URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cala Carbó no té preu

Alternativa | 19 Setembre, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

Demà a les 9:15 hores la Plataforma Cala Carbó no té preu  farà arribar a l'Ajuntament  les signatures recollides aquests mesos d'estiu, per demanar la protecció definitiva de Cala Carbó i els seus costers a Sant Vivenç (Pollença). La plataforma convida tots els ciutadans que han participat a la recollida de firmes, i a tots els que s'hi vulguin adherir a la Entrega .

L'entrega de signatures va acompanyada d'aquesta instància

1.Que l’Ajuntament de Pollença tingui en compte aquesta demanda popular, reflectida en les signatures es en els fulls adjunts, i així o faci arribar al Consell Insular de Mallorca i al Govern Balear i als seus responsables en ordenació del territori, per tal de de protegir un indret tan emblemàtic com el de Cala Carbó, tant per pollencines i pollencins, com pels  visitants.

2. Que sens tingui informats dels acords presos des de la corporació en tots els acords presos que afectin Cala Carbó i els seus costers, així com de les possibles modificacions o actualitzacions que afectin la possible urbanització marcada actualment al PGOU i al pla territorial de Mallorca com a zona urbana, i que considerem hauria de ser protegida de qualsevol possibilitat de construcció .

Ahir al Balears el batle Joan Cerdà deia  que el nou PGOU de Pollença elimina completament l'edificabilitat  de Cala Carbó. En primer lloc no sabem de que nou PGOU parla, ja que només hem començat a fer feiana minimament en l'adaptació del PGOU. I de moment es manté la situació de la que ja hem parlat en altres ocasions. Dir que el problema de Cala Carbó é suna temeritat que justifica la passivitat actual del Consistori

Al'actual pla general i pla territorial Cala Carbó es reflecteix com a Zona Urbana, si bé té les llicències paralitzades en espera de la transferència de l'edificabilitat a la zona humida de l'Ullal. Per desgràcia, hja hem dit que ens dona la impressió que a l'actual equip de govern està pecant de passivitat a aquest tema.

Si l'Ullal es declarada zona humida, no és podrà edificar i s'haura de cercar ràpidament altra solució, s'ha previst? i si no s'haurà destruit l'Ullal sin tan sol cercar altres solucions com la compra del solars de Cala Carbó per part de Medi Ambient.

                                                                        L'Ullal 

 

 

Comentaris

Joan Ramon

Participació Ciutadana

Joan Ramon | 19/09/2007, 11:36

Trob que a més s'ha de agraïr la participació de tots els ciutadans, tant els signants, com els que a més van agafar un full per emplenar i han aportat la seva feina en aquesta campanya per demanar la protecció de cala Carbó i els seus costers.

Joan Ramon

Cala Carbó

Joan Ramon | 19/09/2007, 11:31

Jo `pens que si arriben les que m'ha dit seran més de 3500, però te totes maneres trob que és una xifra per ser escoltada, em referes a l'actual, independenment de arribar a la xifra de 3500, que és la que voldriem arribar.
Ara la feina està en mans de les institucions, i evidentment haurem de seguir revindicant la protecció del territori, independentment de colors plíticvs.

Garci

Re: Cala Carbó no té preu

Garci | 19/09/2007, 11:10

Gràcies Joan Ramon. Alomillor no son 3500 però ja n'hi ha!
Ara hauran d'escoltar-nos i fer tot lo possible perquè això vagi endavant. Sinó toca mobilitzar-nos encara més fins aconseguir salvar Cala Carbó!

Joan Ramon

Signatures

Joan Ramon | 19/09/2007, 11:05

Actualment n'hi ha 3222, però m'han de fer arribar alguns fulls

Garci

Re: Cala Carbó no té preu

Garci | 19/09/2007, 10:11

Ens ha arribat un document que ha fet públic Esquerra Unida Mallorca sobre Son Espases i l'oposició d'EU a que se faci l'hospital allà. Pel seu contingut i contundència, i, en la meva opinió, certesa, demà sortirà publicat integre a aquest bloc.

GArci

Re: Cala Carbó no té preu

GArci | 19/09/2007, 09:35

No se exactament el nombre de signatures que tenim(això ho dirà en Joan Ramon que du el recompte oficial) però segurament arribarem a les 3500. Els que no les hagueu entregades feis via i contactau amb algú de la plataforma o amb nosaltres. Com bé diu l'article, l'entrega és demà!

Xesca

Son Espases

Xesca | 19/09/2007, 08:55

Actualitzat el bloc L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS a Vilaweb.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb