URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Precs, ple 27-09-07

Alternativa | 29 Setembre, 2007 06:28 | facebook.com twitter.com

 

Per començar a parlar del ple del dijous 27,  aqui teniu els precs que varem presentar. Un bon grapat de temes per debatre.

Precs 

- Al seu discurs inaugural el senyor batle va dir que haviem d’evita la generació de debats estèrils, estam d’acord. Per no donar peu a aquest tipus de debat i ja que estam a un estat aconfesional i les administracions públiques no han d’identificar-se amb cap creença religiosa demanam a l’equip de govern la retirada del crucifix de la sala de sessions.

 

- Durant l'any 2005 i principis del 2006, es va realitzar un estudi de la concentracions de metalls pesants en el torrent de S. Jordi que es va presentat el 14 de juliol del 2006, o sigui fa més d'un any. Al mateix hi ha una part preocupant que seria la que fa referència a les concentracions de cadmi al aigua superiors als límits legals, l'autora demanava ampliar de manera urgent els estudis  per corroborar els resultats obtinguts i per determinar-ne la font.

A dia d'avui encara no han fet aquests estudis per confirmar o no les dades del primer estudi . Sense excuses demanam a l'equip de govern que no deixi passar més temps i que  posi  en marxa un nou estudi (del torrent i la badia). La passivitat en aquest cas frega la temeritat. I en el cas de que no s'actuii ràpidament denunciarem a la justícia aquesta  actuació negligent i irresponsable en fonament  a l'article 43 de la Constitució que reconeix el dret dels espanyols a la protecció de la salut, i atribueix als poders públics la possibilitat d'organitzar i tutelar la salut pública a través de mesures preventives.

- Els edificis en general on fa feina el personal de l'Ajuntament es troben en males condicions.  És evident  que  tant al garatge-magatzem del Servei d’Aigua  com a les dependències del carrer Sant Domingo, ocupades per diversos organismes i funcions (Servei d’Aigua Potable,  medi ambient, Serveis Socials,  brigada d’obres...) estan saturats i que s’infringeixen les més elementals normes de seguretat i salut, per no parlar que en aquestes condicions  es perjudica la imatge dels servies i la  eficiència i atenció al públic.

Abans de que s’arribi a denunciar el tema a l'Inspecciò de treball s’haurien de fer immediatament les gestions avinents per complir les normatives de seguretat i salut al treball.

Igualment solicitam que a la major brevetat, es facin les gestions avinents per cumplir el pla genèric de treballs amb exposició a amiant.

Demanam a l’équip de govern que consideri com punt prioritari a solucionar de la manera més breu possible el tenir instal·lacions dignes per donar bon servei als ciutadans.


-Demanam al senyor batle que procedeixi a la seva obligació de fer complir el decret de batlia Num. 431 de 25 de Maig de 2006., i fer obrir el tancament il·legal de la carretera vella de Pollença a Lluc, que hi ha a la finca de l'Empeltada i que és una burla per tots els ciutadans.
Demanam a l'equip de govern que col·labori amb el defensor del poble i li envii la informació que aquest ha requerit en dues ocasions respecte al tancament de la carretera vella de Lluc.

 

- Demanam a l’equip de govern del que forma part el director insular de Patrimoni del Consell de Mallorca que garantitizin que es puguin dur a terme visites regulades al Castell del Rei  i a la Fortalessa declarats Bens d’Interés Cultural, com a mínim quatres dies al mes com senyala la llei estatal. En el cas de la fortalessa pensam que les obres que es fan en aquest moment no suposen cap risc pels visitants ( hi ha sotracs al poble més perillosos).

 

 

 

Comentaris

Consciència

Nou blog

Consciència | 29/09/2007, 17:40

Garci ja ha obert el nou blog Consciència de l'Assemblea per la renovació de l'esquerra, esperam vostra participació

Pepe

Acció

Pepe | 29/09/2007, 17:25

També estic d'acord amb l'acció

Joan  Ramon

camins

Joan Ramon | 29/09/2007, 15:59

ok o mirarem
de totes maneres trob que l'acció anbans comentada ès bona, i de moment les persones que pensaven fer una acció d'aquest tipus esperaven esdeveniments, però ja la paciència s'acaba.
salut i branca

Pepe

Camins

Pepe | 29/09/2007, 15:51

J.R. li podies comentar a Gorrías que Mm'agradaria presentar una proposició ben fonamentada respecte a la Carretera, m'imagin que l'equip de govern s'excusarà dient que el tema és en mans del Consell.
Al tema de la Carretera crec que legalment no puc fer res més que al manco intentar el tema del seu caràcter de BIC, però si n'hi ha alguna altre possibilitat, també estic a vostra disposició.

Joan  Ramon

Camins

Joan Ramon | 29/09/2007, 15:05

Jo també o trob

Garci

Re: Precs, ple 27-09-07

Garci | 29/09/2007, 14:53

T'anim a fer-ho. Seria una bona cosa. Després anam a judici i feim recursos fins que passin els anys i de mentres el camí serà teu.
De veritat ho hauriem de fer

Joan  Ramon

Camins

Joan Ramon | 29/09/2007, 14:32

Carretera vella de LLuc tancada fa mès de dos anys,Ternelels tancat pel Real Decret de la Familia "Verga" i jo em demano, si tancas el "meu" carrer acordanto amb els altres veinats, quin temps estaria l'ajuntament a fer-lo obrir? (caldria fer una prova).

Xesca

Actualitzat L'HIDRO

Xesca | 29/09/2007, 13:55

s/t

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb