URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Festa solidària.

Alternativa | 29 Agost, 2007 20:35

Ens ha arribat aquesta invitació . Esperam la vostra presència a l'acte.

Benvolguts amics,

 Ens plau convidar-vos a la propera Festa Solidària que tindrà lloc el proper dia 1 i 2 de Setembre al Claustre de Sto. Domingo a Pollença. Els beneficis van dirigits al projecte cultural de la ONG MónActiu la Petite École Itinérante de Música & Pintura Malí-Brasil 2007-08.


Programa Festa Solidària
Dissabte dia 1

                 - A partir de les 10'00h Mercadet segona mà.

               - A partir de les 20'00h Pa amb oli Solidari +                                          Espectacles: teatre, música brasilera, performance,                                 percussions…

Diumenge dia 2

                 - A partir 10'00h Mercadet segona mà.

              - 12'00h Sessió informativa ONG MónActiu i el projecte                           ONG MónActiu la Petite École Itinérante de Música &                                 Pintura Malí-Brasil 2007-08

                 - 14'00h clausura

 

A continuació informació del projecte 

l'escoletaitinerant demúsicaetpintura

mali-brasil2007/2008

què és: un projecte cultural que tracta d'organitzar tallers artístics a Malí i Brasil, i posteriorment apropa a la societat europea per mitjà d'una divulgació activa, les diferents formes de vida i costums que trobam a aquests països , amb la finalitat de millorar el canal cutltural i fomentar la interculturalitat com a positiu, enriquidor i necessari.

Amb l'experiència del primer any s'evaluarà la possibilitat de donar suport des d'Europa a les diferents ONG africanes i brasileres que participen del projecte i així col.laborar en els seus projectes i necessitats.

com i quan: un equip de professors de música i pintura amb experiència professional en l'educació social viatja a finals de 2007 al sud de Malí i nord del Brasil. La Petite École Itinerant de Música i Pintura s'estableix nou mesos en diferents localitats, treballant amb materials locals.

            Entre relacions econòmiques, lluites territorials i diferències religioses, Europa necessita d'un pont cultural qe servesqui de diàleg amb les diferents comunitats amb les que conviu i de les que en moltes ocasions es nodreix sense tenir en compte les conseqüències. Amb la posterior divulgació del projecte en diferents localitats d'Espanya i França, la Petite École Itinerant dóna a conèixer mitjançant conferències, festivals i exposicions les veus de joves per mitjà dels treballs artístics, deixant al descobert la seva forma d'entendre les coses i sembrant la possibilitat de que altres persones les descobreixin i es nodreixin d'aquestes diferències.

 

pressupost:     contam amb un pressupost de 40.000 euros que cobreixen la totalitat del projecte en un any. En ell s'inclouen  el material pels tallers, l'edició d'un llibre-cd, manutenció de l'equip, conferenciants... Per això la ONG MónActiu, principal responsable del projecte tramita subvencions i organitza events per obtenir fons.

 

com col.laborar: si estàs interessat en el projecte:

- Pots participar en l'organització de la festa que preparam a Mallorca aquest estiu juntament amb  Iniciativa Ciutadana per Pollença i l'Ajuntament de Pollença.

- Posar-te en contacte amb els responsables a  lapetitecoleitinerantemali2007@yahoo.es o bé al 647.982.914.

- Fer una donació.

llistat de col.laboradors

Ajuntament de Pollença

Associació Juvenil Cavall Bernat

Iniciativa Ciutadana per Pollença

Fundació Dionís Bennàssar

ONG C.A.D.I.B.A. (Malí)

Associaçao Cultual Berimbau Cruzado (Brasil)

PercuSikasso (Francia)

IES Guillem Cifre de Colonya

Col.legi Costa i Llobera

Mairie de Mellé. Maison Pierre et Nature (Francia)

Comentaris

joan ramon

Salut

joan ramon | 30/08/2007, 17:33

jo no i podré anar tampoc, però el matí mirare de passar un momentet.
Esper vagí tot molt bé,
Salut i branca

turgut

Re: Festa solidària.

turgut | 30/08/2007, 12:56

Ja deia jo a ne'n Pepe que no havia obert el fil al lloc correcte...
Me sap greu, no puc anar al sopar!

Garci

Re: Festa solidària.

Garci | 30/08/2007, 12:49

Canviant de tema: Vos esperam a Tots a la festa solidària de dissabte. Val la pena Pamboli, beure, espectacle i solidaritat per només 7 euros!!!!!
Venga, ens veiem allà!

Joan

...saben aquell que diu...?

Joan | 30/08/2007, 12:17

Apart que el tema legal-il.legal és molt complexe per les lleis i fils econòmics que es toquen, si hi ha qualcú amb aquests plantejaments ja no es tracta de qüestió de valors, sinó de psiquiatria pura i dura.

turgut

Re: Festa solidària.

turgut | 30/08/2007, 10:17

Tema de voler esbucar cases il·legals mentres te'n fas una, entra en aquests valors?

Joan

...

Joan | 30/08/2007, 10:08

Hi ha valors que trob que un polític mai ha de trepitjar. Però cadascú que voti el que vulgui

Joan

..Turgut

Joan | 30/08/2007, 10:07

Estic xerrant a nivell moral dels votants. Evidentment no em refereixo a negar el que la llei dicta.

Joan

Jaume Font

Joan | 30/08/2007, 10:04

Sorry... "i encara que" sobre toca anar:... guanyar les eleccions no tens cap valor ètic...

turgut

reinsercio

turgut | 30/08/2007, 10:02

Joan, en quins casos creus en la reinserció?

Joan

el 25 de Desembre Font, Font, Font,

Joan | 30/08/2007, 10:01

Si això li hagués passat a un d'esquerres, ja faria temps que seria mort "políticament". Aquí "dame pan y dime tonto". Jo també crec en la reinserció, però no en aquests casos, si ets capaç de tot per a guanyar les eleccions i encara que no tens cap valor ètic i moral per a governar(segons el meu punt de vista, que ja sabem que els polítics són el reflexe de la societat, això sóm això tenim).

turgut

Re: Festa solidària.

turgut | 30/08/2007, 09:20

Ah, ok, era una critica a la pagina. No ho he entes bé,... jo ho posava entre interrogants.
En tot cas, cadascú té els seus mètodes respecte a fer pagina o no, pero si que s'hauria d'explicar la dada. Pero com que la pagina segurament es d'un que res te a veure amb ell, no se li ha de donar mes propaganda, es cosa dels del seu partit

Pepe

Ridicul

Pepe | 30/08/2007, 09:03

Turgut no he dit res del que tu dius. Crec en la reinserció. El que em sembla ridícul és fer una pàgina centrada en una persona sense citar aquesta dada important. No es pot parlar de Font com un polític impolut, tot blanc...
La veritat no pensas que és una mica ridícul, propi del NODO. Nosaltres enguany hem de triar nou coordinador de Mallorca i la veritat no m'imagina un pàgina parlant d'aquesta manera d'un dels nostros.

turgut

Re: Festa solidària.

turgut | 30/08/2007, 05:31

Crec que has obert un fill fora de lloc. Pepe, en tot cas, em de deduïr que la teva opinió és que qui ha estat condemnat per un delicte no pot ocupar càrrecs públics? Només si son del PP? Val per tots els tipus de delictes o només per determinats? M'interessa, de veres, la teva opinió respecte al tema i la posició d'EU!

Jaume Font per president

Jaume Font per presiden

Jaume Font per president | 29/08/2007, 21:38

Jaume Font "for president", la pàgina és total, això si s'han oblidat casualment d'una dada de la seva biografia:
A l'octubre de 1989, Jaume Font, quan era alcalde de Sa Pobla,va ser condemnat per delicte electoral a vuit mesos de presó menor, suspensió per a càrrec públic i del dret de sufragi i 180 euros de multa.Font va emprar diversos documents d'identitat de persones mortes en la tramitació de vots per correu . Font diu que va complir la inhabilitació com edil i que,
al guanyar àmpliament totes les eleccions, el poble li va lliurar a més de totes les sevesresponsabilitats penals i polítiques.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb