URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El poder del dinero (PA 6)

Alternativa | 29 Juliol, 2007 06:07 | facebook.com twitter.com

Aquesta és una denúncia que es ha fet arribar jdt.

 El 13 de novembre de 2006 una sèrie de veïns  varen fer un escrit amb fotografies i 51 signatures on demanaven

- Senyals de limitació de tonelatge (9tm) a tot el Calvari.

- Restringir l’horari de les màquines que picaven la roca per fer uns apartaments de luxe. al carrer Porquer (fotografia)

Evidentment aquestes peticions com es habitual no varen obtenir cap resposta ni escrita ni pràctica.

 Una vegada picada la pedra feia falta retirar- la, en principi això s’havia de fer amb camions de menys de 9 tm però clar suposam que això serien molt de viatges i una despesa gran per un que fa apartaments de 800.000 euros. Per tant el constructor va utilitza camions de 26 tm amb el conseqüent perill pels veïns i els destrosses corresponents.

A pesar de les reiterades queixes dels veïns el que va fer el batle, en aquell moment Tomeu (PP), és donar un permís especial a aquests camions a canvi de 700 euros, en principi l’empresa es feia responsable de les destrosses que pogués ocasionar. Destrosses que ha hagut i que de moment no han estat reparades, però la sort és que no ha hagut cap ferit ni mort

Després de no fer cas de les queixes ( a més d’orals jdt va fer sues instàncies en maig i abril) un camió es va encastar contra la casa de jdt (fotografies), per sort no va haver cap ferit, a altre se li varen caure vuit bigues de formigó, un alatre es va llevar una farola, i a més a més varen causar danys a l’asfaltat, parets, pins.

Es veu que davant del poder dels doblers no importa la seguretat dels veïns ni les normes, es fa un permís especial i ja està.

Després de rebre aquesta queixa vaig parlar amb Joan i em va dir que ell ja no donaria cap permís especials, els camions de més de 9 tm han d’estar fora del centre històric per on només poden anar camions petits. Esperam que sigui veritat, si no ja sabeu on estam per denunciar-ho.

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat, degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions.

La ciutadania ens pot fer arribar els seus punts negres de forma oral, escrita, fotogràfica o gravada. Recollirem la informació a través d'aquest blog, d'enquestes directes, al nostre correu electrònic: eurxella@yahoo.es, al telèfon 656967751 o la bústia del nostre regidor Pepe García  a l'Ajuntament;  C/ del Calvari, 2 07460 Pollença.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb