URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Abocaments i dedicació exclusiva

Alternativa | 20 Agost, 2007 06:05 | facebook.com twitter.com

Dissabte Joan Ramón Veterà ens informava que a  la platja del Bar Caty, hi havia un nou  abocament de fecals que feia l’aire irrespirable  de tota la primera linia del Passeig Voramar fins al carrer Boccoris. També ens comentava que havia intentat contactar per telefon amb qualque regidor ADE (Amb dedicació esclussiva, i no ho va aconseguir), Ahir vaig a anar de matí a la zona i ja no hi havia abocament de fecals ni restes visibles o respirables del mateix. Per desgràcia estic segur que aquest abocament no serà el darrer abans de que acabi la temporada, tenim l’experiència de cada estiu.

Després del tancament de la platja d’Albercuix en juny ja varen parlar amb el batle i li varem expressar la necessitat d’escurçar el pla d'obres i que abans de la temporada 2008 s’hagi acabat la revisió i substitució a fons de la xarxa de clavegueram del Port. Pensam que aquest tema és prioritari.

Per cert les darreres analítiques de la Conselleria de Salut a internet, del 11 d'agost continuen marcant que la qualitat de l'aigua de la platja d'Albercuix és deficient.

 Igualment preocupant, encara que més fàcil de solucionar, és el problema que també explicava JRV de va poder contactar amb cap regidor amb dedicació exclusiva . El mateix problema que varen tenir els veïns de la Cala quan varen estar tres dies sense aigua. Quan varem votar en contra de que a l’Ajuntament hi hagués cinc dedicacions exclusives ja varem dir que el problema és que aquestes dedicacions no s’utilitzen moltes vegades per fer feina pel  poble. De moment l’experiència ens dona la raó, i si voleu un altre exemple mirau el que ha fet el regidor de festes després de l'accident.

Fotografia dels abocaments. 

 


 


 

Comentaris

Pepe

Associació de veïns de la Cala

Pepe | 22/08/2007, 15:19

Gràcies Francisca, per cert tu saps alguna cosa més de l'assemblea de veïns de la Cala. El president em va dir que l'actual junta directiva dimitiria.

Garci

Re: Abocaments i dedicació exclusiva

Garci | 22/08/2007, 11:02

La veritat és que en Pepe ha estat inspirat tot i el poc temps que té per escriure com mostren les faltes. Però perquè el bloc sigui viu cal escriure i no fixar-se tant amb els errors escrits. Jo també trob que l'article és molt bo.

Francisca Bennassar

A PEPE GARCIA I EU

Francisca Bennassar | 22/08/2007, 10:53

Enhorabona per l'article d'avui, simplament genai.
Ja es ven hora que la gent se n'adoni de qui es qui en política, i alguns, com Francisca Ramón (unica i simplament pels seus fets, pel seu dia a dia) haurien d'estar fora, completament fora de la política.
Salutacions a tots

Garci

Re: Abocaments i dedicació exclusiva

Garci | 22/08/2007, 10:09

Diuen que estudiar és bo, que s'ha d'estudiar tota la vida...Però no pot ser que un problema endèmic(recordem que l'any 1978 ja passava) no pot estudiar-se indefinidament. Nosaltres hem fet les coses pas a pas i ningú ens fa cas. O per el contrari ens fa massa cas i s'ho estudia bé i per iaxò encara no ho solucionen?

Encara estudien la contaminació del torrent? estudien com estudiar-la?o ja se n'han cansat?

Pepe

Contam amb tú per això

Pepe | 22/08/2007, 09:42

És el que procuram fer, per exemple en el famós tema de l'aigua ja he dit que varen fer nostres peticions en juny i després al plenari de juliol. El que no va ser seriós és la resposta de Jaume (el futur delegat d'EMSER, Biel, no va venir al ple) que va dir que s'estaven estudiant i el que és pitjor auqesta resposta tan pobre va ser per por a un dels seus socis de govern.

JRV

rigor

JRV | 22/08/2007, 09:33

Jo voldria, Pepe i EU, que entre altres coses us destriasseu dels altres pel rigor de les vostres queixes i afirmacions, fins ara es així , i no donaria peu a que el Batle, a la mes mínima, us destrosses, malgrat les xapusses del seu partit i socis siguin constants. A mes, així ningú no podrà dir que la vostra opossició no es constructiva, que penso ho ha de ser, i al mateix temps sigui dura. Pocs i bons

Pepe

Francisca

Pepe | 21/08/2007, 19:18

Hola Francisca pens que no pots assegurar que el PIP paga les vacances del batle com fas al teu comentari sense proves. Si demanam el que tu dius al ple qui ens deixara en evidència serà el batle. Només s'ha d'acusar quan es tenen proves. En el tema de les despeses "innecesàries" i mangarrufes que n'hi ha a l'Ajuntament hem d'anar pas a pas amb paciència i serietat sinó t'assegur que ens destrossaran i l'estan desitjant.
Com diu Garci s'anar amb cura el batle ja ens va amenaçar amb denúncies al que havia comentat que ell havia donat l'ordre de tancar la porta al simulacre.

GArci

Hola Francisca

GArci | 21/08/2007, 18:35

Primer de tot, gràcies per participar. Vull dir-te que aquest bloc és de tots els que hi participam. Com saps alguns dels nostres habituals ens envien articles per publicar, si vols escriure aquí tens el teu bloc basta que ens enviis l'escrit a eurxella@yahoo.es. Si t'estimes més que ho escrivim nosaltres també ens pots enviar un mail amb la idea i nosaltres la redactarem, i si vols que el corregim també. Volem fer aquest bloc lo més participatiu possible.
Lo segon. En la vida privada de les persones no ens hi podem ficar. Si el PiP o en Gracià li paguen les vacances no crec que sigui un delicte. Si fos a canvi d'algun favor així si que no seria moral. I com ja he dit s'ha de revisar el que paga l'Ajuntament al PiP i veure si hi ha alguna irregularitat o si se poden estalviar alguns d'aquests diners.
I tercer, ja hem tengut casos de voler denunciar per comentaris que s'han fet a aquest bloc. Si estau segurs del que dieu i ho podeu demostrar doncs endavant. Si tansols són insults indemostrables, doncs conteniu-vos perquè els comentaris al bloc poden ser considerats delicte.

Garci

Re: Abocaments i dedicació exclusiva

Garci | 21/08/2007, 11:33

Estic d'acord amb en Pepe en que les vacances són un tema personal i en temes d'amistat no se pot dir res. En quant als continguts del PiP se poden criticar, però són un medi privat i poden fer el que vulguin, lo que si se pot demanar és a veure que ens hi gastem els pollencins en premsa(afegeixo el Part Forana) i veure si és o no absurd i si d'aquí se'n deriven conseqüències polítiques o electoralistes o ves a sasber que.

pepe

Respostes

pepe | 21/08/2007, 09:23

El llistat de totes les factures, ja l'hem demanat i una vegada que ho tinguem ja us informarem.
Respecte al tema de les vacances és un tema personal i pens que no procedeix demanar on i amb qui passa les vacances el batle a un ple.

francisca bennassar

LES VACACIONS DELS BATLE

francisca bennassar | 20/08/2007, 21:45

Es ben sabut que un gran puntal de Joan Cerda Rull, sens dubte, es el punt informatiu. Tant es aixi, que cada any estiuetgen juns els dos matrimonis (el batle i la seva senyora amb en Gracia i na Eva Cerda) i jo me deman: qui les paga a n'aquestes vacacions? Les males llengues diuen que el pip en gratificacio a tot l'embutxecat durant l'any. De que parlem a n'aquest viatges? No importa esser molt intel.ligents, es reflexa al mateix pip: cap paraula mal sonant cap a UM, cap fil directe, caramull de fotos de tots els de UM, especialment de Joan, etc.
Repatesc, m'agradaria que EU demanas totes i cada una de les factures que a pagat l'ajuntament al pip i es fes public. Al igual que s'ha de fer public amb qui pasa les vacanses el nostre batle. La gent necesita sebre la varitat real i no el que mos volem fer veure constanment dos personatges aficionats al periodisme. Com a ciutadans tenim dret a sebre a on i en qui pasa el batle les vacacions. Espero que ho demaneu al proper ple igual que la totalitat de factures pagades al pip.
Algun dia parlarem de les recaptacions den paraiso. Ja estic farta d'abusos, l'any passat el bar del club va facturar 30000 euros al ajuntament, en concepta de refrecs organitzats per en paraiso i aqui no pasa res... Doncs si que pasa i estic ben farta de que pasi i no ho consentire, almenys s'ha de fer sebre.
Saludos a tots

Garci

Re: Abocaments i dedicació exclusiva

Garci | 20/08/2007, 10:21

Aquesta història me sona molt. No va passar l'any passat? i l'altre? i l'altre?
Però quan pensen solucionar el problema dels abocaments???
I lo dels regidors amb dedicació exclusiva segueix sent res més que un títol. Tothom se queixa que no els veuen el pel i que no els troben. Molt trist tot plegat

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb