URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Brutalitat Policial?

Alternativa | 09 Setembre, 2007 05:32 | facebook.com twitter.com

Divendres sortia la notícia al DdM; dos agents de la Policia Local de Pollença han estat denunciats per suposadament haver propinat una pallissa a un jove de 29 anys.

 El resum de la notícia és el següent:

La víctima afirma que els agressors el van emmanillar sense motiu algun en ple carrer i li van copejar per tot el cos causant-li diverses lesions, les més greus en el cap i el nas, segons recull el part mèdic. La Policia Local afirma que el jove va agredir, va amenaçar i va insultar als agents, qui van actuar "correctament".

Els fets, segons s'explica en la denúncia, van ocórrer  sobre les quatre i mitjana de la matinada al sortir d'un bar de Pollença i es va trobar a
una patrulla de la Policia Local. Instants després, en un carrer proper, dos agents el van abordar i el van acusar d'haver-los insultat. Sense intervenir paraula, afirma la víctima, els policies el van emmanillar i, mentre un el subjectava, l'altre el  va copejar ,a la notícia parla inclós de la utiltizació d'una porra extensible de ferro. 

 

El denunciat va acabar a l'hospital d'Inca, el seu advocat assegura que un dels agents ja havia estat denunciat per fets similars.

Un portaveu de
la Policia Local va explicar que l'actuació dels agents va ser "correcta" i que, abans de ser arrestat per atemptat, el jove havia agredit, insultat i amenaçat als policies, pel que va ser reduït i detingut.

L'acompanyant del denunciat, que fa feina al jutjat de pau de Pollença, ens va telefonar i confirmar la seva versió, demà s'ha d'entrevistar amb el batle. Volem veure l'informe de la policia i de l'hospital per poder valorar aquests fets.

Como no és la primera vegada que sentim una noticia d'aquest tipus voliam saber que pensau del tema.

Pensau que a Pollença hi ha  policies municipal que s'excedeixen la seva feina?

Hem de dir que  ja varem comunicar fa mesos al regidor, cansats d'escoltar remors,  un proposta de  col·locació de càmares al cuartel de policia.

A un poble és molt freqüent la rumorologia, xerrar per darrera... Res millor que una gestió tranparent i neta per no donar arguments als malintencionats. 

Foto del denunciat feta per Diego Qüeiro del Ddm 

 


 

 

Comentaris

Pepe

No es pot generalitzar

Pepe | 28/09/2007, 07:40

Hola Lluis ja he comentat que no es pot generalitzar, a la policia local hi ha de tot (són més de 50 agents) com a qualsevol feina i m'imagin que també hi ha policies de tots els colors polítics.
Pens que el que fa falta és un bon protcol d'actuació per que tants els policies com els ciutadans tinguin molt clar el que es pot i se ha de fer en cada moment.

lluis

¿policia para qué?

lluis | 27/09/2007, 17:18

A mi particularmente no me dejaron denunciar a emser,porque es la empresa municipal, puesbien el camion de la basura cada cierto tiempo golpea la fachada de mi casa he terminado por filmar todas las veces que pasa el camion,al final de este año tendre que enfrentarme ante el tribunal contra el ayuntamiento y su eficaz policia. despues de un año estoy esperando el informe de la policia partidista de este pueblo propiedad privada de um

lluis

¿policia para qué?

lluis | 27/09/2007, 17:15

La policia local de pollensa es partidista e inutil,mas bien sirve de poco ,cuando llueve no se les ve por ninguna parte,no defienden los intereses de los ciudadanos mas bien los del gobierno de turno. A mi particularmente no me dejaron denunciar a emser,porque es la empresa municipal, puesbien el camion de la basura cada cierto tiempo golpea la fachada de mi casa he terminado por filmar todas las veces que pasa el camion,al final de este año tendre que enfrentarme ante el tribunal contra el ayuntamiento y su eficaz policia. despues de un año estoy esperando el informe de la policia partidista de este pueblo propiedad privada de um

capciok

una crida a la conciència

capciok | 15/09/2007, 00:57

La meva intencio no es aportar gaire cosa en aquest forum, perque quasi tot ja esta dit. Nomes vull que quedi clar una cosa i es que per damunt de tot el que s'ha dit, hi ha uns fets objectius, hi ha unes causes de perque segurament se va actuar d'una manera i no d'una altra. Com ja s'ha dit, la feina de la policia no es gens fàcil, ho he vist i m'ho han contat (i poques vegades agraïda), i el que ben cert es sap es quan comença una actuació, però no es pot saber mai com ni quan acabarà. Intervendràn 1000 factors que variaràn el curs de l'actuació, 1000 factors que cada persona valorarà d'una manera diferent.
Crec amb la justicia i amb la conciència de les persones.

noctiluca

És un cas claríssim de brutalitat policial

noctiluca | 12/09/2007, 19:22

Contra la brutalitat policial i municipal exercida per gent armada a sou i consentida per aquells que (també a sou) haurien de defensar els interessos de la població i només defensen els negocis particulars d'uns quants.
Contra l'embrutiment general de Pollença, que no es mereix aquests governants.
Contra el cinisme.
L'ajuntament ha de donar la cara i deixar-se estar de romanços.

Pepe

Molt encertat.

Pepe | 11/09/2007, 09:36

Molt encertada la teva reflexió JRV.
Del dijous al dilluns havia temps suficient per tenir ja una idea de que s'havia de fer.
Personalment em va sorprendre que no se'm pogués informar de quants de denúncies, expedients, judicis i incidents ha tingut aquest agent. Només amb aquesta informació objectiva podrem determinar les mesures a prendre.

JRV

reflexió

JRV | 11/09/2007, 08:58

Me fa molta gracia aixó de que l'equip de govern "no sap que fer".
Com a dades que puguin servir a la reflexió de qui vulgui parlar amb imparcialitatr:
- La meva experiencia amb la Policia Local de Pollença es molt majorment possitiva en quan ajudar i col·laborar en resoldre dificultats als ciutadans.
-També he comprovat que tenen qualque element amb tendencies parasitaries i de poca professionalitat, com TOTS els col·lectius, que romp la bona imatge que es mereix el conjunt de la P. local.
-L'agent objecte de polemica, segons testimonis recollits entre el jovent NO CONFLICTIU ha provocat episodis d'agressivitat no justificada envers bastants ciutadans en massa ocassions perque no s'hagui possat remei a la situació a qui correspon (Que per aixó solen cobrar mes que els altres).

Pepe

Tema formal

Pepe | 10/09/2007, 22:14

Us demanaria que no utilitzeu diferents noms per fer els comentaris, no és ètic i no ajuda al debat.

Pepe

Tofol

Pepe | 10/09/2007, 22:06

Tofol relacionar el terme BRUTALITAT POLICIAL amb tot el col·lectiu és una cosa que fa el teu cap i no l'article
Donar el nom del policia pens que ni era ni és necessari.
Nosaltres no hem motivat res; ni hem estat els primers en donar la notícia, ni hem convocat res, ni hem apallissat ni denunciat a ningú.
Tot el que sigui noticia a Pollença tendra cabuda a aquest blog, no sé en quin punt hem "afegit llenya"???
Em sembla que esteu matant al missatger en comptes de reflexionar sobre el problema.

La gent té dret a mostrar la indignació per uns fets hagi per mig un judici o no.

Aquest argument de la merda ja l'he sentit moltes vegades,. Si les coses es fan be no s'ha de tenir por de xerrar clar.El silenci i l'ocultació no soluciona els problemes.

El tema no és un atac sinó la reiteració d'expedients i judicis en torn a un policia.

Només un petit grup ha cridat durant 30 segons "Hijos de Puta" la majoria durant la hora i mitja que ha durat la concentració ens hem limitat a xerrar i intercanviar opinions.

bakunin a pollença

anarquia

bakunin a pollença | 10/09/2007, 21:48

Taine, filósofo nada revolucionario ni anarquista, escribió: "Como en Francia abundan tanto los gendarmes y los guardias urbanos, nos inclinaríamos a tenerles por más incómodos que útiles. Cuando algunos transeúntes se agrupan en la calle a ver un perro con la pata rota, llega un hombre de mostachos y les dice: Señores, las agrupaciones están prohibidas; dispersaos" (Philosophie de l'art) Y todos se dispersan en el acto, como cediendo a la impulsión de un resorte. Quien desee conocer un pueblo sumiso a las órdenes de las autoridades, no visite Rusia ni Turquía, sino el pueblo de la gran revolución, Francia. Los guillotinadores de reyes, los vencedores de la Europa coligada, tiemblan y callan a las intimaciones de un simple sergot. Viéndolo bien, les sobra razón, porque (ay del rebelde o sordo!, se le viene encima el procés verbal y con el procés verbal la multa o la cárcel. Nada decimos de les passes á tabac o carreras de baqueta; algo saben de ello Baudin, Jaurés y algunos otros diputados franceses. No en vano se ha nacido en "el más hermoso reino, después del cielo".

Según Georges Sand, si los agentes subalternos de la policía infunden odio al servir las pasiones políticas, suelen granjearse la admiración por su buen sentido y su equidad al ejercer las funciones propias de su institución. Cuando la policía --agrega Sand-- deslinde sus atribuciones, confundidas hoy por las discordias humanas, cumplirá misión tan paternal en las severidades mismas, que los hombres blasonarán de pertenecer a ella (La Filleule). No aguardamos el advenimiento de la era en que los agentes de policía se hayan vuelto ángeles de la guarda ni en que las gentes se enorgullezcan de estar enroladas a la más odiosa de las instituciones sociales, a la basada en el espionaje, la delación, el soborno y la tortura, a la encargada de proveer cárceles, penitenciarías, galeras y patíbulos.

Aunque, por efecto de una organización autónoma, la policía lograra constituir el cuarto poder del Estado, no dejaría de ceder al influjo de las pasiones políticas, como obedecen a menudo los Tribunales de Justicia. Difícilmente se concibe sociedad en que el individuo carezca de opiniones y vegete años tras años, ajeno a las luchas de los partidos, guardando su ecuanimidad en las tremendas conmociones sociales. ¿Acaso el egoísmo sirve de escudo invulnerable? El egoísta vive confiado, en las inmediaciones del torrente; pero, cuando menos lo piensa, el torrente desborda y le arrastra. Como donde respiran hombres actúan pasiones, se hace política en universidades, beneficencias, municipios, cuarteles y conventos; mientras haya Estado y gobiernos, se hará política en toda reunión de ciudadanos, aunque se junten con fines científicos, religiosos, artísticos, humanitarios, industriales, financieros o deportivos. Enfermedad no sólo hereditaria sino contagiosa, la política infecciona el organismo del hombre moderno.

¿Cómo soñar, entonces, en el advenimiento de una institución formada por hombres sin flaquezas humanas? Constituyendo la policía un arma tan poderosa como el ejército, siendo algunas veces el gendarme más útil que el soldado, no se concibe que el político deje de aprovechar de guardas y polizontes. Pero, desligados aun de la política, ceñidos a salvaguardar vidas y propiedades, los agentes de policía imitarán a los carabineros de Offenbach, llegarán siempre tarde. Si evitaran accidentes y crímenes, ejercerían una función humanitaria; pero, generalmente, cuidan de sólo perseguir al malhechor, cuando se estrellan en el inocente. Al asesinado, ¿qué le beneficia la captura ni el enjuiciamiento del asesino? A la mujer violada, ¿qué le remedia el castigo del violador? Vindicta pública, sanción moral, escarmiento. . ., ¿son algo más que palabras?

II

Desde los primeros años, casi desde la cuna misma, el policíaco amarga y entristece la vida del hombre, que si antiguamente asustaban al niño con diablos, aparecidos y brujas, hoy le amenazan con el guardia de la esquina. Al pasar ante una escuela, muchos pueden regocijarse de haber escapado a la férula del, magíster, dómine o pedante; mas, ¿quién vive seguro de terminar el día sin habérselas con un polizonte? Este individuo posee la ubicuidad de la Providencia y la tenacidad de la mosca: no nos deja tranquilos ni a sol ni a sombra. Despiertos y en la calle, vemos a cada paso su estantigua; semidormidos y en nuestra habitación, oímos de hora en hora el silbar de su pito. Ignoramos si muertos y hundidos en el sepulcro, sentiremos el ir y venir de sus botas.

Si en las naciones bien organizadas la policía no merece mucho amor ni mucha simpatía, ¿cómo estimarla en sociedades caóticas y embrionarias? Aquí, en el Perú, desde el Ministro de Gobierno hasta el soplón (sin olvidar a prefectos, intendentes, comisarios, inspectores, guardias ni carceleros), todos valen lo mismo, todos esconden ponzoña de igual virulencia. No sirven para conservar el orden público sino para defender a los gobiernos abusivos; que los presidentes, en vez de entregar ciertos individuos a la justicia, les mandan a ejercer funciones en la policía. El exactor recibe una prefectura; el torsionario, una intendencia; el rufián, una comisaría, etcétera. Corporación tan bien seleccionada, persigue a los adversarios del gobierno, inventa conspiraciones, practica el chantaje, provoca motines, apalea escritores, arrasa imprentas, viola mujeres, tortura presos, hurta lo robado, asesina en los caminos al culpable y al inocente...

No merecen, pues, amor ni simpatía los miembros de semejante corporación, digna de llamarse maffia o camorra. Si poseyéramos el instinto lupal de los nacidos para gendarmes o guardias urbanos, exclamaríamos al saber que la bala de un huelguista o de un revolucionario había cogido a un prefecto: (Bendita bala! Mas no poseyendo tan depravados instintos, condenamos la efusión de sangre y nos satisfacemos con escenas menos trágicas. Así, cuando el señor Guignol empuña una tranca y deja como nuevo al comisario, nosotros aplaudimos y nos regocijamos al vernos en comunidad de sentimientos con los niños, las amas, las cocineras, los sirvientes, los obreros, en fin, toda la ingenua masa popular. Un (viva el señor Guignol! pugna por salir de nuestros labios. Así también, cuando un mozo de buenos puños menudea mojicones a un guardia, sentimos deseos de gritar, aunque no sepamos quién tenga la razón: (Duro al guardia!

El agente de policía, el funcionario conocido en Lima con el apodo de cachaco, representa el último eslabón de la ominosa cadena formada por Ministros de Gobierno, el prefecto, el subprefecto, el comisario, el inspector. Sin embargo, nadie más abusivo, más altanero ni más inexorable que el cachaco: hormiga con presunciones de elefante, rabo con orgullo de cabeza. Sigue por ley: bajeza ante el superior, altivez con el inferior. Todo humildad ante la gran dama y el gran señor, todo soberbia ante la tímida chola, el pobre negro y el infeliz chino. Nace del pueblo, vive en la intimidad con la muchedumbre, conoce las miserias de los desheredados, y se declara su enemigo implacable. (Con qué satisfacción enrojece su vara en la cabeza de un borracho inconsciente! (Con qué regocijo descarga su rifle contra el pecho de un huelguista inerme! (Con qué delicia palomea desde una torre al revolucionario vencido y fugitivo! Palpa el odio justo de las muchedumbres, y se venga.

No comprendemos cómo, habiendo tanta manera de ganar honradamente la vida pueda un hombre afiliarse a la policía. ¿Qué decir del pobre indio motoso, plantado en una esquina y figurándose ejercer una función gloriosa y envidiable? Quisiéramos apercollarle, sacudirle y gritarle: si guardas un resto de pudor y dignidad, si no has perdido el último rezago de vergüenza, sé todo lo que en el mundo pueda ser un hombre, todo, menos agente de policía. Dedícate al oficio más bajo y menos limpio: deshollina chimeneas, barre calles, recoge basuras, guarda cerdos, desatora albañales y conduce abrómicos, porque despidiendo malos olores, chorreando inmundicias, aparecerás menos hediondo y más limpio que instalado en una esquina, con tu vestido caqui, tu gorra blanca y tu vara de la ley.

+vergonya

i si feim com a thailandia

+vergonya | 10/09/2007, 21:40

mirau
http://www.adn.es/mundo/20070806/NWS-0496-Kitty-Hello-tailandeses-brazalete-llevaran.html

Tofol

"Hijos de Puta", paraula de respecte?

Tofol | 10/09/2007, 20:48

un que lletgeix BRUTALITAT POLICIAL,pensarà amb tot el col·lectiu i trob que si aquí haguesiu donat el nom del policia ja estava, el que heu motivat crec que és una rabia cap a un cos que crec que no mereix això, ja que ja basta lo mal vists que són per encara afegir llenya al foc, aquí trob que heu fallat a donar massa difusió lo únic que guanyarem serà un odi cap el cos policial i no crec que això siga bo.
En Joan te raò amb que no es pot recolzar una manifestació ja que entre un policia i un civil hi ha un jutge que dirà qui ha de pagar el mals.
NO ESTIC D'AcORD en inflar més.
Jo recolzo en Joan,crec que heu tret l'aigua del test i com deien els majors, la merda com més la remouen més olor fa.Ara si un civil ataca a un policia també heurem de fer una manifestació o no?
i m'han dit que cridaven "Hijos de Puta" això no és violencia, ja mos val.
Falta de respecte segur, quin exemple....

Pepe

Re: Brutalitat Policial?

Pepe | 10/09/2007, 20:28

Pens que tampoc ha hagut insults al debat, si que una mica de crispació però res fora del normal a un tema tan delicat.
Ja he comentat a l'article que abans d'aquest fet ja varem proposar al regidor de policia, cansats d'escoltar remors, la col·locació de càmares al cuartel de policia. És una mesura que demana Anmistia Internacional, que no és cara amb la tecnologia actual, i que evitaria una part dels problemes al manco.
Els que parlan de la policia en general obliden una part de la notícia del Mundo que el regidor m'ha dit que volia confirmar i es " otros muchos agentes, en cambio, critican los métodos violentos que utilizan y la mala imagen del Cuerpo que transmiten a la sociedad."

Garci

Re: Brutalitat Policial?

Garci | 10/09/2007, 20:14

Això de les càmeres seria a dins el quartelillo? no ho acab de veure clar. La vigilància rollo 1984 crec que en cap moment es positiva, i més tractant-se de professionals. No cal vigilar a tots els policies, es tracta d'un d'ells.

Garci

Olé Francesc

Garci | 10/09/2007, 20:12

Gràcies Francesc. Feia falta un comentari així. Això està degenerant i fugint de to. El tema és molt senzill i ho estam complicant tot. No fa falta afegir res al comentari de Francesc.

Francesc Bibiloni

un remei

Francesc Bibiloni | 10/09/2007, 20:09

Un remei seria tal volta posar càmeres que depenguéssin du regidor i que si aquestes se desconecten i passa res a nu cuartelillo pues que quedin automàticament acusats d'agressió o algo axí.

Francesc Bibiloni

eu perdut tots u nord

Francesc Bibiloni | 10/09/2007, 20:06

No me pareix real com està nant aquest fil, aquest blog m'ha paregut des d'u primer pic que el vaig veure un lloc per debatre i raonar civilitzadament sense crusar insults ni descalificacions ni històries rares, val que vos encrespeu per que u tema és molt espinós i la policia a nu joves mos tolera moltes coses, som u primer que opina que si volem fumar porros u hem de fer on no mos vegin, per que és posar-los amb un compromís ( que pensarieu d'un ferrer que vos posa una porta i només vos fa mitja feina? ) és lo mateix, estan per multar i corretgir, però no per agredir.
No se que va passar, però se que va ser excessiu i me pareix increible que aquí vos n'aneu por los cerros de Úbeda a fer voltes amb un tema així. La policia no pot desaparéxer, ni tenim ética suficient per debatre si hi han de ser o no, com a societat no estam preparats per viure sense un cos policial.
La veritat no esperava que vos crusàssiu aquestes declaracions darreres, se nota que la policia crispa però és perque tots tenim raó i tots estam equivocats a nu mateix temps, no podem ser ciutadans modèl·lics per que aquests no existeixen però si que podriom ser ciutadans que no reben pallises axi com axi...
Ja que estau tan reflexius, que huria passat si en comptes du munipas haguessin estat u civils? eh? pq per la península varen matar una persona de manera poc clara ( és curiós però tots us episodis de violència policial són molt tèrbols...).

Pepe

Re: Brutalitat Policial?

Pepe | 10/09/2007, 19:56

Torna i torna...
Gabriel no parlam de la policia en general sinó d'un policia en particular. Com en totes les professions hi ha de tot excel·lents, molt bons, bons, regulars, dolents i molt dolents.
Personalment mai he tingut cap problema amb cap agent municipal i amb el que més tracte tinc que és el policia tutor em pareix un policia excel·lent.
El tema no és aquest.

gabriel

brutalitat policial???

gabriel | 10/09/2007, 19:46

Aquí només sembla que el ferit és el pollencí, el policia també té lo seu i no és poc.
No vos posseu en contra de la policia, sempre que tenim un problema, sigui gros o petit anam a la policia. Alguna vegada els necessitarem, sigui per qualsevol cosa. Mentres tant que facin la seva feina, i si tant vols no haurien de tenir tanta mà esquerra. Ens queixam d´ells i no sabem el que tenim!
Deixau de criticar. Tanta polèmica perquè no estam acostumats a que la gent estigui al seu lloc.

Pepe

Joan

Pepe | 10/09/2007, 19:27

En aquest moment si que estam més informats que el jutge.
No jutjam a ningú això el farà el jutge, però si arribam a tenir suficient evidències de que aquest policia s'excedeix en les seves funcions farem tot el possible per allunyar-ho del carrer . No serà el primer policia al que un ajuntament suspès cautelarment d'ocupació i sou.
Tú mateix dius que aquests casos les ha d'aclarir entre altres l'ajuntament i jo formo part d'ell.

Jo he donat el meu suport i he anat a aquesta concentració. He informat de la mateixa dins un comentari, no l'he posat on posam les convocatòries a les que donam suport com partit (la capçelera). Si això és donar-li corda, doncs val.No passa res, no ha hagut res dolent a la concentració i al manco a mi m'ha servit per saber que tenim un problema de bons i de veres.
Salut

Joan

Re: Brutalitat Policial?

Joan | 10/09/2007, 19:08

Ok, ja veig que esteis més informats que el jutge i heu emés un veredicte. ENHORABONA!!!. Els temes referents a la seguritat no es tracten així, però ja vos ho fareu. NO si ja et dic que ara encara els que no erem a la manifestació erem ultras. Si ja sabem que la policia ha d'actuar el més suau possible, però torn i torn a repetir, aquests casos les ha d'aclarir l'ajuntament, la policia i el jutge, no manifestant pel carrer. És una opinió rés més.M'en toc u nas qui l'ha convocada, jo només sé qui li ha donat corda. Salut

Pepe

Anmistía

Pepe | 10/09/2007, 18:46

Aquest text d'Anmistía Internacional pot servir per la reflexió:

"La sociedad espera mucho de sus cuerpos policiales. Las fuerzas de seguridad están colocadas en un difícil punto de equilibrio: garantizar el respeto de los derechos y libertades de los ciudadanos, a la par que defienden el ordenamiento jurídico vigente. Las fuerzas de seguridad tienen capacidad para utilizar medios coercitivos violentos –incluido el uso de armas- y para detener a personas presuntamente involucradas en actividades delictivas. El ejercicio de estas funciones especiales, que son necesarias para la sociedad, requieren un compromiso especial con los derechos humanos, ya que ejercidas de forma abusiva pueden dar lugar a violaciones de los derechos fundamentales de las personas.

Para elaborar el informe Formación en derechos humanos de los cuerpos de seguridad y funcionarios de prisiones en España Amnistía Internacional analizó algunos programas formativos de las fuerzas de seguridad españolas y llegó a la conclusión de que es una formación en derechos humanos insuficiente en cuanto al número de horas y eminentemente teórica, con prácticas escasas y poco relevantes.

Se han detectado ciertos paralelismos entre esta carencia y las denuncias que implican a los diferentes cuerpos y fuerzas de seguridad del Estado. Por ejemplo, algunas de las denuncias hacen referencia a un supuesto uso indebido o desproporcionado de la fuerza y de las armas de fuego, lo que está en consonancia con la escasa entidad que parece otorgársele a este tema en los programas de formación.

También hay carencias importantes en cuanto a los temas que deberían aparecer en los programas de formación. Así, por ejemplo, la evaluación de la situación de derechos humanos en España no aparece, salvo algunas referencias muy vagas y genéricas.

També diuen:

Los largos procedimientos judiciales, la escasa entidad de las condenas y la facilidad para la
obtención de indultos crean una situación en la que resulta difícil que los casos sobre torturas y malos
tratos en los que se ven envueltos funcionarios públicos tengan un desenlace acorde a derecho y hacen
dudar sobre la voluntad de los tribunales y las autoridades para erradicar estos abusos. Si bien la ley
penaliza estas actuaciones, estas prácticas crean una situación de impunidad de hecho.

Garci

Re: Brutalitat Policial?

Garci | 10/09/2007, 18:36

M'agrada quan t'enfades Pepe. I estic totalment d'acord amb tu.
La mala fama de criticar sense saber serà difícil de llevar i ja ens hi estam acostumant.

Pepe

Joan

Pepe | 10/09/2007, 18:30

Hola Joan em sap greu si t'he ofès, però no es tracta d'un tema de coeficient mental si no d'empatia, de sentiments.
Pens que els professors tenim alguna cosa en comú amb els policies i et puc dir que si un professor tingués oberts expedients i judicis per copejar a alumnes, personalment m'agradaria que s'aclarís el tema el més aviat possible i que no me molestaria una manifestació contra la brutalitat en la ensenyança.
Pens que ningú a encalentit a la gent, l'ambient avui ha estat molt tranquil i tothom insistia que no era un problema de la policia sinó d'un policia.
No ens hem aferrat a cap clau calent, ja que la única cosa que hem fet de moment es demanar vostra opinió.
Hem presentat uns fets a aquest blog ni més ni manco,. Ni tan sol hem pres algun tipus d'acció política.
Si es denuncia a dos policies municipals i si un d'ells no és la primera vegada que es troba en aquesta situació és la meva responsabilitat com regidor d'informar-me i cercar solucions. I és el que estic fent, parlant i escoltant tant al regidor i inspector de policia com als denunciants.

Abans de publicar aquest article ja m'havia informat dels quatre implicats i únics testimonis dels fets (el meu coeficient intel·lectual també arrib a això). Va ser quan em va telefonar la secretària del jutjat quan vaig pensar que el que havia passat no era normal.
Joan no és responsabilitat nostra, l'agent de policia sí.

No he remogut res, i no entenc els teus comentaris. No sé si té que veure amb el que m'ha dit avui l'inspector de que pensava que eram nosaltres els que haviam convocat a la gent. Estic fart de que ens acusin de tot tipus d'accions anònimes d'aquest municipi. Sempre hem firmat tot el que hem fet, aqui teniu la meva fotografia i el meu nom, em puc equivocar però donaré sempre la cara.

Ja no sé si l'he d'escriure en xinés o que, parlam d'un policia no de LA POLICIA i no es tracta de posar a ningú en contra de... si no de debatre, analitzar i cercar solucions a un problema que està clar que existeix us agradi o no.

Amb bones paraules no es pot retenir a un exaltat però si que es pot retenir sense tenir que anar a l'hospital d'Inca.

toni

brutalitat policial?

toni | 10/09/2007, 18:06

Aquesta gent que defense la actuacio d´aquets MATONS en semble molt trist,y damunt que vulguin donar clases de comportament . Que fan una tasca molt bona ,complatement d´acord ,pero no mescleu ous en caracols,ningu te dret a pellisar per molt policia que sigui .

Pepe

Mateu

Pepe | 10/09/2007, 17:59

Hola Mateu.

1.- Efectivament el policia està a l'hospital però al manco oficialment aquest matí no se sabia si l'hospitalització estava directament relacionada amb els fets de dijous (això és el que m'han dit).

2.- La notícia apareixia al Mundo i al Ddm, dos diaris ben diferents i només ens hem limitat a dir això és el que publicam els diaris.

contrastats i sense arguments)
3.- El denunciant no és l'únic testimoni no policial dels fets, també era la secretària del jutjat.

4: El tema d?en marcos i en luis encara no està tancat, segueix obert judicialment.

5: Un policia no ha d'aguantar els insults, pot demanar documentació, multar, i immobilitzar en cas de resitència violenta,. Ni més ni manco.

6: A l'article no jutjam a ningú, ens limitam a demanar vostra opinió i demanam una gestió tranparent i neta per no donar arguments als malintencionats precisament

No entraré en una guerra de números, el que és cert és que he parlat amb gent de diferent edat i ideologia que opinaven que no es tractava d'un fet aïllat i que havia que fer alguna cosa

Garci

Re: Brutalitat Policial?

Garci | 10/09/2007, 17:27

L'historial dels policies implicats també mereix una revisió crítica.

Joan

Re: Brutalitat Policial?

Joan | 10/09/2007, 17:22

Pepe vos heu aferrat a un clau calent, la violència i la justícia no es poden jutjar d'aquesta manera tan a la lleugera que heu fet. Primer informa't de l'historial del missè i implicats, i amb això no justifico els excessos policials, però mai un polític a de remoure coses que no entén ni té informació. Ara pareix que defensam la violència policial i el que feim és no embullar fil que bastant mal de caps té la policia per a que encara els hi posem el poble en contre. Esper que mai tenguis qualcú proper necessitat d'ajuda policial, si et creus que amb bones paraules es pot retenir un exaltat anam ben arreglats, deixau fer la justícia i no pixeu fora de test amb això.

Garci

Re: Brutalitat Policial?

Garci | 10/09/2007, 17:18

Veig que hi ha moltes discrepàncies. No sabia que el policia era a l'hospital. M'han dit que era de vacances. Quina informació és la bona?jo no ho se. També m'han dit, molta gent, que els policies no tenien contusions de cap tipus.
També crec que un policia no pot pegar en cap cas, i si l'agredeixen s'ha de defensar, però no veig bé que peguin una pallissa a ningú tengui el color de pell o l'accent que tengui.
Alomillor molta gent hi era per curiositat, però molta més hi era perquè creia que defensava una cosa justa.
La feina de policia és complicada. Si. Però un policia li ha trencat la cara a un civil. Justifica alguna cosa que sigui complicada la seva feina. L'estrés laboral no justifica mai l'agressió.
Que te que veure la història i xafarduries de l'afectat, un policia l'hi ha romput els morros. I en cap cas ho hauria d'haver fet.
A nen Lluis i a nen Marcos l'hi han posat una sentència en contra que està recurrida. Però se ben cert que els varen pegar a dins i a fora del quarter. Que no s'ha de fer mai.
I mai una persona pot tenir la presunció d'inocencia d'haver pegat a un altre si l'altre té testimonis i ferides ben visibles.
Torn a repetir: me pareix molt malament que un policia pegui una pallissa a algú. I per això m'he manifestat: CONTRA LA BRUTALITAT POLICIAL.

Joan

Re: Brutalitat Policial?

Joan | 10/09/2007, 16:49

Pepe, me pareix increible que em diguis que si m'hagués passat a una persona propera, ja te val. El meu coeficient és bastant més elevat per a que em diguis això. Ja et dic que el problema via judicial no encalentint a la gent en contra dels policies. JO flip!!

Mateu

Ai deu meu!

Mateu | 10/09/2007, 16:32

hola a totes, be jo volia dir un parell de coses, en primer lloc crec que aquesta manifestació no s'haura d'haver convocada, per un parell de raons.
1: garci el policia no esta de vacances, he sentit que esta ingressat a l'hospital a punt de ser operat per contucions multiples a les costelles i l'estomac!!
2: tots sabem com es "el mundo" i la seva política, pero be quan ens interessa si que li feim cas (gran noticia sensacionalista sense fets contrastats i sense arguments)
3: com diu en toni, tots sabem que quin peu calça aquest jove!!
4: amb el tema den marcos i en luis va anar a judici i varen perdre, tema tancat si un professional diu que no hi ha agressió doncs no n'hi ha, dic jo?
5: que es que per ser policia ja ha d'aguantar tots els insults i desprecis, no me pareig ètic, sinceramnet, jo no anire a un fuster i li començare a insultar per la feina que fa, i si ho faig he de ser consient de que aquesta persona abans de ser el que es també es persona, no??
5: per últim, els policies gaudeixen de la presumpció d'inocencia??? doncs no ho pareix!!!

pepe, si, hi havia molta gent pero hi havia més gent per curiositat que per la causa, teniu-ho present a l'hora de fer numeros!!

Pepe

Re: Brutalitat Policial?

Pepe | 10/09/2007, 14:43

Estic d'acord amb els comentaris de Garci i per tant no em repetiré.
Però si volia comentar una vegada més que no estam parlant de tots els policies, sinó d'un molt concret.
Pens que si ha vengut gent a la concentració, i havia gent molt diversa, és per que realment alguna cosa passa.
Pens que si s'ha reaccionat ara és per que no és el primer cas i per que hi ha un testimoni que té la confiança de molta de gent. Ni més ni manco.

Jordi

complicat

Jordi | 10/09/2007, 14:18

Com diu en Joan la feina de la policia és complicada. Facin el que facin estarà mal feta,per això ja seràn jutjats pels professionals. Mal si fan i mal si no fan. Sempre estàn criticats. Nosaltres no ens em de possar amb aquestes coses, i crec que aquesta manifestació no s´hauria d´haver convocada perquè molts de nosaltres no tenim ni idea del que va passar. Suposo que alguna cosa va fer aquest jove, tots sabem que no és cap sant.El poble sap quin peu calça. Si això li hagués passat a un NO POLLENCÍ no hauria polèmica.

Joan Ramon

no a l'abús d'autoritat.

Joan Ramon | 10/09/2007, 13:18

Soc a Manacor, per això jo no hi he pogut anar, deix clar que sinó i hagues anat, com supos que molta altre gent que feia feina.
Jo no hi era com diu en Toni (supos que ell tampoc), però el que no trob de rebut es que per detenir una persona, s'hagi de trencar-li la cara, quan pens que dos policies l'haurien pogut retenis d'una altre manera. Això objectivament es diu abús d'autoritat, no?

Garci

Re: Brutalitat Policial?

Garci | 10/09/2007, 13:01

Per cert, Radio Pollença ha dit que hi havia unes 400 persones.
El batle i el regidor s'han reunit amb els afectats i lo únic que he entès és que el polícia en qüestió ha agafat vacances i que no saben que fer. Els afectats demanen mesures amés d'esperar al judici.
També recollien signatures.

Garci

Re: Brutalitat Policial?

Garci | 10/09/2007, 12:57

Hola Toni. Mira, l'article el varem fer a partir d'una informació al diari, ho deixam clar. Després demanam la vostra opinió: "Como no és la primera vegada que sentim una noticia d'aquest tipus voliam saber que pensau del tema.Pensau que a Pollença hi ha policies municipal que s'excedeixen la seva feina?"
Segon, en Pepe avui s'ha reunit amb el batle, els afectats i amb la policia per contrastar la notícia i veure que passa.
Tercer, i això va per tots, a un al·lot de 29 anys la policia l'hi ha pegat una pallissa, els policies no han rebut ni un cop(fins aquí fets objectius). doncs perquè no anar a una manifestació de rebuig a aquests fets i en contra de la brutalitat policial(no en contra de la policia)??? El tema de la ORA, de les drogues, dels maltractaments, de bandes...tot això no te res que veure amb el rebuig a les agressions policials. I molt menys la història d'aquest al·lot.
Sisè, teniu raó quan dieu que si arriba a ser d'una altre nacionalitat no haurien convocat la manifestació. Però tampoc la varen convocar quan varen tombar les dents, aquesta mateixa gent, a nen Josep, varen pegar a nen Lluis i a nen Marcos. Ara la gent s'ha movilitzat perquè se solventi un problema que ve d'enrera.

Jo he anat a la concentració perquè no toler els abusos policials. Més enllà de la problemàtica de ser policia o de que hi hagi més problemes. L'agressió és real i visible i això no pot passar. Per això crec que tothom havia d'haver anat a la concentració.

Joan Ramon veterà

abús d'autoritat

Joan Ramon veterà | 10/09/2007, 10:25

La tentació d'abusar de l'autoritat es dona a qualsevol àmbit i a moltes persones a les que aquesta autoritat els hi ve grossa. Aixó no es nou, i sempre hi ha hagut situacions aixi a col·lectius que globalment son intachables, però que sempre hi ha les ovelles negres que no s'han de justificar, sino corretgir. Generalment les meves experiencies amb la policia local a Pollença han sigut que aquests son bons professionals, peró també e tingut qualque experiencia negativa puntual. El que no es pot fer es maltractar d'antuvi l'agredit amb opinions interessades. Un poc de seny, per favor, i sentit de la justicia, que es suposa que això es una democracia

joana

brutalitat policial?

joana | 10/09/2007, 10:01

estic d'acord amb en toni abans d'opinar s'han de saber les dues versions, ja que en aquest cas, adins un forum, els policies no poden donar la seva versio, i no tenen, l'oportunitat d'explicar-se.
la meva familia i jo, varem patir un cas similar per la patrona, i no vos podeu imagirnar com varem estar durant un parell de dies en que s'ha parlave del tema en questio i a la fi es va aclarir tot, mentres tant nosaltres teniem el "mort damunt la nostre taulada".

Toni

Ho sabeu segur, tot?

Toni | 10/09/2007, 09:27

Quan ja surt un tema dins un forum, trobo que el que hauriem de fer sobretot el que penja la noticia o tema en comprobar que siga veritat tot el que diu, a mi me consta que això de que els agents implicats al fet detallat al diari són els germans,que volen supossar, no és real,per tant aquí ja fallam, quan donam per suposat fets que no hem verificat.
Que hem de suposar que tenim agents que sense más ni menos t'agafen i ALEE una pallissa, o que vas tranquilament pels carrers i pamm ostia, no m'ho crec, aquí hi ha més coses al darrera del tema i la justicia de la qual hem de confiar ens dirà el que.
Nosaltres, con que no hi erem presents, crec que no podem donar costat ni a un ni a l'altre.

@

Hipocresia

@ | 10/09/2007, 08:24

El suposadament agredit també té un llarg "historial". Per una banda mos queixam que als delinqüents no els fan res, que si els agafen entren per una banda i surten per l'altra...I després si passa una cosa d'aquestes posam el crit al cel. Crec que si en vers d'esser pollencí i conegut hagués estat marroquí o rumà tothom hagués callat com a morts...quanta hipocresia.
Jo crec que en seguretat ciutadana s'ha d'aplicar la política del vidre romput: si una finestra té tots els vidres la gent la respecta, si consentim una pedrada en dos dies no quedarà cap vidre sencer.

fralokus

Re: Brutalitat Policial?

fralokus | 09/09/2007, 22:52

Per cert, un xaval de 20 anys mort en un accident de moto, segons un company seu, duia una bona borratxera, bevia molt i els companys li havien llevat la claus de la moto en algunes ocasions, ja no la hi haurien de llevar més, potser si la Policia hagués tingut el suport dels pares en el seu moment el noi estaria sense permís de conduir però dormint en la seva casa aquesta nit.

També ens concentrem contra això? Seria assetjament? O són la merda de "pikoletos" que ens toquen els ous a la nit quan anam de marxa.

fralokus

Re: Brutalitat Policial?

fralokus | 09/09/2007, 22:45

Pepe tens raó, però fa 2 anys vaig assistir en el saló parroquial del Port a una reunió que va organitzar l'Institut, a aquesta reunió van assistir entre altres Policia Local, personal de l'Ajuntament i un sanitari, la reunió va ser més del mateix, en aquella reunió, jo vaig recriminar a la Policia Local que unes setmanes abans durant la celebració de la festa del Pi de Sant Antoni, es fumava de tot menys tabac i els agents de la Policia feien cas omís o miraven cap a altra part, la Policia em va dir que si els estaven molt damunt els podrien acusar d'assetjament policial, ja ja , jo els vaig recordar aquells temps que a un menor després de la 12:00 nit en el Port normalment ens era requerit el DNI, gairebé cada nit, molts es van posar a riure, però uns altres es van acordar d'aquells temps, i la veritat si poc m'agradava allò, això tampoc m'agrada gens.

Si a la Policia li lleves la raó, o almenys el dret a identificar a algú que fuma droga en públic, que els queda, Embullar-se a "porrazos " com ha passat? Si la societat, els pares sobretot, no volem enfrontar-nos a la realitat, i deixen la responsabilitat als mestres en les escoles (i d'això tu saps més que jo), ens creim que els nostres fills són els millors, perquè aquesta frase tan pollencina "el meu fill, no", i quan passen els desastres veiem als familiars de les víctimes reclamant justícia en les portes dels Jutjats, quan hem criticat als Policies perquè ens "vigilen".

Que malament anem.

Per cert algú vol que es torni a fer la "mili", algun li vindria bé, però no com norma general.

Pepe

Suport

Pepe | 09/09/2007, 21:35

Hola Joan no estic d'acord, no es tracta d'un assumpte d'afers interns. Si la víctima fos una persona propera, que opinaries? És un tema molt delicat si l'autoritat no actua correctament el sistema fa aigües i ja he dit que encara no tinc tota la informació però em dona la impressió que no és un fet aïllat i que hi ha suficient informació per saber que algo no funciona bé.
A Pollença ha hagut mobilitzacions a fevor dels camins públics, contra la urbanització de Cala Carbó, contra la guerra...
No oblidem que el lema és contra la brutalitat policial i la passivitat política, lema al que don suport.

Pepe

No és un joc

Pepe | 09/09/2007, 21:25

Fralokus,la concentració no és contra la policia local sino contra la brutalitat policial (sense oblidar la passivitat política). Et puc dir que més d'un policia està d'acord amb fer alguna cosa amb aquest elements que donen mala fama e imatge.
Estic d'acord amb tu en que s'hauria 'eliminar l'ORA.
Personalment sempre que se m'ha queixat un policia local ha estat per actituds de parts i quarts que els impedeixen actuar igual amb tothom.

Pens que si realment el que diu la premsa és veritat, demà faré tot el que pugui per veure a uns i a altres i contrastar informació, no podem esperar a la sentencia final. Si aquests policies tenen aquest munt d'expedients no poden ser una autoritat armada, cautelar ment se'ls ha de suspendre.

Joan

Re: Brutalitat Policial?

Joan | 09/09/2007, 20:56

Ja fa massa temps que els delincuents s'aprofiten de la suavitat i encletxes de la llei democràtica, no cal fer més suroll per a donar-lis encara més força. Això que debatem és d'afers interns, no de mobilització ciutadana, faltaria més!!. Les moixeres i les drogues no necessiten de mobilitzacions ciutadanes, mem si encara vos heu caigut del niu i no vos heu enterat del que passa a Pollença. I quan dic a les primeres de canvi és que la primera manifestació ciutadana es fa en contra de la policia, amb tot el que ha passat i passa a Pollença(bandes juvenils que peguen a gent major i fan malbé mobiliari urbà,robatoris, drogues,...)ja mos val !!!

fralokus

Re: Brutalitat Policial?

fralokus | 09/09/2007, 19:50

Doncs jo vull llançar una llança a favor de la nostra Policia Local, fa el que pot amb els pocs mitjans que té, i a més ha de posar ordre en un autèntic caos, per posar un exemple no s'entén que la Policia Local hagi d'estar vigilant la "ORA" del carrer Joan XXIII quan tot just la voracitat recaptadora justifica aquest servei, està clar que en aquest carrer en horari de repartiment no hauria d'aparcar ningú i deixar-la tot just per a càrrega i descàrrega com han fet a Alcúdia en alguns llocs i el qual no ho respecti grua i a la caserna.

Per altra banda els comerciants estan farts de robatoris, els guies dels turistes estan més temps en la caserna de la Guàrdia Civil traduint les denúncies que cursen els turistes que han tornat de la platja i es troben el seu apartament plomat i mentrestant l'únic delicte que existeix en el Port de Pollença és el mal aparcament.

S'ha de facilitar la tasca policial, bé incrementant la plantilla, millorant la seva formació o fent el poble més habitable i no buscant-los problemes com el del carrer Joan XXIII.

Per tant no dono suport aquesta concentració és més donaria suport una "contraconcentració" de suport, sobre el cas de les agressions cal deixar a la justícia fer el seva tasca.

Pepe

Joan

Pepe | 09/09/2007, 18:31

Hola Joan a mi em sembla be que els ciutadans convoquin una concentració contra la brutalitat policial i la passivitat política. La pressió social es necessària per que polítics i responsables de la policia adoptin mesures sense esperar a la via judicial que és molt lenta.
Com hem comentat això no es fa a les primeres de canvi, ja que ha hagut denúncies d'agressió anteriors.
Aquesta concentració i que es prenguin mesures cautelars no lleva la via judicial

Joan

...s'ha d'aclarir responsabilitat...

Joan | 09/09/2007, 15:13

Jo també vaig sentir rumors que hi havia dos "flipats" vestits de municipals que els hi agradava "la marxa", però crec que els varen treure i aquests "agents"ja no treballen al municipi. S'ha d'aclarir mem com està la situació psicotècnica al quarter municipal. No obstant, entenent lo complicat d'establir l'ordre a una societat on els pares hiperprotegeixen als seus fills, no estic d'acord amb la manifestació convocada, ja que mai i torno a repetir, mai !! s'ha convocat una manifestació per a millorar la protecció dels protectors dels ciutadans i podeu estar segurs (jo ho puc confirmar) que reben hi han rebut tot tipus d'injostícies que mai s'els hi compensen. Prefereixo que la via judicial faci el seu camí, que el treball de la policia és molt i molt complicat per a que a la primera de canvi els hi montem un "CRISTO". Jo deixaria pixar el mul i que els responsables facin la feina que hagin de fer.

Francesc Bibiloni

algo passa

Francesc Bibiloni | 09/09/2007, 13:50

No és la primera vegada que passa això, fa uns anys ja varen ventar a un parei de joves a nu corté, jo lo que no entenc és com davant una agressió no intervé l'autoritat de l'ajuntament competent i les suspen fins que s'aclari l'assumpte, i més sabent que us interfectos aquests tenen antecedents per coses axí.
Me pareix increible que no hi hagui una normativa que digui que per reduir un "acusat" per dir-li de colque manera no s'estipuli que s'ha de fer sense cap violència, o la mínima; jo tenia entés que ells podien rebre de tu si te resisties, però que si te reduïen no te podien pegar directament, és que no els hi ensenyen tècniques de defensa personal? jo he fet judo un grapat d'anys i se pot reduir una persona tranquilament en 2 o 3 moviments, sense necessitat que aquesta vagi a l'hospital.
Pens des de ja fa temps que hi hauria d'haver una norma que digués que qualsevol agressió policial comportàs immediatament la suspensió de feina i sou du policia en qüestió fins que una investigació EXTERNA a nu corté i l'ajuntament aclarís que passa, per que l'actual jefe de policia tampoc té la meva confiança...

Pepe

Re: Brutalitat Policial?

Pepe | 09/09/2007, 10:43

Notícia avui en al Mundo, a la mateixa s'assegura que no és la primera vegada que aquests policies actuen d'aquesta manera.

Convocan una protesta ante el Ayuntamiento de Pollença contra la «brutalidad policial» La agresión de dos agentes a un joven ha sido el origen de la movilización Las denuncias se han acumulado contra dos hermanos policía

La agresión de dos agentes a un joven ha sido el origen de la movilización Las denuncias se han acumulado contra dos hermanos policía«Contra la brutalidad y la pasividad política». Éste es el lema por el que se ha convocado un concentración el próximo lunes ante el Ayuntamiento de Pollença. El detonante ha sido la paliza que recibió un vecino el pasado jueves a manos de dos agentes de la Policía Local.

No es algo nuevo. Se da la cirunstancia de que dos agentes de la Policía Local de Pollença, dos hermanos, aglutinan un dilatado historial violento. A pesar de ello, los dos policías no han sido sancionados.

Esta última agresión de los dos agentes no pasó inadvertida. Una funcionaria de los juzgados presenció cómo dos policías golpeaban a un joven sin que éste se pudiera defender.

Al parecer, los dos policías aseguraron que el joven, de 29 años, les había insultado previamente. No hubo lugar a la réplica. Mientras uno de los policías le sujetaba los brazos, el otro la emprendió a golpes con la porra reglamentaria.

El joven fue detenido como presunto autor de un delito de atentado a la autoridad. La agresión tampoco quedó ahí. El hermano del joven arrestado acudió al cuartel de la Policía Local de Pollença a interesarse sobre cuál era el motivo de la detención. También fue golpeado, presuntamente, por los mismos policías que le habían practicado la detención a su hermano. En primera instancia, el joven detenido fue conducido al centro médico de Pollença. Allí los facultativos le apreciaron «policontusiones, heridas abiertas en el cuero cabelludo, en el frontal y en el tabique nasal». De hecho, tras analizar su diagnóstico, el médico ordenó su traslado urgente hasta el hospital de Inca. Los hechos violentos protagonizados por algunos agentes, en especial estos dos hermanos, han provocado un auténtico cisma en el seno de la Policía Local de Pollença.

Mientras algún mando legitima su actitud, otros muchos agentes, en cambio, critican los métodos violentos que utilizan y la mala imagen del Cuerpo que transmiten a la sociedad.

Querella

El abogado defensor del joven agredido la madrugada del pasado jueves ya anunció su intención de interponer una querella contra estos agentes. La acusación a estos policías se centraría en los presuntos delitos de prevaricación, lesiones, detención ilegal, denuncia falsa y obstrucción a la justicia.

En este sentido, el abogado Martí Cànaves anunció que solicitará la aplicación de medidas cautelares contra estos dos policías: la suspensión de empleo y sueldo y la prisión preventiva.

Los antecedentes violentos de estos dos policías son muy numerosos. De hecho, en su historial también les consta haber sido denunciados por la Guardia Civil después de enfrentarse con un agente del Instituto Armado en un control de alcoholemia. De hecho, sus acciones no se circunscriben solamente a Pollença. Estos dos agentes de la Policía Local también tienen han protagonizado acciones similares en puntos tan dispares de la Isla como Bunyola o Cala Rajada. Además de las acciones legales, el próximo lunes la respuesta ciudadana se hará sentir en la puerta del Consistorio.

Pepe

Convocatòria

Pepe | 09/09/2007, 09:49

Via SMS s'està convocant a la gent el dilluns les 13 h davant l'ajuntament;
" En contra de la brutalitat policial i la passivitat política".
Per nostra part només dir que no sem passius i que farem tot el possible per aclarir el tema.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb