URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Can Conill (PA11)

Alternativa | 28 Agost, 2007 05:52 | facebook.com twitter.com

Hem rebut nombroses queixes  respecte a que l’aparcament del solar de Can Conill (on s’ha de fer el futur Auditori) només és obert els diumenges. Ens han informat que la causa del seu tancament és per què els veïns s’han queixat de la pols que aixequen els cotxes. Aquesta raó ens sembla inaudita pel greuge  comparatiu, ja que els veïns de l’Aparcament del Port, que són més nombrosos que els escassos veïns de l’entorn de Can Conill,  s’han queixat de la pols durant anys i mai han aconseguit tancar l’aparcament del Port. És cla que a l'Ajuntament segueixen existint parts i quarts.

Pensam que a Pollença hi ha problemes d’aparcament i hem demanat a l’Ajuntament que fins que comencin les obres de l’Auditori l’aparcament s’ha d’obrir, si realment la pols és tan molesta que es mulli amb aigua de la depuradora o  es posi grava, la despesa no seria excessiva i d’aquesta manera acontentaria no només a un grapat de veïns sinó a la majoria.

Després de sortir aquesta nota de premsa publicada al Ddm i al Balears  em va telefonar el batle per comentar-me que s'estava estudiant posar grava però que els tècnics volien fer proves ja que tenien por que amb la pluja els cotxes quedessin atrapats, després em va dir que també estava pendent del començament de les obres de l'Auditori ja que si començaven prest no mereixia la pena posar la grava. O sigui que ja veurem...

Ja tenim manca d'espai a aquest blog per això ara hem obert un arxiu de fotografies eurxella  a http://www.flickr.com/ 

 


 Demà Junta d'Emser que és el ple, o sigui que ens podeu trobar a les 13:30 a l'Ajuntament parlant d'un tema molt important  com és el subminsitrament d'aigua.


L'ordre del dia de la Junta d'Emser  29 d'agost a les 13:30 és:
1.- Examen i aprovació del balanç. memòria, compte de pèrdues i guanys , proposta sobre la destinació de resultats socials i gestió de l'òrgan d'administració corresponent a l'anterior exercici social tancat a 31 de desembre del 2006.
2.- Nomenament membres consell d'administració.
3.- Precs i preguntes.
4.- Lectura i aprovació de l'acta de la junta, si escau o nomenament d'interventors per al seva posoterior aprovació.

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat, degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions.

La ciutadania ens pot fer arribar els seus punts negres de forma oral, escrita, fotogràfica o gravada. Recollirem la informació a través d'aquest blog, d'enquestes directes, al nostre correu electrònic: eurxella@yahoo.es, al telèfon 656967751 o la bústia del nostre regidor Pepe García  a l'Ajuntament;  C/ del Calvari, 2 07460 Pollença.

Comentaris

Pepe

Obert

Pepe | 11/09/2007, 16:48

Aquest dies han obert l'aparcament , esperam que sigui una decisió definitiva.

Pepe

Joan

Pepe | 29/08/2007, 23:03

Joan no tenim cap problema en donar idees als altres, una altra cosa és que ells les accepten. Fa falta un pla de mobilitat i hi ha gent especialitzada en el tema. Però pens que no voldran saber res del tema; per falta de duros però sobre tot per que un pla d'aquest tipus sempre és polèmic i ja saps que ens governa la rendibilitat electoral.

Garci

Re: Can Conill (PA11)

Garci | 28/08/2007, 22:18

Fer un pla de movilitat és molt complicat, però és molt necessari. Circulació, peatonització, supressió de barreres arquitectòniques, concentració administrativa, movilitat... Tots aquests temes son necessaris de tractar, molt més necessaris que el P... auditori. Crec que caldria fer-ho amb "tècnics" o gent especialitzada. Fer una espècie d'auditoria de cap a on avançar. Incluint aquí també l'urbanisme.

Joan

Conill&Moneo

Joan | 28/08/2007, 18:28

Crec que tendrem Can Conill per molt de temps,Moneo's house in problems!!El tema de mobilitat urbana és un problema de males costums(també de mala gestió circulatòria).(HE CONEGUT GENT I NEGOCIS QUE HAN PROTESTAT PER PEATONALITZAR ELS SEUS CARRERS, PERÒ MAI HE CONEGUT GENT I NEGOCIS QUE PROTESTIN PER A QUE LA CIRCULACIÓ ES TORNI A PERMETRE).Està clar que donar idees als altres no és "negoci electoral" però esper que quan tengueu temps i la política vos ho permeti hi capfiqueu(amb símils d'altres poblacions evolucionades en el tema ja siguin estatals o europees)temps i treball per a solucionar-ho.(..ja sé que anau agobiats...vega!)

Pepe

Opinions

Pepe | 28/08/2007, 15:12

Les proves pens que són una excusa més, després diran que ja s'ha de fer l'Auditori. La realitat és que hi ha pocs duros i algun veïnat que té bo.
Francesc si l'aparcament de Can Conill està obert es redueix el tràfic pel poble.

francesc bibiloni

parqins

francesc bibiloni | 28/08/2007, 14:02

no es per res però a pollença menos a la cala pq no hi ha aparcaments de terra crec ( corregiu-me si de cas ) quan plou és un oi pensar en aparcar-hi, i està axí ja des de sempre, sigui devora juan mas o a can conill. Apart que jo seria partidari d'excluir u tràfic de moltes zones, però per la distribució comercial du poble no crec que se pugui.

Garci

Re: Can Conill (PA11)

Garci | 28/08/2007, 12:48

Perdonau, pel meu carrer passen cotxes i motos. Me molesta perquè quan mir la tele l'he de posar forta i com que no tenc mando m'he d'aixecar. Demanaria si és possible si podrien tancar el meu carrer al trànsit.

que trist tot plegat! El bé comú mai se te en conta.

Joaneta

aparcaments

Joaneta | 28/08/2007, 08:15

Quants veïns hi ha als voltants de Can Conill? I quants n'hi ha al aparcament del Port? Definitivament, els ciutadans del Port som ciutadans de segona. A més, l'aparcament del Port, quan plou molt, és un autèntic torrent, i aquí no passa res. Ja està bé que aquests senyors ens tractin de beneits.

turgut

de prova en prova

turgut | 28/08/2007, 05:59

Això de fer proves per si plou amb grava es una coionada. Si queden atrapats amb grava hi queden també sense. Si sense grava no han fet proves, n'han de fer amb grava?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb