URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pacte de govern, improvissació i lluïments.

Alternativa | 29 Agost, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

Fa dos mesos  que al blog del PSM es deia que properament publicarien el Pacte de Govern, a dia d'avui encara no s'ha publicat. Mentres els pacte del govern balear i de l'Ajuntament de Palma s'han fet públic, res sabem de l'actual pacte de govern a Pollença  més enfora de l'assignació de àrees. La situación  contrasta amb l'anterior legislatura quan es parlava continuament del pacte que s'havia fonamentat en unes inversions en infraestructures molt concretes.

El dia de la investidura Francisca (PSOE) no va dir res,mentre que Joan (UM) i Biel (PSM) varen fer unes referències molt generals al tema de les infraccions urbanístiques, la Cala o els serveis socials, temes en els que a dia d'avui, tres mesos després de les eleccions, encara no hem vist res. Si un cas hem tingut l'experiència negativa del subministraments d'aigua a la Cala i les queixes de l'abandonament de la residència.

La veritat ens agradaria coneixer exactament en que consisteix el pacte de govern i pens que als pollencins també per saber cap a on  volme dirigir Pollença aquests quatre anys. La impressió actual és que seguim improvisant segons el baròmetre mediàtic popular. Per exemple: Joan preocupat per les crítiques dona una roda de premsa, tot d'una al tornar de vacances, per dir que el tema de l'aigua és prioritari. No sabem en que consisteix aquesta prioritat quan a dia d'avui encara no s'ha nomenat a Biel regidor delegat d'EMSER.Una roda de premsa que a més va ser per dir quatre obvietats plenes d'errades.

Joan s'ha oblidat molt ràpidament del que va dir el dia de la investidura; "Aquesta serà una legislatura de feina, dura i compromesa, on no hi haurà lloc a lluïments".  De moment poca feina i més del mateix.

 

 

La Sala controlarà els veïns que s’excedeixin en el consum d’aigua
L’equip de govern posarà en marxa un nou pla integral de gestió

M. NADAL. Pollença.
L’Ajuntament de Pollença durà un control exhaustiu dels veïns que s’excedeixin en el consum d’aigua, ja que s’ha de dosificar per poder-ne assegurar un bon subministrament. Així ho assegurà ahir el batle, Joan Cerdà, mentre explicava els eixos bàsics del nou pla per a l’estalvi d’aigua que l’Ajuntament començarà a aplicar aviat. «Hem redactat un programa integral de gestió de l’aigua, que es resumeix en dotze principis generals per garantir tot l’any una bona qualitat de la de la xarxa municipa, i per evitar així una possible salinització dels pous», segons Cerdà. En aquest sentit, manifestà que ja estan en servei el pou de Can Gall i el de Can Feliu, on s’instal·laran uns filtres per aprofitar el cabal dels pous de Gotmar, que són els més problemàtics. D’aquesta manera, l’Ajuntament té previst iniciar un programa de conscienciació dels veïns «per impulsar una campanya sobre l’aigua i per fer-los entendre que no és un bé il·limitat», afirmà Cerdà. I explicà que «des de la Sala també donarem exemple fent més jardins mediterranis, que necessiten poca aigua, i emprant-ne de grises i freàtiques per regar jardins i per netejar els carrers». Cerdà assegurà que aquest pla per millorar la qualitat del líquid fonamental es durà a terme durant tota la legislatura, «ja que segons quins projectes seran a llarg termini». S’hi troba, per exemple, la instal·lació de diferents punts per al proveïment d’aigua freàtica. A més, per setembre començaran les obres de la segona fase de les actuacions per reduir les pèrdues a la xarxa municipal, amb un pressupost de 280.000 euros

Comentaris

Pepe

Debat Jaume Font

Pepe | 30/08/2007, 14:44

Podem seguir la conversa sobre Jaume Font a aquest article que és més indicat.

Turgut a qui et refereixquan dius: Tema de voler esbucar cases il·legals mentre te'n fas una, entra en aquests valors?
Per cert a Jaume Font tampoc li ha agradat la pàgina avui al Ddm:
Jaume Font per president. Así reza el encabezamiento de un blog destinado a dar apoyo al dirigente del Partido Popular de cara a las elecciones autonómicas de 2011. El interesado desconoce quién se encuentra detrás de este espaldarazo inesperado en internet. "Sobre esta cuestión, no sé nada de nada", exclama Jaume Font.
La idea del ´fan´ anónimo no convence al portavoz de los populares en el Consell de Mallorca. "No es oportuno", observa. El blog (http://jaumefontperpresident.blogspot.com/) huele a regalo envenenado. "Nunca se sabe si lo ha hecho un amigo o un enemigo", apunta. La sucesión de Jaume Matas se ha convertido en la noticia del verano. Nadie quiere postularse por temor a calcinarse políticamente antes del congreso de 2008, pero quedarse fuera de las quinielas da pie a profundas decepciones.
En la reciente encuesta de DIARIO de MALLORCA, Font arrasa de largo al resto de candidatos -Rosa Estarás, Miquel Ramis, Pere Rotger y Carlos Delgado-. El blog, salpicado de erratas, también incluye su propio sondeo. La pregunta formulada con muy poca gracia por el enigmático admirador es la siguiente: "¿Piensas que el trabajo de Jaume Font como conseller es un aval a su buen trabajo como presidente de esta Comunidad?" De los 55 votos registrados hasta el día de ayer, el 61% se inclinaba por la respuesta "¡Sí, seguro!"
La web incluye declaraciones del pobler aparecidas en prensa, una breve referencia a sus años como senador y un compendio de razones por las cuales debe optar a la presidencia de la Comunidad dentro de cuatro años. Los promotores del blog justifican su respaldo de la siguiente manera: "Simplemente, porque nos da buen rollo. Creemos que se esfuerza, que es un político de verdad y que se dedica a trabajar muchísimo; que es lo que necesitamos y por eso le pagamos la nomina todos los meses".
Tanto halago escama al ex conseller de Medio Ambiente, quien ha encomendado a los informáticos del partido desenmascarar al autor o autores. Además, varias referencias al negocio familiar y una imagen del escudo heráldico han incomodado a Jaume Font.
El portavoz del PP en el Consell insiste en su compromiso con la coordinadora del PP, Rosa Estarás. "Es mi líder", zanja. El único cibernauta que hasta ayer había dejado un comentario en la web no lo tiene tan claro. "Font, ¿no te parece que estás provocando al PP con tu espantada en este blog y empiezas una guerra pública que no será buena? La izquierda de baleares se debe estar relamiendo.
Por el bien del partido, cierra el blog", escribe un tal ´factor x´.

joan ramon

Ban

joan ramon | 29/08/2007, 18:14

Saps que el ban ja s'havia deixat preparat abans de partir el batle de vacances?
Pel demés suscric el que has dit.
Salut i república

Pepe

De tot

Pepe | 29/08/2007, 18:03

Ja us contaré com ha anat la Junta d'EMSER, és un tema molt important encara que no sigui tan "amé" com parlar de la Patrona, neteja...
En principi el que puc dir és que no veig el canvi "progressista" per cap lloc.

Evidentment el govern del PSOE a Pollença té molt d'ombres i de moment veim poca llum a aquesta legislatura.

De moment he demanat les factures de un bon grapat de partides on a dia d'avui ja s'ha superat el pressupost.

En principi pens que el tema del Port més urgent és el dels abocaments, avui mateix ha tornat a haver altre. De moment he vist poc interés en cercar una solució ràpida del tema.

francisca bennassar

POLITICS

francisca bennassar | 29/08/2007, 14:52

Garci benvingut a la realitat.A la fi te n'adones de com es aquesta dona. Record un comentari teu on deies donem tens a la batlesa... segur que ho fera be. Doncs no, la realitat es una altre.
Ara que EU esta representada a l'ajuntament seria un bon moment perque vos aseventasiu de la realitat d'algunes coses que va fer Francisca Ramon en la seva epoca de batlessa, que ben segur, i desgraciadament, han repercutit a les arques municipals: estit parlant de la realitat (quant, com, per que, quiva dicidi i gestionar) de la compra del hotel carotti, les famoses predes, etc, etc vos sorprendra la realitat. Aixo per no parlar dels gastos de representacio. Per cert, estaria be fiscalitzar les factures en restaurants que ha gastat Francisca Ramon dins aquests dies de batlessa accidental: club nautic, corb mari, clivia, niu, etc, etc
Afagire un poc damunt el banyat, pero es que hi ha coses que me superen. M'agradaria sebre quines son les seves responsabilitats com a regidora en dedicacio exclusiva del Moll.La netetge del Moll es responsabilitat de Francisca com a regidora d'area? La zona blava? Els aparcaments? Crec que s'han de demanar responsabilitats a que expliquin molt be els regidors les seves arees de gestio.
Gracies

Garci

Re: Pacte de govern, improvissació i lluïments.

Garci | 29/08/2007, 10:30

Per cert, us heu adonat de com ha arrelat la denominació Batlesa per anomenar a Francisca? I lo mateix amb Joan. Quan Tomeu era batle la gent seguia dient batle a Joan. Això pot fer que s'ho creguin tant que visquin i actuin com si fossin d'un altre món. En el cas de Joan no passa res, ell és batle, però Francisca, si és anomenada batlesa, li pegarà per actuar com a tal i potser faci desastres. O potser ja els ha fet?

GArci

Re: Pacte de govern, improvissació i lluïments.

GArci | 29/08/2007, 10:27

Fàcil, la "batlesa" la caga i ha de sortir Joan a improvitzar una roda de premsa perquè pareixi que tot s'està solusionant.
I lo del pacte comença a fer olor a repartiment de cadires i oblit "programàtic". Si no pacten res no estan obligats a res.

Joan Ramon

+ gestió - fotos

Joan Ramon | 29/08/2007, 06:12

No entenc aquesta roda de premsa pel tema de l'aigua quan aquest precissament ès un dels anys amb menys problemes d'aigua.
En quan a la prioritat del tema, ja o heu dit vosaltres, com es pot dir que un tema és prioritari i precissament és l'única area on no s'ha destinat a hores de ara un regidor.
Per acabar, a mi també m'agradaria llegir aquest pacte, si és que hi ha cap pacte signat...
salur i república

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb