URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La bandera blava té una taca grisa

Alternativa | 02 Setembre, 2007 06:13 | facebook.com twitter.com

Gràcies a Fralokus hem llegit al boib del 30 d'agost que es publica la sol·licitud d’autorització d’abocament al mar de les aigües de neteja procedents de l’explanada de varada del Club Nàutic del Port de Pollença.

Increïble anam cap a enrere, no entenem com quan es suposa que la sensibilitat ecològica cada vegada és major es pot pensar abocar aigues de neteja a una badia tancada,  declarada zona sensible en el decret del govern balear 49/2003. Es veu que es pensa que amb els continuats abocaments d' aigües fecals i sentines una mica més d'aigua bruta no es notara.

I per més inri el Club Nàutic que té una bandera blava i  a la seva pàgina web diu que "vol  satisfer les expectatives dels nostres clients tant directes com indirectes, assegurant un alt nivell de protecció del medi ambient en nom d'un desenvolupament sostenible." M'imagino que  al manco utilitzaran productes biodegradable, ja que els mateixos aconsellen utilitzar-les als vaixell. 

A la fí ja sabem que aquestes aigües no és el major problema medi-ambiental de la badia però és un mica trist que surti una sol·licitud tan cutre com aquesta al BOIB, ens agradaria que  totes les aigües brutes del municipi arribassin a la depuradora i una vegada depurades s'utilitzessin per regar.

També ens agradaria acabar amb els abocaments d'aigües brutes a la badia i que al Port hagués un bon sistema d'aspiració d'aigües sanitàries i de sentines...  Ja sabem que som uns il·lusos, utòpics, radicals, antisistema al pensar que un municipi que viu del turisme hauria de cuidar més les seves aigües... Visca el progrés.

 Si com nosaltres sou uns il·lusos teniu  vint dies per presentar vostres al·legacions a l’Ajuntament de Pollença.

La bandera blava té una taca grisa        Foto de l'abadia del boig.

                                                                                                        Port de Pollença: Coliformes, merda o tot junt

 Fotografia de la bandera blava del 2006.

Comentaris

GArci

Re: La bandera blava té una taca grisa

GArci | 04/09/2007, 19:43

Jo propòs una estupidesa, fer pagar per tenir gespa. A tant el metre quadrat. O millor, prohibir la gespa. Si volen un manto verd, que comprin una estora verda. Me fa molta ràbia veure com cada dia hi ha gent que rega la gespa. Senyors, que tenim poca aigua!!!!

Pepe

Aigua

Pepe | 04/09/2007, 18:39

Veure com reguen els camps de gespa artificial constantment amb aigua potable és realment trist.

xiu xiu

bla, bla , bla...

xiu xiu | 04/09/2007, 17:49

Aigua potable. Ban del Batle (O "batlessa", tan se val) "Hi ha abonats que arriben a assolir consums de mes de 3000 m3..." Doncs si, un d'ells es el Poliesportiu de Pollença, devers 3600m3, i el principal despilfarrador, el mateix Ajuntament.

fralokus

Re: La bandera blava té una taca grisa

fralokus | 04/09/2007, 17:30

I ara que fan amb aquesta aigua? No netegen?

Francesc Bibiloni

una cosa

Francesc Bibiloni | 03/09/2007, 19:23

I com se presenten les al·legacions? puc dur u poal de frega de la predina ple d'aigo du moll i me faran més cas? jejeje;
No sabia que fos possible tenir la cara necessària per demanar permís per contaminar, me recorda a un capítol du simpsons que u jefe d policia se quexa que tiren merda sense llicència i després diu que ni que fos tan complicat aconseguir-ne una! És de xiste! Esper que u batle les hi doni, de veres que u esper.

Pepe

Re: La bandera blava té una taca grisa

Pepe | 02/09/2007, 22:16

Evidentment farem al·legacions i penjarem el model a aquest blog per si el voleu descarregar i presentar a l'Ajuntament
Fralokus, al manco va sortir una cosa positiva de la magarrufa de les guatleres.

fralokus

Re: La bandera blava té una taca grisa

fralokus | 02/09/2007, 20:28

Doncs la veritat és que ho vaig haver de llegir tres vegades per a assegurar-me que ho havia entès bé, sembla d'una pel·lícula de Pajares i Esteso.

El de llegir el BOIB ho faig cada dia des que ens van ficar el gol "via llei d'acompanyament de pressupostos", de la desprotecció de la guàtlera per a llançar-la amb tub mecànic.

Garci

Re: La bandera blava té una taca grisa

Garci | 02/09/2007, 18:14

URXELLA
Articles: 595
Comentaris: 4249 Retroenllaços: 2
Categoria: Política
Data de creació: 26 Febrer 2006
Última actualitació: 1 Setembre 2007
Autors: Alternativa

Gràcies a tots. Aquests dies ha fet un any i mig que tenim el bloc. Fa setmanes que està entre els més actius de Balearweb. En aquests moments 4 artivles estan entre els 8 més comentats de la setmana. 3 entre els més llegits. Cada dia rebem desenes de visites i tenim molts de col·laboradors que fan comentaris diariament.
A tots els que feis d'aquest bloc una eina de debat i discussió, que el llegiu per estar informats, que li pegau una ullada de tant en quant per saber de que xerren "aquests locos d'EU", als que enviau articles o que proposau temes...
A tots moltes gràcies per participar del projecte. Podria dir desenes de noms, però tots sabeu qui sou i qui som.

Joan Ramon

alegacions

Joan Ramon | 02/09/2007, 10:57

Supos q presentareu al·legacions.
Si voleu signatures, ja o sabeu.
Salut

Garci

Re: La bandera blava té una taca grisa

Garci | 02/09/2007, 08:54

Això és increible!!!que demanin permís per tirar l'aigua bruta cap a la mar. Primer intenten fer-nos creure que el sabó que hi havia en concentracions molt elevades dins l'aigua ve dels poals de fregar els carrers.(Això fa rialles, com poden els sabons dels poals de fregar, que alguns aboquen al carrer contaminar la bahia en nivells tan alts?). Ningú va pensar que podia ser més bé els detergents que usen per rentar les barques?
Ara volen que els donin permís per a contaminar!
Després pagaran una bandera blava i ja està!
Quin oi fa tot plegat...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb