URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La fi de la impunitat urbanística

Alternativa | 09 Juny, 2007 11:00

Aquesta setmana hem rebut una nova denegació jurídica per part de la Junta de Govern de l'Ajuntament a nostra petició del número d'expedients d'infracció urbanística que s'han obert als darrers anys i com s'han resolt a Pollença.

En principi quan varen fer per primera vegada aquesta petició nostra intenció no era una altra que tenir la informació necessària sobre les infraccions urbanístiques al poble per cercar solucions al problema. Abans de donar propostes i solucions a un problema l'ideal es tenir tota la informació possible, però es veu que encara que alguns parlen de fer el millor pel poble, consens, POLLENÇA bla, bla, bla ... això de donar informació a altre partit per què faci feina no els va bé.

Ara pels funcionaris sabem que aquest estadística no existeix i que fer-la embussaria el funcionament de l'àrea d'urbanisme. O sigui ja partim d'unes mancances de funcionament bàsic, falta informació i mitjans per solucionar un dels que consideram problemes bàsics de municipi.

Donat que tot apunta a que seguirem amb el mateix regidor d'urbanisme dels set darrers anys, Joan Cerdà Rull (UM), ara que tenim representació a més de la línia jurídica (massa llarga i costosa) obrirem  noves línies d'actuació i us assegurem que aquesta legislatura es parlarà de disciplina urbanística.

Ara que pareix que també l'ambient jurídic és favorable ( el jutje instructor del cas Andratx ha demant al Consell Insular informació sobre les construccions a sòl rústic) ha arribat el moment d'aturar les construccions il·legals, i els remors sobre comportaments irregulars a l'àrea d'urbanisme de nostre municipi.

Farem feina per que aquesta legislatura sigui el principi de la fí de la impunitat urbanística.

 

Confiam com deia  ahir  Antoni Ruizal DdM que el cas Andratx sigui el principi del fí de la impunitat urbanística.

Algunos habían querido ver en el caso Andratx una operación de cara a la galería -incluso se llegó a hablar de supuestos fines electoralistas- cuando en realidad la puesta en marcha de este operativo no responde más que a la necesidad de poner coto a un cúmulo de ilegalidades flagrantes, que tenían al urbanismo como protagonista, que todo el mundo intuia, pero ante las que no se había querido actuar, ni desde los órganos administrativos ni de los políticos. El trabajo improbo de las fuerzas de seguridad, de la inspección de Hacienda y el cruce de miles de datos permitió llevar ante el juez una trama de corrupción que costará mucho desentrañar pero que al final debe tener como resultado que quienes piensen hacerse ricos en Mallorca saltándose las normas urbanísticas se lo piensen dos veces.

Comentaris

joan ramon

Salut sospites

joan ramon | 11/06/2007, 18:30

Bé jo no tenc res a dir, de fet si has de dir res ja o diras.
M'agrada més la gent que parla a la cara, però res més.

sospites

no mir a ningú JRs

sospites | 11/06/2007, 18:21

Veig que nhi ha que opten per callar, cosa rara en ells. Deu ser que he donat al clau

Pepe

Igualtat

Pepe | 11/06/2007, 10:26

Partim de la realitat de que difícilment algú no té un familiar o un amic amb una irregularitat urbanística. Aquesta és la clau del silenci existent.
El que no s'han de fer és parts i quarts ni en un sentit ni en altre. A Artà es varen comentar que casualment la disciplina només s'està aplicant a gent i familiars d'EU-EV.
És un tema en el que fa falta informació detallada de la situació,i consens per posar remei a aquest desgavell. Les solucions que s'adpotin han de ser iguals per tothom.

sospites

Re: La fi de la impunitat urbanística

sospites | 11/06/2007, 07:52

Tot el contrari, Pepe. Ja me va bé que sacabi duna vegada tot aquest desgavell, però el que no vull els teus "camaradas" se salvin i conservin la seva impunitat urbanística. Perque tens una guarda d'ipcritas que te ronden que ja els va bé aquest pacte de silenci i de por.

Pepe

Amos i altres

Pepe | 10/06/2007, 22:11

Els amos mai tenen suficient. en quant al comentari de sospites es veu que començes a molestar.
Hi ha gent que volen un pacte de silenci basat en la por.

sospites

Re: La fi de la impunitat urbanística

sospites | 10/06/2007, 21:12

Juan Ramón! Has canviat de tema en un temps récord! No deus tenir res que amagar en aquest tema de l'urbanisme?

Joan Ramon

Cam´de Ternells, Zona pública restrinngida.

Joan Ramon | 09/06/2007, 12:43

Dir que la possesió de Ternelles a Recorregut al Consell Insular l'acord de plenari que des de la Plataforma Pro camins Públics van considerar excessivament restricctiva.
Es veu que alguns, quan més privliegis lis donen, més endemanen.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb