URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No hi ha temps que no torn

Alternativa | 16 Agost, 2007 06:12 | facebook.com twitter.com

Un rellotge de Sol tenia forjat aquest escrit a la seva pedra. Quanta saviesa amaga el nostre passat, al qual ara amb les presses deixam allunyar-se acceleradament i el perdem com si no hagués existit. Qui ho hauria de dir que en ple S.XXI encara estaríem fent proves de fermentació amb fems. Aquests BIDONS que promociona encertadament la conselleria de Mediambient, no deixen d’ésser una curiositat pels futurs historiadors. En la era del “fast foot” i el fast”deixalles”, ens anam a cercar la filosofia de vida dels nostres avantpassats. El temps i l’evolució no tenen el per què d’ésser lineals. Ara veiem que evolucionar i millorar, molts cops és tornar a enrere a la recerca del que ens hem deixat pel camí. Per a mi, el temps és una qüestió cerebral, el temps objectiu i real no existeix, tot depèn de sensacions neuronals, per això allò de, “el temps no passa” ,”pareix que va ésser ahir”,..., bé, deixarem la filosofia del Univers i el Temps per un altre dia.

Realment seria un èxit si tots reciclàssim les deixalles orgàniques d’aquesta manera, convertint les sobres del menjar en compost per a les plantes o hort(els que tenen la sort de tenir-ne).La calor i la humitat acceleren el procés dels bacteris, els quals transformen les restes en matèria inorgànica (terra compost, com la del alzinar). El principal problema és el grau de contaminació química dels aliments, per això hem d’anar alerta a l’hora de comprar i “si la butxaca ens ho permet”, sempre mirar que sigui ecològic(vigilar aquesta etiqueta i el subministrador que... feta la llei, feta la trampa! i molts se n’aprofiten) , així tendríem un Compost 100% ECO.

Estic content d’evolucionar amb els ulls cap al passat, això ens garanteix una mica més el futur.

                                                                                                 Joan Serra Cerdà

 

Comentaris

fralokus

Re: No hi ha temps que no torn

fralokus | 16/08/2007, 09:06

PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS,PLAS.

Garci

Re: No hi ha temps que no torn

Garci | 16/08/2007, 07:38

Gràcies a tu per l'article i el recolzament. Ara ho canvio.
Salut Joan

turgut

missatge

turgut | 16/08/2007, 07:14

Pepe, tens un email

Joan

NO HI HA TEMPS QUE NO TORN

Joan | 16/08/2007, 06:38

Bon dia a tots !!. Gràcies per perdre el temps amb això. Permetreu que em queixi de la Llegenda que heu posat al títol, per aquí diem:"NO HI HA TEMPS QUE NO TORN" ´no no hi ha temps que no torni. Però ja està bé així, venga ens veiem !!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb