URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Dissabte

Alternativa | 13 Juny, 2007 06:00

 Ja tenim tota la paperassa que hem de presentar abans de l’acte de constitució de la nova Corporació el pròxim  dissabte 16 de juny, segurament l’acte serà  a les12 del mig dia, normalment ha estat d’aquesta manera.

A més de l’acreditació de regidor de la junta electoral, els regidors hem de presentar una declaració sobre causes de possible incompatibilitat i la declaració de béns patrimonials. En el meu cas aquesta darrera és fàcil mig pis (una planta baixa de 84m2, 12 m2 de porxo i 77 de jam2 de jardí) i un cotxe; un renault clio habitualment condueix el de la meva dona un opel agila.

 Respecte a la votació del batle, la secretària volia demanar als diferents partits quina forma prefereixen; urna, nominal o mà alçada. Nosaltres no tenim cap problema amb la forma i ja us podem avançar el nostre vot. A l’assemblea del diumenge varen decidir que si governava PP-UMP –UM-UNPI em votaria com batle jo mateix,nostre model és molt diferent de principi a fí amb el que han desenvolupat aquests partits els darrers quatre anys.

En el cas més probable de que UM-UNPI governi amb el PSOE ( sense o amb el PSM) votaré en blanc o m’abstindré ( encara no m’ha dit quina de les dues formes es pot utilitzar). Evidentment no podem votar a favor d’un govern d’ UM-UNPI després d’aquests quatre anys, però també valoram positivament el canvi de parella cap a l’esquerra i per tant votarem en blanc. El PSOE governa amb IU a 450 municipis de tota Espanya i  confiam en els nostres companys de "centre- esquerra" per fer realment  al poble una política més participativa, social i respectuosa amb el medi ambient.  L'esperança  és el darrer  que és perd encara que anteriors experiències de govern del PSOE no han estat precisament positives en els camps abans senyalats.

No varen valorar la posibilitat remota d'un pacte PP-UMP - PSOE. 

A continuació resum de premsa sobre els pactes.

 Fotografia de la darrera assemblea. Garci explicant a Nico Aguilera i Miquel Roselló que així no anam i que fan falta canvis en EU. Naturals com la vida mateixa, així són les nostres assemblees.

Avui a tots els diaris podeu trobar notícies sobre els pactes a Pollença.

Elena Ballesteros anuncia al Ddb i UH que UM i PSOE podrien fer públic avui un pacte per governar i que convidaran el PSM a participar. A l'article no diu que ofereixen al PSM per entrar a formar part a l'equip de govern municipal. Segons l'article Gabriel Cerdà( PSM) entén que també hi hauriem de participar nosaltres. En aquest sentit he de dir que mantenim la decisió de no pactar ni amb el PP o UM que varen fer públic durant la campanya.

A l'article es parla dels entrebancs entre UM-UNPI i PSOE, el teatre auditori de Moneo i la protecció de Cala Carbó a costa d'urbanitzar-se l'Ullal.

També es comenta la posició de força d'UM-UNPI en el repartiment d'àrees de govern; la batlia per Joan durant els propers quatre anys i la gestió d' Urbanisme, Esports, i Turisme. El PSOE gestionaria la delegació del Moll, Serveis Socials i Medi Ambient.

Mateu Ferrer en el Ddm i Gabriela Corrazo en el Mundo parlen de l'oferta de PP-UMP a UM-UNPI, i diu que els primers estan disposats a donar la batlia a UM-UNPI però que demanen la delegació del Port amb una partida pròpia (5%, uns 300.000 euros) i serveis.

 

 

Comentaris

Pepe

Canvi

Pepe | 17/06/2007, 07:47

J.R. aquest tema del camins és un dels que s'ha d enotar ràpidament el canvi de parella d'UM, ja veurem.

Pepe

Alerta

Pepe | 17/06/2007, 07:46

Pep Lluís estarem atents ino callarem

Pepe

2011

Pepe | 17/06/2007, 07:45

Muy bien Santiago, he comentado lo de la radio al discurso, técnicamente no hay ningún problema, sólo hace falta permiso.
Creó que en estrategia electoral podemos mejorar mucho, eso sí siempre sin traicionar nuestro estilo como dice Garci. La sinceridad, la línea clara, el trabajo y la unidad han sido la base de nuestro éxito. Pienso que en campaña nos ha faltado más puerta a puerta, contacto directo, pero tampoco era fácil ya que en la asamblea todo el mundo trabajaba o estudiaba.

Espero tus consejos.

Pepe

A jdt

Pepe | 17/06/2007, 07:39

Respecte al robatori en Intervenció m'ha dit un funcionari que no é sl aprimera vegada, és molt fàcil entrar. Però sempres queda la sospita quan es fa un dia abans de un canvi de govern i tenim les experiències de Marbella, Andratx...

Pepe

a Turgut

Pepe | 17/06/2007, 07:36

Hola Turgut,
Com ha comentat Garci el discurs d'en Tomeu Cifre ha seguit la línia que tú havies comentat, punt per punt.
Personalment em va agrada, aquest estil sense retòtica directe i clar. Li he demant el discurs per penjar a aquest blog im'ha dit que m'ho enviaria

Joan Ramon

Camins públics

Joan Ramon | 16/06/2007, 20:29

Ara veurem que depara aquest govern municipal.
A mi hi ha una cosa que m'agrada, a l'excursió de la carretera vella de Lluc i assistiren tres regidors de l'equip de govern: Cati (UM),Biel (PSM) i Juanjo (PSOE).
Pr altre banda un de la oposició Pepe Garcia (EU-els verds).
Esper que això es reflexi aquesta legislatura en l'obertura de camins.
Salut

Pep Lluís

ALEGRIA

Pep Lluís | 16/06/2007, 18:40

M'alegro de no veure a Toni Cifre Crespi (el escopetero) a la foto del nou consistori, però al tanto, que aquest pitjará per entrar o figurar per alguna part.

Garci

Re: Dissabte

Garci | 16/06/2007, 17:47

Esperam les teves aportacions i escrits. Si vols fer articles ja saps que aquí tens el teu bloc

SANTIAGO

ATT. GARCI

SANTIAGO | 16/06/2007, 17:40

Las gracias no se merecen.Uno no escribe aquí para recibir gracias, lo hago porque comparto unos ideales y creo que algún que otro granito de arena puedo aporta.
En uno de mis escritos, durante la campaña electoral, intenté que comprendierais que lo más importe en una campaña electoral era la ESTRATEGIA ELECTORAL. Al electorado hay que cuidarlo. Si lo cuidas té vota, si té vota obtienes representación y si obtienes representación puedes influir en las decisiones de govierno, puedes apoyar o no, etc, etc, etc. Por lo tanto, si hay que cuidar el electorado. ´¿Qué significa cuidar el electorado? Bien, permiteme que os lo envie por email ya que esto formaría parte de la ESTRATEGIA ELECTORAL, y esta es el EQUIPO y solo el EQUIPO, quien tene que saberla.
P.D. La base de govierno de estos cuatro años servirá para comprender todo esto

Garci

Re: Dissabte

Garci | 16/06/2007, 17:28

Gràcies Santiago. Ara ens fa falta ajuda més que mai essent l'únic partit d'esquerres a l'oposició.
No se si te mal interpret, però no crec que haguem de fer feina per l'electorat ni cuidant-lo, lo que hem de fer és seguir com fins ara, sense pensar amb vots ja que la feina te els seus resultats. No hem callat ni callarem pels vots.
Gràcies pels teus ànims i en voler pots participar del nostre projecte que se que comparteixes.

SANTIAGO

ENHORABUENA!

SANTIAGO | 16/06/2007, 17:21

Enhorabuena Pepe! Gran comienzo como regidor, muy buena tu intervención. Ahora es el momento de crecer como equipo. Realizar una buena base de datos del electorado de Izquierda Unida, ir viendo, a medida que va pasando el tiempo quien podría sumarse a este proyecto y CUIDAR a este electorado. Objectivo de las elecciones de 2011: ser la llave de governabilidad.
Prometo ayudaros, como he intentado hacer hasta ahora, dentro de mis posibilidades.
Enhorabuena a todos compañeros!!!

turgut

discurs

turgut | 16/06/2007, 14:39

ÇGarci,
te promet que el discurs no li he fet jo :-)
Tampoc l'he pogut sentir, ja mirare d'aconseguir-lo.
A un altre post li he demanat a en Pepe que penji el seu, perque me l'han deixat molt be, juntament amb el de'n Tomeu.... quines coses que passen :-)

Garci

Re: Dissabte

Garci | 16/06/2007, 13:02

Turgut, he de dir que tot el que dius ho ha dit en Tomeu Cifre. Tomeu ha tengut una intervenció molt clara i molt dura contra en Joan i en Biel, que li ha vengut a dir que fa de "perrito faldero"

turgut

Cadiritis

turgut | 16/06/2007, 10:45

No m'extranya gens ni mica lo del PSM, despres de criticar el PP tota la legislatura i besar el cul de'n Joan, no li quedava mes sortida... aixo si, no ha tengut la decència de dimitir després de la gran debacle i la cagada de no fer bloc. Ara ja se veu, no va fer bloc per no haver de renunciar a entrar al govern, s'estima mes ser coa de pagell.

Garci

Re: Dissabte

Garci | 16/06/2007, 08:50

Però si s'ha de passaar pena de xanxullos. No se si aniràs avui a l'Ajuntament, si és així mos vem allà.
Salut

jdt

intervencio'

jdt | 16/06/2007, 08:39

jo tambe vull pensar que nomes sigui una gamberrada ..
de totes maneres si las arcas estan buidas no haia que pasar pena per els doblers jeje

Garci

Re: Dissabte

Garci | 16/06/2007, 08:11

Això que dius jdt és molt estrany, si volien amagar alguna cosa ho podien haver fet aquests dies quan recollien la maleta els que se'n van. De totes maneres pens que seria millor que això no fos més que una gamberrada, però no som tan inocent i veient el panorama podria ben bé ser el que tu dius.

Garci

Re: Dissabte

Garci | 16/06/2007, 08:08

El que fa la cadiritis. Ja vorem que gestiona i quina escusa ens donen.
És una pena per l'equerra en general que el PSM governi amb UM. Ja veurem quan hagin de justificar les mil i una bestieses que facin UM i PSOE.

Pepe

PSM dins l'équip d egovern

Pepe | 16/06/2007, 08:04

El PSM va decidir entrar en el govern, finalment hem acertat i s'ha fet el pacte que prevèiem el 29 de maig en nostre article PACTES, PACTES, PACTES.

jdt

intervencio'

jdt | 16/06/2007, 07:28

noticia del dia
han forcat la porta de la oficina de intervencio de la ajuntament....
que devian cercar euros o papers??????

turgut

article

turgut | 16/06/2007, 06:49

Gracies Garci, m'hi he trobat sempre a gust

Garci

Re: Dissabte

Garci | 15/06/2007, 23:11

Tens raó Turgut, les oposicions s'han de fer contra unes polítiques i no contra sigles. I sempre proposant alternatives. Per dir no no no no a tot ja tenim als del PP estatal.

Per cert, si vols fer un article i vols que el penjem no crec que tenguem cap problema, aquest és també el teu bloc, i el de tots. Tothom és benvingut i si no parles en nom d'Alternativa posarem el teu nom o pseudònim i ja està. Com més participació millor.

turgut

critica

turgut | 15/06/2007, 21:23

Hola Pepe,
tenc una opinio certament critica amb el PP en aquest aspecte, però amb molts matissos, depenent de si es tracta de politica estatal, autonomica o local. Esper un dia tenir temps per fer un comentari llarg sobre el tema, pero m'estim mes no fer-ho en 4 linies perque no posaria tot el que vull posar.
Respecte la investidura de demà, el que esper es que en Tomeu Cifre se'n recordi de les crítiques que li arribaven a ell directament des del PSM, sempre critiques contra el PP, contra en Matas i contra en Tomeu, i cuidant-se molt en Biel de no molestar a UM no fos cosa que en Joan s'enfadas i no el convidas als pactes que havien d'arribar. Ido mireu, el temps i les eleccions han posat a cadascu al seu lloc i li han demostrat que no servia la seva oposicio directe contra el PP. L'oposicio s'ha de fer contra un govern, no contra un partit ni contra una persona.

Pepe

Opinió?

Pepe | 15/06/2007, 17:06

Però ets simpatizant del PP no? Puc canviar la forma verbal però totes maneres la reflexió no canvia. Què opines?

turgut

reflexio

turgut | 15/06/2007, 11:51

No me xerris en primera persona, jo no som del PP, que facin el que mes els interessi

Pepe

Tots són culpables llevat del PP

Pepe | 15/06/2007, 10:18

Pens Turgut que haveu de fer una autocritica. No és que a Pollença o a Mallora ningú vulgui pactar amb el PP, passa el mateix a la resta d'Espanya i fa uns anys no era així. No crec que sigui una cosa de pànic o prejudicis. No podeu culpar a tota la resta de CIU a IU de ser irracionals si no feu una reflexió i no cercau en vosaltres mateixos la causa d'aquesta situació no es solucionara.
Quan et trobas tot sol en un munt de votacions algo falla i no són la resta del mòn

turgut

pactes impossibles

turgut | 15/06/2007, 09:35

Jo tambe crec que els pactes bloc-PP, PSOE-PP haurien de ser possibles, pero totes les forces politiques tenen panic a les sigles antagoniques: el PP te panic a EU i EU al PP, el PP al PSOE i viceversa, etc,.. sense aturar-se a pensar en res mes. Tenen prejudicis, abans de parlar amb els contraris ja els entren picors i no son capaços ni de seure'a a la mateixa taula a xerrar-ne. Es irracional pero es aixi

Pepe

Cadires i realitat

Pepe | 14/06/2007, 22:45

El més lògic és el que dius, però clar fòra del govern hi ha poques cadires que repartir. "I no m'escalfis la boca"

Pepe

Duros, duros

Pepe | 14/06/2007, 22:42

Una bona lectura Jaume. El tema econòmic ha estat important en les negociacions, el PSOE pensa que amb Hisenda pot controlar el tema. Una regidoria que no volia el Psoe és festes per què serà la més afectada per la retallada de pressupost.

Garci

Re: Dissabte

Garci | 14/06/2007, 22:37

Perquè el Bloc sigui una força política influent crec que no ha d'acceptar les miques que li deixin i ha de recolzar des de fora un govern en minoria d'UM-PSOE. Ja se que alomillor és una mica estrany pensar això, però pitjor és fer-li el joc a UM sense poder gestionar res on si se pugin fer coses importants.
Pepe tu vares ser dissabte al dinar, saps que res és irrenunciable per una persona que només pensa amb cortes de manga.
I lo mateix pens per Pollença.

GArci

Re: Dissabte

GArci | 14/06/2007, 22:33

Perquè el Bloc sigui una força política influent crec que no ha d'acceptar les miques que li deixin i ha de recolzar des de fora un govern en minoria d'UM-PSOE. Ja se que alomillor és una mica estrany pensar això, però pitjor és fer-li el joc a UM sense poder gestionar res on si se pugin fer coses importants.
I lo mateix pens per Pollença.

Pepe

Governs en minoria

Pepe | 14/06/2007, 22:26

No estic d'acord Pep, quan es pacta realment no és per agafar el camí d'en mig sinó per renunciar a cuestionar el que l'altre fa malament i per renunciar a part del programa. Un exemple clar; després de criticar l'auditori de Moneo ara el PSOE l'haurà d'acceptar no s'agafara una solució intermèdia.
Els governs en minoria són els que faciliten això que dius.

A més a més els models de Mallorca del PP i el BLOC són en la major part del cas antagònics.

JAUME M.

Re: Dissabte

JAUME M. | 14/06/2007, 22:25

Las áreas han sido repartidas de la siguiente manera: UM liderará Urbanismo, Turismo, Deportes, Servicios generales, Cultura, Participación Ciudadana y Ferias y Fiestas.EN TODAS ESTAS AREAS SE RECAUDA
Por su parte, los socialistas manejarán: Servicios Sociales, Medio Ambiente, Hacienda, Sanidad, Juventud y Educación. EN ESTAS SE RECAUDA POCO

Pep Lluís

UNA OPORTUNITAT PERDUDA

Pep Lluís | 14/06/2007, 22:17

Crec que el Blog a perdut una oportunidad històrica a nivell de Palma, Consell i Govern, i no és altre que no haber pactat amb el PP. Aquest pacte si que hagués estat beneficiós per la societat ja que postures tant distans com les del PP i del Blog podrien posarse en comú per anar pel cami d'enmitx

Pepe

Sin duros en la caja.

Pepe | 14/06/2007, 22:16

En Libertad Balear ja ha sortit el segúent article dedicat al pacte UM-UNPI- PSOE:

Las conversaciones podrían ampliarse al PSM las próximas horas
UM-UNPI y PSOE asumirán el Ayuntamiento de Pollença “sin dinero en caja”

14 Junio 2007

Pollença (ABN).- La coalición UM-UNPI y el PSOE hicieron oficial el pacto de Gobierno que les permitirá gobernar durante los próximos cuatro años el Ajuntament de Pollença. Con este acuerdo los nacionalistas abandonan a su socio de gobierno hasta ahora, el Partido Popular, la lista más votada y con quien habían compartido la alcaldía en la última legislatura. El acuerdo podría ampliarse si las conversaciones con el Partido Socialista de Mallorca (PSM) llegan a buen término.

Según el pacto, Joan Cerdà, cabeza de lista de UM-UNIP, volvería a ser alcalde del municipio, esta vez durante los cuatro años de legislatura. Los socialistas, con Francisca Ramón a la cabeza, asumirían la delegación del Port y Cala Sant Vicenç.

“Tras tres semanas de negociaciones, hemos llegado a un acuerdo a nivel global que satisface a nuestros partidos. La idea era conseguir un grupo de trabajo compacto y transversal”, explicó Cerdà en rueda de prensa. Además, agregó que uno de los puntos de coincidencia “basoluta” entre las agrupaciones se encuentra en temas del Plan General, específicamente en materia de crecimiento. “Queremos dejar crecimiento para las generaciones futuras, no queremos consumir todo ahora”, dijo.

Tanto Cerdà como Ramon enumeraron una serie de proyectos que llevarán a cabo en este legislatura, aunque avanzaron que “no hay dinero suficiente en la caja” y por lo tanto las inversiones se harán “en función de las necesidades”.

Algunos de los proyectos del nuevo equipo de Gobierno serán: la ampliación de los servicios sociales en el Port de Pollença, una reestructuración del organigrama de funcionamiento del Ajuntament para hacerlo más ágil, conseguir dotación de servicios para un grupo de urbanizaciones, la peatonalización del Port de Pollença a través de un sistema de horarios y evitar así las grandes construcciones, y mejoras en una serie de edificios e instalaciones municipales.

Las áreas han sido repartidas de la siguiente manera: UM liderará Urbanismo, Turismo, Deportes, Servicios generales, Cultura, Participación Ciudadana y Ferias y Fiestas. Por su parte, los socialistas manejarán: Servicios Sociales, Medio Ambiente, Hacienda, Sanidad, Juventud y Educación.

La manzana de la discordia

Al ser consultado sobre los puntos de diferencia entre UM y PP, Cerdà indicó que la ruptura se debe a cuestiones como la distribución de las inversiones planteadas por los conservadores.

“Nuestro proyecto se basa en la evaluación de necesidades y no en función de líneas geográficas como platea el PP”, explicó el líder uemita, quien reprochó el hecho de que el PP “no planetara estas cuestiones durante la campaña, sino una vez que la gente votó y decidió”, manifestó.

Según Cerdà, las inversiones en el Port, por ejemplo, superan los 240 millones de pesetas en una legislatura y en los últimos ocho años se han llevado a cabo inversiones necesarias como un instituto, una escuela, una vía de circunvalación, saneamiento, aguas pluviales, entre otros, pero existen zonas, como Cala Sant Vicenç que carecen de servicios o de agua potable. En esta nueva legislatura, dijo, “se seguirá invirtiendo el dinero que haga falta, pero en función de las necesidades, y no en función de la caja, porque no hay dinero”.

Pepe

M'agradaria saber..

Pepe | 14/06/2007, 22:13

El problema és que no sabem encara quins són els punts programàtics que negocia el Bloc. Hi ha alguna cosa innegociable? Només parlen d'àrees i cadires?

GArci

Re: Dissabte

GArci | 14/06/2007, 22:08

Per lo menys a Palma no hi haurà PP. Això és una bona notícia. Ja veurem que li deixen al Bloc.

Pepe

Ja veurem

Pepe | 14/06/2007, 22:05

Ja veurem Pep Lluís . En el Cas de Juanjo igual rep l'ajuda de Biel. L'anterior legislatura eren 11 per repartir-se arees i ara són 9 amb possiilitat de ser 10. Aquest ha estat uns dels arguments per convidar al PSM.

Pep Lluís

TONI CIFRE CRESPI I JUANJO MIR POLAR

Pep Lluís | 14/06/2007, 21:54

En Toni Cifre Crespí ferà tot el posible per tornar a ser regidor. Això ho sap fer molt bé, sinó recordau com va ser regidor: no va parar fins que va aconsellir que en Martí Perelló dimitis. Li va fer la vida imposible a nen Martí, el va posar verd per tot, fins que en Martí es va cansar, va presentar la dimisió i va desapareixa del PSOE i nunca más se supo.
Respecta a nen Juanjo, Hisenda, Personal i Policia, crec que li ve massa gros. Pot passar que tengui dedicasió exclusiva, el que li comportarà tencar el seu despatx d'advocat o no tencar el despatx i dedicar-se a hores perdures a n'aquestes tres àrees. les dues coses no son compatibles i ho pasarà puta. Quan vegi la realitat, crec que primarà la seva professió... aventuro que ho deixará.

Pepe

Esperarem

Pepe | 14/06/2007, 21:49

Gràcies per participar Jaume, prefereix esperar a veure que decideix l'assemblea de divendres del PSM per donar la meva opinió si entren al govern

Jaume M.P.

PELS DURETS

Jaume M.P. | 14/06/2007, 21:37

Si el PSM entre a l'equip de govern pensaré que ho fa per una questió exclusivamente econòmica.
Ja en va sorprendre que no presentàs la dimisió després d'haver obtingut un dels pitjors resultats de la història del PSM a Pollença. Me decepcionarà si entre a formar part d'aquest govern

Pepe

Joan

Pepe | 14/06/2007, 21:29

Joan s'ha convertit en un autèntic polític professional, com dius bitxo té merit quedar com un bon al·lot després de dur 7 anys urbanisme i veure com està la "zona rústica" del poble. Pens que fins ara tampoc ha tingut una oposició independent de bons i de veres, ja veurem ara com li va.

Pepe

Cap curolla

Pepe | 14/06/2007, 21:25

Cap curolla pesemero,és normal que a aquest blog s'opini i es parli del PSM, anam plegats a nivell de Mallorca i a diveros pobles. Si considerau que haveu d'entrar al govern municipal, haveu de valorar que no és una bona decisió per fer el Bloc a Pollença ni més, ni menys

bitxo

Re: Dissabte

bitxo | 14/06/2007, 18:56

A lo millor en Joan vol a n'en Biel a l'Ajuntament en senyal d'agraïment pels serveis que l'hi ha fet durant aquests darrers 4 anys...Per que aixó de donar-li noticies exclusives contra el PP i que en Biel fos el qui ho denunciès i fes de cap visible davant a la premsa li ha funcionat de puta mare.
Ho he dit abans: Es llest: desgasta als altres i mentres tant ell queda com un bon atl·lot davant el poble.
És graciós que en Joan sigui batle per segona vegada no havent guanyat mai unes eleccions a Pollença...

Garci

Re: Dissabte

Garci | 14/06/2007, 18:29

Per cert, tothom parla dels pactes a Pollença. Però algú s'ha aturat a pensar el perquè d'oferir al PSM una cadira sense fer-lis falta? Algú se n'adona de l'estratègia de Joan? Esper que l'assemblea del PSM sapiga veure totes aquestes coses i reflexioni.

Garci

Hola pessemero

Garci | 14/06/2007, 18:26

I és clar que al PSM el duen els seus militants. Però vaja militants aquests que pel bé del partit o de POLLENÇA decideixen moderar-se. Si al final pacten amb UM(dreta) crec que serà un cop dur a l'esquerra i a la seva(en teoria) ideologia d'esquerra nacionalista. Ja ho he dit. Més val que la gent que no és d'esquerres se'n vagi a UM.

turgut

endavant

turgut | 14/06/2007, 17:28

PER POLLENÇA!!!!!!!!!!!!
(me meo tó)

Pesemero

Quina curolla aquest blog amb el PSM.

Pesemero | 14/06/2007, 17:12

El PSM el controlen els militants del PSM, no el controla ni UM ni EU. El PSM no li ha d'agrair res a UM. De fet alguns dels seus militants que treballen o han treballat en administracions controlades per UM han hagut de patir la pressió d'aquest partit.
Si finalment el PSM entra o no en el govern municipal sera perque els seus militants considerin que es el millor per Pollença i pel PSM.

Pepe

Remorologia

Pepe | 14/06/2007, 16:12

No ets l'únic que havia parlat d'aquest canvi Mª Mar - Toni, mai se sap quan són simplement remors malintencionats o " cuando el río suena..." supós que aquesta és la gràcia del remor.
Hi ha estudis mols seriosos històrics sobre el tema de la "remororologia" pensau que ara encara és una arma política poderosa però fa segles era l'arma política per excelència.

xiu xiu

Perdonau

xiu xiu | 14/06/2007, 16:02

Perdonau, lo de Toni Cifre regidor de Medi Ambient era mitja broma, i no pretenia que gastaseu energia en ella. Però per moments va sonar al PsoE.

Pepe

Xafardero

Pepe | 14/06/2007, 16:00

És conseqüència de l'avorriment "pactoril", són per passar una estona i només els faig als comentaris.

turgut

sms

turgut | 14/06/2007, 15:51

Joder Pepe, deixa't de mensajitos Fil Directe.

Pepe

Sms

Pepe | 14/06/2007, 15:46

Darrer sms,no vull asustar però... El PP pacta amb UM

Pepe

Elecció futura

Pepe | 14/06/2007, 15:37

Hola JR a la gent d'UM l'encantaria poder controlar el PSM i gent com tú i el teu pare sou un entrebanc per aquesta idea. Ja veurem divendres a l'assamblea del PSM si la idea d'UM va per bon camí o no. Entrar a aquest govern sense ser necessari és fer el joc a UM i dificultar seriosament el BLOC a Pollença.
Esper equivocar-me JR però pens que en un futur hauràs de triar entre ho nostro o
l'esquerra.

Pepe

Bitxo

Pepe | 14/06/2007, 15:31

Gràcies per participar bitxo. A l'hora de repartir-se àrees pareix que ha estat el PSOE el que ha volgut Hisenda per controlar els duros. Una vegada que tenien Hisenda era clar que el més indicat per portar aquesta regidoria era Juanjo, no obstant encara es manté el remor de que Juanjo igual conta d'alguna manera amb l'ajuda de Biel, que també sona per Emser... Pareix que és un tema encara sense acabar de definir.
Personal i policia són regidories de més problemes que benefici. Confiem en la bona feina de Juanjo.

Com he comentat Mª Mar serà regidora de joventut i educació.Normalment hi ha molt de comentaris a mala llet a Pollença però durant aquest dies de pactes s'han multiplicat de mala manera.

Garci

Re: Dissabte

Garci | 14/06/2007, 15:15

Joan Ramon això te tota la pinta de que sou uns radicals, ja m'entens, els moderats sempre veuen en mals ulls les discrepàncies i els diferents punts de vista que fan dels partits d'esquerres organismes vius. Com he dit moltes vegades, totes aquestes persones moderades haurien d'anar-sen del PSM pel bé de l'esquerra. Vaig llegir un comentari al bloc del PSM, no se si està bé comentar-ho aquí, que mencionava la pèrdua de l'espai polític nacionalista en favor d'ERC. Jo pens que també s'està perdent espai d'esquerres en favor d'ERC. I no ho dic perquè al PSM no hi hagi gent d'esquerres i nacionalista sinó per segons quines decisions que fan que la "pragmàtica" deixi de banda la ideologia, cosa que no veig bé.
Salut Joan Ramon, i no defalleixis en la lluita.

Joan Ramon

Salut

Joan Ramon | 14/06/2007, 11:58

Avui m'han comentat que Un encara regidor de Um, deia que jo i monpare haviem abandonat el PSM, de fet no tenc intenció de donar-me de baixa del PSM, i em sorpren que la gent de Um faci aquesta lectura.
Puc estar en acord o desacord en la linea que prengui la agrupació de Pollença, però la meva militancia segueix intacta.

bitxo

Re: Dissabte

bitxo | 14/06/2007, 11:58

Me varen dir que na Maria del Mar anava a la Residència al manco na Francisca no la va presentar com a tal?...
En Joan és molt llest (poc intel·ligent però llest com a polític), dona a n'en Juanjo una regidoria complicada per desgastar-lo políticament...
Quin govern municipal més bo i quins 4 anyets que ens esperen...

Pepe

Solucions

Pepe | 14/06/2007, 11:13

Ok turgut. A veure si poc a poc es soluciona tot igual que el tema de la ràdio. Evidentment hi ha temes més complicats però amb voluntat i poc a poc tot té solució.

turgut

pistes

turgut | 14/06/2007, 10:37

Ja et vaig dir que preferesc mantenir l'anonimat al blog, ja t'ho dire en persona! En tot cas tot el que t'he dit es cert.
Lo de la radio es molt bona noticia, un repetidor al puig pot solucionar els problemes, se necessitarà un enllaç per dur-hi el senyal fins allà, supòs que hi trobaran solució tècnica.

Pepe

Pistes i solucions

Pepe | 14/06/2007, 10:19

Altra pista Turgut, hauré de contractar un investigador.
Per cert has vist que el tema de la senyal de la ràdio igual es soluciona aquest estiu.

Pepe

El futur govern

Pepe | 14/06/2007, 10:11

Resten "flecos" però...
Joan, batle i urbanisme.
Martí Paraíso; serveis, cementeri i una part de cultura??
Michel; esport i...
Marga Llompart; ?
Cati Campomar;
Francisca; Serveis Socials, Port.
Jaume; medi ambient i Cala.
Juanjo; hisenda, personal i policia.
Mª Mar; joventut i cultura.

turgut

educacio

turgut | 14/06/2007, 10:03

Pepe: no tenc res a veure amb l'ambit de l'educacio, excepte que duc els nins a escola cada dia :-)
...
Pobre Juanjo

Pepe

Hola Fina

Pepe | 14/06/2007, 09:49

Hola Fina gracias por participar. Hace un momento me ha llamado Joan (UM) para confirmarme el pacto UM-UNPI-PSOE invitando al PSM.
Nosotros en particular no nos fíamos ni estamos de acuerdo con la manera de hacer política d'UM-UNPI por eso habíamos dejado claro que no gobernaríamos con ellos en esta legislatura. Es
Trabajaremos para acabar con el estancamiento - paralisis de Pollença.

Pepe

Mª Mar - Toni

Pepe | 14/06/2007, 09:45

M'han assegurat que el remor de Mª Mar - Toni no és cert. Mª Mar serà regidora de joventut i educació.
Quan parlava de frau de llei em referia respecte a la Llei d'Igualtat que obligava a la llistes paritàries, per tant encara que l'acte de regidor és personal, pens que si dimiteix s'hauria de sustituir per altra dona per no pervertir el sentit de la llei. És un tema que he consultat però encara no m'han donat resposta.
Gràcies una vegada més, saps que aquest blog és teu també.

fralokus

Re: Dissabte

fralokus | 14/06/2007, 08:33

Pep Luis, veure el teu comentari em fa sentir que no sóc l'únic "bixo rar" de Pollença.

Fina

ELEGANCIA

Fina | 14/06/2007, 07:37

Hubiera quedado muy elegante UM si hubiera propuesto a Esquerra Unida participar en el govierno municipal. Cuidado con estos de UM no son de fiar. Hasta las generales intentaran tener buenas relaciones con el PP o no ser que pueda girarse la tortilla. A los del PSOE los torearan diciéndoles que en cualquier momento pueden irse con el PP. Son más listos que el hambre. Mientras tanto Pollença seguirá paralizada.

Pep Lluís

GENIAL

Pep Lluís | 14/06/2007, 07:27

La teva actitud en pareix correctíssima. He de dir-te que no és un frau de llei, ja que l'acte de regidor no és del partit o un es presenta, sinó que l'acte de regidor és personal, d'un mateix. Cada un pot fer el que vulgui al respecte: acceptar-la, renunciar-la, pasar al grup mix, no t'eximeix disciplina de vot, etc. Per damunt de tot això, està l'ètica política, i Antoni Cifre Crespí desconeix el significat de la paraula ETICA. Es va veure en la seva etapa de regidor d'esports. No vull entrar en detalls en aquests moments, però si no en queda més remai hauré de fer-lo.
Venga, saludos i sort!

Pepe

Canviar el vot. i denunciar.

Pepe | 14/06/2007, 07:17

Gràcies per participar Pep Lluís, ja he comentat que aquest és un remor més dels que aquests dies ciculen pel carrer, xafardeigs de fil directe dels quals tampoc hem de fer anàlisis massa seriosos.
Ja he comentat que si el remor es fa real abans de la constitució de l'Ajuntament he demanat a nostra Assemblea canviar la intenció de nostre vot per votarme a mi mateix.
I per estar preparat ja he demanat, per si un cas, si es pot denunciar com frau de llei (seria el més lógic)

Pep Lluís

VOS DEMAN UN VOT A CONSCIÈNCIA

Pep Lluís | 14/06/2007, 06:52

Per favor...! Com pot ésser que Antoni Cifre Crespi entre de regidor si no ha sortit electa? I més, com pot ésser que ocupi l'àrea de Medi Ambient? Què putes sap de Medi Ambient un tio que cada cap de setmana, surt de ca seva escopeta de cartutxos en mà per anar a matar ocells? Cartutxos que segurament quedan tirats pels camps pollencins. Vamos! si això és així, demanaria a EU que a l'embastidura de Joan Cerdà com a batle, i en conseqüència, del seu equip de govern, fesiu, sobretot tu Pepe, que en definitiva ets qui va de votar, un pensament molt seriós, si això es convenient votar en blanc. Esper, desig, que el meu vot donat a EU no servesqui per recolçar a personatges com aquest Antoni Cifre.

Pepe

Dubte

Pepe | 13/06/2007, 22:41

Per cert Turgut, tens alguna cosa qeu veure amb el mòn de l'educació?

Pepe

Ja veurem

Pepe | 13/06/2007, 22:40

Ja hem dit que de moment és un remor, però si es fa abans de la constitució de l'Ajuntament demanaré a nostra Assemblea canviar la intenció de nostre vot.
En tot cas si estudiarem si es pot denunciar com frau de llei ( seria el més lógic)

turgut

frau

turgut | 13/06/2007, 22:14

Com vaig comentar, la dimissio de dones per donar entrada a homes es un frau de llei a la llei de paritat. Esper que algú hi posi remei o al manco ho faci sabre.

Pepe

Medi ambient

Pepe | 13/06/2007, 22:08

Diuen que Medi Ambient.

Pep LLuis

arees

Pep LLuis | 13/06/2007, 21:44

Si ANtoni Cifre entre a l'Ajuntament, quina àrea gestionarà?

Pepe

Biel Hisenda

Pepe | 13/06/2007, 21:35

Els darrers remors:
El pacte PSOE-UM-BLOC va a un bon ritme a Palma.
A Biel l'han oferit la regidoria d'Hisenda, divendres l'assemblea del PSM decidirà.

Pepe

Local

Pepe | 13/06/2007, 21:32

El tema de l'edific de la plaça Joan Cerdà és una vergonya total, estarem molt atents a qui se li dona i en quines condicions.

Pepe

Toni regidor?

Pepe | 13/06/2007, 21:30

És una informació "ràdio calle"; Mª del Mar dimiteix i s'encarrega de la residència i entra Toni. esper que no sigui veritat seria un mal començament.
Toni també em va dir que ens havien equivocat totlament en el tema de denunciar la tirada a les guatleres...

Pepe

Gràcies jdt.

Pepe | 13/06/2007, 21:26

Precisament avui pensava en el tema que dius, el reglament de participació ciutadana dona la possibilitat de sol·licitar consulta popular per petició col·lectiva d'un mínim de signatures no inferior al 10% del cens electoral del municipi. si no n'hi ha cap inconvenient legal pens que utiltizarem aquesta possiblitat.
Gràcies a vosaltres jdt, i especialment a tú per la teva ajuda material i moral durant la campanya. Esperam contar amb vostra presència en més ocasions i sobre tot que ens ajudeu a fer arribar les queixes, idees i inquietuts de la gent a l'Ajuntament.

Pep Lluis

ANTONI CIFRE CRESPI?

Pep Lluis | 13/06/2007, 21:18

Bon vespre a tos! Algú podria confirmar o no que Antoni Cifre entre com a regidor? Gràcies.

jdt

Re: Dissabte

jdt | 13/06/2007, 20:16

per cert diumenge nos u varem
passar molt be.
gracies¡¡¡¡

jdt

auditori

jdt | 13/06/2007, 20:12

si han joan diu que el poble
no esta content que en pepe
sigui regidor que vos pareix aquesta idea'??? feim una encuesta i demanan a nu poble
si vol un auditorium podriem
anar casa per casa'???
participacio ciutadana ¡¡¡

Joan Ramon

Salut

Joan Ramon | 13/06/2007, 17:37

Bé no m'agrada entrar en el joc aquest de rumors, però per a mi la gran incognita és qui es menjara el "marro" de Hisenda.
En quan a protecció civil, crec que el bomberó torero no juga en desventatja vist el vist.
Vull recordar que es van excusar de venir a l'excursió de la carretera vella de lluc, dioncs pensaven era partidista i política.

fralokus

Re: Dissabte

fralokus | 13/06/2007, 17:27

PRODIS es va assabentar per la premsa sobre la seva presumpta explotació del local en qüestió.

Pepe

Immoral

Pepe | 13/06/2007, 17:12

Els d'UMP no aprenen i ens ha arribat la informació de que una regidora d'UMP ara que serà a l'oposició es vol presentar o s'ha presentat a l'explotació del local situat a la Plaça Joan Cerdà del Port de Pollença.
Es tracta del famós local que en principi hauria de ser gestionat per PRODIS.

fralokus

Re: Dissabte

fralokus | 13/06/2007, 17:11

One hunter like ecological town councillor, Pardiez.

Y el bombero torero como jefe de protección civil, no te digo

Pepe

Opinions

Pepe | 13/06/2007, 16:56

Quines dades tens per parlar d'atac als servies públics?
Si Toni entra en sustitució de Mª del Mar començen molt malament.
El tema dels càrrecs de confiança supós que no canviarà, nosaltres tenim molt clara nostra postura, aquests càrrecs són una vergonya.

el futurologo emmascarado

xiu xiu

el futurologo emmascarado | 13/06/2007, 16:34

Francisca Ramon, serveis socials, mas de lo mismo i dedicació exclusiva. Antoni cifre, the hunter, ¿ medi ambient?¿mal ambient?, margalida melia, the enemy, emser?

Joan Ramon veterà

pasta

Joan Ramon veterà | 13/06/2007, 16:27

pot haver un atac en tota regla a lo públic. Sembla que tindre molta feina. Però els metges m'ho han recomenat

Pepe

Fet

Pepe | 13/06/2007, 15:19

Gràcies Ubuntu pràcticament l'hem penjat a la vegada.
Demà a les 12 Joan i Francisca explicaran en roda de premsa el pacte.

Ubuntu

Del Castell Digital (PSM Pollença)

Ubuntu | 13/06/2007, 11:58

Assambla de l'Agrupació, divendres 15
psm-pollenca | 13 Juny, 2007 10:21

El divendres 15 a les 21,00h es convoca l'Assamblea de l'Agrupació Local de Pollença del PSM a l'estudi d'en Toni Marquet per tal de tractar el següent ordre del dia:

1.Constitució de l'Ajuntament el dissabte 16 i sentit del vot del PSM.

2.Participació del PSM en l'Ajuntament. Estudi d'eventual proposta per participar de l'Equip de Govern (no formalitzada a hores d'ara).

3.Pregs i preguntes.

Pepe

Assemblea del Psm

Pepe | 13/06/2007, 11:56

Ara mateix he vist que el PSM ha convocat una assemblea per divendres on el segon punt és la possible participació en l'Ajuntament. Diuen que encara no han rebut cap proposta de manera formal.

Pepe

Rememser

Pepe | 13/06/2007, 11:52

El tema d'Emser m'ha arribat des d'una persona del PSOE, pot ser un remor més o no.
No poden tardar massa si volen que el PSM pugui decidir la seva entrada abans de dissabte.

Ubuntu

Pacte, quin pacte ?

Ubuntu | 13/06/2007, 11:26

Sembla que hores d'ara no s'ha fet cap proposta/oferta que impliqui l'entrada del PSM al probable pacte de govern UM-UNPI + PSOE a Pollença...

Pepe

M'agrada la fotografia

Pepe | 13/06/2007, 09:50

M'agrada aquesta fotografia, un Anarka possant ordre davant de les vaques sagrades en banyador.

Pepe

Psm sí o no?

Pepe | 13/06/2007, 09:47

Tal com ha sortit a la premsa pareix que al PSM només l'oferirán miques i que no acceptará entrar al govern.
El que m'han dit a mi és que els oferirán gestionar EMSER.

Garci

Re: Dissabte

Garci | 13/06/2007, 09:27

És un rumor o és veritat? perquè aquests dies tothom creu saber moltes coses...

Aina M.

Ja està fet

Aina M. | 13/06/2007, 09:08

Confirmat. El Pacte UM-UNPI-PSOE i PSM ja està signat des de ahir vespre.

Garci

Re: Dissabte

Garci | 13/06/2007, 08:53

Vaja foto! no en podies haver posat una millor???
Lo del PSM crec que és un error. Que pinten a un govern amb un UM totalment destructiu i de dretes???

turgut

PSM

turgut | 13/06/2007, 08:48

Si al PSOE li toquen aquestes miques, al PSM ja no se que li quedarà, repartir els cafès supòs

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb