URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Primera Línia (PA 13)

Alternativa | 08 Setembre, 2007 06:00

Normalment la primera línia d'un poble que viu del turisme és el carrer més cuidat i una mica el mirall del municipi. 

Difícilment hi haurà un turista que no passegi pels Passeig Londres i Saralegui del Port de Pollença i el panorama que es trobara és realment lamentable,un veritable passeig de la deixadesa.

L'altre dia em vaig dedicar a fer unes quantes fotografies.

- Una cabina de telèfon fora de funcionament fa més de dos anys.

- Una font rompuda convertida en escultura.

- Un forat tapat amb dues fustes.

- Un aparcament per persones amb mobilitat reduïda al costat d'un pas de vianants sense rampes ( abans havia una però la varen llevar amb les obres dels pluvials).

- Passos de vianants pràcticament esborrat pel Sol.

- Bancs i peces de mares caigudes.

Volem recordar a l'equip de govern que abans de parlar de grans obres i projectes com peatonalitzar la primera línia del Port de Pollença, haurien de tenir més cura del dia a dia.

Demanam a l'equip de govern que es preocupi més d'arreglar i solucionar aquests problemes, ja no parlam de com es troba la resta del Port en quant a brutor i altres problemes, de moment ens conformaríem amb que la primera línia, lloc fonamental per la imatge turística del municipi es trobes en condicions dignes.

Podeu veure totes les fotografies a la nova pàgina de fotografia que hem obert, ja que a aquest blog ja no teniam més capacitat.

 

 

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat, degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions.

La ciutadania ens pot fer arribar els seus punts negres de forma oral, escrita, fotogràfica o gravada. Recollirem la informació a través d'aquest blog, d'enquestes directes, al nostre correu electrònic: eurxella@yahoo.es, al telèfon 656967751 o la bústia del nostre regidor Pepe García  a l'Ajuntament;  C/ del Calvari, 2 07460 Pollença.

Comentaris

Garci

Re: Primera Línia (PA 13)

Garci | 18/09/2007, 16:19

No crec que facem oposició per desgastar, feim oposició de temes que ens preocupen a nosaltres, que també som ciutadans. I no fa falta que ho diguem nosaltres, un estranger...només fa falta no ser cec per adonar-se'n de que el Moll està abandonat. Basta veure les fotos.

fralokus

Re: Primera Línia (PA 13)

fralokus | 18/09/2007, 15:13

El problema del Port comença a ser greu, una cosa és que vosaltres com ALTERNATIVA IU-VERDS vulgueu desgastar el govern municipal en la vostra legítima oposició denunciant i traient a la llum els problemes, i altra cosa és que els turistes et vengen a comentar que la plaça està feta un desastre.

Pepe

Recuperar

Pepe | 18/09/2007, 15:02

Fralokus, fa temps que s'ha esgotat el pressupost de pintura. En quant a que la plaça del Port s'ha degradat és evident, el que hauria de ser el centre cívic més important fa pena. A més de més cura en el dia a dia, s'hauria de tenir en compte el tema del Miquel Capllonch per la recuperació de la plaça.

fralokus

Re: Primera Línia (PA 13)

fralokus | 18/09/2007, 11:03

Per cert, m'ha preguntat un client que quant temps feia que no pintaven els bancs de la Plaça del Port, i la veritat és que estan un poc descurats, "gamberros" a part, també s'han queixat de petits "forats" en el centre de la plaça que són perillós per a la gent major com ells, els he vist i crec que la causa d'ells són anar en vehicles no adequats per al pis, "monopatins" i coses per l'estil, m'han dit que fa 20 anys tot això era molt més bonic.

Garci

Re: Primera Línia (PA 13)

Garci | 10/09/2007, 13:06

Esperam impacients aquest article. La veritat que les entrades del poble, les papereres, la brutor....tot fa un poc colló en el poble turístic i centre del món en que pretenem viure.

Toñi

Primer línia

Toñi | 10/09/2007, 08:01

I la "primera línia" de Pollença? Què m'en deis? Són qüestions de civisme l'ocupació de la via pública o el problema amb les papereres plenes o amb els contenidors que no es buiden? Això es mereix un article...

Pepe

Igualtat

Pepe | 09/09/2007, 18:19

Avui ha sortit aquesta nota de premsa publicada al Balears.
El que no pot ser es que es facin diferències, tots iguals davant la llei

Francesc Bibiloni

un punt

Francesc Bibiloni | 09/09/2007, 14:18

No és per dir res però quan veig un policia posant una mult vos jur que me qued a mirar per que flip, Pollença és una ciudad sin ley amb aquestes coses per que a nu cotxos se'ls hi estan permeses un munté de virgueries, i u policia de la cala, si és u que me pens me sap greu però u 3 pics que he xerrat amb ell m'ha paregut un tio responsable, però només hi he xerrat 3 pics i mai per que m'hagués de multar claro.
No sé, la policia està per algo, si fossim civilitzats no importaria hi fos per res, però necessitam que mos donin branca per que sinó aquí no se podrà viure, teniu en compte que si mos posen una multa "en teoria" és per cupa nostra, si no haguéssim fet u pu, no la tendríom; l'educació cívica ha de començar a casa nostra, continuar a l'escola i demostrar-se a nu carrer, la policia no mos ha d'educar sinó corretgir.
Lo de la brutalitat u he contestat a un altre lloc però és deplorable.

GArci

Re: Primera Línia (PA 13)

GArci | 09/09/2007, 13:43

Menys multes i més civisme. Estic totalmet d'acord amb aquesta frase.
Ús heu adonat que de civisme a cinisme només hi ha una lletra?

FRANCISCA BENNASSAR

CAL UNA ACTUACIO DE CANVI DINS LA POLICIA LOCAL DE POLLENÇA

FRANCISCA BENNASSAR | 09/09/2007, 08:33

La policia local a Pollença està fallant. Desconec els fets d’aquesta agressió perquè no hi era present, però si conec els resultats d’aquest “incident”. La veritat és que no és gens esperançador.
Pollença necessita una policia propera. Propera i amable amb el ciutadà i el turista, políglota (el més possible), dialogant, respectuosa... però mai violenta.
Un policia a de sabre controlar els fets en tot moment per molt tensos que aquest puguin ésser i si la “cosa s’embruta” utilitzar tècniques de defensa personal, d’esprai antiviolents, etc però mai la brutalitat de pegar a una persona, AIXO MAI.
L’article del Diario de Mallorca parla de reiteració dels fets per part de la policia local. Esper i desig, que més enllà del camí que pugui fer la justícia a partir d’ara, ja s’hagi obert expedient disciplinari a aquest policies violents.
En el cos de policia local de Pollença cal una profunda renovació. I aquí s’ha de ser valent i clar, el policia que no servesqui i/o que protagonitzi fets com aquest se la de fer fora, al carrer. Si això significa una indemnització (per despido improcedent, per exemple) l’ajuntament l’ha de assumir, ven segur que el poble o entendrà.
Hi ha moltísimes coses que cal millorar a la policia local: actituds i persones: que cony fa un policia grasset (lo de grasset perquè l’identifiqueu no és cap insult) encara per Sant Vicenç? Un policia que ha protagonitzat un bon grapat de altercats dins la Cala, algun d’ells hi tot en repercussió a la premsa insular. Què cony fa aquest policia per la Cala quan cap veïnat el pot veure, ni és amable i l’únic que sap fer el posar multes i altres coses que prefaresc callar?
Vull una policia propera i dialogant, que la tengui al meu costat si la necessit. Vull una policia no dedicada a posar multes i més multes. Vull una policia que “eduqui”, vull un amic amb la figura d’un policia.
Darrera tot això hi ha uns responsables: el regidor de policia i el batle; aquest per fet de ésser batle i pel fet de haver anomenat el regidor de policia. Doncs, per favor, ACTUAU i posau en marxa aquesta policia de proximitat que tant en parlen tots els programes electorals d’uns i altres.
Menys multes i més civisme.

Garci

Re: Primera Línia (PA 13)

Garci | 08/09/2007, 13:19

Hola Francisca la notícia de l'agressió sortirà demà a un article al bloc Urxella. Molta molta gent se queixa dels abusos policials. No és el primer cas de agressions per part de la policia.

Francisca

CAL DEMANAR RESPONSABILITATS A LA POLICIA LOCAL, ABUSOS DE PODER MAI!

Francisca | 08/09/2007, 12:36

Denuncian a dos policías por propinar una paliza a un joven en Pollença Los agentes afirman que la víctima les agredió y amenazó antes de ser arrestado por atentado
VOTE ESTA NOTICIA

La víctima muestra las heridas producidas, según denuncia, por dos policías en Pollença.

MULTIMEDIA
Fotos de la noticia
M. OLLÉS. PALMA. Dos agentes de la Policía Local de Pollença han sido denunciados por supuestamente haber propinado una paliza a un joven de 29 años. La víctima afirma que los agresores le esposaron sin motivo alguno en plena calle y le golpearon por todo el cuerpo causándole varias lesiones, las más graves en la cabeza y la nariz, según recoge el parte médico. La Policía Local afirma que el joven agredió, amenazó e insultó a los agentes, quienes actuaron "correctamente".
Los hechos, según se explica en la denuncia, ocurrieron ayer sobre las cuatro y media de la madrugada. La víctima dice que salió, junto a una amiga, de un bar de Pollença y se encontró a una patrulla de la Policía Local. Instantes después, en una calle cercana, dos agentes le abordaron y le acusaron de haberles insultado. Sin mediar palabra, afirma la víctima, los policías lo esposaron y, mientras uno lo sujetaba, el otro le propinaba patadas y puñetazos por todo el cuerpo, así como golpes con una porra extensible de hierro. Tanto él como su amiga, fueron conducidos después al cuartel de la Policía Local y posteriormente al centro médico de Pollença.
El facultativo que le atendió recoge en su informe las heridas y contusiones que presenta el joven en la cabeza, el tabique nasal y la mandíbula, por lo que decidió remitirlo al hospital de Inca, donde le aplicaron varios puntos de sutura. Ayer por la tarde, la víctima recibió el alta médica. Su abogado ha anunciado ya que demandará en los próximos días a los policías que supuestamente agredieron al joven por lesiones, detención ilegal, denuncia falsa y prevaricación. El letrado asegura que uno de los agentes ya había sido denunciado por hechos similares.
Un portavoz de la Policía Local explicó ayer que la actuación de los agentes fue "correcta" y que, antes de ser arrestado por atentado, el joven había agredido, insultado y amenazado a los policías, por lo que fue reducido y detenido.

Garci

Re: Primera Línia (PA 13)

Garci | 08/09/2007, 09:24

Tot plegat molt trist. S'omplen la boca amb peatonalitzar, regidors amb dedicació exclusiva al Moll, banderes blaves... Però la veritat és que el moll fa pena. Si la primera línia és així imaginau la resta!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb