URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

QUI NO TÉ CONEIXEMENT NI VERGONYA , TOT LO MÓN ÉS SEU.

Alternativa | 19 Agost, 2007 06:00

Voliem donar resposta al “ciutadà” que al fil directe  del PIP ens acusa d’hipòcrites. Ja sé que alguns diran que no val la pena però ja ho diu nostre lema ; cap objectiu...

Hem de dir per començar que no hi ha major hipocresia que acusar des de l’anonimat, cosa que per exemple nosaltres mai feim.

  Per justificar el seu insult el citat ciutadà començava dient que “d’entrada entren l’Ajuntament i es situen directament a l’oposició” com si haguessim fet alguna cosa incorrecta. Primer li hem de dir que si hem entrat és perquè ens han votat 595 pollencins que així ho han volgut, i que si estam a l’oposició és perquè la majoria han votat a PP.-UMP i UM- UNPI  partits amb els que ja haviem deixat ben clar a la campanya que no governarien. Per tant res d’hipocresia, simplement hem complit el que haviem dit, no hem enganyat a ningú. Alomillor això no és una cosa normal a la política però que hem de fer, nosaltres som així i feim el que diem.

Després deia el ciutadà que “en  comptes de fer una oposició des de dins i constructiva, es dediquen a fer el mateix que han fet sense tenir representació: criticar.” Ja sé que al ciutadà li sap greu però efectivament estam de dins i per tant hem pogut fer coses  diferents a quan estaven de fora. Per exemple varem presentar dues propostes per ser debatudes i votades al primer  i únic ple ordinari fet fins ara, de juliol. La primera era una proposta bàsica de millora de comunicació i informació de l’Ajuntament  (proposam exposar tota la documentació pública a la pàgina web del municipi, fer un ple extraordinari anual sobre l'estat del municipi, contestar als ciutadans qualsevol reclamació, plec o petició que facin per escrit en un termini de 15 dies, transmetre els plens de la corporació per la ràdio municipal...). L’altra proposta que varem presentar, a petició de la Plataforma Pro Camins Públics i Oberts a Pollença, era la recuperació de l'ús públic del camí del coll de'n Patró. Aquestes propostes varen ser presentades en els terminis legals (més de deu dies) però l’equip de govern ens va demanar passar les propostes al següent ple ordinari de setembre, com som tant “hipòcrites” i destructius varem acceptar aquest ajornament. Al manco al primer ple ordinari si que varem poder afegir a les distincions que proposava l’equip de govern  la distinció a  l’Institut.

Aquestes propostes i accions des de dins no significa que no continuem criticant el que no ens agrada d’aquest equip de govern, per alguna cosa estam a l’oposició . Per això hem criticat l’excés de dedicacions exclusives, com s’ha fet l’adjudicació del local de la plaça Joan Cerdà, el desenvolupament de les festes de la Patrona... Pensam que una bona oposició ajuda a millorar el govern en benefici de tothom. Darrera cada crítica hi ha una alternativa.

Per acabar el  ciutadà utilitza el seu argument més tangible per acusar-nos d’hipòcrites i  diu que haviem “omplit Pollença de pedaços en motiu de l’excursió per demanar l’obertura del camí públic de Síller i la no urbanització de Cala Carbó,  i que encara no els haviam llevat”. Pens que el citat ciutadà s’ha d’informar millor (al nostre blog Urxella pot fer-ho)  ja que les pancartes, que no pedaços, les varen penjar els convocants de la citada excursió,  agrupats en la Plataforma Cala Carbó no té preu, i no Alternativa EU-EV, i no només per l'excursió, sinó per donar a coneixer el problema que tenim a Cala Carbó. Nosaltres donam suport a aquesta plataforma però no formam part de la mateixa (és una plataforma d’associacions no de partits). De totes maneres  a nosaltres ens molesten més altres ocupacions dels espais públics que aquestes pancartes que reivindiquen el mateix que volem molts de pollencins, l’obertura dels camins públics i la no urbanització de Cala Carbó. Per això no ens molesta gens que aquests pancartes siguin presents fins que aquests problemes se solucionin.

Per favor senyor ciutadà més vergonya i més coneixement que qui juga amb foc, pixa en el llit.

Imatge de http://www.blogoteca.com 

 

 

 

Pdt Aquest escrit també ha estat enviat per la seva publicació al PIP.

Comentaris

Pepe

Re: QUI NO TÉ CONEIXEMENT NI VERGONYA , TOT LO MÓN ÉS SEU.

Pepe | 20/08/2007, 15:07

L'anònim fa honor al titol d'aquest article

Joan

Pl. Cala Carbó i EU-VERDS

Joan | 20/08/2007, 13:59

La Plataforma CalaCarbóNoTéPreu la formen totes les persones interessades en una resolució positiva cap a la protecció d'aquest espai natural pollencí. Pel que totes les persones que han signat pertanyen a la plataforma, i si totes les persones que han signat són seguidors d'EU-VERDS(segons ANÒNIM), que se preparin a les properes eleccions que Eu-Verds pollença arrassarà.SALUT TENGUEM...!

Garci

Re: QUI NO TÉ CONEIXEMENT NI VERGONYA , TOT LO MÓN ÉS SEU.

Garci | 20/08/2007, 10:06

Hola anònim. Vull aclarir-te un parell de coses. Primer: A la Plataforma hi participen Maulets, la plataforma pro camins públics i oberts, Iniciativa Ciutadana per Pollença...
Segon, a Iniciativa som unes 20 persones, de les quals unes 7 també son d'EU, encara que només jo he estat afiliat al partit, els altres son independents.
Tercer, a Iniciativa també hi ha gent que no perteneix a cap partit o a altres que no son EU.
Quart, si vols saber que és Iniciativa te convit a visitar el blog: iniciativa.balearweb.net.
Quint, si Iniciativa és EU per què alguns militam a ambdos llocs, te diré que Iniciativa=EU=Bilbioteca de Pollença=UIB... Perquè també tenc carnet de tots aquests puestos, i més.
Sisè, a Iniciativa i participa bastanta gent d'EU perquè és gent compromesa socialment que no se queda amb anar a votar cada 4 anys i a la que la política institucional li pareix només una de les maneres de fer política.
Setè, a Iniciativa tenim 3 càrrecs per llei, i puc dir-te que només n'Antònia ha estat vinculada a EU. Ni en Xisco ni en PJ son d'EU.
I vuitè, M'agradaria que participessis a alguna moguda d'Iniciativa perquè veiessis que feim el que volem i no depenem de ningú.
Crec que m'aturaré aquí perquè ja he gastat massa temps a contestar a qui no sap res.
Esper haver aclarit que a la plataforma no participen partits, sinó persones que poden tenir o no afiliació, i associacions. I que Iniciativa no és EU tot i tenir gent d'EU afiliada a Iniciativa.

Joaneta

anònim = UM?

Joaneta | 20/08/2007, 08:32

Em sembla que a la Plataforma Cala Carbó hi ha gent d'EU, de Iniciativa, d'altres partits i de gent que no està afiliada enlloc.
De totes formes, trob més productiu (pel interés general) formar part d'aquesta Plataforma que insultar darrere anònims covards.

Anònim

Re: QUI NO TÉ CONEIXEMENT NI VERGONYA , TOT LO MÓN ÉS SEU.

Anònim | 20/08/2007, 07:27

Plataforma Cala Carbó no té preu és una plataforma d'associacions no de partits?
Iniciativa=EU, EU=Iniciativa

Pepe

No puc

Pepe | 19/08/2007, 08:41

Em sap greu Turgut però no puc deixar de contestar a un que ens diu hipòcrites des de l'anonimat i partint d'una informació errònia.

turgut

fils anonims

turgut | 19/08/2007, 07:33

Pepe, no val la pena contestar Fils Directes anònims. Deman que no se'ls dóni mes publicitat.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb