URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Iniciativa Ciutadana per Pollença

Alternativa | 24 Juny, 2007 07:37


COMUNICAT D’INICIATIVA CIUTADANA PER POLLENÇA

 

Volem comunicar que Iniciativa Ciutadana per Pollença se torna a posar en marxa amb una nova coordinadora, Antònia Cerdà. I amb una nova direcció de mail: iniciativaciutadana@hotmail.com .

Iniciativa som un col·lectiu de persones que ens unim per tal de fer de Pollença un municipi més humà, més verd, més solidari, més just, més feliç i més conscient. Tenim en comú un esperit de lluita i protesta i una visió progressista. Reivindiquem els valors de l’esquerra transformadora, de l’ecologisme, del feminisme i de la radicalitat democràtica.

A partir d’una organització assembleària pretenem ser un òrgan de dinamització cultural, de lluita, de pressió i sobretot de conscienciació de la realitat social que ens envolta per tal de millorar-la.

Iniciativa és una associació lliure i independent on tothom té dret a participar, expressar la seva opinió lliurement i a ser escoltat. Qualsevol membre té els mateixos drets que els altres i, per tant, pot convocar i proposar els temes i activitats que vol dur endavant.

Pretenem que Iniciativa sigui un òrgan on hi càpiguen la major part de persones i vessants d’una ideologia progressista.

L’adhesió a Iniciativa Ciutadana per Pollença permet molts nivells de participació i implicació en les activitats que és desenvolupin. Totes les persones que formen Iniciativa poden participar o no en les activitats depenent del seu interès.

Totes les possibles propostes i aportacions per fer reflexionar a la gent i millorar Pollença seran benvingudes.

Les activitats que estam duent a terme actualment són la participació en la plataforma Cala Carbó no te Preu amb la recollida de firmes, la preparació d’una festa solidària amb Brasil i la presentació del llibre Episodis de la Mallorca Llibertària d’Albert Herranz.

Totes les persones, de qualsevol edat, que estiguin interessades en formar part o col·laborar amb Iniciativa podem adreçar-s’hi a través del correu electrònic: iniciativaciutadana@hotmail.com.

 

Comentaris

Pepe

Altra pregunta

Pepe | 25/06/2007, 21:16

Gràcies per participar Reillet, l'altra pregunta és que faran tots el col·locats pel PP ara.

QUANS DE POLLENCINS I POLLENCINES HAURA ALS GOVERNS?

"Reillet" | 25/06/2007, 19:36

Quans de Pollencins i pollencines pensau que haurà als governs del Consell i govern Balear?
Tal volta a ne'n Toni Cifre Crespí el facin conseller, o a Juan Fernández...
Amem que ens toca com a poble a dins aquests nous governs.
Salut i força a la vertadera esquerra d'aquest país.
Saludos a ne'n Joan Ramon Vetera per sebre torear a ne'n Xineta. Pentura el fan cosa an'aquest que li agrada tant la pesseta

Garci

Re: Iniciativa Ciutadana per Pollença

Garci | 25/06/2007, 12:57

Iniciativa ha creat un bloc per anar penjant les seves coses. No pretén esser un bloc d'informació diària sinó més bé un punt de trobada de la gent que conforma Iniciativa i de la gent afí. Anirem penjant articles, convocatòries...

http://iniciativa.balearweb.net

Pepe

Premsa

Pepe | 25/06/2007, 11:25

Avui surt la notícia d'Iniciativa al Balears i al UH.
Ja tinc la fotografia dominical, ja la pujaré i faré un article.

Garci

Re: Iniciativa Ciutadana per Pollença

Garci | 25/06/2007, 11:05

El comentari el volia penjar al bloc, però no tenc scaner. T'ho passaré i ho penjes, és una reflexió divertida de com s'ha de jurar el càrrec.

pepe

Nas

pepe | 24/06/2007, 22:29

La mà esquerra va ser pensada, el de tocar-me el nas no. I què diu el comentari?

Garci

Re: Iniciativa Ciutadana per Pollença

Garci | 24/06/2007, 22:21

Per cert, heu vist la foto del dominical de l'Ultima Hora que surt en Pepe jurant el càrrec amb una ma a l'estatut i l'altre al nas??? m'he fet un fart de riure. Esper quests dies penjar-la al bloc

Pepe

Aigua

Pepe | 24/06/2007, 22:21

Sabem que tenim la teva ajuda per mantenir els serveis públics i denúnciar als que volem fer negoci a costa del que és de tots.
En el tema de l'aigua pens que el tenim molt complicat amb la futura dessaladora d'Alcúdia, estaria bé si es possible recuperar el projecte del Pacte de l'artèria trasversal no pensas?

Joan  Ramon

d'acord

Joan Ramon | 24/06/2007, 22:20

Enga collonut idoi
ens deim cosa
salutacions

Garci

Joan RAmon

Garci | 24/06/2007, 22:15

Avui hem recollit unes 90 firmes.Per cert,tenc uns cartellets que poden servir per diumenje que ve. T'els puc fer arribar

Joan Ramon veterà

Preocupació

Joan Ramon veterà | 24/06/2007, 20:12

Sapigeu que el proper juliol hem jubilo parcialment de la meva feina a Emser, al subministrament d'aigua potable que tant ha costat mantenir en mans públiques, a mi, als obrers del servei i al sindicat CC.OO. Per tant, el meu futur laboral ja hem preocupa ben poc. Però si hem preocupa que amb serveis publics de primera necessitat es facin negocis inconfessables particulars, com es va intentar fer a la legislatura del PsoE 1995-2003, amb el regidor d'hisenda, Joan xinito, al capdevant. Els obrers ho varem combatre i degut a aixó vaig rebrer el tipus d'atacs tan pintorescos com desagradables dels d'ara, a la premsa i alla on podien, d'en xineta. Malas o bones llengues afirmaban que xinito ja havia cobrat la comissió de la multinacional que volia agafar el subministrament d'aigua de Pollença, i li havia sortit foradat, deien. A mi el meu futur laboral ja no hem preocupa ni gens ni molt, hem preocupa, repetesc, que un parell de mangantes s'aprofitin del seu carrec a un ajuntament o a un partit per vendre el poble, i això ho lluitare en contra, i naturalment ni els concejals chorizos actuals ni passats que poges haver no hem desanimaran. L'estil barroer aquest ja el conec.

xiu xiu

PSOE

xiu xiu | 24/06/2007, 19:52

Los ladrones del PSOE de los años 90 atacan de nuevo

Pepe

Prou

Pepe | 24/06/2007, 19:49

Pens que aquests constants insults a dues perosnesno tenen cap sentit, JR copirights si no donas arguments raonats esborrarem els teus comentaris.

Joan Ramon veterà

malalt

Joan Ramon veterà | 24/06/2007, 19:47

Per començar, podries posar ordre al teu cap, tal volta hi siguis a temps. Te podem ajudar. Conesc un bon sanatori. Es veu que no has fet feina mai, deus esser un autentic parasit. Sino, sabries valorar la feina del altres.A, no soc funcionari ni ho he estat mai. Faig feina, paraula desconeguda per tu, des de que tenia 10 anys.

Joan  Ramon

Salut

Joan Ramon | 24/06/2007, 19:44

Uep copyright gràcies per preocupar-te per mi.
De fet algún n'hi he enviat i ja disposara de ells quan trobi, tens tota la raó que no tens cap obsesió amb monpar i amb mi, no se com vaig poder pensar això.
De la resta només dir-te que cadascú ès posa al seu lloc, i tu o fas prou bé a aquest bloc.
Ja que i soc aprofit per dir a en Pepe que jo també consider-ho que la cosa al parlament està una mica embullada, però a mi m'agradaria ès desencallas, l'opcio que dona ell a mi també m'agrada.
Salutacions

JR Copyrights

Re: Iniciativa Ciutadana per Pollença

JR Copyrights | 24/06/2007, 19:21

Hola Joan Ramon, fa temps que no envies cap article plagiat a n'aquesta pagina perque el publiquin.
No per estar tall dels ous de voltros s'ha de voler donar la cara. Per posar un exemple, durant la dictadura hi avia molta gent farta den franco que no la va donar mai.
Hi ha gent que no li agrada haver de perdre hores per que tonpare faci la seva feina. Es trist que un funcionari tengui poder de repressió, pero es veu que a pollença la incompetència, i això de fer parts i quarts (als amics be, als que no que els donin per cul)no es castiga. Vaig veure per aquí que deien que privatitzarien emser, cosa que a tonpare li va desagradar perque se li acabaria u xollo de gratarse els OO tot lo dia. Ojalá que u facin i se posi un poc dordre a naquest poble.

Joan Ramon

Malament

Joan Ramon | 24/06/2007, 19:11

La darrera trob que és emprear el meu nom per contestar-se un mateix, però bé, cadascu fa el que troba.
Garci que tal les firmes?

Joan Ramon

"Obseso"

Joan Ramon | 24/06/2007, 18:23

No pots estar mai fins els collons. Perque no en tens . Si no, et donaries a coneixer. Aixo si, estas obsessionat. Si et dones a coneixer, et puc donar la direcció d'un bon psiquiatre.

Garci

Re: Iniciativa Ciutadana per Pollença

Garci | 24/06/2007, 13:04

Perquè vivim a un mon mascliste i patriarcal, i Pollença no se n'escapa.

Esper que t'apuntis al projecte, l'hem agafat amb molta il·lusió!

Si vols saber alguna cosa més només ho has de demanar.

fralokus

Re: Iniciativa Ciutadana per Pollença

fralokus | 24/06/2007, 13:01

Entrant a comentar l'article en concret d'Iniciativa Ciutadana per Pollença.

Feminisme? Per Què?

Garci

Re: Iniciativa Ciutadana per Pollença

Garci | 24/06/2007, 12:57

Crec que a molta gent li aniria bé fumar-se un porro de tant en quant.
No n'agrada una cosa sobretot, que us dediqueu a insultar i desjectar sense donar la cara. Si teniu raó, si vol expressarvos en contra de qualcú, crec que haurieu de donar la cara i no refugiar-vos darrera la pantalla de l'ordenador.
Ramon Joan tu pots criticar als Joan Ramons, però ells no te poden dir res a tu perquè simplement no tens OO de donar la cara.

Joan Ramon

Molts anys

Joan Ramon | 24/06/2007, 11:26

Ei molts anys a tots els Joans i Joanes.
Només dir que no fum, i d'obsessió ès evident que no en tens cap ;-).
ês cert que d'amics que es dediquin a escriure anònims al bloc no en ten cap, per cert ja os saps Pepe, t'hauras de comprar unes espinilleres per jugar a futbol, lo d'en Colinas ès una mostra.
Salut

Ramon Joan

FINS ELS COLLONS

Ramon Joan | 24/06/2007, 09:20

Molts d'anys a tots els Joans i Joanes!
Molts d'anys també a tu Joan Ramon pare i a tu també Joan Ramon Fill.
Dit això, rectificar-te. Els porros els he fumes tu, o el teu pare, jo no fum.
L'obesesió amb tu i amb el teu pare cap ninguna. El que pase es que en toca molt el collons la vostre actitud: sempre criticant, sempre protestant, sempre destruïnt, sempre contra corrent, sempre tocant els collons. Quan vos fan una crítica constructiva donau per respostaun atac frontal, insultant i menyspreau a la persona que vos ho ha dit. I n'estic fins els collons de voltros. Vos agradi o no, la realitat és que a ne'l PSM heu fet més mal que bé. Quanta gent a fuita del PSM per la vostre actitud? N'han fuit uns quans Joan Ramon Pare, entre ells, la persona que a tret els millors resultats electoral del PSM a Pollença.
Ara, com que vos heu donat conta que la poca gent que queda al PSM comença a pasar un poc de vosaltres dos, vos heu refugiat en aquest blog de Esquerra Unida. De moment bon rollo, però Pepe i Garci, ja arribara el moment d'enfrontament amb aquests dos personatges i serà llavors quan els coneixereu de debò. No tenen amics aquest dos. Els he veus per enmitx amb amics qualca vegada? Mai no en tenen d'amic. I saps per qué? perqué la seva filosofria de vida és "o estas en mi o vaig contra tu". I jo, com he dit avanç n'estic fins els collons d'aquesta filosofia. Obsessió? Cap ninguna. Fins els collons? Si, fins els collons d'aquests dos i les seves actituts.

Pepe

Endavant

Pepe | 24/06/2007, 08:53

Salut, fa falta molta de feina per millorar Pollença i els partits polítics ni són el millor ni l'únic instrument.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb