URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Un arbre es mor (PA9)

Alternativa | 14 Agost, 2007 05:31 | facebook.com twitter.com

Aquí teniu una nova entrega d'arbres morts que cal replantar. Segurament a tot el municipi, però aquestes són les fotos que tenim. La primera és al c/ Cecili Metel just davant la Ferreteria i el banc. Com se pot veure hi ha dos arbres morts.

A la segona foto que correspon a un cap de cantó de devora l'institut al c/ Mare Alberta també hi veim un arbre mort.

La tercera i la quarta foto corresponen a dos arbres morts, un d'ells tallat i l'altre encara dret, devora el Caprabo de Pollença 

 

 

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat, degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions.

La ciutadania ens pot fer arribar els seus punts negres de forma oral, escrita, fotogràfica o gravada. Recollirem la informació a través d'aquest blog, d'enquestes directes, al nostre correu electrònic: eurxella@yahoo.es, al telèfon 656967751 o la bústia del nostre regidor Pepe García  a l'Ajuntament;  C/ del Calvari, 2 07460 Pollença.

Afegeixo una lletra d'una cançó que personalment m'agrada molt i que crec que aquí i va molt bé. El grup és El Corazón del Sapo i aquí a Mallorca el grup Guadaña en fa una versió:

Un árbol se muere y no puedo hacer nada por él.
Sus hojas ya no son verdes ni marrón su piel.
Un árbol se muere y no puedo hacer nada por él.
Yo le hablo por la noches y le sonrío al amanecer.
Yo le miro desde abajo pero él ya no me puede ver.
Un árbol se muere y no puedo hacer nada por él.
Sus pies cansados ya no besan la tierra que un buen día le vió nacer.

 

Comentaris

JRV

realitat

JRV | 21/08/2007, 16:51

Una cosa es llevar importancia a les coses, que es legitim, per greus que siguin, i l'altre dir que no s'han produit. Tal volta l'abocament, que es el que jo vaig veura, del torrentó del carrer gragal amb la platja, no va tenir l'envergadura que alguns han dit. Però que es va produir , es va produir, i tinc molts testimonis, precissament els que saben que treball per devers l'ajuntament i hem varen instar a telefonar als regidors, i a la policia local, aquets varen venir tot d'una, sembla que es varen posar en contacte amb l'encarregat del clavegueram, xisco paredes, i aquest sembla que abans de mitjanit ho va solucionar. Evidentment, si no hi hagues hagut problema, no ho hagues d'hagut de solucionar. Els abocamnets, de devers 2-3 m3 hora eran directament a la platja. En quan a l'abocament de Cala San Vicenç, sembla que no tingue l'importancia que li han donat, segons conversa amb Francisco Paredes, i no mereixia ni una retxa del diaris.

Pepe

Correció Garci

Pepe | 21/08/2007, 16:30

Si que havien estat publicades al DdM ahir.

Garci

Re: Un arbre es mor (PA9)

Garci | 21/08/2007, 11:27

Avui els diaris van plens de notícies sobre el tema. Està bé que se'n parli, però jo me deman una cosa: perquè Francisca Ramon desmenteix unes declaracions d'EU/EV que en principi no han estat publicades?te línia dorecta amb els periodistes?Alomillor m'equivoc, però jo no he vist publicat enlloc més que al bloc lo que ella ha desmentit. I amés estic segur que es cert i la foto ho corrobora. Com diu en Pepe, millor que se dediqui a una altre cosa o que digui la veritat, perquè les mentides lo únic que fan és mal al funcionament del poble. Si se nega el problema només cal esperar perquè torni a passar.

Pepe

Francisca

Pepe | 21/08/2007, 08:39

Supòs que la fotografia dels abocaments és un muntatge,i que Na Francisca va contestar telepàticament a JRV. Si és sent apabullada per les crítiques pot fer dues coses o fer-ho millor o dedicar-se a altra cosa.

Francisca Bennassar

FRANCISCA RAMON UNA ALTRE VEGADA A ESCENA

Francisca Bennassar | 21/08/2007, 08:12

BON DIA A TOTS!
Avui el DM publica aquesta noticia, on Francisca Ramon fa mentider a Joan Ramon Vetera. M'agradaria Joan Ramon Vetera que hi tens a dir.
En la meva opinió aquesta doneta cada dia pert més els papers. Segons fons perfectament asebentades, Francisca Ramon quan feia aquestes declaracions al periodista de DM estaba ven exeltada tant amb en Joan Ramon com en Pepe García. Es veu, es sabut de tots, que aquesta doneta no sap aceptar cap crítica.
Vos deix la noticia perque la pogueu lletgir.

NOTICIA AL DIARIO DE MALLORCA D'AVUI
pollença
Dicen que no hubo vertidos fecales en el Port sino atasco en las tuberías

DIEGO QÜERIO. POLLENÇA. La actual alcaldesa en funciones de Pollença y delegada en el Port, Francisca Ramón (PSOE), desmintió ayer que se hubieran producido vertidos fecales en la zona de primera línea, tal y como denunció a los medios de comunicación Alternativa EU-EV.
Ramón quiso aclarar que el sábado pasado se produjeron dos "atascos" en diferentes urbanizaciones (en la red de aprovisionamiento de aguas residuales de la comuna de Cala San Vicenç y otra en la red cloacal del puerto) y que la situación estuvo controlada desde un primer momento por el responsable de Saneamiento, Francisco Paredes.
La delegada manifestó sentirse apabullada por las reiteradas críticas. "Esto es demasiado", puntualizó. E igualmente desmintió que no se atendiera a los vecinos que llamaron alertando de la situación.

Joan Ramon

Cert Turgut

Joan Ramon | 21/08/2007, 05:58

si és de Na maria del Mar Bonet, però jo em referia a una altre de'n Raimon que parla de la sequera, però no la he reflexat, és ua que dia "al meu pais no sop ploure, o no plou gens, o plou massa..." recordant anys de inundacions precedits de sequera.
Un "lapsus", però supos que el rera fons a quedat clar, no pot ser que els que en teoria han de donar llum, donin fum.
Salut

turgut

canço

turgut | 20/08/2007, 21:12

No es de na Mª del Mar Bonet la canço?
Aigua vos demanam aigua
i vos senyor mos dau vent
i mos girau ses espatlles
i fes com qui no mos sent

Joan Ramon

Aiguau, i vos senyor ens donau...

Joan Ramon | 20/08/2007, 19:31

Jo em quedo amb un fet,
es fa un BAN que no se si va fer na Francisca, o ja se'l va trobar preparat ( no o tenc clar) i per altra banda es segueix regant des de l'ajuntament amb aigua potable a llocs de gran consum d'aigua co el camp de futbol.
Molt apropiada la canço de'n Raimon, potser dedicada a molts membres d'aquest consistori.

Pepe

Origen

Pepe | 20/08/2007, 19:02

JRV tot és resultat de les ganes de na Francisca de fer saber que era batlessa en funcions. A nosaltres en principi ens va molestar que l'Ajuntament demani als ciutadans estalvi d'aigua quan ell no el fa.

Joan Ramon veterà

Amagar

Joan Ramon veterà | 20/08/2007, 16:36

Avui m'han portat els retalls de la moguda de l'aigua, que no se a que ve enguany que ja acabam l'agost i fins ara va be. Hi ha molts disbarats, massa politiqueta per un tema tan serios.

Pepe

Redefinició de despeses.

Pepe | 20/08/2007, 11:23

He d'aclarir que la nota fa referència al tema de l'Aigua. Com ha dit na Francisca i Garci un tema molt interessant i per això hem demanat un llistat de factures es veure a quins apartats es poden retallar despeses per invertir en coses més necessàries com l'aigua.

Pepe

Lamentable

Pepe | 20/08/2007, 11:15

Simplement lamentable, hem fet una nota de premsa, que demà publicarem a aquest blog.

turgut

PiP

turgut | 20/08/2007, 11:13

Se n'han anat de vacances juntets, supos que hauran fet la sessio de fotos dels proxims 6 mesos per posar al PiP. Quina estafa de diari, jo no se com encara el comprau.

bitxo

Re: Un arbre es mor (PA9)

bitxo | 20/08/2007, 10:53

Estic content de veure que Joan Cerdà ja ha tornat a les seves feines desprès d'anar-se'n de creuer amb n'Eva i en Gracià. Tanto monta monta tanto, no trobau?

Garci

Re: Un arbre es mor (PA9)

Garci | 20/08/2007, 10:10

Hola Francisca, i retallant lo que se gasten en el Part Forana, amb el vaixell(veler) que ens promociona la Ç "per tot el món", amb els sous inútils amb dedicació exclusiva, reduint els berenars i dinars pagats per l'ajuntament...
Reduint això crec que hi hauria un bon paquet de diners per solventar molts dels problemes per la Cala. Ja se sap: hi ha diners pel que interessa.

Francisca Bennassar

EL BLOG DEL PUNT INFORMATIU

Francisca Bennassar | 20/08/2007, 07:18

Per cert, el blog del punt informatiu (que d'informatiu té molt poc), el qual ha estat producte de l'existència d'aquest i altres blog existents al nostre municipi, és, el que en bon pollencí es diu UNA MERDA. Inoperant, poc participatiu, excluient, controlador, poc democràtic, dictador i fals. Fals com els seus responsables (Eva i Gracià).
Per cert Pepe, podrem sebre quans de doblers gasta l'Ajuntament de Pollença a nel punt informatiu. Tal volta, amb aquesta reducció de GASTO, el sou de dedicació exclusiva de Francisca Ramon i un poquet que pugui possar en Marti Paraiso, poguem pegar una bona embastida a la Cala Sant Vicenç

Francisca Bennsassar

EL BATLE TORNA A ESCENA

Francisca Bennsassar | 20/08/2007, 07:09

A Joan Cerdà Rull, no l'hi ha quedat més remei que tornar de vacacions i sortir inmediatament a escena perque no hi hagui cap dubte de qui és el batle a Pollença i així recordar-ho a tots els pollencins. S'espera una setmana llarga de declaracions sobre l'aigua a Pollença i les mesures que s'ham de adoptar.
Per altre banda, ben segur que a nel proper punt informatiu, suten un bon grapat de fotos y noticies (més importants les fotos) sobre Joan cerdà Rull. Així és la vida... així és la política...
Altre cosa no sebre, però de política aquest Joan n'ha pres i tant que n'ha pres...

Francisca Bennassar

AVUI AL DIARIODE MALLORCA

Francisca Bennassar | 20/08/2007, 07:03

port de pollença
El alcalde critica que el PP no colocara los filtros para arreglar dos pozos ubicados en Son Vila
VOTE ESTA NOTICIA

DIEGO QÜERIO. POLLENÇA. Tras las declaraciones del que fue alcalde durante 2006, Tomeu Cifre (PP), el actual primer edil Joan Cerdà (UM), destaca que "Cifre parece haber perdido la memoria, ya que los filtros modulares que necesitan dos pozos de agua ubicados en Son Vila los podían haber colocado ellos el año pasado".
Cerdà informó que los técnicos inspeccionaron en julio los dos pozos y realizaron varias pruebas para determinar cuál es el filtro adecuado y así atenuar la presencia de partículas de suspensión en el agua.
El primer edil asegura que "al incorporarse este año UM, el consistorio ha detectado un déficit de unos 450.000 euros. Ya que estaban podían haberse endeudado un poco más colocando los filtros modulares".
Según Cerdà, para el actual equipo de gobierno el tema del agua se considera "prioritario", sobre todo en el Port y en la Cala Sant Vicenç, ya que estas zonas sufren una alta salinización en el agua potable y varios cortes del suministro.
Durante esta semana, Cerdà tiene previsto realizar una rueda de prensa sobre dos aspectos relacionados con el suministro de agua: las medidas que se adoptaran para el verano que viene y la exposición de acuerdos que se pactó con el PP y que se incumplieron.

Garci

Re: Un arbre es mor (PA9)

Garci | 19/08/2007, 22:43

Pens que més que ha volgut fer-se notar, però que ho ha fet amb tota la bona intanció del món i sense saber que se perdia aigua de per tot. Crec que l'error ha estat no informar-se.
I s'ha de reconeixer que si que hem de estalviar aigua.

Joan  Ramon

Barlesa

Joan Ramon | 19/08/2007, 11:26

Garci na francisca ja va ser Batlessa 4 anys, trob que això no a estat cap sorpresa.

Pepe

Abocaments

Pepe | 19/08/2007, 11:22

He escrit un article sobre el tema JRV, demà surt

Joan Ramon veterà

fecals

Joan Ramon veterà | 18/08/2007, 18:36

A la platja del Bar Caty, hi ha avui un abocament de fecals que fa que amb ventet de llevant tota la primera linia del passeig voramar fins al carrer Boccoris l'aire sigui irrespirable. He intentat contactar per telefon amb qualque regidor ADE (Amb dedicació esclussiva, i no hi ha hagut forma) Ho he notificat a la P. Local i vorem con es soluciona, perque l'abocament persisteix, i es abundant.

Pepe

Batlessa en funcions

Pepe | 18/08/2007, 08:55

No sé si donaré abast per veure com fa totes les contractacions l'Ajuntament, de moment he començat a demanar llistat de factures.
Dona tota la impressió de que el ban de Francisca és per que tothom sàpiga que és batlessa en funcions,no ha esperat ni un dia.

Garci

Re: Un arbre es mor (PA9)

Garci | 17/08/2007, 19:29

Donem-li un temps a veure que tal és com a batlesa, encara que la cagui un poc al principi alomillor te més iniciativa que en Joan...

jaitornamaser

na ramon

jaitornamaser | 17/08/2007, 19:19

aquesta doneta sempre pixant fora de text. Ja mos enterat tots que estas de batlessa per uns dies, ja estam enterats...
Encara en fara colcuna altres, s'ha de fer notar, ai Deu meu!!

tonamitornei

CURIOSITATS PATRONALS

tonamitornei | 17/08/2007, 18:45

Que curiós... l'empresa que ha organitzats les festes (concerts, musica) torna a ser la mateixa que ho ha organitzats aquests darrers quatre anys. Ai Deu meu! que es de curiós això
bona festa, eh michel?

Pepe

Exemple

Pepe | 17/08/2007, 14:26

Hola JRV ja hem vist la feina del regidor de festes que té dedicació exclusiva, després de tot el que va passar va fer un soparillor amb els companys de la Comissió de festes i arreglat

Joan Ramon veterà

tripols

Joan Ramon veterà | 17/08/2007, 06:02

Hi ha molts trispols de carrers que es igual si estan nets o bruts, la questió es que com hi ha tantes cadires i taules d'excés, que no es veu enterra. Per altra part, als que som amants de la natura i hem volem gaudir directament, esper que aquest consistori aconsegueixi obrir-ne, al manco els mes emblematics i així no vorem tant les mancançes del pble, si ens anam a voltar per la muntanyeta. En aquest sentit, als regidors amb dedicació exclussiva no els veig el pel, deven estar molt ocupats fent gestions.

Pepe

Tots

Pepe | 16/08/2007, 16:55

He citat aquests i he demant tots.

Garci

Re: Un arbre es mor (PA9)

Garci | 16/08/2007, 16:43

Bona feina! Has demanat només aquests o tots els que falten?

Pepe

Petició feta

Pepe | 16/08/2007, 14:44

Avui he entregat una instància demanant que es replanten amb espècies autòctones.

Pepe

Blog PIP

Pepe | 15/08/2007, 15:13

Gràcies Francisca avui ja funciona el blog del PIP, tot el que sigui una eina per debatre i cercar solucions als problemes del poble benvingut sigui, esperem que sigui més que un fil directe. Per cert he de fer un escrit per respondre al "ciutadà" que ens diu hipòcrites al darrer fil directe.
El primer tema que és l'ocupació de la via pública per cadires i taula és interessant, al mateix PIP es parla que s'ha començat a fer feina en aquest aspecte, clar que encara tinc guardat el titular del PIP de fa quatre anys que deia menys cadires i taules...A veure si aquesta és la definitiva.

FRANCISCA BENNASSAR

BLOG P.I.P.

FRANCISCA BENNASSAR | 15/08/2007, 06:48

Nomes duent unes linees escrites aquest del punt informatiu, comentaris suposadament de la gent del poble pero clarament es pot veure que surten d'ells mateixos, i ja es deixa veure la linea que tindra aquest blog, que no es altre que un puta fil directe duit a internet.
Dins l'equip redactor d'aquest blog he pogut veure que hi ha altre gent apart dels FENOMENOS de eva cerda i gracia. A ells els hi demanaria que reflexionassin si aquesta linea es la correcta i que actuin en consequencia.
Gracies

@
P.D. Enhorabona gent d'Esquerra Unida, heu aconseguit que hasta el PIP aposti per internet com a mitja de comunicacio. Esper no trobar-hi propaganda institucional al blog del PIP, nomes caldria aixo.

Salud
Francisca Bennassar

Pepe

Gràcies

Pepe | 14/08/2007, 21:04

Gràcies per la informació joaneta, no m'he fixat en el trispol que dius,el miraré, el que si que m'he fixat és que l'entorn de la Gola segueix fet una pena.

joaneta

blog del pip

joaneta | 14/08/2007, 19:17

Hola Pepe,
al blog del PIP l'altre dia hi vaig poder entrar, tot i que no hi havia res i tampoc vaig trobar pràctica ni còmode la forma d'accedir-hi. Una coseta que vos volia comentar, vos heu fixat en el color del trispol de la Plaça Miquel Capllonch i els carrers anexes? Davant el bar o'haras, el trispol és NEGRE! La Plaça Major el dia de l'Auborada està més neta!

Pepe

Nous blogs de Pollença

Pepe | 14/08/2007, 17:54

Altres blogs nous de Pollença: Xeremiers Orats; http://xeremiersorats.balearweb.net/
de moment només l'article de benbenvinguda i
Joan Llorenç Bota Rotger Disseny gràfic,
http://jllbr.balearweb.net/
que de moment no ha carregat cap article

Pepe

Blog dle PIP?

Pepe | 14/08/2007, 17:50

Algú ha pogut entrar al blog del PIP, al darrer número deien que havien obert un a l'adreça www.pipenxarxa.blogspot.com però no l'he trobat.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb