URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Proposta de millora d'informació i comunicació.

Alternativa | 21 Juliol, 2007 05:59 | facebook.com twitter.com

La primera proposta que haviem proposat per ser inclosa a l’ordre del dia del proper ple ordinari per ser debatuda i votada,  és una proposta bàsica per millorar la comunicació i informació entre la ciutadania i  l'Ajuntament.  Una proposta senzilla, bàsica i lògica. Com ja us havia informat el batle em va demanar que portem la proposta al ple de setembre ja que no dona temps de preparar jurídica i técnicament  els temes proposats. En principi nosaltres havíem presentat les propostes dins els termini legal, amb més de 10 dies d'antelació però com els que ens interessa es que surtin hem acceptat l'ajornament.

PROPOSTA BÀSICA DE MILLORA DE LA COMUNICACIÓ I INFORMACIÓ DE L’AJUNTAMENT (Democratitzar la democràcia)

Volem una Pollença on la ciutadania estigui ben informada i pugui opinar i prendre decisions claus en la seva vida quotidiana. Apostam per una administració moderna, transparent i eficaç amb capacitat de donar resposta immediat a les demandes de la ciutadania, de resoldre la tramitació administrativa amb rapidesa, evitant passos.

Demanam els següents punts bàsics per millorar la informació

1.  Que l’Ajuntament exposi tota la documentació pública a la pàgina web del municipi; les actes de plens i comissions de govern,  els bans municipals, els decrets de batlia...

2.    Els ciutadans i ciutadanes que el demanin formaran part de una llista de correu per tal que els siguin enviats per correu electrònic tota la documentació pública de l'Ajuntament.

3.    Fer un ple extraordinari anual sobre l'estat del municipi, al mateix podran participar les associacions i  ciutadans que el desitgin.

4.- El compromís de contestar als ciutadans qualsevol reclamació, plec o petició que facin per escrit en un termini de 15 dies com màxim.

5.- Transmetre el plens de la corporació per la ràdio municipal.

6.- A les peticions fetes per internet, a més de ser contestades també en 15 dies, s’ha de donar la possibilitat de rebre còpia del missatge a l’adreça electrònica pròpia?

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb