URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Obres en estiu (PA3)

Alternativa | 19 Juliol, 2007 06:53 | facebook.com twitter.com

 Aquestes són fotografies que ens han enviat Xisco Melia per nostra secció de Pollençalternativa,

 

Es tracta d'una obra que es fa al carrer Metge Llopis del Port. Una obra que com la majoria no té el preceptiu cartell de llicència d'obra (motiu suficient segons la llei per aturar-la). Dies després de rebre aqueste fotografies vaig poder presenciar la mateixa escena i vaig telefonar a Joan, que em va contestar que les obres d'acabat es poden fer durant l'estiu i que només desacarregaven material. Evidenment pens que aquestes no són obres d'acabat i Joan va començar amb un discurs victimista; un 60% de la gent de Pollença viu de la construcció, bla, bla... Té raó el problema és que si es fa una ordenança s'ha de complir, si no començam amb parts i quarts, que és el més habitual a aquest muncipi. El poble, inclós la policia municipal té molt clar que segons qui té bo i qui no. Finalment Joan es va comprometre a enviar al zelador.

 

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat, degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions.

La ciutadania ens pot fer arribar els seus punts negres de forma oral, escrita, fotogràfica o gravada. Recollirem la informació a través d'aquest blog, d'enquestes directes, al nostre correu electrònic: eurxella@yahoo.es, al telèfon 656967751 o la bústia del nostre regidor Pepe García  a l'Ajuntament;  C/ del Calvari, 2 07460 Pollença.

 

Comentaris

Garci

Re: Obres en estiu (PA3)

Garci | 19/07/2007, 21:53

Bona explicació fralokus, molt clar el tema. Mai tothom està d'acord amb una llei, sempre hi ha gent a favor i en contra, però com dieu, no s'han de fer tractes de favor ni permisos especials ni res.

Pepe

Ok fralokus

Pepe | 19/07/2007, 16:47

Ben resumit fralokus. Si es fa una llei s'ha de complir però si es veu que els perjudicis són superiors a les avantages el que fa falta és canviarla, no fer parts i quarts.

fralokus

Re: Obres en estiu (PA3)

fralokus | 19/07/2007, 14:48

Aquestes coses passen per fer normatives per a acontentar a una part de la indústria del municipi sense contar els possibles "danys col·laterals" que es puguin causar a altres tipus d'indústria (amb això no dic que estigui o no d'acord).

Posem-nos en la pell de "A" (hoteler, turista, resident) que ha d'aguantar soroll i pols amb l'agreujant que a l'estiu les finestres de les cases solen estar obertes, i posem-nos en la pell de "B" (promotor i constructor) amb uns 30 homes treballant i si es para l'obra a l'atur o els paga sense produir un euro per a les arques de l'empresa.

Però això passa, perquè "B" sap que no li aturaran l'obra, si "B" sap que li aturaran l'obra uns mesos ja fa una previsió de treballs i altres, com fan els hotels, i no acaba el món per això.

Per tant la normativa, és justa segons siguis "A" o "B", el que si és cert és, que si aquesta normativa està en vigor, davant la protesta d'un sol ciutadà, l'obra ha de atuarar-se, en cas contrari hi ha un frau a la Llei.

Si la normativa no és bona o incorrecta, per a això tenim els polítics perquè aquestes coses no passin.

Garci

Re: Obres en estiu (PA3)

Garci | 19/07/2007, 12:09

Basta mirar qui fa l'obra o qui és l'amo per saber si ho aturaran o no. Tot i que no en tenc ni idea de qui és.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb