URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Qui governava?

Alternativa | 21 Agost, 2007 06:16 | facebook.com twitter.com

Ja no tenim clar si UM-UNPI va governar la passada legislatura després de l'intercanvi de declaracions  entre ells i el PP entorn al tema del subministrament  de  l'aigua.  És una burla que Joan parli com si no hagués format part de l'equip de govern anterior i digui ahir al DdM "al incorporarse este año UM, el consistorio ha detectado un déficit de unos 450.000 euros. Ya que estaban podían haberse endeudado un poco más colocando los filtros modulares".

El que ens  ha quedat molt clar es que no s'han posat els filtres necessaris, per evitar la turbidessa de l'aigua, als pous de Son Vila per la precària situació econòmica de l'Ajuntament de la qual és responsable l'équip de govern anterior.

 El que no pot dir  UM  és que per ells el el subminsitrament d’aigua és un tema prioritari, quan a la passada legislatura, en teoria la del pacte de les grans inversions no varen contemplar aquest tema en el seu pacteamb el PP i si altres com l'Auditori, la segona fase de la circumval·lació...

Tant l'équip d egovern anterior com l'actual, que tenen el denominador comú d'UM-UNPI, són responsables de no haver invertit el que demanaven els tècnics per millorar el subminstrament de l’aigua i el que fan ara és un penós espectacle de manca de responsabilitat.

Nosaltres per nostra part  varen demanar per escrit el 9 de juny varen demanar per escrit s l'Ajuntament una sèrie de mesures per millorar el subministrament (solucionar el problema de subministrament elèctric dels pous de Son Vila, i dotar als mateixos de filtres per evitar la turbidessa de l'aigua, continuar el projecte de substitució de peces K que es va iniciar fa 6 anys i que no es va continuar quan només s'han sustituit el 35% de les peces i les perdues d'aigua al nucli de Pollença són d'un 33%, pràcticament un terç de l'aigua.). No varen rebre resposta i al ple del 24 de juliol varen reiterar aquestes peticions i ens van contestar que “s’estaven estudiant”. A a dia d’avui es veu que segueixen estudiant.

Ens han enviat aquesta foto  del sistema de reg de la rodona de Ca´n Berenguer, que fa setmanes que perd mentre estudien...

 

 

 

Comentaris

Garci

Re: Qui governava?

Garci | 21/08/2007, 11:50

Tot plegat és molt trist. I la falta de previsió? que passa, que fins que la opinió, els mitjans de comunicació o la merda no els arriba al coll no pensen fer res?
La foto és molt bona i clarificadora, segur que demà surt na Francisca a desmentir que això passi i diu que encara son restes de la orina dels moros. O en Joan que digui que això, com que son nous i no passen mai per aquella zona de Polença, doncs no se n'havien adonat. Hem de llevar tota la gespa del municipi: no és sostenible regar gespa i demanar que consumim menys aigua.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb