URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

De consultes, assemblees i disciplines.

Alternativa | 18 Octubre, 2007 06:00

Demà divendres Assemblea-sopar d' ALTERNATIVA, EU -EV a Can Ramón a les 21:00.  Oberta a tothom que vulgui venir, escoltar, opinar i sopar.

Parlarem de la feina feta aquest darrer mes; notes de premsa, blog, propostes, plecs, preguntes, finances, futura Urxella escrita...

També  parlarem de nostra adhesió a la mobilització de les entitats socials en defensa de Mallorca, contra la decisió del Govern de continuar el projecte del PP de construcció de l'hospital de referència de Mallorca a Son Espases, i en demanda de rectificació.

 Les entitats que fins ara han decidit sumar-se a la convocatòria són: ALTERNATIVA PER POLLENÇA, ATTAC, CGT, DRETS HUMANS, JOVENTUT COMUNISTA, OBRA CULTURAL BALEAR, PLATAFORMA CAMINS PÚBLICS I OBERTS, PLATAFORMA SALVEM CA'N TÀPERA, PLATAFORMA SALVEM LA REAL i UNIÓ OBRERA BALEAR. Hi ha altres entitats estan celebrant reunions en aquests dies per decidir sumar-se a la convocatòria.

A l'assemblea varen anar també representantes d'EU a les que no els va agradar nostra presència a la reunió . Finalment com podeu veure al llistat superior de moment EU no s'ha sumat a la convocatòria.

Al bloc de Miquel Àngel Llauger un anònim ido (per que no dona el seu nom?) fa el següent comentari:

 Alternativa per Pollença? Però si ALTERNATIVA és el partit mare com putes una agrupació no manté la disciplina de grup? Convé fer una reflexió davant la manca de suport dels sindicats, partits i organitzacions majoritàries

Ja l'he contestat:

Primer ALTERNATIVA no és un partit sinó una coalició d'EU més EV i independents.

Segon per parlar de disciplina ha d'haver informació i ordres, no ha ha hagut ni una cosa ni altra.

 Tercer si el 29 de setembre Miquel Angel, Grosske i Barceló es varen concentrar a la Plaça de Cort contra la construcció de l'hospital de Son Espases, i després han dit que ha estat una decisió exclusiva d'Antich, per què el que era bo el 29 de setembre és dolent ara.

 Quart: Els que tenen que reflexionar són els que han canviat la seva postura.

A més a més tractarem el de Son Espases i la necessitat de fer una consulta a EU sobre la sortida o no del govern.

 

Un altre tema interessant serà fer propostes i debatre en torn a la XV assemblea d' EU de Mallorca que es realitzara el 2 de febrer. Contarem amb la presència d'algun membre de l'executiva de Palma.
La documentació i les consegüents aportacions estan publicades a la següent direccions d’Internet:
http://interinsular.eu-balears.org/public/documentació/interinsular/eumallorca/

Podreu fer aportacions i comentaris directament al fòrum establert a la següent direcció:

News:assemblea_de_mallorca o http://interinsular.eu-balears.org/public/internet%20newsgroups/assemblea%20de%20mallorca/

 Aquests dies també haurem de votar el candidat-a a la presidència del govern, per primera vegada a EU hi haurà primàries un bon exercici democràtic.

Els candidats són Gaspar Llamazares i Marga Sanz i ja tenen el seu espai a internet per demanar el suport als afiliats.

Gaspar Llamazares ha obert la seva pròpia pàgina web 

Mentre que Marga Sanz ha obert el seu blog.

Si parlam només d'aquesta presència a internet resulta molt més interessant el blog de Marga Sanz amb més contingut polític, mentre que el de Gaspar Llamazares és més institucional. 

El PCE va reclamar que el vot fos presencial, en urna i amb DNI però les eleccions primàries es portaran a terme per vot per correu. Els militants votaran responent a una carta que la direcció ens enviarà dintre d'uns dies. L'escrutini es farà el 6 de novembre. 

Imatges tretes del blog i la pàgina dels candidats. 

 

Us recordam es decisions dins Alternativa EU-EV es prenen de manera participativa i assembleària, cercant el consens i d’acord amb el principi d’una persona/un vot. A Alternativa les persones que no són afiliats ni d’EU ni d’EV poden participar plenament en la presa de decisions i no són “convidats de pedra”. PARTICIPA JA si no t’interessa la política, als qui manegen els teus doblers si els hi interessa, ja és hora de deixar de tudar els doblers públics entre amics, propagandes, inauguracions i similars.

 

A la reunió del dia 16 d'octubre que va tenir lloc, al Casal d'Entitats Ciutadanes de Palma,  per coordinar la mobilització de les entitats socials en defensa de Mallorca, contra la decisió del Govern de continuar el projecte del PP de construcció de l'hospital de referència de Mallorca a Son Espases, es va acordar:

 · MOBILITZACIÓ A PALMA (CONCENTRACIÓ O MANIFESTACIÓ, QUE ES DECIDIRÀ LA SETMANA QUE VE) PER AL DIA 17 DE NOVEMBRE, DISSABTE.
· ES PROPOSA QUE, UNA SETMANA ABANS D'AQUESTA DATA, EL DISSABTE 10 DE NOVEMBRE, ES FACI UN ACTE LÚDIC I SOLIDARI, QUE ES POT ANOMENAR "AGERMANATS PER LA REAL", A CELEBRAR A AQUEST INDRET DE MALLORCA. PER DIMARTS QUE VE, DIA 23 D'OCTUBRE, ES CONVOCA UNA REUNIÓ DE TREBALL, OBERTA A TOTHOM QUE VULGUI ASSISTIR, PER A ACORDAR EL MANIFEST UNITARI, EL CARTELL, LA FINANCIACIÓ I ALTRES INICIATIVES A REALITZAR. EN AQUESTA REUNIÓ TAMBÉ ES CONCRETARÀ EL TIPUS DE MOBILITZACIÓ DE DIA 17 DE NOVEMBRE, I ELS TRÀMITS LEGALS DE CONVOCATÒRIA. La reunió també es farà en el Casal d'Entitats Ciutadanes, del carrer Montenegro, 8, de Palma, a les 20,00 hores.
Totes les entitats que vulguin adherir-se ho poden anar fent durant aquests dies. En tal sentit, es prega la màxima difusió d'aquesta informació.
Salut i endavant.

Comentaris

Garci

Re: De consultes, assemblees i disciplines.

Garci | 19/10/2007, 18:12

Tot l'esforç volcat a aquesta manera de fer política i les hores dedicades al bloc valen la pena només per veure i llegir uns comentaris com aquests. Gràcies Francisca i Margalida.

Per cert, hola Sara. Estic molt content que algú se molesti a debatre i dir el que pensa. Jo vaig anar a una reunió i hem van dir que la meva actitud era desobedient i que ho arreglariem internament. Fa 5 dies i ningú m'ha dit res. Per això gràcies per por lo menys dedicar-nos la teva atenció. Jo també pens que internament s'arreglaria millor. Però pensa que si demanem coses tan senzilles com son que reenviin un mail per a crear debat, doncs no se reenvia. Que hem de fer sinó? callar o crear debat d'una altre manera. No vull destruir un partit al que estic afiliat! El vull millorar perquè pens que se pot millorar. Així de fàcil. Vull que entre tots decidim.

Pepe

Gràcies Margalida

Pepe | 19/10/2007, 17:39

Gràcies Margalida, vostre suport a aquest projecte és molt important i ens alegra saber que estam aconseguint l'objectiu de donar una informació que fins ara no havia a Pollença.

Respecte a la redacció és cert que el meu català és molt millorable, però com dius tu a un blog el que conta és el que es diu i no com està escrit.

De nou moltes gràcies.

Margalida Amengual

De consultes, assemblees...

Margalida Amengual | 19/10/2007, 12:26

Només vull dir que crec, Pepe, que tens tota la raó del món i que si na Sara no ho entén es perque no vol. M'agrada aquest blog precisament perque ens informa als ciutadans de moltíssimes coses que passen que si no no les sabríem i crec que ho fa d'una manera molt correcte. No crec que hi hagi descalificacions personals de cap classe i al contrari de na Sara, crec que aquest es un lloc ideal per criticar el que no ens agrada, voltros i noltros, gent del carrer. La que descalifica, i quasi quasi insulta, a persones del seu mateix partit es ella per lo tant fa tot el contrari del que predica. En quant a lo que diu de "lastimosa redacción" aquesta senyora hauria de sabre que això es un blog d'internet no un periòdic ni revista i, que jo sàpiga, aquí no hi ha cap periodista; a més, el que conta és el que es diu i no com està escrit, no hem d'esser tan primmirats (es que m'ha mosquejat molt aquest comentari, l'he trobat totalment fora de context).
Ànim i endavant, que ho feis molt bé.

francisca

EL PIP

francisca | 19/10/2007, 06:58

Bon dia a tots:
El Pip, ni se banya ni se banyarà. Si llegiu els “panfletos” que varen publicar durant els quatre anys de la passada legislatura, sobretot, i trobareu una cosa: noticies relacionades amb les àrees de UM i fotos i més fotos de’n Joan Rull (amb el cap tort, amb el cap dret, amb bicicleta, de peu, de mig cos... ) Amb el PP: suavitat. Amb el PSM: i tu que t’has cregut Biel? Amb el PSOE: ignorància total i si te puc fer mal ten faig. Amb EU: simplement no existíeu per els grans periodistes del Pip.
Què passa aquesta legislatura? Doncs que el PSOE forma part de l’equip de govern de Pollença i presideix Consell i Govern. El PP de mo0ment no ha piulat i EU son dos il•luminats (en Pepe i en Garci) Doncs ens convé canviar, suavitzar-nos, anar per damunt damunt que aquí el que mos interessa és fer CAIXA (DOBLERS).

Article

Dissidència

Article | 18/10/2007, 23:07

Sobre el tema de la discrepància avui al blog de Miquel López Crespí hi ha un article per reflexionar comença.
La persecució i criminalització de la dissidència és una forma més de dogmatisme i feixisme que, a aquestes alçades del règim postfranquista, i dècades després de la mort del dictador, ens pensàvem que s´hauria anat acabant...

Joan Ramon

Salut

Joan Ramon | 18/10/2007, 23:00

Cert Pepe, per tot sembla que discrepar està mal vist, i si, trob que s'ha de demanar als partis que escoltin més les bases, ja veurem.
I això no és bo per fer avançar la democracia crec.
Salut

Pepe

JR

Pepe | 18/10/2007, 22:53

Bé Joan Ramon no sé si t'he de dir que demanis al PSM la consulta als seus militants per que ja veus com està el pati, encara que tu tens experiència en ser un ... per només discrepar.
Dels que no he escoltat res és dels d'ERC, encara que sé que ha hagut algú que ha deixat el partit.
Per cert ja que parlam d'altres partits, ahir va haver reunió de batles d'UM de la part forana, inclòs el nostro, supòs que per donar suport a Ferrer a la propera Assemblea

Pepe

Gràcies Francisca

Pepe | 18/10/2007, 22:45

Moltes gràcies Francisca has expressat perfectament el que volem fer; transparència i participació. Paraules que es poden trobar a manifests, estatuts, papers ... però que després no s'apliquen. Els partits tenen por a la pluralitat, però fins que els partits no es democratitzen de veritat tendrem una democràcia imperfecta i fracturada.

Agradi o no nosaltres ens hem proposat superar la divisió entre els que fan política i els qui la reben.

Gràcies pel teu suport, la veritat que aquests dies el necessitam.

Pepe

Compañera Sara

Pepe | 18/10/2007, 22:34

Aceptamos críticas, enfados y todo lo que haga falta.
Tienes razón en que el comentario respecto al nerviosismo de las representes d'EU a la reunión sobra, perdón ahora mismo lo eliminó. Pero creó que tu definición de comentario de patio de colegio es más acertada que la del primer comentario.No creó que sea para decir; "personalizar y señalar a gente que conocemos como enemigos y lanzarlos al escarnio público de la red"

Nosotros criticamos unas actitudes y por tanto para nosotros no hay buenos y malos sino prácticas políticas criticables o no.

Nos podemos entender o no, podemos consensuar o no y no pasa nada que para eso estamos en una organización plural

Creó que decimos las cosas de manera bastante racional:
a.- Se firma un pacto de gobierno.
b.- Se dice por parte de nuestros miembros en el gobierno que se ha incumplido este pacto en un punto fundamental y al comienzo de la legislatura.
c.- Pidó que se deje el gobierno por este incumplimiento y que si no al menos se pregunte a los afiliados y simpatizantes que opinan.

Los nervios y la intranquilidad nos han sido provocado por ciertas actitudes, pero no quiero entrar en personalismos.

La dirección no dirige porque no quiere dirigir,no por incapacidad. Si te parece poca
ayuda el trabajo que hacemos en Pollença y abrir estos debates que si no no existirían...Precisamente lo que estamos haciendo es pelear y en ámbitos políticos ( e ve que no tenemos el mismo concepto de los mismos).
Este blog es un blog político, tanto la Asamblea por la Renovación de la izquierda como la reunión de la que habla este artículo son ámbitos políticos, tuvimos una reunión política con miembros de la permanente, mañana viene a nuestra asamblea política. Lo que no son ámbitos políticos son los restaurantes los bares y pasillos donde algunos se reúnen para decidir cosas.

Respecto a que esta discusión tendría que ser interna, es tu opinión no la nuestra y tan respetable es una como otra.
Pensando de esta manera tampoco te parecerán bien las primarias de las que de momento (en EUIB) sólo se ha informado en este blog .

Uno de los derechos de los afiliados a EU es la libertad de expresar críticas a las decisiones de los órganos de EU sin más limitación que el respeto a las peronsas (artículo 9 de los estatutos)

Nunca hemos dicho que seamos los primeros críticos que pisamos EU, y jamás lo hubiéramos dicho porque tenemos muy presente que precisamente en Pollença hay viejos camaradas que ya en su día fueron críticos y por ello fueron expulsados del Partido. Curiosamente los que los expulsaron se separaron crearon otro partido... años más tarde volvieron al partido Curiosamente los que nunca abandonaron el partido ahí siguen pegando carteles, repartiendo propaganda, echando una mano cuando hace falta, los otros los que se fueron y luego volvieron ahí siguen, como siempre ocupando cargos. Y eso que el principio de los estatutos d'Eu dice que apostamos por la renovación periódica de nuestros representantes institucionales, claro que se debe referir a periodos de 5o años.

¿Dónde hacemos chantaje?
No me has contestado a un par de preguntas que te hacía al anterior comentario:

¿Quien decide cuales son los ámbitos de discusión apropiados y el momento apropiado? ¿Dónde están esos ámbitos actualmente en EU?

Acepto tus disculpas pero al final una vez más nos faltas al respeto, no necesitamos demostrar que no somos "unos dinamiteros locos". Siempre he votado a EU, hace cuatro años que después del desastre electoral del 2003 decidí afiliarme para echar una mano, junto con otros levantamos una asamblea local que ha obtenido los mejores resultados porcentuales de cualquier municipio balear, lo que pedimos está en los estatutos... Tengo cosas mucho mejor que hacer que dinamitar la organización en la que militó y a la que representó públicamente... Si acabo dinamitando algo será a mi mismo porque no doy abasto.

Pdt creó que sólo te había mandado 3 o 4 e-mails, no eran tantos, la mili duraba más y yo fui objetor.

francisca bennassar

A NA SARA

francisca bennassar | 18/10/2007, 22:03

Hola Sara, no tenc el gust de coneixer-te, pero deixem que te digui, que ojala tots els partits politics actuasin de manera tant transparent com actua EU de Pollenca. Que es una nova manera d'entendre a politica? doncs si, una politica mes oberta, mes participativa, mes transparent, i sobretot mes clara. Crec que tot aixo enriqueix a EU de Pollenca. Els ciutadans, que en definitiva som els que votam, tenim dret a sebre que pensa cada partit politic, i si o podem sebre de manera constant i actualizada, com es aquest bloc, nolt millor.per posar-te un exemple, sempre des de una optica local, molts dels afiliats del PSOE de Pollenca no tenen ni puta idea del posicionament del partit en diferents temes, ni siquiera de les responsabilitats dels seus regidors. Si tenguessin un blog com te EU podria esser una altre cosa, pero es molt trist en politica se una manada de mens que van darrera el xot pasador
Saludos

Sara Socías

Compañeros Pepe y Garci:

Sara Socías | 18/10/2007, 21:25

ante todo no os enfadéis ¿los critiquísimos no aceptáis críticas?

Pepe, respondiendo a tu pregunta "¿Cuando hemos personalizado?" te cortopego "A l'assemblea vàren anar també representantes d'EU que pel que m'ha comentat Garci es vàren posar nervioses amb nostra presència ( i això que una d'elles és assesora de partipació)." Me parece un cometario digno de un patio de colegio y vosotros lo sabéis, seamos serios.

En cuanto a mi trabajo en la organización, estoy bastante más lejos de la dirección y del “aparato” que vosotros, con lo cual tengo bastante menos culpa de los déficits que Eu pueda tener.

Me parece infantil y bastante temerario generar un debate de buenos y malos tan maniqueo, en una organización como la nuestra en la que no sobra nadie y en la que ya somos lo bastante maduros políticamente para entendernos y consensuar todo tranquila y racionalmente. Si consideráis que la dirección no dirige por incapacidad, echadle una mano y si pensáis que responde a una voluntad política peleadlo políticamente y en ámbitos políticos.
Perdona, Pepe, por mi última frase “dejo de intentar comprenderos desde hoy mismo” que sé que te ha molestado. Quería decir que vuestro artículo de hoy me ha ofendido, que me indigna que trasladéis discusiones internas u organizativas a la red, que me indigna que penséis que sois los primeros críticos que pisáis Eu, que me indigna el dogmatismo de todo tipo y que me parece que hacéis chantaje y eso no beneficia a nadie, así que, por todo eso, doy por acabada mi participación en este hilo y os emplazo al debate análogico, que desde luego, no me molesta, al contrario. Eso sí, procuraré redimirme y comprenderos, si me prometéis que haréis crítica de la buena y demostráis que no sois unos dinamiteros locos (y no me mandáis demasiados e-mails)

Joan  Ramon

Pacte

Joan Ramon | 18/10/2007, 20:58

Bon Vespre bona gent
idoi si, pareix que Son Espases és un llog de mals presagis, desgracaidament.
Per altra banda el PSM no veig que convoqui la militancia per decidir si s'ha de mantenir un pacte que PsoE i Um ja han trencat.
Salut

Pepe

Llarga llista

Pepe | 18/10/2007, 18:35

Una mala notícia, veig a les notícies només es parla de la segona víctima dels temporals però en aquest cas podem parlar d'un accident laboral més de la llarga llista que situa a Espanya a la coa d'Europa.
M'imagín que els sindicats investigaren les condicions de la caseta des de la qual vigilava.

Blanca

PREMONICIÓ?

Blanca | 18/10/2007, 17:58

Estic trista. El vigilant de Son Espases ha mort avui. Ningú no n'assumirà les responsabilitats, perquè els polítics (tant els espanyols com els regionalistes) són així. El tanatori del nou hospital s'ha estrenat abans d'hora. Ha fet més via que la doble via del Camí dels Reis. Estam d'enhorabona tots, però uns (PP-PSIB-UM-PSM-EU-EV-ERC) molt més que els altres!

Pepe

Fontanelles

Pepe | 18/10/2007, 16:19

L GOB ORGANITZA UN ACTE CÍVIC EN DEFENSA DE SES FONTANELLES

Se farà el proper dilluns dia 22 a la sala d'actes del GOB

Aconseguir la protecció definitiva de Ses Fontanelles, haurà de menester
molts d'esforços i molta pressió. Fins ara tant per part del GOB com de
la Plataforma s'han realitzat un munt d'actuacions de divulgació, de
pressió, així com nombroses entrevistes, reunions, mobilitzacions, etc.

Com se sap Ses Fontanelles és la darrera zona humida que li resta a
Palma i dissortadament es troba amenaçada per la construcció d'un gran
entre d'oci i comercial.

Encara som a temps de preservar aquesta albufera, per la qual cosa el
GOB ha convocat una ACTE CIVIC, per al proper dilluns dia 22 d'octubre a
les 19 h a la sala d'actes del local del GOB, a Palma.

Aquest acte serà l'inici de la fase final de la campanya de protecció
d'aquest aiguamoll i tendrà aquest ordre del dia:

- Presentació de l'acte: introducció a la defensa dels espais naturals

- Explicar breument que són Ses Fontanelles: on son, que són, principals
valors naturals, que pretenem salvar.

- La intensificació de la campanya: reivindicació antiga, actuacions
aquests anys, compromisos electorals, moment clau

- Les noves actuacions previstes: anomenar i comentar les més
rellevants, cicle de conferències, manifest de científics, fulletó,
visites, reunions amb responsables polítics,..

- Ses Fontanelles en imatges: projecció de paisatges, aucells i plantes

- Debat entre el públic

Paco

GRACIEAS XESCA

Paco | 18/10/2007, 15:58

ya te anyoraven molt. yo me le xutava el teu llibre.

Pepe

Änim Garci

Pepe | 18/10/2007, 15:00

La inquietud no es mala Garci, el futur sempre és incert però recorda "palabras para Julia" ara igual comprens millor per que vaig utilitzar aquesta canço.
Llegir els estatuts d'EU t'ajudarà per exemple el seus principis; pluralisme, diàleg... o els principis de democràcia i transparència, front a qualsevol mena de burocràcia

GArci

Re: De consultes, assemblees i disciplines.

GArci | 18/10/2007, 14:33

La veritat és que tota aquesta moguda m'inquieta un poc. Tenc clar el que vull. I per tant cada dia tenc menys clar el meu futur si la gent no ve a bé amb el que pens. No demanem g5rans coses, transparència, democràcia, assamblearisme... no volem cap mal, sinó un bé a EU. Ens hi volem sentir còmodes a dins. Però si això ho interpreten malament i pareix a ser que començam a sobrar, ja me direu que hem de fer... lluitar pel que creiem just i necessari? marxar? crear alguna cosa nova? Hem optat per lluitar a dins. I veig que no agrada. Me sap g5r4eu. Necessitam un debat per explicar-nos i que s'expliqui tothom. Si no hi ha espai de debat intern, que voleu que fem?
Tot és molt absurd. I no m'agradaria no poder votar a les pròximes eleccions. Vull poder votar Alternativa Mallorca.
I respecta a la subordinació d'Alternativa Pollença a la direcció de Palma, encara és hora que algú de Palma m'hagi telefonat o dit res per la presència meva a la reunió del dimarts. Com volen que obeim una direcció de la que no tenim notícia, i menys en aquest tema. Com que sempre hem estat autònoms a Pollença, i jo crec que se deu a que la organització no funciona, doncs la gent de Pollença va decidir anar a la reunió per veure si el Govern canvia d'opinió per lo de Son Espases. Per dues coses: primer, perquè no creiem coherent estar a un govern mentider, i la única resposta és o no fer-ho allà(que és el que demana la convocatòria) o fugir del Govern(que és el que demanem nosaltres). Segon, seguim pensant que el lloc triat no és bo. Que és un atentat territorial.

Pepe

Joan

Pepe | 18/10/2007, 14:05

Gràcies Joan pens que he reflexionat sobre la crítica de Sara i per això l'he demanat una sèrie d'aclariments.
Ara pens que terminar un comentari amb un
"Personalmente dejo de intentar comprenderos desde hoy mismo" no és manera d'iniciar cap debat.

Joan

Sort!

Joan | 18/10/2007, 13:52

Escoltau, només donar-vos suport per aquesta assemblea aquestes eleccions.
i a nivell personal, recoman fer una reflexió per saber fins a quin punt les crítiques dels altres (Sara) tenen alguna cosa de veritat, (esta bé escoltar a tothom (que és fàcil), i reflexionar sobre lo que t'han dit! (que és més difícil!)
1 abraçada!

Pepe

Deseig

Pepe | 18/10/2007, 11:30

M'agradaria que nostra direcció organitzés un debat dels dos candidats a Mallorca, si a Sara no li molesta.

Pepe

Gràcies

Pepe | 18/10/2007, 10:00

Gràcies Fralokus, es dur tenir que fer oposició a l'equip de govern municipal i del teu propi partit al mateix temps.
la veritat incomoda.

Pepe

Querida Sara

Pepe | 18/10/2007, 09:54

Compañera Sara, gracias por tu opinión y por no ocultarte detrás de anónimos.
Lo que es una vergüenza es aceptar un incumplimiento de un pacto de gobierno de mínimos en un tema clave a las primeras de cambio y después seguir como si no pasase nada.
Si algo no te ha quedado claro de nuestros escritos pregunta, tendremos mucho gusto en aclararte lo que no entiendas. Igual no estás acostumbrada a la coherencia y te has despistado un poco
¿Cuando hemos personalizado?, Criticamos una manera de actuar y razonamos nuestras críticas. ¿Dime dónde hemos hecho otra cosa?
Si crees que ahora no toca ser críticos tu nivel de crítica está bajo mínimos.
¿Quien decide cuales son los ámbitos de discusión apropiados y el momento apropiado? ¿Dónde están esos ámbitos actualmente en EU? si se han negado a reenviar a sus militantes una convocatoria realizada por una Asamblea Local. Una convocatoria que entraba totalmente dentro de nuestro ideario; más transparencia, democracia y renovación.
Estamos muy concentrados en hacer algo realmente transformador y realista, y es que la organización pregunte a sus afiliados, algo que está en los estatutos. Releelos y encontraras cosas realmente asombrosas que poco tienen que ver con el funcionamiento actual de EU.
El tiempo lo tenemos en contra vamos hacia unas elecciones generales desastrosas para la izquierda en la Baleares y no me pienso sentar hasta febrero. En estos días había en la red un comentario realmente escalofriante, te imaginas que un mal resultado en Baleares colabora en un triunfo del PP a nivel nacional. ESPABILA no se puede esperar a ferero pensando que lo de Son Espases se va olvidar
Si decir las cosas claras y en público son para ti malas formas, pues nos encantan estas malas formas.
Violentar es decidir a espaldas de las bases.
No conozco tu trabajo en la organización, pero desde luego la coherencia no es un valor que actualmente brille en EU, igual que otras muchas cosas.
Lo que si conozco es el trabajo de nuestra asamblea capaz de pasar de la nada a un concejal y de haberse convertido en un referente de la izquierda de Pollença con una presencia, como dices tú, omnipresente a nivel de internet. Repasa la prensa de los últimos cuatro años y verás las veces que aparece el nombre de EU unido al de Pollença y eso sólo es un pequeño reflejo de todo el trabajo que hemos desarrollado en el municipio.
Si no quieres comprender demuestras que estás a la altura actual de la organización,ensimismada, enhorabuena

fralokus

Re: De consultes, assemblees i disciplines.

fralokus | 18/10/2007, 09:05

Hola Sara, no soy militante de EU, solo un lector del blog y de la amistad que pueda nacer en un pueblo pequeño como Pollença, pero en resumidas cuentas Alternativa en Pollença se ha convertido en un grano en el culo de los que se sientan en "tronos del poder", ese grano que te cuenta las verdades y no te deja sentarte tranquilo.

En definitiva cuando el PP saque sus preciados 5 diputados o más en Baleares en los próximas comicios generales todo serán lamentaciones por no haber sido valientes o coherentes en el momento adecuado.

Por cierto, aunque no me guste que el nuevo hospital de referencia se construya en Son Espases reconozco que haber tomado otra decisión hubiese sido un desastre sanitario y económico para las arcas del Govern, lo más lógico hubiese sido no hacer el "paripé" en manifestaciones y actos similares y hablar valientemente, que se apoyaba al Sr. Antich por ello en beneficio de la ciudadanía en general, pese al desastre ecológico, porque de eso si tiene poca culpa el Govern actual.

Sara Socías

Re: De consultes, assemblees i disciplines.

Sara Socías | 18/10/2007, 08:26

compañeros de pollença,
lo vuestro ya empieza a dar un poco de vergüenza ajena, en primer lugar por la lastimosa redacción y la falta de claridad de vuestros escritos, en segundo lugar porque entráis en la dinámica insana de personalizar y señalar a gente que conocemos como enemigos y lanzarlos al escarnio público de la red. Hace unos años que milito en Eu, he sido y soy crítica cuando entiendo que toca serlo, pero intento hacerlo de forma constructiva,en los ámbitos de discusión apropiados y en el momento apropiado. Os aconsejo que os detengáis a distinguir las voces de los ecos, relajéis el tono y os concentréis en hacer algo realmente transformador y realista. Estamos en proceso asambleario y tendremos tiempo de hablar de todo con calma, a la cara, sin virtualidades. Siento que vuestras prisas, vuestras malas formas y vuestra omnipresencia virtual devaluan el debate, lo violentan y pervierten el trabajo de mucha gente que peleamos hace años por convertir nuestra organización en un espacio coherente con nuestro ideario.
En resumen, aunque pudieráis tener razón en vuestros motivos la habéis perdido por vuestras formas, compañeros. Personalmente dejo de intentar comprenderos desde hoy mismo.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb