URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

100 dies d'esquerres?

Alternativa | 21 Octubre, 2007 05:59 | facebook.com twitter.com

Veig amb estupor com passa el temps, més de 100 dies ja del nou govern "d’esquerres" a Pollença. Però no veig l’esquerra per enlloc. No hi ha símptomes de més transparència, de més democràcia, ni de més atenció al ciutadà. Exemples n’hi ha molts: segueixen sense contestar les instàncies, no mostren els acords i decisions a la web, no han obert cap procés o mecanisme de participació ciutadana a la presa de decisions...

També cal destacar amb la poca previsió que se fan les coses.

- Primer ens prometen una antena al Puig que ens permeti escoltar Radio Pollença a tot el municipi, i resulta que ni tenen permís dels propietaris del terreny, ni tenen pressupost, ni res. Promeses buides que s’han de rectificar.

- A la Cala estan 3 dies sense aigua i fins al tercer dia no se decideixen a dur camions d’aigua potable. No fa falta dir que no els varen haver de dur perquè el tercer dia es va solucionar el problema.

- Els contenidors del municipi estan bruts i la resposta de la responsable és que l’empresa només té una màquina que els renta per dins, i que per fora necessiten carcher. I la meva pregunta és, perquè no li donen de carcher?

- Duen 3500 firmes per protegir Cala Carbó i no hi ha cap regidor del govern que vagi a rebrer-los.

- Segueixen sense fer obrir els camins públics.

- Segueixen negant l’accés als Bens d’Interés Cultural(BIC) com son la Fortalesa i el castell del Rei.

- El patrimoni segueix completament abandonat.

- I no parlem del tema mediambiental, reguen la gespa artificial dels camps de futbol amb aigua potable al igual que la gespa de les rotondes, i després tenen la barra de fer declaracions dient que hem de moderar el consum.

- Els carrers i places segueixen ocupades per cadires i taules.

- El Moll està igualment abandonat.

- I no parlem de l’augment de sou, de les dedicacions exclusives...

- ...

 

Coses com aquestes en podríem citar moltes, però crec que ja en tenim prou per demostrar que el nou govern d’esquerres no en té més que el nom. Ni més transparència en la gestió municipal, ni més participació, ni coses ben festes. Més bé segueixen igual. Falta de previsió, precarietat en les decisions, soparets, immobilisme i falta d’idees. 

Senyors cal que ús poseu les piles ara que teniu cadira nova o renovada perquè quan dueu un temps asseguts i vos entri la peresa no se que fareu.

Podeu afegir coses a la llista o dir-nos les coses positives del nou govern perquè a nosaltres no se'ns ocorr cap. 

 

Un rumb cap a babor(dreta) amb les "arques" ben buides. 
 

 

Comentaris

Pepe

Notícies al PIP

Pepe | 25/10/2007, 10:26

Per nostra part pens que donam bastant de feina al PIP.
Totes les notes de premsa que fem les enviam al PIP , ara mateix no tinc l'estadística però pens que hem enviat unes 30 de les que ens han publicat més o manco la meitat.

Joan Ramon Veterà

error

Joan Ramon Veterà | 25/10/2007, 08:29

Perdonau, que el meu comentari anterior es incomplet, això de fer un parell de coses al mateix temps ho porto malament, i m'equivoc. Volia dir, un articlet o informació d'Iniciativa Ciutadana, o tambe de E.U., al PiP. Ens permetria informar de la molta feina i, faria mes interessant el PiP, que es ver que a vegades pareix el Full Dominical de la Parroquia, salvats algunes seccions per a mi molt interessants.

Joan Ramon veterà

Fralokus

Joan Ramon veterà | 25/10/2007, 08:24

Coincidesc amb Fralokus, i tal volta afegiria que un articlet o carta al director de Iniciativa ciutadana, o millor, una breu descripció de l'activitat municipal. Ja se que això porta feina, i sempre es mes bo de fer recetar que prendre, i que aixó d'aportar idees (a vegades foradades) es infinitament mes bo de fer que portar-les a la pràctica.

Garci

Re: 100 dies d'esquerres?

Garci | 24/10/2007, 17:10

Aplaudesc tot el comentari Fralokus. Tens tota la raó. No afegiré res més.

francisca bennassar

RADIO POLLENÇA

francisca bennassar | 24/10/2007, 17:07

Tenc alguns dubtes en relació a la ràdio de Pollença i me agradaria que algú me les pogués explicar:
Ràdio Pollença és una emissora municipal? Si és així estau segurs que per llei pot cobrar per fer publicitat? Tenia entès que les emissores municipals no podien cobrar publicitat, puc estar equivocada. Quin pressupost té la ràdio? A que se destina aquest pressupost? Què recauda amb publicitat? A que se destina aquesta recaptació?
Gràcies

fralokus

Re: 100 dies d'esquerres?

fralokus | 24/10/2007, 16:57

Personalment creo que alguns esteu criticant massa la publicació "PiP", és cert que el periòdic duu poques notícies interessants, però Passa res més en el nostre poble? El PiP és el mirall de la mediocritat d'un poble en plena decadència, seguim vivint de Costa i Llobera, Atilio Boveri i Anglada Camarasa, som un poble sense innovació, amb un polígon industrial que tot just té comerç i no és la font de riquesa del poble, sinó que les fonts de riquesa estan pràcticament en l'economia submergida de lloguers vacacionals amb problemes afegits dels quals hem parlat aquí.

La marca "Ç" pot ser molt bona idea, però cal desenvolupar-la, hi ha una oportunitat per a començar i és organitzar un concurs d'idees per a renovar la Cala, la Cala necessita vida, un "festival de cinema" una "fira temàtica permanent", alguna cosa així.

En resum, el PiP és una publicació que per població hauria de publicar-se cada setmana, però ho fa cada dues setmanes per falta de notícies i d'activitats que no siguin destruir l'entorn.

Després em fa molta gràcia que els polítics de fora de Pollença ens elogiïn per no perdre les nostres arrels, tot just destaquen de nosaltres les nostres festes, no hi ha sols que destacar.

Pepe

Opinió

Pepe | 24/10/2007, 15:53

D'acord amb Garci, igual es millor que jo no faci tan de comentaris per què el debat entre Francisca i JRV ha estat molt interessant. Al final pens que tots podem estar d'acord en que a aquest equip de govern lifalta un projecte de poble, una idea d'on volen anar i això vol dir manca de planificació i actuació en grans temes com el de benestar social.
Per altra part al dia a dia del poble del que parla Francisca tampoc es te cura.
Per acabar hi ha un forat econòmic molt gran que no s'atreveixen a fer públic clarament ja que UM-UNPI és corresponsable del mateix.
Fa falta un pla d'austeritat i és clar que un dels punts a retallar hauria de ser el de la publicitat que es podría fer fàcilment amb una ràdio en condicions i els suros de l'Ajuntament.

Garci

Re: 100 dies d'esquerres?

Garci | 23/10/2007, 21:38

Hola Joan Ramon i Francisca. M'agrada aquest debat positiu, gràcies per compartir-lo. Teniu raó que s'han de cercar alternatives al PiP, però que avui per avui no existeixen. Plana web obsoleta i poc dinàmica, taulons d'anuncis que ningú mira, proposta d'EU sobre la millora de la comunicació: contestar instàncies, crear una llista de correu, fer pública tota documentació no confidencial, etc. etc. acceptada pel govern, però no duita a la pràctica...
Massa entrebancs i massa poca voluntat política per solucionar-ho. De moment ens haurem de pagar anuncis al PiP hem sembla, i amb això no dic que hi estigui d'acord.
S'ha de cercar un mpetode en que la gent s'assabenti de les coses sense haver-les de llegir a la premsa. A jo m'agrada internet i fer un bon ús dels taulons. Acostumar a posar les coses allà i la gent els acabarà mirant.
Salut. I com bé sap en Joan Ramon (pare) estam molt agraits de la vostra participació al bloc i fora del bloc.

Joan Ramon veterà

Publicitat , difussió.

Joan Ramon veterà | 23/10/2007, 18:36

A l'ajuntament, una vegada han publicat qualque convocatoria o avís al PiP, ja pensa que ho ha fet tot, quan molta gent no es pot assebantar, especialment al Port, caldria utilitzar altres mitjans de comunicació d'àmbit diari , i els taulons d'anuncis, pereix que no volen que es sapiguen les coses. D'acord amb Francisca quan diu aixó de la radio esta infrautilitzada. Tinc a dir que la radio va començar a funcionar gracies a Toni Marquet quan era regidor de participació ciutadana, i jo darrera que li donava canya. Va tenir moltes dificultats d'ambit burocratic noucentista, politic i de pressupost, i al final aquesta mala utilització actual deixa un regust amarg. Meam Pepe si pots fer qualque cosa per romprer aquesta pseudocensura amb excuses tècniques i de mala gestió.

francisca bennassar

EL QUE DEIXABA DE BANDA

francisca bennassar | 23/10/2007, 18:02

Bones tardes a tots.
Te prenc la paraula Garci. Coincidesc amb en Joan Ramon Veterà (que per cert no conec, suposo que lo de Veterà es perquè es pare d’un altre Joan Ramon, no?). Com deia, coincidesc amb en Joan Ramon Veterà que des de l’oposició és pot fer moltes coses pel poble, en definitiva POLÍTICA. Per exemple a través de la figura de la moció. Crec que amb els temes que hem parlat hi ha per fer més de una moció.
Respecta a fer públic concursos, places, etc, etc per part de l’ajuntament, Garci, jo en reitero: mai els he feria a un mitja de comunicació que no fos plural, ètic, i que fomentes rebombori, remors, “mal rollo” com deis els joves (per no utilitzar altres paraules). Si un està convençut dels seus ideals, de la seva manera de ser, de la seva ètica i té molt clar les coses, trobarà, ben segur, altres mitjans de comunicació per arribar a tot un poble. Exemples: difusió per la ràdio (per cert, un dia hem de parlar de la ràdio), difusió de un BAN (casa per casa, si cal), a través de l’edició d’una revista municipal (això ja ho ha fet en repetides ocasions l’ajuntament de Pollença), publicitat a diaris de l’illa, a través d’una oficina de atenció al ciutadà, a través de la pagina web, a través de msn, a través de correu electrònic a tota persona que se registres a la web de l’ajuntament (per cert, aquest serveis, igual que el de msn no existeix). Com veus Garci, hi ha infinitat de mitjans per arribar al poble. Una cosa, jo estaria d’acord que l’ajuntament posar publicitat al pip si aquest eliminàs de les seves fulles el fil directe i en realitat fos un mitja del tot plural.
Podries demanar-te perquè m’importa el que fa un mitja de comunicació privat, segur que ho penses o altra gent o pensarà. Dir una cosa: m’importa perquè és alguna cosa que es fa al lloc on visc. I segona perquè el pip l’hem fet entre moltísimes persones, entre elles gran part de la meva família, encara que els editors no estiguin d’acord amb aquesta afirmació. Si no hagués estat per molta de gent que ha pagat publicitat i subscripcions el pip no hagués durat dos dies. A més la publicitat que paga l’ajuntament surt dels nostres imposts, dons crec que hi tenim molt a dir, sobretot amb quines coses es gasten els nostres diners.
Gràcies.

Joan Ramon veterà

dades

Joan Ramon veterà | 23/10/2007, 12:46

Predicant amb fets: ¿te la regiduraia de serveis socials, dades de la població discapacitada del municipi, o padró, o listat, per saber quines son les principals mancançes i actuacions mes urgents a portar a terme, o son els actuals serveis socials una oficina on simplement es reparteixen ajudes?

Joan Ramon veterà

prenc nota

Joan Ramon veterà | 23/10/2007, 11:11

Si Garci, prenc nota i segur que participare en aquesta llista de millores a la gestió i a la consideració als ciutadans, tot el calara i constructiva que sigui possible. La meva experiencia hem diu que ha vegades es pot fer moltissim pel poble des de l'opossició, melgrat després el merit sigui després pels de l'autobombo.

Joan Ramon veterà

prenc nota

Joan Ramon veterà | 23/10/2007, 11:11

Si Garci, prenc nota i segur que participare en aquesta llista de millores a la gestió i a la consideració als ciutadans, tot el calara i constructiva que sigui possible. La meva experiencia hem diu que ha vegades es pot fer moltissim pel poble des de l'opossició, melgrat després el merit sigui després pels de l'autobombo.

Garci

Re: 100 dies d'esquerres?

Garci | 23/10/2007, 09:57

Gràcies Francisca. Primer, per l'aportació al bloc i al debat. I segon, molt important, per no callar. És important no callar i dir el que es pensa. Cosa que a Pollença no sew diu si no és anònimament. (Jo pos Garci perquè me coneixen per Garci però som en Pere J. Garcia).
Ara ve una qüestió important que crec que deixes de banda. Les convocatòries de places, concursos, oposicions, beques i demés convocatòries de l'Ajuntament crec que sense una pàgina web efectiva(no lo que tnim ara), o uns taulons d'anuncis eficaços, doncs cal que tot això surti publicat a la premsa local. Però crec que això i només això hauria de sortir publicat i per tant pagar així com toca. L'autobombo no hauria de publicar-se ni pagar-se com bé dieu en Joan Ramon i tu.
Per cert, m'heu donat una idea interessant: podem anar confeccionant una llista(una espècie de Pollençalternativa) del que creieu que fa falta millorar, canviar, afegir o llevar per intentar canviar-ho. En els vostres comentaris comentau moltes coses. Ara només falta desenvolupar aquestes idees que comentau i dur-les a l'Ajuntament, que per això estam. I voldria encoratjar-vos a participar activament en l'elaboració de les propostes. Ens teniu aquí mateix i a eurxella@yahoo.es. Que som poquets i tenim molta feina.

Pepe

Francisca

Pepe | 23/10/2007, 09:56

Perdonau que no pugui fer més comentaris,vaig una mica desbordat de feina.
Et deman una mica de paciència Francisca, no passis pena que quan tingui un moment extreure les dades referents a les despeses en publicitat de l'Ajuntament.
Avui hi ha reunió de l'Institut de la ràdio i Ramón demanarà un grapat de coses noves i velles:
retransmissió dels plens, senyal a tot el municipi, la ràdio a internet, recuperar la tertúlia de polítics...
Pens que el tema de la ràdio és greu, és un mitjà públic que pagam i des de les eleccions no ens han convidat ni a nosaltres ni al PP.

francisca bennassar

PUBLICITAT I EDUCACIO

francisca bennassar | 23/10/2007, 06:59

Bon dia a tots, bon dia Joan Ramon Veterà:

Totalment d’acord amb tu, amb alguns matisos: quan un cerca feina perquè l’enxufin a qualque lloc és perquè no val per trobar feina per si sol, ni te facultats que mostrar, almenys escasses.
Qui paga la publicitat és l’ajuntament, qui la contracta és l’ajuntament, qui suposadament fa un frau o un malversació de diners públic, o un mal ús, és, sens dubte l’ajuntament. La meva repuja és a l’ajuntament, sobretot al batle. D’aquí la meva curiositat en sabre quans de doblers gasta l’ajuntament en publicitat al Pip i fer una comparativa en quines coses s’hagués pogut utilitzar millor.
I per què al Pip i no a altres mitjans de comunicació? Doncs per moltísimes raons Joan Ramón Veterà: perquè no basta que sigui un mitja de comunicació local per omplir-lo de doblers, perquè no és un mitja plural, perquè fa collo veure a cada número fotos i més fotos de qui ja sabeu, perquè no és un mitja ètic, perquè és molt denigrant i no ajuda per res a la convivència del poble el fil directe. Mira, simplement per aquest apartat, un ajuntament amb una mica de seny, no hauria de gastar-se ni un euro amb el pip. Un apartat, on, suposadament, repatesc suposadament, la gent posar a parir, critica (mai de manera constructiva) a altra gent sense nom ni llinatges; fomentar això me pareix molt denigrant i de molt mal gust. Tot els doblers que aporta l’ajuntament al pip, entre altres coses, serveixen per fomentar aquesta actitud. Ho sent molt Joan Ramon Veterà i altres persones que no ho miren amb aquest ulls, però a mi no me va bé. I com que no m’ho va bé ho dic.
El civisme, l’educació, la convivència... s’ha de fomentar dia a dia des de qualsevol àmbit. Un mitja de comunicació local en podria ésser un bon exemple.
Gràcies

Joan Ramon veterà

punt de vista

Joan Ramon veterà | 22/10/2007, 18:57

Cada questió te sempre diversos punts de vista. Avui mateix parlava amb un assessor de comissions , i li expressava la meva opinió (Que no te perque considerar-se les mes encertada) de que quan s'enxufa a algú per treballar a l'Ajuntament, no culpo de la malifeta a la persona enxufada, que cerca a la cap i a la fi feina, i moltes vegades no es la mes convenient, culpo a l'enxufador, per prostituir mitjançant influencia i abús del seu càrrec l'acces a la funció pública. De la mateixa forma, qui malbarata els dobers públics amb falsa publicitat institucional per comprar la voluntat d'un mitja de comunicació i donarse un prestigi immerescut es qui actua amb corrupció mes que el mitjà en si.

francisca

TOTALMENT D'ACORD

francisca | 22/10/2007, 17:51

Totalment d'acord amb tu Joan Ramon Vetera, jo només possaba alguns exemples de que s'hagués pogut fer a Pollença si no s'hagués gastat tans de doblers en el punt informatiu. A mi no me sap greu que els escalons del Calvari tenguin herba si Pollença té un parc infantil en condicions o una escoleta infantil municipal o un programa cultural fantastic, o altres tantes coses. Però si que me sap greu i molt, que els escalons del Calvari tenguin herba quan l'Ajuntament TIRA els doblers amb benefici de dos individuus per res plurals, per res ètics, per res comprensius, per res imparcials...
Gràcies
gràcies

Joan Ramon veterà

prioritats

Joan Ramon veterà | 22/10/2007, 15:56

Veig que per devers l'àmbit esquerrà alguns tampoc van sobrats d'idees respecte a les prioritats a portar a terme èn el que és gestiò municipal, i concretament en pioritats vistes des de la sensibilitat social i humana d'esquerres. Amb tots els respectes, a l'herba del Calvari,i qualque senyalització, que no dic que no faci falta, hi anteposaria uns serveis socials reals i de MINIMA utilitat, una politica urbanistica que respectes, al manco, la SEVA PRÔPIA normativa , la defensa dels bens i propietats publiques, l'existència d'escoletes i guarderies municipals, la millora i eficiencia dels serveis públics en la seva totalitat, etc. etc. I combatre, es cert, aquesta falsa propaganda institucional, que en realitat es autobombo electoralista pagat amb dobers públics.

francisca

MENYS PUBLICITAT I MILLOR MANERA DE GASTAR ELS DOBLERS PÚBLICS

francisca | 22/10/2007, 15:36

Bones tardes a tots menys a una.
Moltes gràcies Pepe. Coincidesc amb en Garci que l’Ajuntament gasta massa doblers amb publicitat escrita. No sols coincidesc, sinó que recordaràs que fa temps que m’agradaria sabre aquesta xifra. Personalment crec que aquests anys en Joan Cerdà Rull a fet que Eva Cerdà i Gracià Sánchez guanyessin molt, però molts de doblers. Doblers que ven segur se podrien haver gastat amb altres coses millor, com per exemple: millora dels parcs infantils (estan fet una puta merda), millora dels aparcaments (20 camionades de gravilla al solar de Can Conill i ara tots podríem aparcar), neteja del Calvari (a cada escaló hi trobam un bon grapat d’herba), dues places més de personal de neteja (els carrers estarien més nets), compra de 100 faroles a la Cala Sant Vicenç (almenys hi veuríem els veïnats), millora de l’informació turística, millora d’aquesta senyalització (és ridícula, simplement no n’hi, tan sols un cartell fora del convent), millores a la web municipal (és massa estàtica, això per no parla de pollensa.com que és un mal portal de reserves hoteleres, res més), adequar els carrers perquè no tenguin barreres arquitectòniques, etc, et, etc, etc, etc, etc, etc. Mirau si es podríem haver fet coses amb els doblers que en Rull a gastat amb el punt informatiu. I tot per què? Per sortir a una i a una altre i a una altre foto, ja té val!
Amem si la gent es dona compta d’una vegada d’algunes parelles de fet que hi ha per dins Pollença
Gràcies.

Pepe

Fràncisca

Pepe | 22/10/2007, 15:08

Hola Francisca al tema de la neteja que és clar que preocupa molt a la ciutadania hem començat a fer feina, demanant plecs, factures... Però no hem avançat massa per manca de temps. Estam dedicant molt de hores i reunions a temes urbanístics molt urgents que consideram importants; Formentor, Can Botana...us anirem informant conformi podam de tot el que anant fent. De moment a Formentor hem col·laborat per aconseguir aturar una construcció i a Can Botana seguim fent feina per evitar la construcció d'apartaments, avui hem torbat nous arguments.

Estic d'acord en la manca de projectes o plans en moltes àrees, l'altre dia m'ho reconeixia un membre de l'equip de govern.

No es tracta de que els regidors siguin funcionaris, sinó que alguns no es guanyen el sou. Entre els funcionaris hi ha de tot, jo sóc funcionari (professor)i t'assegur que al manco on jo faig feina la immensa majoria pensam en fer bé nostra feina.

En quant al tema de demanar al ple quins doblers dedica l'ajuntament al punt informatiu, no cal. Ara tenim accés al llistat de factures que es van pagant i puc cercar aquesta informació i publicar-la.
Al ple d'aquest dijous l'equip de govenr pujarà els impostos, si que és un bon moment per parlar de retallar partides i la de publicitat impresa com diu Garci és una de les que s'hauria de mirar, per això entre altres coses nostra petició constant de que la ràdio arribi a tot el municipi.

Pepe

Clau

Pepe | 22/10/2007, 14:54

A un territori tan limitat i amenaçat com nostres illes i amb els constants avisos per part dels científics del que del que se'ns ve damunt no e spot negar la importància del tema ecològic. Encara que avui el mateix Rajoy s'ha permès dubtar de la importància del tema del canvi climàtic.
El perill de desaparició d'espècies com el Ferreret només és un avís que la llista d'espècies extinguides s'acosta al ser humà

Garci

Joan Ramon i Margalida

Garci | 22/10/2007, 14:12

Tens raó Joan Ramon. Pensava deies que al govern municipal hi ha esquerres. Jo no les veig.
M'agradaria dir a na Margalida que té tota la raó que avui per avui el tema mediambiental i ecològic és el més important que tenim a casa. La destrucció de l'entorn i del medi és la nostra pròpia destrucció.
I respecta al PiP. Crec que s'hauria de demanar quants diners dedicam a publicitat als diversos mitjans: revistes, periòdics...

Margalida Amengual

A na Xesca Ensenyat

Margalida Amengual | 22/10/2007, 11:46

Crec que hauries de tenir un poc més de respecte pels ecologistes. Ja veig que a tú només t'interessen la llengua i la cultura. Per descomptat que s'ha de defensar la tornada del papers de Salamanca però que sàpigues que l`ecologia també es important, quasi més important diria jo. Ah! i el pobre ferreret té tant de dret a subsistir com tú i com jo.

francisca

+ a aquest 100 dies de govern (de funcionaris, amb el bon sentit de la paraula)

francisca | 22/10/2007, 05:40

Les merdes de ca per tots els carrers, papareres sense recollir plenes de fens, clots a molts de carrers, sobretot alMoll, arees sense definir, sobretot l'area del Port on encara ara ningu m'ha explicat quina es la responsabilitat de na Francisca Ramon, falta de politiques: de seguretat, de participacio, de societat, de turisme, de cultura, regidors convertits en funcionaris, on nomes es pensa en passar a cobrar, l'abandonament de la Cala, etc,etc,etc. Podriem seguir, haurem de seguir, no en queda al altre.
Pert, podrem sebre al proxim ple quin doblers dedica l'ajuntament al punt informatiu?
Gracies

Joan  Ramon

Radiotaxi

Joan Ramon | 21/10/2007, 22:24

Del segon jo si he sentit cosa Pepe, estaria bé saber com va acabar la cosa, permi no hi ha servei de Radiotaxi a l'aJuntamnent, però serà interessant investigar-ho

Pepe

Sabeu alguna cosa

Pepe | 21/10/2007, 21:58

Per cert un par d'informacions sense confirmar però amb fonament(les fonts d'informació són molt fiables).
El primer que ens ha arribat es que ha hagut un desfalc al club de futbol del Port.
El segon és que una regidora va telefonar a l'Ajuntament demanant que l'enviessin un taxi a recollir-la a l'aeroport. Un nou servei de l'Ajuntament?

Pepe

Gràcies

Pepe | 21/10/2007, 21:27

Gràcies J.R.

Joan  Ramon

Salut

Joan Ramon | 21/10/2007, 20:58

Garci jo he dit que hi havia esquerres a l'Ajuntament, no al Govern, alomillor hauries de parlar amb en PP si trobes que no és d'esquerres.
;-)
Salut i República

Garci

Re: 100 dies d'esquerres?

Garci | 21/10/2007, 18:34

Hola Joan Ramon, estic totalment en descord amb tu, i mira que me passa poques vegades. Les persones, partits, i demés organs de la societat se jutgen o s'han de jutjar pels fets i no pel nom.
Polítiques d'esquerres? Fets d'esquerres?
Jo no en veig i per tant no crec que hi hagi esquerres. És molt bonic dir-se d'esquerres i no moure un dit ni ser coherent. Si no fas política d'esquerres no ho ets per molt que ho digui el teu nom o t'ho diguis a tu mateix.

Joan  Ramon

100 dies

Joan Ramon | 21/10/2007, 13:44

Jo crec que aquests 100 dies hi ha esquerres a l'Ajuntament de Pollença, el que no tenc tant clar és que tenguem un Govern d'esquerres.
Salut i República

Xesca Ensenyat

MOLTS D'ANYS PER LES VERGES

Xesca Ensenyat | 21/10/2007, 11:37

Verges,verjons i castellers (he sabut que santa Úrsula és la patrona dels castellers) molts d'anys per les Verges.
Si anau a L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS hi trobaeu una recepta de bunyols: la de Cala Murta. La de quan commemoràvem conjuntament les Verges i el traspàs del nostre estimat poeta Costa i Llobera.
Heu de llegir, especialment, els comentaris. Moltes vegades són meus, em fa peresa fer entrades llargues.
Ah, una cosa: els pihoecologistes que no pensin tant en la geografia ni en l'hàbitat ni en l'estabilitat de la població del ferreret ni en Son Espases, i més en una altra espècie autòctona amenaçada: la que avui al Palau Sant Jordi de BCN defensarà els nostres drets civils i la nostra dignitat.

Pepe

Canvi de socis que no es nota

Pepe | 21/10/2007, 11:36

Continuïtat i poc canvis, i això és preocupant sobre tot per PSOE i PSM, que no han aportat de moment res massa diferent del PP

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb