URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ja tenim llum, ara falten les rates.

Alternativa | 18 Agost, 2007 06:13 | facebook.com twitter.com

Quina alegria veure fa dos dies com a na Joana(jdt) per fi li arreglen la farola que van espatllar ara fa un munt de mesos els camions que fan les obres al calvari. Era una farola del carrer creus. Des de fa molt temps estaven sense llum i ara per fi en tendran.

Recordem(ja ho haviem publicat a El poder del dinero) que ella i tots els veïns(casi tots)van recollir firmes i varen moure’s un munt per aconseguir que no passin camions per aquesta zona ja que espatllaven els carrers, produïen moltes molèsties, feien molt soroll i perquè segons la normativa era il·legal que passin camions de gran tonelatge per aquest lloc. Després de anar repetides vegades a l’ajuntament, de que se’n riguin d’ells, de presentar fotos, instàncies... de aconseguir la col·locació d’un disc de màxim 9 tones, d’haver de lluitar contra permisos especials trets de la màniga de l’anterior batlle, Tomeu Cifre... després de tot varem parlar des d’Alternativa amb Joan Cerdà, actual batlle, que ens va assegurar que aquests permisos ja no se donarien, és a dir, que ja no podran passar mai més camions de gran tonelatge. Aquesta victòria dels veïns, en que nosaltres varem participar, és va guanyar fa ja unes setmanes. Però el 16 d’agost per fi un operari de l’ajuntament va arreglar la farola. Gràcies a la insistència dels veïns, amb na Joana al capdavant, i després de molts mesos, tornaran a tenir llum devora la “patinadora”.

Ara només falta que s’arregli el problema de les rates que hi ha per aquella zona degut als contenidors de fems que hi ha allà mateix i tot anirà millor.

 

Imatge d'un dels camions empotrat a dins una casa al no poder voltar.
No se veu a la imatge però aquí on volta el camió és
on van arrebassar la farola que aquests dies posaven.
Com se pot preveure a més de portes i faroles també varen fer
malbé l'asfalt, parets, els pins... 
 

 

Comentaris

joan

rata

joan | 23/08/2007, 15:33

rata tonta calla

Pepe

Servei

Pepe | 19/08/2007, 19:46

Durant la campanya electoral al debat de Pollença ja vaig treure aquest tema i no va haver resposta. Ara en el ple no tindran més remei que donar una resposta a nostra petició i esperam que es faci realitat el compromís de millorar els serveis als ciutadans.

turgut

no hi ha desacord

turgut | 19/08/2007, 15:18

No crec que esteguem en desacord. Jo crec que s'haurien de contestar totes. Però si no se contesten, no hi ha res a fer, el dret està de part de l'administració i per això se va "inventar" el silenci administratiu positiu. Una altra cosa es que se demani a un ple perquè no se contesten les instàncies, quedaria fatal que el batle digués "perquè no mos dona la gana, hi tenim dret", a meam amb quina surt.

Pepe

Desacord.

Pepe | 19/08/2007, 11:29

Que l'administració tingui el dret a no contestar no vol dir que l'Ajuntament no pugui aprovar millorar el servei als ciutadans i imposar-se que és un deure contestar als ciutadans.
Només demanam una contestació, si un ciutadà s'ha molestat en omplir una instància i anar a l'Ajuntament em vols dir que un regidor no s'ha de molestar en contestar?
La majoria de les instàncies són peticiones concretes i no es contesten i el silenci administratiu positiu no soluciona res en aquest casos. El contenciós administratiu és un procés massa llarg i poc eficaç, pensat més en afavorir a l'administració que als ciutadans.

Joan  Ramon

instàncies

Joan Ramon | 19/08/2007, 11:24

Turgut estic d'acord en què es pot girar la truita favorablement per part dels ciutadans, de totes maneres supos que convindras en què s'haurien de cntestar les instències per part de les institucions, no creus?
Per a mi és una falta de respecte cap aquells ciutadans que es molesten en fer una instància i dur-la a l'Ajuntament.

turgut

silenci administratiu

turgut | 19/08/2007, 10:27

L'administració té dret a no contestar, no es pot aprovar una proposta per contestar-les. El que les presenta, en canvi, té dret al silenci administratiu positiu. La sol·lució és fer peticions concretes. Com que s'aplica el silenci administratiu positiu, després poses un contenciós i està guanyat segur. Quan en guanyis un parell ja les contestaran.

Pepe

Canvi necessari

Pepe | 19/08/2007, 08:44

Esper que a setembre s'aprovi nostra proposta de contestar les instàncies als ciutadans, és una vergonya que un ciutadà es molesti en omplir una instància i portar-la a l'Ajuntament i no obtengui per resposta més que el silenci. D'aquesta manera seguim amb una administració fonamentada en les parts i quarts i en tenir "bo".

Garci

Re: Ja tenim llum, ara falten les rates.

Garci | 18/08/2007, 17:34

REalment fa un bon llum la farola. Però com me deia en Pepe l'altre dia, a un Ajuntament normal no hauria de fer falta que cap regidor hagués de anar a entrevistar-se amb el batle ni fer instàncies per a solucionar un problema tan bàsic, hauria de bastar amb una simple instància de qualsevol ciutadà. Pero pareix a ser que els ciutadans els importen una mer...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb