URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Unitat i renovació.

Alternativa | 11 Juny, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquest ha estat un intens cap de setmana de reunions, un breu resum incomplet:

El dissabte un grupet d’ Alternativa EU-EV de Pollença varen anar a dinar a Artà amb gent de les assemblees d’Artà, Capdepera i Son Servera. Havia verds,  gent d’Esquerra Unida, independents, gent d’Esquerra Republicana... A la fi un mescla amb un denominador comú haver donar suport a Guilllem (EV-ER) , Conxi (EV-ER). María i Alicia (EU-EV). Si no el sabeu a tota la zona va haver una greu crisi  i divisió abans de les eleccions, no entrarem en donar detalls de tot el que va a passar amb uns nivells de surrealisme que només es poden aconseguir a l’esquerra.

El que va quedar clar a l’assemblea és que el que fa falta és unitat i donar suport a un grup de regidors joves i amb ganes de feina. Com nostre projecte polític i manera de fer feina és similar a la dels companys senyalats varen decidir coordinar nostres esforços i feina per treure major profit de la mateixa i en pro de la unitat de forces. Aquesta és la idea inicial que començarem a desenvolupar aquests propers dies , ni  la idea ni el grup són tancats.

El diumenge varen fer una assemblea-paella-capfico, on van assistir Nicolás Aguilera el coordinador d’EU de Mallorca, i Miquel Rosellló ( conseller d’EU), també varen venir els companys de la zona NE, a més dels habituals i algú més de nostra assemblea.

Evidentment varen valorar nostres resultat de manera molt positiva, però fins i tot en l’alegria de l’objectiu complit s’ha de ser autocrític i sabem que hem tingut molt de vot per dir-ho d’alguna manera prestat; de crítics del PSOE, del PSM i de gent que no havia votat mai. Sabem que per consolidar aquest vot haurem de fer molta de feina i que en una oposició a un govern UM-UNPI-PSOE-PSM compartint oposició amb el PP-UMP haurem d’explicar molt bé nostres queixes, idees, projectes per què no s’utilitzi contra nosaltres la fal·làcia de la pinça.

De com està la situació a nivell de les Balears ens va decebre la manca d’autocrítica, després d’uns resultat a nivell general dolents que pensam han de tenir unes conseqüències polítiques donant pas a una renovació del partit.

Igualment no estam contents amb el que de moment sabem de la negociació del BLOC en el Govern i el Consell. Pensam que abans de participar d’un govern PSOE- UM , el BLOC ha de partir d’uns punts mínims innegociables i irrenunciables que  s'haurien de  debatre a les assemblees locals. El temps de les decisions des de dalt ha de terminar.

A la fi un cap de setmana molt intens que esperam sigui l’inici de la unitat i la renovació al manco dins l’espai “rojiverde”.

Cinc regidors, una idea i una sopa de sigles:

María ( EU-EV), Guillem (EV-ER), Pepe (Alternativa EU-EV), Conxi (EV-ER) i Virginia (EU-EV)

 

Comentaris

Pepe

Gràcies Guillem

Pepe | 12/06/2007, 18:24

Juraria que havia fet un comentari per contestar el teu. Gràcies per l'enhorabona i igualment. Pens que entre tots amb feina i amb l'estil com dius de "la casa" podem canviar moltes coses.

Pepe

Graicas Paco

Pepe | 12/06/2007, 18:00

Perdón, soy un desastre con los nombres. Ahora mismo cambio el nombre.
gracias esperamos que la coordinadora funcione, pienso que no somos los únicos que pensamos que hace falta una renovación desde abajo.
Salud

Paco.Capdepera

Unitat i renovacio

Paco.Capdepera | 12/06/2007, 17:18

Saludos y enhorabuena a los compañeros de Pollença.Solo quiero decir dos cosas:adelante con la coordinadora,me parece una buena idea y una manera mas eficaz de trabajar porque al final la union hace la fuerza,y una rectificacion:la chica de la derecha en la foto se llama Virginia,no Alicia.Salud,Republica y Rock

Pepe

Pactes

Pepe | 11/06/2007, 10:55

Avui al mundo es segueix parlant dels possibles pactes a Pollença.

POLLENÇA.- Si en 2003, UM-UNPI le pidió al PP-UMP tres años de Alcaldía, ahora va más allá y le pide los cuatro. Este hecho estaría justificado si los uemitas tuvieran la mayoría simple. Pero en Pollença no la tienen. Las urnas dejaron el mismo resultado que en 2003: PP seis concejales y UM, cinco.

Dada la elevada puja de UM-UNPI, el PP-UMP no tiene más remedio que reforzar la oferta para gobernar. Aunque las relaciones de estos dos partidos en el equipo de gobierno han sido más bien tensas, las negociaciones en estos últimos días han ido bien. Hay acuerdo en que los próximos cuatro años deben basarse otra vez en inversiones. Y ello pese al elevado endeudamiento del Consistorio.

PP-UMP no descarta, según la evolución de las conversaciones con UM-UNPI, de trasladarle la oferta al PSOE Francisca Ramón. El alcalde popular electo Tomeu Cifre señaló que «se prioriza sobre UM el pacto porque ya tenemos un modelo de gestión que se puede mejorar en la misma línea».

Guillem Caldentey Crego

Unitat i Renovació

Guillem Caldentey Crego | 11/06/2007, 07:38

La meva pública enhorabona a l'assemblea d'Alternativa.EU-EV de Pollença, i al nou regidor Pepe García.
A partir del proper dia 16 sí que hi haurà referent de l'esquerra i l'ecologisme dins aquell consistori, que bona falta feia! Aquesta posició queda en molt bones mans, segur que alguna altra formació de l'esquerra al vostre municipi s'haurà de replantejar la seva postura.
La coordinació dels regidors i les assemblees d'Artà, Capdepera, Son Servera i Pollença ha de funcionar, perquè el punt de partida és el mateix: l'esquerra i l'ecologisme no es poden entendre per separat, no es pot articular una acció política ecologista separada de les millores en el benestar de la majoria de la població, i a la inversa. Això, adobat amb "l'estil propi de la casa": persistència, honestedat, joc amb les cartes girades cap amunt... té molt de futur!
Salut pollencins!

Pepe

Oci

Pepe | 11/06/2007, 06:46

Parlant de la part menys política la paella de mestre Pere de la Punta va estar molt bona. I tots varen acabar a la piscina, inclós el senyor conseller i el secretari general .

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb