URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Clots d'arbres I. (PA7)

Alternativa | 10 Agost, 2007 06:15 | facebook.com twitter.com

Seguim amb la nostre campanya de Pollençalternativa, de denúncia de punts negres.

Aquesta és una fotografia del carrer Cecili Metel enfront de la tenda de xinos. En aquest lloc hi ha dos clots com aquest de la fotografia, de dos arbres que han estat tallats, no sabem si perquè van morir o perquè molestaven. La veritat és que és un punt negre a eliminar, tant per lo molest i perillós que és anar per la cera i trobar-te el clot, com per lo trist que és veure un arbre tallat.

 

 

 

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat, degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions.

La ciutadania ens pot fer arribar els seus punts negres de forma oral, escrita, fotogràfica o gravada. Recollirem la informació a través d'aquest blog, d'enquestes directes, al nostre correu electrònic: eurxella@yahoo.es, al telèfon 656967751 o la bústia del nostre regidor Pepe García  a l'Ajuntament;  C/ del Calvari, 2 07460 Pollença.

Comentaris

Garci

Re: Clots d'arbres I. (PA7)

Garci | 12/08/2007, 21:43

Quanta raó. La frase "no s'inauguren amb un dinar" reflexa la realitat política en quasi tots els aspectes. És una d'aquestes frases que si l'haguessis escrit fa molts anys podria denominar una manera de fer política i ara l'estudiariem... no s'inaugura amb un dinar...no m'interessa!

Joan Ramon veterà

donar servei

Joan Ramon veterà | 12/08/2007, 20:09

Crec que part del problema de neteja i infraestructura urbana i no tan urbana arrela en que la major part de regidors (escric la major part, Srs susceptibles) no gestionen amb afany de millorar i servir als ciutadans, sino lluirse i mostrar que fan qualque cosa, a vegades ben acompanyats per alguns empleats públics en aquesta disfunció. Actualment qui te al seu càrrec els jardins i arbres es el regidor Marti Ochogavia, amb intervencions de Medi Ambient en alguns aspèctes. Tot hom te un poc de tot , per així justificar-se Però això dels arbres no es cosa d'un dia per l'altre, ho dic perque els responsables no tan sols son actuals, sino d'abans, i els arbres no creixen fent zapping, però tampoc s'innaguren amb un dinar, que sino estarien mes ben cuidats

Garci

Re: Clots d'arbres I. (PA7)

Garci | 12/08/2007, 09:16

Per la qüestió dels arbres demà sortirà un nou article. I crec que els arbres morts o tallats donaria per fer un bloc només de fotografies.
M'agradaria saber qui és el responsables de decidir si s'han de replantar, tallar...i quins criteris té. No ho dic per cagar-me amb ell sinó per saber on adreçar-me.

fralokus

Re: Clots d'arbres I. (PA7)

fralokus | 12/08/2007, 09:16

A mi em fa molta gràcia el tema dels residus a Pollença, a un familiar que viu en el carrer de les barques no li van recollir no sé que classe de residus, perquè no estaven en la borsa groga reglamentària.

Si la normativa és així s'amonesta o es multa a l'infractor, però és una porqueria deixar les escombraries penjades de la paret amb adhesiu de EMSER inclosa, per a alegrar la vista de residents i turistes, es podia haver aferrat l'adhesiu en la paret i dur-se les escombraries. hagués estat més higiènic.

Encara que la culpa no la tenen els operaris, sinó qui va donar ha donat aquestes instruccions.

Joan Ramon veterà

arbres

Joan Ramon veterà | 12/08/2007, 08:58

La questió dels arbres de les vies públiques del municipi es de pelicula de xarlot, i ni Otilio Gotera podria escriure un tractat millor de despropossits. Si no fos tan negat amb la questió informatica, us podria aportar cents de fotografies d'arbres ofegats per el ciment, maltractats per amos de bar o souvenir, o simplement tallats, tot amb el consentiment de diferents regidors. El pobre Jaume "El jardiner" cada dia s'ha de discutir amb qualque particular, o el que es mes penós, amb el regidor de torn, per defensar l'existencia i la cura d'aquets arbres. Una cosa a recordar es la sembra, alla pel govern PSOE, amb UMP de botones, d'arbres al carrer Vicenç Buades, amb un cost els anys 90 de 33 milions de pessetes, tot per quedar be amb UMP, i mirau quans en queden.

xiu xiu

basurers

xiu xiu | 12/08/2007, 08:32

Que consti que la paraula basurers no m'agrada, perque la funció que fan els operaris es mes àmplia, i en tot cas seria femeters, crec. En quan a venir el mati, crec que sou vosaltres els que cobrau per aixó, i no la majoria de ciutadans. El que si estaria be es que algun d'aquets regidors que cobran es presentesin un dia per sorpresa i fessin algun dels recorreguts de la recollida de fems, però crec que d'això podeu estar tranquils, son massa ganduls. En quan a la capsa amb paper, us tinc a donar tota la raò, els ciutadans també tenen obligacions i estan obligats a un mìnim grau de civisme.

Mateu

parking

Mateu | 12/08/2007, 01:05

Bones companys, com deia en Joan Ramon, no només viuen de Patrona el pollencins, per tant anem a fer feineta!!! i si juntan aquest comentari i el de'n Garci de més abaix "la política no només és grans pressuposts i grans discussions, sinó arreglar el dia a dia de les persones", jo me deman, quantes camionades de grava fan falta per escampar en el parking situat al costat del parc infantil?, 5, 10, 20, que costa una caminada de grava? 200, 500 € es a dir que en total pot costar el sou d'un mes de un o dos regidors, buf!!!! quina doberada!!!!! però no!!!!, es mes barato dues barreres i un cartell de Parking tancat. això no es un punt negre, es un punt marró, i quan plou es una "merda" pero si, tenim el poble més bonic de tota l'illa, amb un bon basiot de "merda". fantàstic!!!!
quanta ironia pel Món!!! que en trobau companys???

GArci

Re: Clots d'arbres I. (PA7)

GArci | 11/08/2007, 15:56

Gràcies company. Crec que la política no només és grans pressuposts i grans discussions, sinó arreglar el dia a dia de les persones.

joan ramon

punts negres

joan ramon | 10/08/2007, 19:22

bona tasca

Garci

Re: Clots d'arbres I. (PA7)

Garci | 10/08/2007, 08:48

Hola jdt. Apuntam el lloc. Aniré a fer-hi una fotografia per completar el mapa de punts negres que de cada dia és un poc més ampli.
Gràcies a tu per la teva ajuda i confiança.

jdt

punts negres

jdt | 10/08/2007, 08:21

Bon dia ¡
en primer lloc moltes de gracies per el article que vareu fer de ca nostra.
aquet's dies no me pogut conectar ,pero per lo vist esteis bastan enfeinats encara que altres no hi vagin.(el deixaram anar)
un punt negre a la placoleta
de Montesion haia tot's els llums dels costat's cuant baixan per els escalons que fa mes de 5 mesos que estan espanyats amb el perill de colque nin i posi el's dits.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb