URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Campanya solidària

Alternativa | 14 Juny, 2007 06:08 | facebook.com twitter.com

A l’assemblea d'Alternativa EU- EV de Pollença a la fi varen tancar els comptes de la campanya electoral. Del 1600 euros que tenien de pressupost de campanya ( el més petit de tots els partits que es presentaven),  ens ha sobrat la quantitat de 200 euros que repartirem de manera equitativa (40 euros) entre les següent cinc associacions de caràcter social i solidari de Pollença.

- AFAMA. Associació de Familiars i Amics de Malats d´Alzheimer Associació d’ajuda a afectat per la malaltia d´Alzheimer o bé que pateixen un cuadre de Demència Senil.

- Associació d’amics del refugi d’animals de companya de Pollença.  Associació que ajuda al Refugi d’Animals de Pollença on recullen els animals de companyia que són abandonats en la zona nord de la illa de Mallorca.

- Dentistas sobre ruedas. associació que organitza i coordina diferents projectes per a millorar la salut bucodental en països i regions amb manca de serveis odontològics i que fomenta l'educació bucodental en aquests països.

- Pollença Solidària. Associació solidària amb el Sàhara que  a través del programa “Vacances en Pau” fa possible les vancances de nins saharahuis a Mallorca.

- PRODIS. Associació Pro Ajuda a Persones amb Discapacitat. . Associació que proporciona serveis i programes per la integració de les persones amb discapacitat.  

Evidentment la quantitat que aportem a cada associació és petita però esperem que serveixi de reflexió als diferents partits polítics perquè controlen més les seves despeses a les properes campanyes electoral.

També volem fer reflexionar a l’Ajuntament sobre el fet de que a Pollença disposam de nombroses associacions que haurien de tenir una ajuda estable pressupostada per part del Consistori, per contribuir al sosteniment de les seves despeses. Al llarg d’aquesta legislatura ens comprometem a lluitar per aquest objectiu.

Fotografia de la xarxa d'intercanvi de coneixement de Castelldefels

 
 Les Xarxes d’Intercanvi de Coneixements (XIC) són un grup de persones interesssades a intercanviar coneixements, sabers i experiències. Es tracta d’una manera diferent d’ensenyar, aprendre i relacionar-se en què tothom pot transmetre allò que sap i vol.

 

Comentaris

Pepe

Notícia

Pepe | 18/06/2007, 14:48

Avui en el Mundo.

GArci

Re: Campanya solidària

GArci | 15/06/2007, 10:46

És lo que te haver fet feina i tenir una base de gent que no pensa en si li regales tal o qual cosa, ni si el convides a dinars i sopars, tenir una gent conscient de la feina que hem fet i de la que farem. Per tot això no fa falta gastar-se ni 15.000 ni 18.000 euros en compra de consciències. És absurd. I lo pitjor és que la gent se deixa comprar!Si la gent se prengués més seriosament la democràcia i no és tractés d'equips de futbol o de qui me dona més, no tendriem tants de problemes ni aprofitats que juguen a la política.

Notícia

Notícia

Notícia | 15/06/2007, 07:41

Avui notícia al DdM que consti que encara no hem repartit els duros, el farem aquesta setmana.

Pepe

Goebbels

Pepe | 14/06/2007, 15:43

Al blog de Grosske un info 6 fa una biografia de Goebbels i possa els seus principis de la propaganda. M'ha parescut interessant ara que parlavam de campanyes:

1.- Principi de simplificació i de l’enemic únic.

Adoptar una única idea, un únic símbol. Individualitzar a l’adversari en un únic enemic.

2.- Principi del mètode de contagi.

Reunir diversos adversaris en una sola categoria o individu. Els adversaris s’han de constituir en una suma individualitzada.

3.- Principi de la transposició.

Carregar sobre l’adversari les pròpies errades o defectes, responent a l’atac amb l’atac. "Si no pots negar les males notícies, inventen d’altres que distreguin".

4.- Principi de l’exageració i de la desfiguració.

Convertir qualsevol anècdota per petita que sigui, en una amenaça greu.

5.- Principi de la vulgarització.

Tota propaganda ha de ser popular, adaptant el seu nivell als menys intel•ligents als que va dirigida. Quan més gran sigui la massa a convèncer, més petit ha de ser l’esforç mental a realitzar. La capacitat receptiva de les masses és limitada i la seva comprensió escassa; a més, tenen una gran facilitat per oblidar.

6.- Principi de l’orquestració.

La propaganda ha de limitar-se a un nombre petit d’idees i repetir-les incansablement, presentades un i altre cop des de diferents perspectives però sempre convergint sobre el mateix concepte. Sense fissures ni dubtes. D’aquí també ve la famosa frase: "Si una mentida es repeteix suficientment, acaba per convertir-se en realitat".

7.- Principi de renovació.

S’han d’emetre constantment informacions i arguments nous a un ritme tal que quan l’adversari respongui, el públic ja estigui interessat en una altra cosa. Les respostes de l’adversari mai han de poder contrarestar en nivell creixent de les acusacions.

8.- Principi de la versemblança.

Construir arguments a partir de fonts diverses, mitjançant els " globus sondes" o "informacions fragmentaries".

9.- Principi de l'acallament.

Deixar de banda les qüestions sobre les que no es tenen arguments i dissimular les notícies que afavoreixen a l’adversari, també contraprogramant amb l’ajut dels mitjans de comunicació afins.

10.- Principi de la transfusió.

Per regla general, la propaganda opera sempre a partir d’un substrat preexistent ja sigui una mitologia nacional o complexes d’odis i prejudicis tradicionals; es tracta de difondre arguments que puguin arrelar en actituds primitives.

11.- Principi de la unanimitat.

Arribar a convèncer a molta gent que pensa "com tothom", creant una falsa impressió d’unanimitat.

Pepe

Més sms

Pepe | 14/06/2007, 10:16

Arta; UM-PSOE.

Pepe

Una bona notícia

Pepe | 14/06/2007, 09:58

Conxi Peña(Verds) formará part de l'equip de govern de Son Servera.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb