URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La costa és de tots.

Alternativa | 24 Agost, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

 Ens ha arribat aquesta convocatòria, recordam que a Pollença hem de recuperar la costa de Formentor.                                    

Demà dissabte dia 25 d’Agost a la Platja de Sa Marjal, a la Costa dels Pins, Tindrà lloc la primera edició del Festival de Cançó Sa Marjal, convocat per una vintena d’organitzacions polítiques i socials encapçalades pel Lobby per la Independència. Com indica els seu lema, “la Costa és de Tots”, els convocats pretenen protestar per l’apropiació il·legal de la costa mallorquina, exemplificada en la Piscina de Pedro Jota Ramírez. El concurs consistirà en la interpretació d’una cançó en qualsevol estil, la lletra de la qual ha d’anar referida al tema de la convocatòria. Hi poden participar formacions de tots els estils. Els guanyador rebrà 1.000 euros de premi. L’acte, que començarà a les 17.30 hores, comptarà amb un berenar popular i amb algunes sorpreses.

Des de la defensa dels bens de domini públic, volem encoratjar a tothom a participar d’aquest acte lúdic, festiu i reivindicatiu.

Us esperem a tots Dissabte 25 a les 17 hores a la platja de Sa Marjal.


Per apuntar-se al concurs de cançó, o podeu fer a l’adreça cancodelestiu @hotmail.com

Piscina a Formentor que varen denunciar, encara esperam la resposta de Costes. 

Comentaris

02365

Re: La costa és de tots.

02365 | 16/12/2007, 01:45

Crec que ningú desprestigia a ningú,sinó tot el contrari ja que vosaltres mateixos, ho sabeu fer perfectament.

Pepe

Pepe | 31/08/2007, 11:31

Sí varen dir que en una o dues setmanes, en el moment de tenir la convocatòria la penjarem al blog

Garci

Re: La costa és de tots.

Garci | 31/08/2007, 11:30

Hola marjal, està previst fer-ho un altre dia, però encara que jo sàpiga no se sap el dia.

marjal

sa amrjal

marjal | 31/08/2007, 11:02

Es fara cap altre dia?

Garci

Re: La costa és de tots.

Garci | 24/08/2007, 13:06

Jo també pens com tu Joaneta. PP i PSOE van de la mà, son partits consolidats que viuen pel poder i pels poderosos.Trist, molt trist. A Europa la majoria de partits com el PSOE que han sofert un canvi tan radical des dels seus inicis, han canviat de nom i han deixat de dir-se socialistes.

turgut

la darrera

turgut | 24/08/2007, 12:19

Està vist que el nostre sentit de l'humor és molt diferent, però com que no fa falta que anem a prendre canyes junts deixem-ho aquí. Cadascú que digui el que trobi respectant als altres, jo de moment no he vist falta de respecte ni per part meva ni de ningu -bé, en Pep Cabronet és un border line, je, je- o sigui que continuaré escrivint.

Joaneta

Sa Marjal

Joaneta | 24/08/2007, 12:12

Saben els senyors i senyores del PSOE el significat de la paraula SOCIALISTA? Perdoneu la paraula, però son uns cagats llepaculs. Per a ells, tots els ciutadans balears davant un senyorito madrileny som una merda. Vaja pena de partit!!!

Joan Ramon

Salut Turgut

Joan Ramon | 24/08/2007, 11:33

Turgut trob que el fet que no estiguí d'acord amb el teu punt de vista no és estar ences, però bé, trob que això de que té pemis realment és una interpretació partidista totalment.
I de fet el que jo et deia és que és tan críticabé com les altres apropiacions de zona de domini públic, amb l'agravant de què es demostra tracte de favor per part del dos partits majoritatis, si expressar el meu punt de vista és ser ences o radical, trob que realment el téu punt de vista i els meu sòn antagònics, o dic amb tot els meu respectes, i et puc assegurar que si realment em vesis no trobaries ara mateix una persona encesa, de fet amb el refredat que duc aquests dies no estic per mès enalentides que les d'un estat febril.
salut

Joan Ramon veterà

Turgut

Joan Ramon veterà | 24/08/2007, 11:30

Te puc assegurar, turgut, que no estic "encés", tal volta procur expressar opinions o fets que tal volta a tu et puguin molestar, procur ser objectiu, no ho se. De tota forma, m'agrada el teu estil planer i amb un toc d'humor, i m'agrada que participis al blog i discrepis.

turgut

varis

turgut | 24/08/2007, 11:15

MIQUEL, aixo es el que no entenen els del PiP, i fins que algú els posi una denuncia i hagin de pagar ells per no tenir identificat el que calumnia, pareix que la cosa seguirà.
Joder aquest tal Pep Cabronet, te tela marinera. Fa tres faltes cada dues paraules.
Sobre el concert, ho trob graciós i tot, en Pedro J. te el permis i la plataforma no... de bon rollo JR i JRV, vos veig un poc encesos. Deixem el tema

QUI NO TÉ CONEIXEMENT NI VERGONYA , TOT LO MÓN ÉS SEU.

Estadística PIP

QUI NO TÉ CONEIXEMENT NI VERGONYA , TOT LO MÓN ÉS SEU. | 24/08/2007, 11:10

Gràcies Miquel, a l'anterior legislatura el PSOE sortia contínuament al fil directe i a nosaltres ens publicavam moltes notes de premsa al PIP, sobre tot quan anaven contra les àrees que gestionava el PP.
Ara abans de la publicació del darrer PIP haviem enviat 15 notes de premsa, el PIP només ha publicat 2 (igual que el Mundo), el DdM, UH i DdB; 6. I això que és premsa local.
Respecte al comentari al fil directe ja les hem enviat un article de contestació; QUI NO TÉ CONEIXEMENT NI VERGONYA , TOT LO MÓN ÉS SEU (publicat ja a aquest blog, el pots llegir)

Pepe

Re: La costa és de tots.

Pepe | 24/08/2007, 11:03

Hola Jr ara mateix he publicat la nota de premsa de la suspensió del concert, parlar de fer-ho en una o dues setmanes.

Joan Ramon

Sa Marjal 07

Joan Ramon | 24/08/2007, 11:00

Pepe, ara mateix acab de parlar ab un company de Manacor, m'ha dit que des de l'organització no s'ha rebut autorització per montar el cadafal pel concert, per tant s'haurà de suspendre el concert.
Vaja baixada de calçons del PSOE¡¡¡¡¡¡¡¡
queda enlaire si es fara cap acté, n'estaria bé un de protesta.
Salut i epública

Joan Ramon

Sa Marjal 07

Joan Ramon | 24/08/2007, 10:54

Bé, de totes maneres i arribaré jo,ara mateix no se si s'ha contestat des de costes.
Però bé, demà matí es sabra.
Salut

MIQUEL

EVITA & GRACIANET

MIQUEL | 24/08/2007, 10:53

Ahir vaig llegir el PIP de la Patrona, y, como no la seccio del fil directe. Alla mi vaig trobar un insult cap els de Esquerra Unida. Com que jo vaig votar esquerra unida aquestes darreres eleccions, en sento insultat i no puc consentir que ningu en tracti de hipocrita. Per aquest motiu deman als responsables del PIP que me identifiquin qui me esta insultant o que rectifiquin y demanin perdo com a responsables que son de la publicacio

Pepe

Pendent i pendents

Pepe | 24/08/2007, 10:49

En el meu cas estic pendent d'un sopar familiar i fins demà mateix no sé si puc anar. Per cert avui surt al DdM la següent notícia.

Las 23 entidades convocantes de la concentración festiva y lúdica en la playa de Sa Marjal bajo el lema La costa és de tots lamentaron en la tarde de ayer que la demarcación de Costas dependiente del ministerio de Medio Ambiente no hubiera dado, 48 horas antes del inicio del acto previsto, la autorización. El objetivo de los organizadores, entre los que se encuentran entidades ecologistas, sociales, sindicales, culturales y partidos como PSM, Els Verds y Esquerra (socios en el Pacte de Progrés) es el de celebrar, el sábado de 17,30 a 21 horas, una merienda reivindicativa y un Festival de la cançó de la piscina, en clara alusión a la polémica piscina que posee el editor del diario El Mundo, Pedro J. Ramírez, en Costa dels Pins. Asimismo, se reclamaría el derecho de paso por caminos públicos del interior de la isla.
"Si mañana (por hoy, viernes) a las 12 horas, Costas no se ha pronunciado, entenderemos que no hay autorización, es decir, que estaremos ante una prohibición del festival y ante otro acto de favoritismo por parte del gobierno de Zapatero con Pedro J. Ramírez", advirtieron los convocantes.

Retalls de premsa

Retalls de premsa

Retalls de premsa | 24/08/2007, 10:40

Avui també podeu legir al DdB i DdM, com demanam que s´obri el pàrquing de Can Conill de manera immediata. Demà publicam la nota de premsa i el que m'ha explicat Joan avui.
Podeu llegir els articles a la pàgina de l'Ajuntament

Pepe

Batut mental

Pepe | 24/08/2007, 10:32

Pep havia pensat esborrar el teu comentari però he preferit deixar-ho com exemple de xenofòbia i del batut mental que tenen alguns.

Garci

Re: La costa és de tots.

Garci | 24/08/2007, 09:20

Crec que la nostra pretensió no és ser Mallorquins, Espanyols, Catalans...això, almenys per a mi, és un tema que no m'importa gaire. Aquest nacionalisme encegador que te duu a insultar , desqualificar, magnificar i inventar la història per tal de que el passat justifiqui el futur, tot això me pareix absurd.
Un em va dir un pic: "jo no som racista, tansols ordenat, cadascú a casa seva". És una frase que i diu molt amb la teva manera de pensar. Reflexiona, el món és molt més gran i ni Mallorca, ni Espanya són el centre.
Mallorca ha estat un regne. Catalunya no. Espanya encara ho és. I TANT DE BO NO HO FOS!!!

Pep es cabronet

feu molta de pena

Pep es cabronet | 24/08/2007, 09:03

Mai sereu mallorquins, sou merda, espanya som tots, catalunya mai a sigut un regne en cambi mallorca si.
Catalans forestes fora de mallorca, mallorca per els malloquins. Catalunya porca-bruta.
Cada escu a ca seva!!!

Garci

Re: La costa és de tots.

Garci | 24/08/2007, 08:26

Estic molt content de que surti la notícia pel diari, i més dient que l'han treta del bloc Urxella. Això vol dir que el bloc no només és un referent per la gent de Pollença, sinó que més gent ens segueix i se'n fa ressó. I el fet de tenir a una gent habitual, que fa comentaris i paricipa del debat, fent aquest bloc un dels més actius, és el més important.
Com deiam fa ja unes setmanes...A per la Tercera República!

Garci

Re: La costa és de tots.

Garci | 24/08/2007, 08:19

Avui al diario de Mallorca.
REPÚBLICA INDEPENDIENTE DEL COLOMER
MATEU FERRER. POLLENÇA. Se ve que la hazaña de Perejil -la ´reconquista´ de un islote enfrente de Marruecos que el Gobierno de Aznar reclamaba como propio- creó escuela. La moda de colocar banderitas en lo alto de un peñasco se ha trasladado ahora al islote del Colomer, que descansa rodeado del Mediterráneo enfrente de la península de Formentor, en Pollença.
Desde hace varios días, dos banderas presiden la cima de la pequeña isla: Una de la II República española y la otra una estelada, más pequeña y colocada encima (en catalán significa "estrellada", y es considerada la bandera que simboliza la lucha por la independencia de los Países Catalanes).
Se desconoce la autoría de esta acción, pero los de Alternativa, Esquerra Unida-Els Verds de Pollença se han apresurado a difundirla a través de su blog Urxella, con un enfático "Desde el Colomer ¡a por la tercera República!". Con todo, su concejal Pepe García desmiente rotundo que los nuevos ´colonizadores´ hayan surgido de sus filas: "No sabemos quién ha sido, nos mandaron una foto y la colgamos, pero la persona que la hizo tampoco fue la que puso las banderas", aclara además el edil.
Pollença tiene una cierta simpatía republicana; de hecho, desde el mirador del Colomer -en donde se contempla la inigualable panorámica del mar que se pierde en el horizonte- parte una carretera hasta la atalaya de Albercuix que fue construida por represaliados del franquismo. Las banderas bien pueden ser un homenaje a estos demócratas o un simple gesto para llamar la atención, eso sí, con evidente trasfondo ideológico.
Las dos insignias son visibles desde una embarcación que navegue por la zona. Sin embargo, para las decenas de turistas y curiosos que a diario visitan el citado mirador resulta difícil por no decir casi imposible avistar sendos estandartes, tanto por su tamaño como por la distancia desde la costa. "Veo algo allá arriba, sí, pero ¿seguro que es una bandera?", preguntaba ayer un visitante que intentaba fotografiarlos. Habrá que echar mano de los prismáticos.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb