URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Que no és un xec en blanc.

Alternativa | 17 Juny, 2007 07:22 | facebook.com twitter.com

Aquesta és la segona part de l'explicació de nostre vot en blanc.

A pesar de tot hem decidit votar en blanc per  donar un vot de confiança als programes electorals de  nostres companys del PSOE  i el PSM, esperam que  facin realment girar el govern de l’Ajuntament cap a l’esquerra i se visualitzen les “mil coses “ (paraules textuals de Joan) que fan a Unió Mallorquina més propera a l’esquerra.  Només citaré dos temes on es podia començar a notar qualque canvi.

Per exemple el PSOE  havia mostrat la seva oposició a l’Auditori de Moneo, ara al manco esperam que es facin els estudis de gestió, projecte artístic i manteniment que  des del partit socialista es demanaven fins ahir.

Des del PSM s’ha defensat l’obertura dels camins públics, ara ja no n’hi cap excusa per que aquests camins continuen tancats. 

Si que hem de dir que els  partits de govern tenen un apartat important  dedicat a l’ampliació dels  serveis socials que esperam que aquesta legislatura tinguin un desenvolupament important. Igual que  esperam que es millori el dia a dia i les infrastructures bàsiques del municipi, de la Cala a Gotmar.

En nostre cas som conscients de que tenim una gran responsabilitat no només amb nostres votants sinó amb tota la ciutadania. Som l’únic referent de l’esquerra a l’oposició situació que ens dona la llibertat de no callar i de no haver renunciat a res de nostre projecte polític. Seguirem la línia transparent i directa que hem seguit fins ara, i no ens deixarem enlluernar, per les sigles a l'hora de fer oposició.

Aquest vot en blanc no és un xec en blanc. Nostra oposició no es basa en sigles sinó en projectes i fets. Sobre la taula us trobareu crítiques, idees, projectes, preguntes... ara està en vostres mans que la gestió del municipi es faci realment des de un punt de vista social, igualitari i respectuós amb el medi ambient.

Estam segurs que no  defraudarem i  que podem donar un nou aire a l'Ajuntament. Aquest regidor només vol ser un servidor de la ciutadania i estic a vostra disposició com canal de petició, informació i denúncia dins l'Ajuntament.

 

Gràcies.

Articles al DdM, UH , DdB i Mundo .

 

Comentaris

Pepe

a JRV

Pepe | 19/06/2007, 21:40

Hola JRV la teva experiència sempre és d'agrair com tú dius el tinc difícil per què hi ha ganes de canvi. Com varen mostrar les votacions ( només varen pujar els partits "nous") i és una pena no tenir un regidor més. Esper que nostra Assemblea sigui capaç d'assumir el màxim de temes possibles. Com tú dius es tracta de prioritzar i arribar on podem, també hi haurà 6 regidos del PP a l'oposició i si els del PSOE i Biel fan bé la seva feina ja haurem guanyat molt.
Respecte al PIP, després de tot el que hem dit també he de dir que està molt bé tenir una publicació local.
Que alguns amaguin el seu nacionalisme darrera del l'internacionalisme no és suficient per oblidar a gent com el Che o els brigadistes ...

SANTIAGO

EURXELLA

SANTIAGO | 19/06/2007, 21:20

eurxella

Joan Ramon vetera

fobies i filies

Joan Ramon vetera | 19/06/2007, 17:51

Tot aquest trull de filias a Pepe hem recorda la pelicula, amb Gary Cooper "Haig Noon" hem sembla, "Solo ante el peligro". Pepe ho tindra molt difícil, per que no crec que tingui temps material per ocupar-se de tantes coses i fer de "justiciero" per tot, i pot acabar mes acabat que en Machin si no dosifica i prioritza, i no te recolzament suficient. El bombardeig al PiP hem sembla excessiu i fa olor de fobies personals, malgrat jo mateix no hagui estat d'acord en moltes ocassions en el que a n'aquest mitja s'expressa i soc conscient que es tendencios. En quan al fil directe, no m'agrada, però es el petit "aqui hay tomate" local, així a la barberia o a la peluqueria hi ha tema. Es ingenu avui dia pensar que qualque publicació sigui independent i objectiva. "El Mundo va reber 70 milions de pelas a l'inici de legislatura per part de Matas, quan estava a un fil de la fallida. D'aquests 70 milions, els pollencins també varem pagar el que ens tocava segons els impostos, així pot repartir exemplars gratuïts a belquena cada eleccions. Al mateix temps es varen suprimir practicament les subvencions als mitjans locals en català.Crec que les forçes d'esquerra que no tenen un duro, han de publicar qualque mitja propi i repartir casa per casa, però això es molta feina i mes incomode que amollar parrafades al bar, i ho dic per jo mateix també. Per acabar, cada partit te representants elegits democraticament, per tant quan calgui coincidir amb el PP en temes d'oposició, doncs s'ha de fer, aquest es el joc democratic i a qui beneficia en primer lloc es a la propia democracia. A als internacionalistes els tinc a dir que no els crc, i la frase "antes roja que rota" , vista l'actitud de molts Psoeros i PCE ,s, podrien canviar sense molt d'esforç lo de "roja" per "facha".

fralokus

Re: Que no és un xec en blanc.

fralokus | 19/06/2007, 10:31

Els raïms en remull.

"que guapo"

Pepe

Piscina

Pepe | 18/06/2007, 22:23

Avui el diari UH deia que la piscina d'eu moll començará a funcionar per Nadal ( una mica tard) i també es parla de la futura construcció del pavelló d'eu Moll es veu que Joan ha telefonat ràpidament a la premsa per llevar-se la seva mala imatge en el Moll comenzará a funcionar en Navidad

Al mateisx article diu Joan:
«Hace dos legislaturas construimos una piscina que se dejó preparada para cubrirla en una segunda fase, ahora se han incorporado los vestuarios al proyecto y se ha acoplado una estructura completamente nueva a la piscina»,.
El alcalde de Pollença explicó que como la piscina se construyó ya con la idea de cubrirla tiene un sótano debajo donde se podrá hacer un gimnasio..."
O és mentida o el varen fer fatal per què jo vaig tenir oportunitat de parlar amb els obrers que fan feina a la piscina i em varen dir que la piscina no s'havia deixat preparada per ser tapada i que hagués estat millor començar de 0.

fralokus

Re: Que no és un xec en blanc.

fralokus | 18/06/2007, 15:00

Quin nivell literari està agafant aquest lloc.

Pepe

Tancamins

Pepe | 18/06/2007, 14:29

Quina obsessió amb JR, no tindràs un camí públic tancat?

JR Copyrights

patètic

JR Copyrights | 18/06/2007, 14:22

No ho pilles garci. N'Aina és en Joan Ramon que ens vol demostrar que a més de plagiar poesia en sap escriure. De totes formes no se'n surt massa bé: compara l'entrada de la vertadera aina al blog d'en grosske amb aquesta aina joanramonera que ha escrit aquí i veuras que la rima, la mètrica i la ortografia són molt millors en el primer cas. Bon intent Joan Ramon, però ja està bé de abusar de la pobra aina. A més de copiarli el poema ara li copies el nom. O pretens fer-mos creure que ets tu l'aina del blog den grosske? de totes formes l'intent és patètic. Ens has de demostrar res més?

GArci

Re: Que no és un xec en blanc.

GArci | 18/06/2007, 13:48

La propera vegada envians-ho a eurxella@yahoo.es i ho publicarem com a article. Així entre tots construirem el bloc que no només és nostre.
Si teniu escrits o poemes o demés aportacions enviau-les i les penjarem com si fossin cartes al director. El bloc serà més viu i variat i de passada ens llevau molta feina de penjar un article cada dia ara que hem de donar els 100 dies de rigor.
Gràcies per adelantat.

Aina

Salut

Aina | 18/06/2007, 13:44

;-)
De res un plaer.
Pensau a possar el copyright.

GArci

Re: Que no és un xec en blanc.

GArci | 18/06/2007, 13:42

Per cert, gràcies Aina són uns versos molt bonics i amb molt sentit comú, perdona que m'hagi engrescat i n'hagi posat més

Salut

Garci

Re: Que no és un xec en blanc.

Garci | 18/06/2007, 13:40

Ni grans infrestructures,
per poder fer-mos els "bufes".

Ni auditoris
d'autors notoris

Ni actes culturals
per a privilegiats
de butxaca plena
que se n'omplen la boca

Pollencinisme de patrona
pollencinisme hipòcrita

aina

Salut

aina | 18/06/2007, 13:07

Ni castells del rei furtats,
per trevessar terenelles

Ni Gotmar encimentat,
fa pollença més bella.

Ni Ariant ser restringit,
ni can cap de Bou construït.

Pollença és paratge,
combinat amb habitatge.

Però no construcció,
que siguí destrucció

Ni privilegis a cosins,
que vulguin tancar camins.

Ni grans infrestructures,
per poder fer-mos els "bufes".

I si no enteneu senyors...
la cosa anirà a pitjor.

Un exemple

Equivocada o no és la meva opinió i la d'altres

Un exemple | 18/06/2007, 12:14

Turgut és l'opinió que tinc després de llegir una mica sobre el tema i llegir habitualment el Part Forana o Salut i Força que són els diaris als que tinc més accés. Quan he llegit altres diaris gratuïts a Palma,Madrid o Barcelona o Zaragoza tampoc els consider premsa. És una bona idea publicitària i com negoci però para informar-se té el mateix valor que un sms.
A l'enllaç tens un exemple de utiltizació de la premsa gratuïta.

GArci

Re: Que no és un xec en blanc.

GArci | 18/06/2007, 12:09

Cada dia al metro de Palma hi mils d'aquests diaris tirats pel terra. Lo bo de tot això, la gent llegeix. Lo dolent, la gent pensa que amb aquests diaris en te prou i se queda només amb la MERDA d'informació que donen. Coincideixo amb en Pepe en que no son més que pamflets per adoctrinar a una gent que abans no se preocupava de llegir el diari, i per tant era més ind`pendent. Només busquen crear opinió en favor de qui els paga.
Trist trist trist el contingut polític totalment partiditzat, i més trist la salsa rosa i la salsa esportiva que fan ganes de vomitar damunt aquesta "informació". Jo els empreria per no tropitjar el fregat perquè no serveixen per a res més, només tenen que la gent por lo menys llegeix, però ho son bajanades o son mentides o informacions a mitjes. Més o menys com la premsa de pago però més asquerós.
És la meva opinió.

turgut

premsa gratuita

turgut | 18/06/2007, 11:48

Pepe,
tens una opinio equivocada de la premsa gratuita, possiblement perque no has llegit mes que el Part Forana. La premsa gratuita és un mitjà fabulós. De fet, ha permès a molta gent que no llegia mai premsa, fer-ho. No estic xerrant de Part Forana, estic xerrant de Metro, ADN, i tants altres diaris que condensen la informació en 20 minuts de lectura i on els articles d'opinio son poc rellevants o nuls. A jo me pareix una molt bona idea.

Pepe

Gratuït?

Pepe | 18/06/2007, 11:45

La "premsa gratuïta" no la consider premsa sinó fulletons de publicitat (en el cas del Part Forana del PP i alguns cosntructors) amb pocs articles independents.
El mundo quan el reparteixen gratuïtament els diumenges a plaça és per que el pagam tots.

Pepe

De premsa

Pepe | 18/06/2007, 11:38

Veig que s'ha animat molt el tema.
El teu comentari bitxo és mol bó ple d'ironia i sense insultar. Garci és referia a altres comentaris. Es pot dir el mateix sense necessitat d'adjectius. Ja hem comentat una altra vegada que és pot ser molt dur utilitzant formes suaus.

Al tema de la premsa EU sempre ha tingut la cosa fotuda,no tenim cap grup de comunicació amic. Encara m'enrecord quan Anguita va convertir a EU en una opció perillosa pel PSOE inmediatament el grup PRISA va començar una campanya de descalificacions ("la pinza", "el iluminado" que va ser molt efectiva).
En altres ocasions simplement sortim a la premsa per què a la dreta l'interessa que llevem vots al PSOE...

Sincerament he de dir que durant aquests quatre anys no ens podem queixar del PIP respecte a nosaltres, ens han publicat un gran percentatge de les notes de premsa que els hem enviat, i més d'una feia referència a UM-UNPI. Ja hem dit que el diari on fins ara trobavam més problemes per publicar les nostres notes era al DdM. Per intentar solucionar-ho varen arribar a escriure una carta protestant al diari.

Respecte a la línia editorial del PIP pens que als tres darrers números a la secció contrapunt ha quedat molt clara. Fan una línia a partir del nacionalisme, una línia que des de nostre punt de vista si parlam de política municipal és absurda. Ara amb UM i PSM a l'équip de govern i sense necessitat de desgastar al PSOE que també es troba a l'équip de govern ja veurem com va la cosa.

Com diu JR respecte a les publicacions privades nostra responsabilitat com grup polític és evitar que s'utiltizen subvencions i publicitat com forma de control i manipulació informativa. Cosa que evidentment farem.
És molt important potenciar un mitjà de comunicació púlic que sigui independent.

Joan Ramon

Equanimitat

Joan Ramon | 18/06/2007, 11:27

Bé veig que no quedam tanenfora, de fet la correspnsal de Part Forana és una magnifica profesional.

Per mi la politització de la premsa a fet que la informació arribi al ciutadans d'una forma massa partidista, i això en perjudici de una informació per tothom.
Salut

turgut

PiP

turgut | 18/06/2007, 11:14

Part forana: crec que tens rao, tot i que no el llegesc mai, pero es diu molt
Tema "El mundo" i la resta, es una altra historia, una altra premsa, i qui la compra ja sap quina opinio trobarà. Crec que el millor es llegir 3 o 4 diaris per fer-se una opinio real.
El tema PiP, Part Forana es diferent, es una premsa propera que hauria de cercar la proximitat, la recerca de la premsa "de tots". Hi ha una part del PiP que està bé, son determinades pagines les que estan enverinades, prodides diria.

Pepe

Caciquisme i premsa

Pepe | 18/06/2007, 11:02

Bitxo quin bon resum del caciquisme local(favoritisme, control de la premsa, associacions i altres partits, remorologia, fals patriotisme...)
No sé si als plenaris n'hi ha un límit a l'hora de presentar preguntes per què tenim unes quantes només per començar.
Les despeses de l'Ajuntament en publicitat i propaganda és clar que s'han de retallar i una vegada que la ràdio municipal arribi a tot el municipi ja no n'haurà excuses.
B. Llobera com tú dius el control de les factures és un tema important. Joan aquesta legislatura passada no va donar cap facilitat al PSOE per fer aquesta feina, ara veurem si el PSOE és coherent o no.
Durants aquests quatre anys he comprovat que la prensa independent no existeix, el que si que n'hi ha són periodistes més o menys independents. Els més independents fan el que poden per treure notícies i notes els altres seguexien la veu del seu amo.

Joan Ramon

Equanimitat

Joan Ramon | 18/06/2007, 11:01

D'acord amb tu, però supos que no em diras que Part Forna i El Mundo siguín dos diaris independents, al contrari que el PIP?
Desgraciadament la premsa de cada cop en té menys d'independent.

turgut

PiP

turgut | 18/06/2007, 10:57

Supos que EU farà el que creu que ha de fer, independentment del que faci PP-UMP, que també farà el que cregui mes convenient. Son només suggeriments i despres que facin tots el que trobin.
Es una entitat privada, si, però en règim de monopoli si volem fer un símil real.

Joan Ramon

Equanimitat

Joan Ramon | 18/06/2007, 10:49

Està molt bé que demanau comptes de les subvencions a la premsa, tant al PIP com al PArt Forana, aquest darrer va rebre subvencios de prop de 6000 euros la pasada legislatura trimestrals des de regiduries com Medi Ambient, si bé no estic d'acord amb la linea que a pres darrerament el PIP, no deixà de ser una entitat privada i el criticable són les subvencions que atorga l'equip de govern, i les crítiques al consell de redacció del PIP es poden fer sense insultar, pens jo.
A mi no m'agrada el Fil directe, des de on moltes vegades se insulta anonimament, però això no justifica que això mateix es facia aquí, i no o dic perla gent d'esquerra Unida que sempre fa les critiques de manera constructiva i donant el seu nom.
Això o podrien fer els regidors del PP-UMP que són 6, tampoc cal doneu tot el pes i responsabilitat de l'oposició a EU.

bitxo

Re: Que no és un xec en blanc.

bitxo | 18/06/2007, 10:43

Crec que les coses sempre s'han de fer en respecte, i pens que amb el meu escrit no he insultat a ningú. De totes maneres i en quant al PIP
No us podeu imaginar la quantitat de fils directes que he enviat... Un dia vaig provar una cosa: deixar de criticar a l'equip de govern. Curiosament l'ùnic que hem vàrem publicar era un que alavaba a UM i posava de volta i mitja al PP i PSOE...
En quant a investigar quant de doblers de les arques municipals s'en ha duit el Punt Informatiu, tambè s'ha d'ivestigar quan s'en ha duit el Part Forana, que ha estat el panfleto del PP...

turgut

PiP

turgut | 18/06/2007, 10:40

si es que això del PiP ja ha sortit en varis comentaris. Tots esteim d'acord (excepte UM) que es un tebeo que no val res, intenta influir però tothom sap de que va l'asunto, i ja està condemnat aquest panfleto. Llastima dels bons col·laboradors que té, perquè els redactors, Eva i Gracià, son d'un patetisme exagerat. Filtren noticies, posen i lleven al Fil directe, permeten comentaris anònims, etc, etc,... patetic
Tot i que Eu ha tengut un tracte mes o manco bo, amb publicacions periodiques d'escrits de'n Pepe, no estaria malament demanar comptes

M, Garrocho

pip pip energumenos

M, Garrocho | 18/06/2007, 10:28

Estoy deacuerdo con B.Llobera. Estos dos personajes del punt informatiu son dos ENERGÚMENOS. Y lo son porque tienen la malícia en el cuerpo. Solo publican, en esta MIERDA de periódico lo que les conviene a ellos.¿Ejemplos? Muchos!. Fil directe: a putear a todo el mundo, nunca a los de UM faltaría más.
Fotos: 3 o más fotos de Joan Cerdà Rull en todos los nº del Punt informatiu.
Noticias del PSOE: ninguna.
Cuatro años celebrando la Feria de Abril en Pollença durante todo un fin de semana: noticias en el punt informatiu NINGUNA, solo una nota de prensa este año, y no precisamente de Eva ni Gracià
Noticias de EU-IV: escasísimas.
Contrapunt: a joder al personal.
Este periódico no refleja la realidad del pueblo. Quieren convertirse en un poder fáctico y deberíamos impedirlo. Por empezar tendrímos que exigir que quiten el fil directe (las críticas con nombre y apellido), exigirles publicidad y por supuesto, recortarles el grifo económico que les da el ayuntamiento a costa de todos.
Con el dinero que a gastado el ayuntamiento en el punt informatiu podrían haberse arreglado todos los parques de Pollença por ejemplo.

turgut

article

turgut | 18/06/2007, 10:26

Bitxo, modifica el que es poden considerar insults i que el pengi en Pepe si ho creu convenient per comentar-lo, com ho veieu. Jo personalment trob que hi falta quolque referència a les punyalades per l'esquena. Realment per ser de UM -no per votar-los, per ser afiliat me referesc- s'ha de ser d'una pasta especial, una espècia d'apatrida de la política

Garci

Re: Que no és un xec en blanc.

Garci | 18/06/2007, 10:02

Molt bo bitxo!!!!La propera vegada que tenguis un text com aquest podries enviar-nos-el i el penjariem com un article més, val la pena!
Per cert, al bloc hi ha llibertat d'expressió i se pot criticar a tothom, però s'ha d'anar en conte a no insultar, Se poden dir les coses clares però evitau l'insult directe i les mentides malintencionades ja que quan firmau amb anònims no se us poden demanar explicacions i lo únic que podrem fer és esborrar els comentaris. Ho dic per lo de "energumenos".
Salut!

B. Llobera

GENIAL BITXO

B. Llobera | 18/06/2007, 09:41

Genial este comentario Bitxo! Solo un matiz, si me lo permites. Las fotos de UH no se, pero las fotos del Punt Informatiu no salen para nada gratis. Estaría bien que Pepe, cuando pueda, solicite las facturas (en concepto de publicidad) que a pagado el Ajuntamnet de Pollença al punt informatiu (más concretamente a Gracià i Eva). El total no lo se, pero estos dos, a costa de Joan Rull se han puesto las botas (coche nuevo, compra de una casa en la calle Roser-Vell, editorial, etc.)
Y encima tocándonos los huevos a todos con el fil directe. No estaría mal empezaran a salir fils directes de estos dos energúmenos (Eva y Gracià). Alguno de este fil directe seguro que le sorprnde mucho a Eva. Seguro que no pensaba en tener que levantar el portal de su cassa.

turgut

UM

turgut | 18/06/2007, 09:32

Osti que bo, envia'l a PiP a meam si te'l publiquen
juaaaaaa, jua, jua!!!

bitxo

Jo vull ser d'UM-UNPI

bitxo | 18/06/2007, 09:25

Jo quan sigui gran vull ser d’Unió Mallorquina. O és millor que me faci d’UNPI?. Ara mateix tinc molts dubtes ja que no se amb quin partit en trauria més profit...
Això és lo que te estar a un partit que a hores d’ara no se quins principis ideològics té, tan sols que li és igual pactar amb uns o amb els altres: sempre en treuen profit. ¡I que no es guapo això!
Però això he pensat que s’ha acabat badar. No vull fer més de beneit. Ho tinc clar, vull ser d’UM-UNPI, deixar d’estar putetjat estudiant oposicions tot per tenir una plaça i viure més o manco bé, i viure a costa dels imposts municipals.
Primer de tot m’aniré a afiliar. Amb un poc de sort, me faran cas i m’apuntaré a fer bunyols per les Verges, a fer sopars a la fresca, i aniré a comprar a la botiga de l’Horta, a veure si tinc tanta sort com la dona d’en Martí Ochogavia que no du mai la cartera i la compra li surt de franc… ¡Ah no, que la seva compra la inclouen al llistat de despeses grosses que apunten a la compta de l’Ajuntament!…
Desprès intentaré tenir tanta sort com les 4 persones que han col·locat al refugi de l’escorxador o com la dona que han contractat de cuinera amb una experiència de dependenta de 16 anys, però no de cuinera… Haig de dir-li a ma mare que me doni lliçons ràpides de cuina, a veure si jo puc tenir un xollo com aquest.
A lo millor en Joan me voldrà per denunciar el que ell no vol per no sortir-ne perjudicat i quedar amb aquesta cara de bon al·lot que té. Ell avisarà, com és costum, al periodista del Diari de Mallorca i jo sortiré maleint al PP, criticant-ho tot, dient que totes les inversions les ha fet UM, etc. Es que aquesta feina ara està lliure, ja que fins ara la feia en Biel Picarol, però com que en Joan és tan bona persona i li està tan agraït, (primer per col·locar-lo a la empresa on feia feina i desprès per fer-li de portaveu) ara és a l’equip de govern i no podrà fer la feina bruta… Crec que jo ho faria bé. Li diré a n’en Joan a veure que pensa…
Prometo que m’aprendré en Costa i Llobera fins a la sacietat, que estaré d’acord en voler llevar la festa pollencina del Convent perquè al Cor de Pollença hi ha massa peperos i ells no estimen la nostra cultura, a més, ja estic cansat de veure a na Molinera damunt l’escenari…
A partir d’avui serè feel a la causa: Només llegiré UH i el Punt Informatiu i me dedicaré a comptar a quantes fotos surt en Joan, el nostre líder, el nostre mirall. Penso que a n’en Gracià li hauríem de fer un monument per la propaganda gratuïta que ens fa…
Sí, quan sigui gran vull ser d’UM-UNPI, i recorre els bars escampant rumors, corrent molt pels camins del poble, controlant totes les associacions que pugui, maquinar que puc fer per fotre els altres sense embrutar-me les mans, com puc continuar fent un Urbanisme tan bo, com anar amb en Martí a tots els funerals perquè me vegin…
I feina.. Quan farem feina?
Això és el que manco importa. Jo vull ser d’UM-UNPI, viure bé, i deixar de ser un opositor que n’esta fins els collons de tot.

Pacte per Palma

Quin pacte han signat a Pollença??

Pacte per Palma | 17/06/2007, 22:39

Podeu llegir el pacte per Palma que han signat el Bloc i el PSOE. M'agradaria conèixer quina pacte amb fet UM-UNPI, PSOE i PSM a Pollença

Pepe

A galopar....

Pepe | 17/06/2007, 22:11

Contundente fisdelcoyons. Me encanta el papel de demonio rojo espero con la ayuda de todos ser los ojos y la voz del pueblo, esto de CANYA I CANYA I MES CANYA me suena.
Nuestra independencia y libertad nos hace diferentes. Estoy seguro que en Pollença hay muchos más de los que se imaginan hastos de pasteleos, sólo tenemos que encontrar la maner de convencerlos que algo diferente ha comenzado, los de arriba no ayudaran pero los de abajo empujaremos.

fiselcoyons

pepe cuidadin

fiselcoyons | 17/06/2007, 21:31

pepe tu trabajo sera dificil, recuerda que para todos los que gobiernan eres el demonio rojo, el comunista. Pues eso es lo que deberias ser, el demonio rojo que no dejará que los umenitas se endiosen con la anuencia de los socialistas (descafeinados unos y nacionalistas otros = nacionalismo jamas caso con socialismo) y tambien el comunista el que lucha por el bien comun, por el interes comun, por el inmigrante, por el perjudicado,por la naturaleza. Seras en el consistorio los ojos y la voz del pueblo no permitiendo , lo acostumbrado en Pollença, el nepotismo, la corrupción, los interes partidistas, la falta de respeto al diferente, sorprende al equipo de gobierno y a la penosa oposición dandoles algo a lo que no estan acostumbrados CANYA I CANYA I MES CANYA . Y si el alcalde no te deja hablar , cuentaselo al pueblo, veremos al final quien acaba callando.
SALUT

fiselcoyons

pepe cuidadin

fiselcoyons | 17/06/2007, 21:31

pepe tu trabajo sera dificil, recuerda que para todos los que gobiernan eres el demonio rojo, el comunista. Pues eso es lo que deberias ser, el demonio rojo que no dejará que los umenitas se endiosen con la anuencia de los socialistas (descafeinados unos y nacionalistas otros = nacionalismo jamas caso con socialismo) y tambien el comunista el que lucha por el bien comun, por el interes comun, por el inmigrante, por el perjudicado,por la naturaleza. Seras en el consistorio los ojos y la voz del pueblo no permitiendo , lo acostumbrado en Pollença, el nepotismo, la corrupción, los interes partidistas, la falta de respeto al diferente, sorprende al equipo de gobierno y a la penosa oposición dandoles algo a lo que no estan acostumbrados CANYA I CANYA I MES CANYA . Y si el alcalde no te deja hablar , cuentaselo al pueblo, veremos al final quien acaba callando.
SALUT

Pepe

Cosetes de l'acte.

Pepe | 17/06/2007, 08:22

Al blog del PSM teniu un resum de l'acte de constitució. Una anecdota és que un bon grapat de regidors, entre ells Joan, s'havien oblidat el DNI que es demanava per comprovar les credencials.
- La sala necesita una reforma, la megafonia no funciona i als regidors ens falta espai. El crucifix sobra i demanarem que es llevi.
- Vaig veure a Joan bastant nerviós i em va soprendre que Francisca no fes un discurs explicant el vot del seu grup.
- Jo portava un pin amb una bandera republicana i algú em va recordar que havia jurat lleialtat al rei, li vaig contestar que no passasi pena que no tancaria el meu jurament, com va fer Franco amb la República. De totes maneres pens que Felipe VI serà el darrer rei i jo ja no seré regidor.
- Al refresc vaig demanar a Joan una reunió per que ens doni tota l a informació urbanística; adaptació del PGOU al POOT, línea generals d'apdaptació al PT...
De totes maneres Joan no em deixa de sorprendre i no va perdre l'ocasió de recorda-me que ens havia deixat parlar per que el havia volgut. Segons sembla no té cap obligació de deixar explicar el vot als grups.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb