URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Bye Bye Matas

Alternativa | 22 Juny, 2007 15:39 | facebook.com twitter.com

 Del poema de Alfonsina Storni adios m'ha agradat aquesta estrofa per en Jaume Matas:


" Cuando los capullos caen de la rama
dos veces seguidas no florecerán...
¡Las flores tronchadas por el viento impío
se agotan por siempre, por siempre jamás! "


 "los asuntillos de Matas"a los genoveses.

He pujat aquest vídeo d'irtv al youtube, esper que us agradi

 


 

Comentaris

Renúncia Mª Pau

Bye Bye Mª Pau,

Renúncia Mª Pau | 25/06/2007, 11:35

Mª Pau Janer ha renunciat aquest matí al seu escó. Es veu que no trobava divertit, com deia son pare, fer feina a l'oposició.

Mallorca diario

Discurs i acord

Mallorca diario | 25/06/2007, 11:30

Al Blog del PSM podeu trobar el discurs de Biel.
Segons Mallorcadiario, pitjau enllaç, s'ha tancat l'acord entre Bloc i PSOE

Garci

Re: Bye Bye Matas

Garci | 24/06/2007, 22:18

Turgut, la foemula és senzilla, a la investidura se dona suport al PSOE-UM però no s'entra en el govern. Així no governa el PP i el bloc queda fora. Això obliga al governa pactar. Això te unproblema amb el PP actual, ells fan una oposició dura dient que no a tot sense mirar el bé pel poble, cosa que paralitzaria el govern

Pepe

Dimarts negre

Pepe | 24/06/2007, 22:16

Tot és possible i legítim turgut, una cosa és que una opció t'agradi més que altra. Però com diu JR un govern en minoria PSOE-UM no és el més surrealista que hem vist per aquestes terres.
De totes maneres ja saps que nosaltes sóm idealistes radicals i que a la fí si no s'arriba a un acord hauria un govern PP-UM més fàcilment que un PP en minoria.
Al final esper que hagi una mica de lògica i com diu al seu article Joana María pens que a educació els programes no poden ser massa diferents.
des d'un punt d evista programàtic no entenc com no ha hagut problemes en urbanisme o medi ambient i si a educació.

turgut

minories

turgut | 24/06/2007, 22:03

Pero l'exemple no me serveix, crec que el 2003 PP era el mes votat. Es el mateix que passa amb les alcaldies, o els menys votats pacten per conseguir majoria, o el batle es el mes votat, no?

Pepe

Programa o cadires

Pepe | 24/06/2007, 21:54

Una bona explicació JR.
Fralokus aquest és el problema, jo no tinc ni idea del que s'ha negociat exactament pel Bloc al Govern i al Consell, demà a Palma esper tenir més informació per què des de fòra dona la impressió que només es parla de cadires.

Joan  Ramon

Suport a programes

Joan Ramon | 24/06/2007, 21:44

Turgut tu pensda que si poden governar en minoria.
Legislatura 2003-2007 UM 3 escons
PP 16 Escons
Govern en minoria de UM amb el suport del PP.
El bloc pot asegurar el suport al programa més semblant al seu, això el PP o entendra perfectament supos.

turgut

minories

turgut | 24/06/2007, 21:29

Pero UM+PSOE tenen mes escons que el PP? I si no es així, com poden governar en minoria? En minoria i pot governar el PP, que te mes escons que qualsevol altre pacte de govern, no? Es que si no no ho puc entendre...

fralokus

Re: Bye Bye Matas

fralokus | 24/06/2007, 21:29

Sóc de l'opinió de Pepe, ja m'imagino a M.A. Llauguer donant suport les subvencions als caçadors que UM tan generosament concedeix.

És que jo no em puc fer una idea, i la qual es va armar quan es va parlar de medi ambient.

Pepe

Cultura democràtica

Pepe | 24/06/2007, 21:23

Turgut no es tracta de banyar-se o no, es tracta del que diu JRV, per entrar a un govern de comparsa millor no entrar. Evidentment el programa del Bloc és més proper a un govern presidit pel PSOE que pel PP i per tant no veig cap problema en donar suport a un govern en minoria des de l'oposició. D'aquesta manera UM i PSOE haurien de consensuar les aseves accions de govern bé amb el PP bé amb BLOC o amb els dos.

JRV

Obseso conmigo

JRV | 24/06/2007, 21:00

Per començar jo no m'he consider un politic. Està clar que Marquet i Biel son millors que jo. I que tu, evidentment.

Joan Ramon veterà

Vots

Joan Ramon veterà | 24/06/2007, 20:56

Pareix que a aquesta història, el Bloc només hi ha d'anar de convidat de pedra. Tot el temps la premsa anunciant que hi havia acord UM-PSOE, donant per descomptat que el blog només ha de dir si. A mes de que el Bloc va tenir mes vots que UM, estam amb lo de sempre, si convences UM ja tens el cel guanyat. I després els del Bloc a servir els cafes. No crec que Pepe ni major part de gent del Bloc els faci por governar i gestionar, però qualsevol pacte amb UM o Psoe s'ha de fer ben fet, i vigilar tot el temps, i sino, el PP també està legitimat per governar, els números cantan.

turgut

bloc

turgut | 24/06/2007, 20:47

Pepe, amb la teva postura de UM-PSOE en minoria si que no puc estar en absolut d'acord. O s'ajunten tots els escons per treure el PP, que es perfectament legitim, o ha de governar el PP. La teva postura de "no vull el PP pero no me vull banyar entrant al govern" no me pareix correcte. Si no hi ha acord de governabilitat, que governi el PP.

Joan  Ramon

Pactes

Joan Ramon | 24/06/2007, 20:23

Jo també pens que les conselleries haurien de poder ser compartides, però crec q no es una opinió de les executives dels partits.
ja es veura

Article

El pacte

Article | 24/06/2007, 20:02

Sobre el pacte m'ha agradat un article del blog de Joana María, un fragment:
"Sembla ser que decidir qui tendra la conselleria d' Educació: ¿ hi ha divergències entre el PSIB i el BLOC per a les intencions del programa o tot és aclarir qui serà conseller?Moltes vegades s'ha dit que el PSM és un partit de mestres d'escola, professors , bibliotecaris i qualque biòleg. Bastantes persones mantenen una doble militància al PSM i l'STEI. I no me pareix ni malament ni be. És un fet.Segurament el PSM té mes gent preparada que el PSOE per a fer feina en el terreny de l' Educació. Però si el programa, en el fons no és diferent ¿un conseller del PSOE no podria admetre direccions generals del PSM?.¿ Una "conselleria" és com una plaça que s'agafa se "blinda" amb "els nostros"? "

Pepe

El pacte no marxa

Pepe | 24/06/2007, 19:02

Ara mateix m'han convocat per anar demà a la reunió de la directiva de Mallorca, només m'han dit que la cosa en aquest moment està molt complicada en quant al pacte del Bloc amb PSOE i UM. Jo ja he dit el que pensava, govern UM-PSOE en minoria, però supós que demà l ameva postura no serà majoritària.

fins el coyons

PACTAMOS CON UM????

fins el coyons | 24/06/2007, 16:10

FACIL SOLO HAY QUE LEER
IN NOMINE DEI NOSTRI SATANAS LUCIFERI EXCELSI

Cabe repetir: "En el nombre de Satan, Señor de la Tierra, Rey del Mundo, ordeno a las fuerzas de la obscuridad que viertan su poder infernal en mi. Abrid las Puertas del Infierno de par en par y salid del Abismo para recibirme como su hermano y amigo.

pd: No importa hacer el simil verdad?

turgut

pacte

turgut | 24/06/2007, 07:17

No me negareu que el tema del pacte ja fa olor abans de començar... fa un mes que xerren i encara no s'han entès.
http://www.elmundo-eldia.com/2007/06/24/illes_balears/1182636000.html
http://www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=1571&pIdSeccion=2&pIdNoticia=272594

Garci

Re: Bye Bye Matas

Garci | 23/06/2007, 17:32

Hola Joan Ramon, te enviat un text maquetat amb fotos de lo de Cala Carbó. Si pots mirau i dim coses. T'ho escric aquí perquè se que miraràs abans el bloc que el correu. Crec que som uns quants els enganxats.
Salut.

Per cert, demà serem a plaça a recollir signatures el matí. Si algú s'hi apunta o vol informació o simplement fulles de signatures o signar...allà serem!

turgut

diuen

turgut | 23/06/2007, 14:38

I diuen diuen... ja hi som amb el diven

Garci

Re: Bye Bye Matas

Garci | 23/06/2007, 12:27

Gracies Mauri. Esperam les teves aportacions al bloc.
Salut!

Mauri

rumors

Mauri | 23/06/2007, 12:23

Aquest "tarat" dels anònims diuen ès el mateix que tanca un camí públic, en sabeu res?
M'han comentat que té molta deria per la família Bosch. Trob que hi ha millors llocs per transmetre les deries personals que a un bloc.
PEr cert enhorabonba pel vostre blog.

RAMON JUAN

JUAN RAMON

RAMON JUAN | 23/06/2007, 11:58

Es normal que es parli de’n Joan Ramón, amb aquesta "espantá". A mi sempre m'ha parescut un politic molt mediocre, tal volta bó per tocar el collons i vendre la moto, però en absolut cap fora de sèrie, casi mai molt ben assessorat, que sempre la caga. No he percebut mai en ell cap virtut ni capacitat particular que el fes molt millor que un tertulià de taverna. Si una imatge val per mil paraules, recordo que la vegada que més s’ha acostat al poder es va fotografiar amb una vespa al Calvari, no li varen veure el pel en tota la legislatura i, crec que el varen amagar devall les pedres, i la foto aferrat en n'en Toni Marquet i demanat perdó hem va repugnar. La justificació que li voleu donar pintant-lo de bon polític hem sembla pròpia dels incondicionals que no volen veure la realitat, o que han segut afavorits qualque vegada per Joan Ramon i la realitat es que estic segur que al PSM de Pollença hi ha gent mes preparada que Joan Ramon, i que pot estar mes pendent de fer una molt millor gestió pels ciutadans de Pollença.l . Qualsevol Marquet, Kunibert, Cerdà Buades, son millor que ell.

Joan Ramon

Esperança

Joan Ramon | 23/06/2007, 09:54

Jo el que veig ès que no serà un camí de roses, però la política significa també això: debat, lluites, enforntaments, passes endavant i endarrera, però vull confiar que les coses aniran a bon port.
De totes formes na Rosa Estaras crec que va encertar, a la fi tendrem aire fresc a les nostres institucions.
Salut

fralokus

Re: Bye Bye Matas

fralokus | 22/06/2007, 21:33

Doncs jo a aquest pacte de progrés li veig menys futur que a un esquimal venent neveres en el pol nord.
Com poren estar UM i el BLOC d'acord en medi ambient? Per posar un exemple.

turgut

MTS

turgut | 22/06/2007, 20:02

Total, crec que la decisio de'n Matas ha vengut per un cumul de circunstancies que no arribarem a aclarir, perque nomes les coneix ell, i en tot cas tots devem tenir una mica de rao perque ha estat una unio de fets els que li han fet prendre la decissio... i d'acord en que la valoració s'haurà de fer en perspectiva, a mig i llarg plaç. Primer veient com el PP resol la crisi i despres com afronta les properes eleccions.
En el tema del Pacte de Progres, poden passar moltes coses. Estan condemnats a no entendre's, però la questió es si podran disimular-ho o sera un puto caos com l'altra vegada. Si tots calen el cap i callen, se'n sortiran. En tot cas, es normal que acabi sortint un partit "dinamitero" tipo ERC a catalunya - a Mallorca no ho se- del que no te'n pots fiar perque te tiren avall qualsevol pacte a la que te despistis. Donarem 100 dies com diu en Pepe

finselscoyons

muy bueno

finselscoyons | 22/06/2007, 19:30

muy bueno eso de llamar capullo al Zemento man " El rey del asfalto" juas juas juas juas
salud

Garci

Re: Bye Bye Matas

Garci | 22/06/2007, 18:22

En la part de UM totalment d'acord Turgut. Però Matas ha deixat al PP en l'estocada, ha dimitit sense que les seves bases volguessin, ha degraudat als milers de votants que l'han triat a ell com a cap del PP, ja sigui de president o a l'oposició.
Crec que hauria d'haver esperat al proper congrés i no deixar que se menjessin el marron els altres. Pots parlatr de dues crisis, però jo fa dos dies no veia una crisi al PP per que es quedava a l'oposició, estar a l'oposició a un escó de la majoria absoluta no és crisi.

Pepe

Rei Sol

Pepe | 22/06/2007, 16:39

estic d'acord JR, el fotomuntatge que surt al vídeo de Matas com rei Sol resumeix el que ha passat

turgut

estrategia

turgut | 22/06/2007, 16:36

Es que jo crec que l'estrategia equivocada va ser la del partit. La de'n Matas era bona, pero el partit el va fer canviar, un altre motiu mes per anar-se'n

Joan Ramon

Salutacions

Joan Ramon | 22/06/2007, 16:25

Estic d'acord amb tu en la part de que UM fa el joc a tots els partits.
Però sincerament tu creus que en Jaume Matas no ès victima de la seva pròpia sobredosis de supervia?
Salutacions

turgut

matas

turgut | 22/06/2007, 16:05

"La línea que separa éxito y fracaso es tan fina como la que separa orgullo y humillación"
Al comentari "Jo vull ser d'UM..." que algu penjà l'altra dia jo hi afegesc:
"Jo vull ser d'UM per poder-me enriure dels altres partits a la cara: ahir del PSM, avui del PP i demà, sense cap dubte, li passarà al PSOE, perque és el caràcter de UM i això no canvia." I en Matas, entre d'altres coses, s'ha cansat de que se'n riguin d'ell

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb