URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Propi dels germans Marx.

Alternativa | 22 Agost, 2007 05:32 | facebook.com twitter.com

La lectura de la premsa d'ahir donava una visió surrealista de Pollença pròpia dels germans Marx. Al diari Última Hora s'ens contava com uns sostenidors  havien col·lapsat dijous a vespre la xarxa d’aigües fecals de la cala de Sant Vicenç, i s'havia provocat un petit abocament al torrent de cala Molins. Curiosament la notícia la comentava la delegada del Moll, Francesca Ramon, i es parlava de la renovació  de la xarxa de clavegueram del Port de Pollença???

Com van acabar aquest sostenidors al vàter? De quina grandària eren?

Per altra part al DdM la mateixa Francisca Ramón , va desmentir ahir que s'haguessin produït abocaments fecals en la zona de primera línia del Port. Ara resulta que ens inventam abocaments de 2-3 m3 hora , i que els testimonis i  la fotografia  són un muntatge, una al·lucinació. 

Igualment al·lucinant era la declaració de na Francisca de " sentir-se aclaparada per les reiterades crítiques. "Això és massa", va puntualitzar. Tota una ex-batlessa, ex-consellera que no pot suportar l'oposició política.El dilluns passat a una assemblea de l'Associació de Veïns de la Cala davant de les crítiques cap a l'Ajuntament per l'abandonament del nucli, Francisca va perdre els nerviós i l'assemblea va acabar en un mar de crits, sense solucions i amb els veïns i el regidor de la Cala fora de lloc.

Per acabar al mateix Ddm el gerent d'EMSER nomenat pel PP,  assegurava el mateix que na Francisca fa uns dies que no hi ha cap pou salinizat i que l'aigua està en condicions, quan  ningú ha dit el contrari. A la mateixa notícia el futur delegat d'EMSER Biel Cerdà deia que ell no comana encara. O sigui  el subministrament d'aigua és prioritari però fa tres mesos que no s'ha nomenat un regidor delegat d'Emser. Però no passeu pena el  24 a les 12 Joan ens explicarà que tot és culpa del PP que el no té res que veure, que la presència d'UM al govern de l'anterior legislatura és altra al·lucinació.

Nosaltres només demanam un municipi amb el clavegueram en condicions i que no passi pena pel subministrament d'aigua? Som rars, radicals, estam bojos?

 

 

 

Comentaris

Joan Ramon Veterà

no som tan dolents

Joan Ramon Veterà | 23/08/2007, 09:12

Cada poble te els dirigents que es mereix... Un poc dur, això, a mes de que no som tan dolents,injust per a molts de nosaltres, no ens mereixem un castic tan dur i perllongat. Molts de politics , a nivell local i no local , sobrepassen el nivell de mediocritat i ganduleria per la banda de baix, i no queda mes remei que donar-lis canya, es l'única forma de que portin endavant un poc la gestió que els hi correspon. A voltes, cal donar-lis idees que després presenten com a seves, es igual, així la cosa rutlla un poc

Pepe

Joan

Pepe | 23/08/2007, 08:42

CAP OBJECTIU ÉS MASSA PETIT,CAP VICTÒRIA MASSA INSIGNIFICANT. Arundhati Roy.

turgut

invent del periodista

turgut | 23/08/2007, 07:30

matar al mensajero se diu això...

Joan

...

Joan | 22/08/2007, 23:33

Bona Nit !

Joan

...deixadesa pública

Joan | 22/08/2007, 23:32

No són hores per a escriure, però això que acab de veure demostra la falta d'interés per lo públic i tot per manca d'autoritat responsable. Dos dies de pluja i ara mateix els aspersors de can Berenguer regant a tope. Lo petit et dona una idea de com deu ser lo gros. Que consti que això no és una queixa directa pels jardiners, sinó a la deixadesa del que fer públic que pagam entre tots.

Pepe

Gràcies Joanes

Pepe | 22/08/2007, 21:21

Us recordau de la cançó; desidia al borde del mar, els nostre equip de govern la canta des del 27 de maig ... Procurarem canviar la dictadura del populisme.
Gràcies per vostres ànims.
Avui he parlat amb na Francisca i m'ha assegurat que ella no va desmentir els abocaments i que el periodista se l'havia inventat.

GArci

Re: Propi dels germans Marx.

GArci | 22/08/2007, 18:16

ei Joan, olvides una cosa. La PATRONA ha passat, fa calor, agost, aquests dies plou...no fa ganes fer res...ara vendran els picornells, els tords, la Fira, Nadal...Crec que ja ho podem deixar per l'any que ve això de fer feina!
Pretenia ser irònic. I haver d'aguantar que ens diguin que la gent d'EU som joves sense experiència. Que s'ho fassin mirar tots els pollencins, perquè al cap i a la fi tenen el que van triar.

Joan

..baixa qualitat

Joan | 22/08/2007, 17:28

Ja és ben hora que ens deixem de la inèrcia heretada dels polítics sense empenta, VOLEM GENT ACTIVA ALS SEUS CÂRRECS. Els responsables d'urbanisme i mediambient tocarien treure fum pels peus i pel cap i jo els veig HIPERRELAXATS i això no és normal.

Joan

Política de baixa qualitat...

Joan | 22/08/2007, 17:03

El problema de l'ajuntament actual és la permanència en el poder costi el que costi. Ells fan un balanç i treuen la mitja, no tenen un projecte idealista, ells veuen i fan el que la gent vol. La majoria de gent és insolidària, aparquen per allà on volen, xalets per allà on volen, cadires per allà on volen...per això l'ajuntament calla per a seguir amb els vots actuals, ja que si bé hi ha un grapat de gent amb altres idees i sentiments pel poble, la mitja els hi surt que han de seguir amb aquesta desídia en respecta a l'ordre per a seguir assaguts i cobrar.Són 100%professionals de les arques municipals. No vos preocupeu que a poc a poc anireu fent i tot arrivarà. POC A POC I BONA LLETRA...!Crec que serà una llegislatura molt i molt entretenguda,(per això vos hem votat,...esperem que tot ho faceu amb coneixement i espatlles ben i ben cbertes, que no vos trobin cap enqletxa per a on foter-vos).Venga que això només acaba de començar...

Joan Ramon

salut

Joan Ramon | 22/08/2007, 15:53

No, però demanau rigor a la gent amb responsabilitat política, i això pel vist fins ara és dificil de trobar.
Salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb