URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Prohibit el I Festival Cançó Sa Marjal 2007?

Alternativa | 24 Agost, 2007 10:51 | facebook.com twitter.com

Ara mateix he llegit a la pàgina del Lobby per la independència que no es fara  EL I FESTIVAL DE LA CANÇÓ DE LA PISCINA SA MARJAL 2007 aquest és el comunicat que han publicat a la seva pàgina,  diuen que les 23 entitats i organitzacions DESCONVOCAM l'acte i ANUNCIAM que en un termini de dues / tres setmanes faram l'acte i el Festival previst en un lloc que NI el govern de Rodríguez Zapatero ni els llargs tentacles de Pedro J. Ramírez podran impedir.

Passades les 12 hores d'avui divendres, 24 d'agost de 2007, les 23 entitats convocants de la concentració lúdico festiva a la Platja de sa Marjal per reclamar que les institucions pertinents prenguin mesures efectives perquè s'apliqui la Llei de Costes i es respecti el dret de pas per la zona pública marítimoterrestre però també pels camins públics de l'interior de la costa, comunicam als mitjans de comunicació que NO han rebut l'autorització de Demarcació de Costes per instal·lar un cadafal, un equip de so i de megafonia a la Platja de sa Marjal per la qual cosa consideram que el Ministeri de Medi Ambient amb Cristina Narbona al capdavant ha PROHIBIT la realització del I FESTIVAL DE LA CANÇÓ DE LA PISCINA que estava previst fer demà dissabte dia 25, entre les 17 i les 21 hores.

Dia 28 de juliol de 2007 les 23 entitats convocants vam avisar Delegació del Govern de la realització d'aquest Festival i dia 16 d'agost vam rebre un escrit que deia el següent:

Acusamos recibo de su escrito de 28.07.20007, en el que comunica la celebración de una concentración para el próximo dia 25 de Agosto de 2.0007, bajo el lema “La Costa és de tots”.

Sin embargo, en relación con el apartado tercero de su escrito en que manifiesta que tiene previsto la instalación de un cadalso, que contará con un equipo musical i de megafonía, desde el cual grupos i cantantes harán diverses intervenciones, debo informarle que al realizarse dicha instalación i actividad en una zona de dominio público marítimo-terrestre, deberá solicitar la oportuna autorización a la Demarcación de Costas en Illes Balears, todo ello sin perjuicio de otras licencias i autorizaciones de caràcter preceptivo que, en virtud de su competencia corresponda otorgar por otros organismos”.

Davant aquest escrit, el mateix dijous, 16 d'agost, vam passar pel Registre de Demarcació de Costes la sol·licitud d'autorització que ens reclamava la Delegació del Govern i avui, a les 12 hores de divendres 24 d'agost, en no haver rebut l'esmentada autorització CONSIDERAM que Demarcació de Costes HA PROHIBIT la realització del I Festival de la Cançó de la Piscina. 

Davant aquest fet, que consideram entre d'altres coses, un atemptat contra la llibertat d'expressió i un nou tracte de favor per part del Ministeri de Medi Ambient cap a la persona del director d'El Mundo, Pedro J. Ramírez, les 23 entitats i organitzacions DESCONVOCAM l'acte i ANUNCIAM que en un termini de dues / tres setmanes faram l'acte i el Festival previst en un lloc que NI el govern de Rodríguez Zapatero ni els llargs tentacles de Pedro J. Ramírez podran impedir.

Per acabar, de moment, ens REITERAM a acusar el govern de ZP i la ministra Cristina Narbona de rifar-se dins els despatxos de Madrid amb Pedro J. Ramírez la costa de Mallorca i de considerar el poble mallorquí com ciutadans de segona categoria que no mereixen cap mena de respecte Ni de consideració.

D'altra banda, no podem concloure sense donar les gràcies als milers de persones que amb tanta il·lusió havien preparat la concentració i el Festival de demà a Sa Marjal i ens comprometem davant ells que aquest Festival es farà i que serà tot un èxit de participació i d'assistència.
EL FET QUE ENS HAGIN PROHIBIT AQUEST FESTIVAL ÉS UNA PROVA INDISCUTIBLE DE LA NOSTRA FORÇA!
NI PEDRO J. RAMÍREZ NI ELS GOVERNANTS DE MADRID QUE D'UNA MANERA VERGONYOSA ACTUEN COM A CRIATS SEUS, MAI NO PODRAN FER CALLAR LA VEU INDÒMITA DELS MALLORQUINS I MALLORQUINES!

Comentaris

Joan

...bis bis

Joan | 25/08/2007, 14:55

La varietat de gent que a signat per a Cala Carbó és una demostració clara de lo que he comentat.

Joan

...Turgut bis

Joan | 25/08/2007, 14:51

Als programes dels partits polítics no hi surten renovacions de concessions marítimes ni vigències de plans territorials caducats en el temps. Tot això es deixa "por lo bajini" per a no fer suroll. La majoria de la gent, encara que tothom va a la seva, no està per privatitzacions marítimes o destruccions paissatgístiques aberrants.

Joan

...Turgut

Joan | 25/08/2007, 07:13

Bon dia...!, Turgut, no hi ha persona més democràtica que jo, crec en les idees per a proposar i debatre amb tot tipus de ideologies i mai criticaré a un govern perquè faci les coses que han votat la majoria, tan sols les itentaré rebatre amb la paraula i provocar debat positiu i atractiu. Estic d'acord amb tu amb això de P. J. Ramírez i lo de les esquerres(per això hi ha ara mateix un partit a Mallorca que s'enfonsa dins l'abisme per no tenir les idees clares), el que jo comentava és a nivel general i no puntual. Permetreu que d'això dels antics privilegis i normatives del passat urbanístiques discrepi amb vosaltres que no és una qüestió de majories, sinó un problema de desinformació social dels temes i de desídia política.(L'autopista si era qüestió de majories, això que xerram és un tema més profunt d'interrelació entre càrrecs poderosos)

Garci

Re: Prohibit el I Festival Cançó Sa Marjal 2007?

Garci | 24/08/2007, 20:03

I si la majoria de gent no se pren enserio la política? I si la majoria vota i no sap el que vota?
Jo me prendré enserio la democràcia quan la gent se la prengui enserio i sapi el que tria, fins alesores no crec en aquest sistema perquè no és el parer de la majoria, sinó en quines persones ha delegat la majoria el poder. Hi ha una diferència molt gran en aquestes qüestions. I més quan se fomenten des de tots els hambits el "si senyor" i el "Jo particip, vaig a votar"... un sistema de panxes contentes i ments buides no se pot prendre enserio, ni s'ha de prendre enserio.

Joan Ramon

cert

Joan Ramon | 24/08/2007, 19:41

Turgut, ja tenia ganes de donar-te la raó, perquè ja e preocupava això de fer-te el contrari sistemàticament
El que si pens ès que si o vol la majoria, doncs o haurem de acceptar, però almenys proposant alternatives per si de cas qualque moment la cosa gira.
La lleí de l'oferta i la demanda supos, traslladada a nivell polític, però si trob que depenent de la proposta, els mitjans per arribar a la gent sòn diferents, que en farem, ès el que hi ha, però trob que sempre que es tenguí una ideologia, acceptant la voluntat majoritaria, s'ha de poder defensar, una de les coses que fan diferent la democracia de una dictadura,, del teu segons comentari, jo no en puc comprometre a more'm per tot el que consideri injust, però ès cert que per tot es fan parts i quarts, fet que no compartesc.
Salut

turgut

pas

turgut | 24/08/2007, 19:23

Si es per reclamar el pas, totalment d'acord. Aquest senyor ha de deixar passar, no es excusa lo de ETA. Arabé, sempre se guanyaria pes si la portesta fos per tots igual, i no nomes per aquest que es l'amo d'El Mundo. Quan l'amo es de la banda esquerra, a callar com putes... i hi ha molts exemples, dins pollença mateix.

turgut

co**ons

turgut | 24/08/2007, 19:21

Questio de co**ons,... o de majories. I si es el que vol la majoria que feim? Aquesta xerrada ja l'hem tenguda amb en Garci a quolque altre post, i te mala solució

Joan

Qüestió de ..llons !

Joan | 24/08/2007, 19:04

I jo me deman...!? És possible acabar amb aquests privilegis del passat que ara per ara ens aufeguen l'avanç cap un futur millor per a tots ??. No anam bé, tota proposta actual es contrarresta dient el mateix, que això són concesions velles, que si el pla territorial ja ho preveia,...Estam obsolets pel que ens van fer els que manaven(i encara manen)en el passat i no hi ha manera de sortir-ne. O més ben dit, ningú té els ..llons grossos per canviar-ho. Salut tenguem.!

Joan Ramon

Piscina

Joan Ramon | 24/08/2007, 17:59

No turgut, ès té una conseció antiga, , però desprès d'això l'ha ampliada,i a més el pas que hi havia ran de mar se'l a apropiat, ès això.
i d'aquí que als que s'hagin de demaanr responsabilitats ès al governats, en axò d'acord.
Però des del terreny on s'ha fet la il·legalitat,penso jo, de totes maneres la cosa ès decebedora en quan a l'actuació del ministeri de Medi ambient.
La hipodresi de Pedro jota ramirex rau e demanar que no puguin passar per ser una persona amenaçada per ETA, mentre tant la seva companya es feia fotos a la premsa rosa des de la psicina, una persona amenaçada fa ostentació pública dels seus bens materials? jo crec que deu ser el contrari.
De totes maneres estic d'acord en què la responsabilitat en fer cumplir la llei es dels governats, i en poc temps s'ha pogut demostrar que PP i PSOE deixen molt que dessitjar en aquest aspecte.

Joan Ramon

Piscina

Joan Ramon | 24/08/2007, 17:58

No turgut, ès té una conseció antiga, , però desprès d'això l'ha ampliada,i a més el pas que hi havia ran de mar se'l a apropiat, ès això.
i d'aquí que als que s'hagin de demaanr responsabilitats ès al governats, en axò d'acord.
Però des del terreny on s'ha fet la il·legalitat,penso jo, de totes maneres la cosa ès decebedora en quan a l'actuació del ministeri de Medi ambient.
La hipodresi de Pedro jota ramirex rau e demanar que no puguin passar per ser una persona amenaçada per ETA, mentre tant la seva companya es feia fotos a la premsa rosa des de la psicina, una persona amenaçada fa ostentació pública dels seus bens materials? jo crec que deu ser el contrari.
De totes maneres estic d'acord en què la responsabilitat en fer cumplir la llei es dels governats, i en poc temps s'ha pogut demostrar que PP i PSOE deixen molt que dessitjar en aquest aspecte.

Garci

Re: Prohibit el I Festival Cançó Sa Marjal 2007?

Garci | 24/08/2007, 17:47

Aquest darrer comentari Turgut és molt interessant. Tens raó en que el PSOE no és d'esquerres. Però si fa certes polítiques socials que la dreta mai faria. Com podriem definir al PSOE?i quan dic definir al PSOE també dic als seus votants en general.
I Francesc, crec que la democràcia s'aguanta sobre el pilar de no fer cas a les masses i si perpetuar-se a través dels poderosos i de la seva influència(casi sempre econòmica) sobre la resta de població, que són la majoria, pobre. Que la ciutadania és el pilar bàsic de la democràcia és una falàcia que ha arrrelat al subconscient humà i que no cal més que pensar-hi per saber que no és real.

turgut

L'hipocresia del PSOE

turgut | 24/08/2007, 17:33

El PSOE és un partit votat per gent que vol polítiques de dretes, però vol poder dir (o pensar per la seva consciencia) que vota un partit d'esquerres. O sigui, vull "fer" de dretes però "ser" d'esquerres.
Xerr en general, evidentment hi ha bons elements dins aquest partit.

turgut

safareig

turgut | 24/08/2007, 17:31

Ok, jo pens que no hi ha d'haver piscines al domini maritimo-terrestre. Però si te la concessió, la té. I si li vàren donar de forma "obscura" (vulgui dir el que vulgui dir això), s'ha d'anar a protestar a qui li va donar. O sigui que al final es una piscina am zona maritimo-terrestre amb concessió, tant de renou per això? No n'hi ha una ni 10, n'hi ha mil en tot Mallorca de casos iguals. I si no anau al Daina, que no esta a la zona maritimo-terrestre, esta dins la mar.

Joan Ramon

Piscina

Joan Ramon | 24/08/2007, 17:18

El tema està en l'espai Maritimo terrestre que ocupa la piscina, a mès de disposar d'una conseció que va caducar i que de manera un tant oscura pariex que es va renovar.
Estic d'acord en que no ès l'únic cas, però e sembla prou bé demanar que els poderosos donin exemple, perque queda evidenciat que no es tracta per igual una persona amb un mitja de comunicació influent, que un ciutadà de peu, i en això no vull dir que siguí l'únic mitja que manipuli, però també queda clar que els governants es mouen sobretot pels possibles redits electorals. Tot bastant decebedor pels que esperen que els polítics es moguin defensant l'interès general per damunt de tot.

turgut

safareig

turgut | 24/08/2007, 16:41

Pero la piscina d'escoions es ilegal o no ho es? No hi havia una moratoria?

Pepe

Vergonya

Pepe | 24/08/2007, 16:02

I encara hi ha gent que pensa que el PSOE és d'esquerres.
És una vergonya que els dos partits majoritaris d'aquest país defensen els privilegis d'uns pocs davant de la llei i el benefici comú.

francesc bibiloni

quin oi

francesc bibiloni | 24/08/2007, 13:56

Fa vergonya que sempre estiguem amunt i avall amb la puta piscina aquesta, si la llei diu que és ilegal se tira enterra i a ca una puta axí de clar, jo almenos estic fart que us únics que fan cas a nu jutges siguin u mateixos de sempre i u poderosos passin de tot impunement.
No sé per que hem de pertànyer a un país on no se fa cas d'un dels pilars de la democràcia...

Joan Ramon

Psoezzzzzzzzz

Joan Ramon | 24/08/2007, 12:41

Baixada de calçons del PsoE, d'aquelles que fan que la S i la O siguín pura anecdota a aquest partit.
Salut i República

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb