar, es opinable i no tan clar.La legislatura 1995-1999 vaig rebre fort per oposar-me a la politica privatitzadora de l'equip de govern del moment.El teu (o la teva?) informant del PsoE, sobre la situació a Emser no coincideix amb les dades que verbalment hem va donar el Gerent: l'any 2005 Emser va tenir un superavit de devers 174.000€. Un dels grans problemes que sembla tenir Emser es que des de l'Ajuntament ens boicotejaven económicament, i si be ara no es tan evident, tampoc ha desaparegut del tot aquesta situació. Emser presta el servei de recollida de RSU, i per tant en te les despeses, però la recaptació la te l'Ajuntament i no sempre paga a Emser el que toca quan toca. Emser ha hagut d'assumir funcions de Medi Ambient i deixelleria sense les corresponents compensacions económiques. En quan a l'aigua potable, s'ha ampliat l'ambit de subministrament, de funcions, de requisits, de reglamentació, però no s'ha ampliat la plantilla, amb gent preparada i no enxufada, ni les instal·lacions. S'han fet moltes coses aquesta legislatura,però crec que la questió principal, la econònica, no s'ha resolt. Tots els subministradors d'aigua actualitzen les tarifes d'aigua anualment per fer front a les despeses. L'ajuntament de Pollença les te paralitzades des del 2000, fa 7 anys. Encara es sorprenent que Emser pugui tenir superavit. Segons la directriu comunitaria 2000/60CE del Parlament Europeu, el subministrador ha de fer front a les despeses i gestió amb el que recapta pels diversos conceptes, es a dir, els usuaris han de finançar la gestió, fins i tot imposa l'aplicació de tarifes progressives: Qui mes consumeix, paga mes car. També la Conselleria de Medi Ambient ha dictat normes al respecte (anys 2000 i 2006).
Tot aixó, i mes que podria, ho explico perque no hi ha cap raó confesable actualment per privatitzar serveis de l'Ajuntament.

Garci

Re: Esperant el canvi.

Garci | 10/06/2007, 10:10

I després volen fer-nos creure que son de centre, nacionalistes i tantes altres coses...
I després volen que pactem amb ells...

Diguem amb qui pactes (UM) i te diré a qui et sembles

Diguem amb qui pactes (UM) i te diré a qui et sembles

Diguem amb qui pactes (UM) i te diré a qui et sembles | 10/06/2007, 07:06

Diguem amb qui pactes (UM) i te diré a qui et sembles

13 de setembre de 2004 El fiscal demana la inhabilitació
de dos anys per a l'exbatle de Muro Jaume Perelló (UM)
per presumptes irregularitats urbanístiques.

15 de setembre de 2004 El Consell de Mallorca retira
bona part de les subvencions que tradicionalment
atorgava a Unió de Pagesos.

23 de setembre de 2004 La desaparició de la Teulera de
Ca sa Rotera (Campanet), considerada una «greu pèrdua
patrimonial» víctima de les decisions del PP-UM.

23 de setembre de 2004 El Consell dóna el vistiplau a la
urbanització ilegal de Son Talent de Manacor.

30 de setembre de 2004 Associació d'Activitats
Socioculturals de Mallorca, entitat propera a UM de
Campos obté 98.000 euros de subvenció del CIM.

30 de setembre de 2004 El Consell de Mallorca ha donat 1.263.857,42 euros el 27,72 % dels fons de promoció cultural a entitats relacionades amb Pere Serra. Promomallorca S.L (Enciclopèdia de Mallorca) obté 180.304 euros de subvenció del Consell Insular de Mallorca.

4 d'octubre de 2004 PP i UM impedeixen investigar la
política de subvencions del Consell.

5 d'octubre de 2004 El Consell de Mallorca aprova construir un zoològic al nucli de son Sant Martí de Muro sense tenir en compte els informes desfavorables dels tècnics de l'Ajuntament de Muro i del mateix Consell de Mallorca.

26 d'octubre de 2004 ALM-UM proposa la construcció d'un
camp de golf en el Pla general de Manacor.

30 de novembre de 2004 Jesús Boyero, gendre de l'editor Pere Serra obté del Consell la reclassificació d'una finca a Son Massot (Calvià),- Ara val 34 milions més.

1 de novembre de 2004 Al Consell de Mallorca li correspondran 1.604.786 euros per la cessió estatal de part dels imposts sobre el tabac.

4 de novembre de 2004 El Consell de Mallorca preveu que la pròxima dècada surtin al mercat 8.000 nous habitatges anuals.

13 de desembre de 2004 El Consell de Mallorca aprova un
Pla Territorial desenvolupista amb el rebuig de l'oposició i
els vots favorables del PP i UM.

Any 2005
El Consell de Mallorca gestionà un pressupost consolidat de 238.117.888'53 euros.Més de la meitat del pressupost del Consell de Mallorca se l'endugueren l'Institut de Serveis Socials i Esportius -ISSEM, controlat pel PP- i el departament d'Obres Públiques, que els va destinar bàsicament a carreteres.

1 de gener de 2005 El Consell destina 1'4 milions per a la carretera sa Pobla-Alcúdia i dos milions per a l'accés de Muro.Es preveu una despesa de 469.000 euros per a la rotonda de Porreres i 730.000 per a una altra a Pollença.

24 de febrer de 2005 PP , PSOE i UM aproven la
construcció de 18 habitatges a la primera línea de la
Colònia de Sant Pere al Molí d'en Regalat.

7 de març de 2005 El PP,UM i PSOE al Consell de
Mallorca aproven un conveni amb l'Ajuntament de Palma
que permetrà ampliar les dues línies d'incineració
actuals.

5 d'abril de 2005 PP i UM s'oposen a reconèixer als
homosexuals el dret d'adoptar nins.

6 d'abril de 2005 Els tècnics del Patrimoni del Consell acorden la demolició de l'hostal de cas Tix, a la carretera Inca-sa Pobla.

19 d'abril de 2005 L'Ajuntament de Palma ha cedit 25.285 metres quadrats al Consell de Mallorca perquè pugui ampliar la incineradora de Son Reus.

29 d'abril de 2005 UM de Muro vota en contra de totes
les multes per les obres il·legals que els altres grups
aproven.

8 de maig de 2005 El PP i UM en el Consell de Mallorca es
neguen a aixecar un monument a les víctimes del
franquisme.

17 de maig de 2005 El Ple del Parlament aprova, amb el
suport del Grup Popular i UM, la llei de conservació dels
espais de rellevància ambiental (LECO).

3 d'agost de 2005 El batle d'Andratx, Eugenio Hidalgo
(PP), destitueix del seu equip de govern les dues
regidores d'UM, Isabel Alemany i Maria Porcel.
responsables d'Obres Públiques.

13 de setembre de 2005 El PP de Calvià usa el vot del
trànfuga d'UM Thomàs per a l'aprovació de distints
projectes.

4 d'octubre de 2005 Aprovació dels pressupostos del Consell de Mallorca que arriben als 278 milions d'euros.

20 d'octubre de 2005-El Dia-El Mundo informa que
dirigents d'UM amb la ficció de ser pagesos i pescadors
aprofiten l'associació Foravila per rebre 164.000 euros de
subvenció.

22 d¡octubre de 2005 Segons El Dia del Mundo el Consell de Mallorca paga l'activitat privada dels despatxos de «Artigues i Galmés, Asesoria i Administracions», que és a la vegada seu de l'associació fantasma Foravila.

4 de novembre de 2005 Magdalena Rigo Vanrell (UM) ha
rebut 10.465,90 euros pel seguiment de l'activitat del
Museu de l'Esport.

13 de novembre de 2005 El Consell de Mallorca dedica
247.500 euros en la contratació de dinamitzadors
juvenils mitjançant una empresa de treball temporal
dirigida, casualment, per Aina Colom Umbert.

18 de novembre de 2005 El Consell de Mallorca ha
subvencionat amb 396.000 euros l'Associació per a la
Conservació i la Difusió del Patrimonio (Acidep), un
directiu dels quals és Bartomeu Ferragut (UM).

22 de novembre de 2005 El Consell de Mallorca ha subvencionat per valor de 441.000 euros a l'Associació de Societats de Caçadors de Mallorca.

14 de desembre de 2005 L'Ajuntament d'Andratx inicia un
expedient sancionador contra Josep Bestard, president
d'UM a Andratx, per l'ampliació d'una casa d'eines.

14 de desembre de 2005
L'Ajuntament d'Andratx inicia un expedient sancionador
contra Antoni Rosselló Porcel, fill de la regidora d'UM a
Andratx, per construir una edificació destinada a
habitatge sense la preceptiva llicència.

31 de desembre de 2005 Segons un informe del Departament d'Economia del Consell de Mallorca, cada ciutadà de Mallorca va fer efectiva una mitjana de 648,44 euros al seu ajuntament.Els ajuntaments de les Illes augmentaren la pressió fiscal un 18% durant el 2005, segons es desprèn d'un estudi realitzat pel Departament d'Economia del Consell de Mallorca.

Any 2006
El Consell Insular de Mallorca dedica 191.000 euros en subvencions al Grup Serra, al marge de les despeses publicitàries.

El Consell de Mallorca incrementa un 15,07% el cost de la tarifa de residuus.

3 de gener de 2006 El Govern Matas s'oposa que el Consell de Mallorca empri les cendres de la incineradora de Son Reus com a material de construcció.

7 de febrer de 2006 El ple del Consell de Mallorca ha declarat bé d'interès cultural el monestir de la Real amb un perímetre de protecció de dos-cents metres i no dels cinc-cents que reclamaven les entitats ecologistes.

21 de gener de 2006 El Consell de Mallorca autoritza l'Ajuntament de Capdepera l'aixecament de la suspensió de llicències a dues urbanitzacions a Cala Provençals i a Canyamel.
21 de febrer de 2006 PP i UM acorden retirar l'autovia
Inca-Manacor del Pla de Carreteres després de tudar
258.000 euros en el projecte.

23 de març de 2006 El Jutjat d'Instrucció número 1 de Palma obre diligències contra els dirigents del Consell de Mallorca, d'Unió Mallorquina, en relació a les subvencions.
25 d'abril de 2006 UM rebutja de pla la llei de capitalitat
perquè lleva competències al Consell Insular en matèria
urbanística.

5 de maig de 2006 El Consell de Mallorca adjudicà la
venda i urbanització de Can Domenge (Palma) de 52.000
metres per 30 milions d'euros a la societat formada per la
constructora mallorquina Ferratur-Sacresa.

5 de maig de 2006 La comissió insular d' Urbanisme
aprova el pla parcial del polígon industrial de Son Fosquet
(Llucmajor) amb els vots de PP i UM, i les abstencions de
l'oposició.

5 de maig de 2006 El PP i UM rebutgen la declaració de
zona arqueològica de Son Real.

19 de maig de 2006 La Comissió d'Urbanisme del
Consell, amb els vots del PP i UM autoritza l'hospital de
Son Espases.

31 de maig de 2006 El PSOE i UM d'Artà expulsen el
regidor Julen Adrian (EU-Verds) del govern municipal.

4 de juny de 2006 Biel Barceló, nou secretari del PSM
manifesta que està disposat a pactar amb UM.

5 de juny de 2006 El ple del Consell aprova el projecte de
l'hospital a Son Espases i la urbanització de Can
Domenge amb els vots del PP i UM.

3 de juliol de 2006 UM vota amb el PP al Consell perquè
es mantengui el Decret de trilingüisme.

20 de juliol de 2006 El GOB acusa UM d'haver contribuït
amb el PP a la destrucció del territori mallorquí.

4 de setembre de 2006 El Consell de Mallorca allarga fins el 2041 el contracte amb Tirme, que invertirà 376'7 milions.

19 de setembre de 2006 El GOB presenta un total de 14 denúncies al Consell i a l'Ajuntament de Sencelles per obres il·legals que es duen a terme a sòl rústic d'aquest municipi.

28 de setembre de 2006 El Consell aprova la protecció de quatre metres a la font de la Vila.Els missioners de la Real demanaven que l'àrea fos de 15 metres.

2 d'octubre de 2006 El Ple del Consell de Mallorca ha aprovat amb els vots a favor de PP i d'Unió Mallorquina, la inversió de 9.226.281 euros per al desenvolupament del pla concertat de prestacions socials bàsiques en diferents ajuntaments de l'illa.

13 de novembre de 2006 Segons El Dia-El Mundo el Consell de Mallorca ha concedit 453.500 euros a la societat Almacenes Rullán S.A., del seu candidat Miquel Rullan Coll, en partides que no arriben als 30.000 per tal d'evitar el concurs públic.

22 de novembre de 2006 L'equip de govern (PSOE-UM) ha
decidit suspendre, fins a nova ordre, el Fòrum de
participació ciutadana de la Colònia de Sant Pere perquè
és un òrgan que «està polititzat».

24 de novembre de 2006 El Jutjat d'Instrucció 3 admet a
tràmit una denúncia per edificació il.legal contra el
portaveu del PSM d'Andratx, Gabriel Puigserver, i una
altra contra el director insular de Turisme del Consell de
Mallorca, Josep Bestard (UM).

16 de desembre de 2006 L'equip de Govern en minoria
(PSOE-UM) a Artà no pogué aprovar la seva proposta per
cedir la gestió de l'aigua potable per 25 anys, amb els
vots en contra de UIA, PP i EU-EV.

29 de gener de 2007 L'herba artificial del camp municipal d'esports de Santa Eugènia ha costat 550.715'78 euros, dels quals, el Consell de Mallorca n'ha subvencionat 385.501'05 mitjançant el Pla d'Obres i Serveis.

31 de gener de 2007 EU-EV du davant el Consell les 19 infraccions urbanístiques de Pula.

20 de febrer de 2007 PP i UM impedeixen la investigació
de la gestió de l'exdirector d'ordenació del Territori
Jaume Massot en el Govern.

14 de març de 2007 El batle Matas es desmarca del PP i
s'abstén en la protecció del Turó de Sant Joan, però UM
vota amb la resta del PP contra la seva protecció.

7 d'abril de 2007 L'Ajuntament de Pollença (PP-UM) ha
concedit la llicencia per construir un agroturisme al golf
il·legal de Can Guilló, a Pollença. Han legalitzat també
les obres de construcció del llac i el molí adossat.

19 d'abril de 2007 UM adjudica l'obra de rehabilitació dels Sestadors d'Ariany
valorada en 270.000 euros a Pere Ribot Vanrell, pare del
seu candidat municipal.

26 d'abril de 2007 La Comissió Insular d'Urbanisme del Consell aprova l'ampliació de l'hotel Formentor en cent noves places

Pepe

Quan de temps JRV

Pepe | 09/06/2007, 09:21

Hola JRV, pens que el perill de privatització continua exisitint sobre tot quan el primer que em va dir una persona del PSOE al parlar de la situació econòmica de l'Ajuntament va ser el gran forat econòmic que tenia EMSER.
Un altre indici és que al debat del Port em vaig trobar en solitari defensant el caràcter públic que ha de tenir la gestió de les infraestructures bàsiques del municipi.
Estic d'acord amb tú en que sembla que una de les coses que no canviarà es aprofitar el poder per col·locar amiguets i fer favors.
Respecte als merders, algú dels que segurament governarà ja ens ha dit que UF...

Joan Ramon veterà

lo públic

Joan Ramon veterà | 08/06/2007, 20:03

Perdonau que arribi tard, però havent vist que parlau d'empreses públiques, pensau que l'Ajuntament de Pollença en te una, que als obrers dels serveis que presta ens va costar 4 anys de lluita aconseguir que el govern municipal del PsoE no privatitzas els serveis que presta. Certament des de el 2002 en que es constitui formalment, la gestió ha sigut bastant neta i manco alguns intents al principi de la recent passada legislatura, de fer qualque mangarrufa, a anat bastant be si la comparem amb altres de l'entorn . Però ja es donen sintomes de que es vol aprofitar el poder per col·locar amiguets o parents inutils, o fer qualque favoret. Ho dic perque serà l'empresa publica que tindreu mes aprop i també en sereu corresponsables, si teniu reponsabilitats a l'Ajuntament, tan sigui a l'opossició com al govern.
Per altra part , no envejo en Pepe per la feina que pens que tindrà a l'opossició, amb els merders que hi ha.

Pepe

Complicat

Pepe | 08/06/2007, 10:05

Estic d'acord Fralokus, la unitat a Eivissa després de una crisi al PSOE precisament per aquest tema.
Per fer un gran BLOC és el PSOE el que s'ha de moure i no és fàcil ja que el seu electorat és molt variat.

fralokus

Re: Esperant el canvi.

fralokus | 08/06/2007, 07:53

Pues en Ibiza al PSOE en un podríamos llamar BLOC con la izquierda le va de "coña" y perdón por la palabreja.

Pepe

Críticas y pactos

Pepe | 08/06/2007, 07:18

Hola Alberto creó que EU-EV hemos estado muy respetuosos con todas las fuerzas de izquierda. Mira los artículos y dime en cual de ellos hemos fomentado la división de la izquierda.
Otra cosa es que hablamos claro y por degracia eso no e suna práctica habitual en la política.
Si alguien en un comentario ataca al PSOE de manera razonada es muy libre de hacerlo y no lo vamos a censurar.
Respondiendo a tu idea de un gran BLOC, el PSOE no ha mostrado nunca ningún interés por ir en esta línea, también dudo que desde Palma les dejasen hacerlo.
Respecto a los otros tres, el PSM hasta el momento no ha querido, y si entran en un Ayuntamiento gobernado y dirigido por UM_UNPI sin ser necesarios no favoren la unión.
Con respecto a ER una vez que se hayan decidido los pactos hablaremos con ellos.

ALBERTO

DIVIDE I VENCERAS

ALBERTO | 08/06/2007, 06:05

Es lo que le ha pasado a la izquierda en este pueblo. Quizas seria un buen momento de dejar todos las rencillas a parte y emprender un gran pacto de izquierdas, no me refiero al BLOC, estaria bien ir algo mas alla. PSOE + PSM + EU-VERDS + ERC. Seria posible la union de estas fuerzas en Pollensa?

Pepe

Llibertat d'expressió

Pepe | 07/06/2007, 20:54

Sí no estau tranquils no és per culpa nostra precisament, .
Efectivament teniu quatre regidors, enhorabona, però no són suficents per dir-nos de que podem o no parlar a nostre blog.
"La libertad de expresión es decir lo que la gente no quiere oír."
Enviar frase
George Orwell

El gall de l'Almoina

A LO VOSTRO, EH!

El gall de l'Almoina | 07/06/2007, 19:17

Estaria molt bé que en aquest blog es parlas menys del PSOE i més de Izquierda Unida. Deixau-nos fer un poquet tranquils.
Per cert, tenim 3 regidors més que voltros, així que no vos queda res.
Boca callada no entran mosquitas!

Pepe

Espartaco

Pepe | 07/06/2007, 17:35

En general els polítics tenen por de participar i escriure, Tomeu també em va dir que llegia nostre blog.
Supós que pensen que "un hombre es esclavo de sus palabras y dueño de sus silencios".
A la fí haurien de ser més valents, i dir més no només en temps d'eleccions, la gent pens que l'agrairia.

Garci

Francisca i el Fòrum

Garci | 07/06/2007, 17:28

Doncs ara que participi directament. Supòs que te criteri com per participar...

Pepe

Res de nou

Pepe | 07/06/2007, 16:12

Avui he dinat al Molí amb Toni (secretari) i na Francisca. No ha hagut cap novetat. No haviem parlat pràcticament ni abans ni després de les eleccions i Francisca volia tenir un intercanvi d'impressions.M'ha paregut molt bé pens que és bó qeu els partits tinguem contactes regularment fora dels ambits institucionals.
Hem parlat de tot una mica, de nostra idea dels pactes, de preocupacions concretes com el Miquel Capllonch, Ports, Costes, urbanisme, l'auditori...
No n'hi cap pacte tancat però m'ha donat la impressió que tot va en el camí que hem comentat en aquest blog UM-UNPI-PSOE-PSM.
He comentat el que ja he dit a aquest blog farem una oposició amb transparència i sinceritat, res de dir no per que no, ni de pactar els síes a canvi de....
Farem molt de feina per presentar el màxim de projectes possibles, idees, dubtes, crítiques... Ja veurem si el govern respon amb la mateixa claredat que nosaltres.

Pdt Per cert Na Francisca m'ha dit que seguia el temes dels fòrum.

Garci

Re: Esperant el canvi.

Garci | 07/06/2007, 13:14

I que li contestarà en Pepe?
De res, ja ho sabem i preparat per tenir una oposició forta i pren nota.

Més val una bona oposició que una mala gestió en el govern, fermats de mans i peus i submisos a UM, partit de dretes i destructiu.

sion

GRACIES PERO DE MOMENT NO FEIS FALTA

sion | 07/06/2007, 11:48

Que li dira na Xesca a nen Pepe a la reunio prevista avui demati? Supos q el titol d'aquest tema

fralokus

Re: Esperant el canvi.

fralokus | 07/06/2007, 10:13

ja, ja ,ja. Cuantas veces nos habremos reido de esa frase y de su versión en mallorquín.

Aixó és bo per "u" poble.

Pepe

Más PSOE

Pepe | 07/06/2007, 09:42

La frase "por el bien de Pollença..." queda tan bien como vacía es.
Personalmente una de las cosas que siempre me ha molestado de la Política es que al día siguiente de las elecciones todos se sientan vencedores. Una cosa es que se sientan contentos con los resultados, dada la situación, pero decir que han ganado por que no se han presentado en coalición...:-)(
En cuanto a nosotros pienso que no te tienes que preocupar. Ya en la campaña dijimos claramente con quien no pactaríamos y mostramos que somos un partido con una ideología definida que no se cambia por ningún cargo.

Santiago

NECESITAMOS POLITICOS, NO ASALARIADOS DE UN PARTIDO POLITICO

Santiago | 07/06/2007, 07:39

Excusarse con la frase "por el bien de Pollença..." me parece totalmente ridículo. En estas últimas elecciones el PSOE presentaba una lista con un nivel político de mínimos. Esta carencia de POLITICOS llevará consecuencias tanto al PSOE como al municipio.
Un partido sin POLITICOS es sumamente manejable, no se mueve por el interés común, todo lo contrario, carece de mensaje, carece de posicionamiento… entre otras muchas carencias.
Acabo de leer la noticia de Diario de Mallorca. Estoy totalmente deacuerdo con Martí Cifre en lo triste de las declaraciones realizadas por Francisca Ramón. Si, realmente es lamentable que la persona que encabeza una lista (que no es para nada una POLITICA) se sienta ganadora de las elecciones, cuando su lista ha perdido 298 votos respecto a las anteriores y su lista a tenido quinientos y pico de votos menos respecto a los votos que obtuvo el PSOE a las autonómicas. En resumen: los peores resultados electorales desde hace muchos años.
Por todo ello, si Francisca Ramón fuera una POLITICA coherente, en lugar de declarar que se “siente ganadora” tendría que dimitir. Pero en esto de la política, y muy en particular en el PSOE de Pollença, cada vez más se demuestra que “triunfan” los mediocres. Pero bueno… la vida es sabia y poco a poco, el tiempo pondrá cada uno en su sitio.
Espero que esta reflexión sirva a la gente de IU-VERDS. Espero y deseo que no caigáis en la mediocridad política y en la políticaemploeconomica solución que dan algunos/as a la vida.

Pepe

Sobre el PSOE

Pepe | 07/06/2007, 07:31

Gràcies per participar Martí.
És normal que els del PSOE siguin contents, després d'aquests quatre anys mantenir els quatre regidors, encara que sigui pel 5% i tres vots, és un bon resultat. Encara que abans de les eleccions algú del PSOE que pensaven en 5 regidor em varen fer l'aposta d'un berenar. A dia d'auvi encara no m'han convidat però tant és, des del referendum de l'OTAN estic acostumat a que no compleixin les seves promeses.
El que diu de pactar amb el PP, que vols que et digui, no sé sí ha volgut ser políticament correcta (concepte horrorós a erradicar) o és per avisar a Joan de que n'hi ha altres possibilitats, quan en realitat no és així.
Avui com podeu llegir al Balears tinc un dinar-reunió amb na Francisca, supós que com diuen al diari volen conèixer nostra manera de pensar. Ja l'hem dit a aquest blog.
Nostra previsible oposició no es basarà en sigles sinó en projectes i fets, amb una línia transparent i directa com hem fet fins ara, i no ens deixarem ni ofuscar, ni enlluernar, per les sigles a l'hora de fer oposició.

MARTI CIFRE

QUE TRIST LO DEL PSOE

MARTI CIFRE | 07/06/2007, 05:40

PSOE y UM quieren sumar al PSM si pactan en Pollença
La opción progresista es algo más factible, pero no está descartado reeditar el gobierno con el PP


DIEGO QÜERIO. POLLENÇA.


SERVICIOS
Enviar esta página
Imprimir esta página
Atención al lector
Anterior Volver Siguiente
Esta semana se han iniciado los primeros contactos formales entre las tres fuerzas más votadas en Pollença -PP/UMP, UM-UNPI y PSOE- para formar una mayoría de gobierno estable. Sea cual sea la combinación final, todo pasa por UM-UNPI, el segundo partido con más votos pero que al tener 5 concejales y ser de ideología centrista tiene la llave por completo.

No está descartado reeditar el actual gobierno entre UM y el PP, aunque han sufrido desavenencias constantes a lo largo de la legislatura recién concluida. Los populares han presentado a sus todavía socios un modelo de gestión municipal, tras analizar los pros y contras del actual consistorio, y están a la espera de respuesta.

Con todo, ideológicamente en UM-UNPI inclinan la balanza hacia la opción progresista. Para este acuerdo sólo necesitan al PSOE, aunque ambos partidos abren la posibilidad de integrar al PSM, que tras los comicios se ha quedado con solo un edil.

"Por el momento hemos dialogado con el PP y el PSOE, pero sin cerrar todavía ningún acuerdo", declaró ayer escuetamente el líder de UM, Joan Cerdà. "Hay una posibilidad, o no, en caso de que lo acepte el PSOE", espetó a la pregunta de pactar también con el PSM. Más clara se mostró la socialista Francesca Ramon al respecto: "Por supuesto que quiero incorporar a Biel Cerdà -edil electo del PSM-, porque ya tenemos experiencia de gobierno con él y ha adquirido madurez política" en estos años, de ahí que "no tendríamos ningún problema para gobernar juntos", concluye Ramon. La ex alcaldesa se siente "una ganadora" después del 27-M habida cuenta de que su partido "se presentó a las elecciones sin coalición", en clara alusión a PP y UM. Ramon califica de "muy cordial" el encuentro mantenido con los representantes de UM y anuncia una próxima reunión esta misma semana "para profundizar en lo programático".

Por su lado, Biel Cerdà recordó que su voto "no es imprescindible" para formar gobierno, y a ello achaca no haber recibido llamadas, si bien "estaría dispuesto a hablar" con PSOE y UM si hubiera acuerdo entre ambos, "pero en ningún caso a pactar con el PP", asevera.

Ramon, "abierta" al PP

En cambio, la líder del PSOE está "abierta a toda posibilidad", inclusive un pacto con el PP, "si es por el bien de Pollença". Y es que Ramon afirmó ayer que ella se lleva "bien con todos los partidos".

després de llegir aquesta noticia al DM d'avui veig que els del PSOE de Pollença van de mal en peor. Francisca Ramon declarant tenir uns bon resultats i estar oberta en incluir el PSM per un costat (ja sabem que és una exigència de Rull) i després comentant que està oberta a pactar amb el PP. Que trist! tot per un sou... Algú de Pollença pot oferir una feina a n'aquesta dona?

Benvinguts a Pollença

Notícia

Benvinguts a Pollença | 06/06/2007, 23:03

Notícia publicada al UH i Ddb d'ahir la podeu llegir a la pàgina de l'Ajuntament

Pepe

Perfectament

Pepe | 04/06/2007, 21:25

L'has entés bé, a Ports s'ha funcionat d'una manera molt irregular durant molt de temps, amb sobres i pactes no escrits.
Sí que es pot carregar contra aquells que s'estan beneficiant del funcionament irregular d'una empresa i un espai públic, perventitn el principi bàsic d'igualtat.

Pepe

Hi ha per tots

Pepe | 04/06/2007, 21:22

Les crítiques van contra l'empresa pública però també contra els que es beneficien del funcionament poc transparent de la mateixa.

GArci

Re: Esperant el canvi.

GArci | 04/06/2007, 21:18

No se si ho he entès bé. Crec que el que volia dir aquest . era que ell pretenia posar una empresa nàutica, i que no ho van acceptar perquè a les bases posava que era per posar una cafeteria, és a dir un lloc d'oci. Que passa que se presenta sense mirar-se les bases???
No podem carregar contra les persones però aquí fa molta mala olor!

turgut

informacio

turgut | 04/06/2007, 20:52

Pepe,
evidentment, per tant les crítiques han d'anar cap a l'empresa pública i la seva poca transparència, però no contra qui ha guanyat el concurs, crec jo... no ho se, no conec ni a qui ha guanyat el concurs ni a ningú de l'empresa publica

Pepe

No és raonable?

Pepe | 04/06/2007, 20:09

Bé, oblida la ideologia dels implicats.
No pensas que una empresa pública hauria d'actuar d'una manera més transparent i que no s'hauria de perdre tan de temps en simplement tenir accés a informació pública?

turgut

innocent

turgut | 04/06/2007, 19:31

Pepe,
de veres que jo no se mes que el que tu has penjat aqui. En tot cas, per suposat que si s'avarigua alguna cosa seré el primer en acceptar-ho. Si de moment son sospites, deixem-ho en això i ja fareu la tasca d'investigacio que pertoqui.

Pepe

Turgut, tu no ets tan innocent...

Pepe | 04/06/2007, 19:05

Evidentment en la teva frase no n'hi ha cap problema. El problema són una sèrie de remors, de sospites, "sobres", amiguismes, irregularitats ( les pots llegir a la categoria Port)... Davant d'això en febrer nosaltres varen fer el que pensava que s'havia de fer demanar una entrevista amb els responsables de Port i tota la documentació. A un pais amb cultura democràtica pens que el comportament d'una empresa pública hagués estat col·laborar per aclarir que tot era en ordre. Però la realitat és que Ports no ens ha facilitat cap informació ni ha hagut cap entrevista.
D'aquesta manera ens fan fer una feina i utilitzar un temps que podien aprofitar millor per nosaltres i el municipi,. Igualment això fa acréixer nostres sospites de que relament a Ports hi ha corrupció, un mal que hem d'extirpar.

turgut

concurs

turgut | 04/06/2007, 16:26

Jo no veig el problema si es concurs public per aquest preu de sortida i es la única oferta presentada...

tomeu

salut

tomeu | 04/06/2007, 16:19

bona feina

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb