URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El ple a la ràdio.

Alternativa | 31 Octubre, 2007 06:45 | facebook.com twitter.com

Hem de dir que consideram molt positiva  la retransmissió del ple per la ràdio municipal, una petició que havien presentat dins nostra moció bàsica d’informació i participació de juliol i que varen retirar pel comprimís de l’equip de govern de executar-la ,en la seva major part. De moment l'equip de govern segueix sense signar el que varen acordar de paraula, segons Joan(UM) per que a Francisca (PSOE) li semblava una manca de confiança per nostra part. Com li vaig recordar al ple jo represent a una assemblea que evidentment i evidentment no podem acceptar només amb paraules la retirada d'aquesta proposta. Igualment crec que a política no està de més  tenir tot per escrit. Esper que Francisca  hagi signat un pacte de govern amb Joan. De totes maneres si compleixen el pla ja ens va bé , us imagineu un  Ajuntament on contestin  a  les instàncies? un fet normal que a Pollença pareix ciència ficció.

Per altra part va ser penosa la influència d’aquesta retransmissió en les formes del batle, que varen passar de cert “pasotisme” a una actitud que consideram poc democràtica. Primer va dir que no contestarien a cap de les meves preguntes, evidentment una decisió que va prendre sense consultar a la resta de l’equip de govern, com va quedar en evidència quan Mª del Mar del PSOE (en un actitud que l’honra)  va començar a contestar alguna de les meves preguntes.

Segon quan jo li vaig retraure aquesta nova forma de dirigir els plens em va llevar la paraula i em va recordar a aquell Joan que al debat electoral deia que no tenia res que debatre amb mi. A la fi unes actituds molt enfora de la moderació de la que en teoriafa gala

També va ser totalment nova i fora de lloc que volgués deixar clar que si els regidors del PP-UMP podien fer preguntes ( i no només el portaveu) era per que ell donava el seu permís.

Confiam en que es mantingui la retransmissió per la ràdio i que Joan actuï d’una forma més democràtica facilitant el debat i l’intercanvi d’idees.

També parlant de la ràdio varen aprofitar per denunciar que des de maig cap membre de l’oposició havia passat per la ràdio municipal i que no era massa normal ni democràtic. Biel va dir que ell havia anat una vegada només i que cap membre de l’equip de govern havia vetat nostra presència, acusació que jo no havia fet en cap moment, però que si ell ho diu...

El que és cert és que al dia següent la ràdio em va entrevistar per explicar nostra petició de suspensió de les llicències de Can Botana.

També hem de dir que ha estat fins ara el ple amb més públic a la sala, al principi havia unes 13 persones, però al final no restaven ni la meitat.

Com darrera curiositat dir que una regidora s'em va queixar de que havia fet massa preguntes(crec que 18), com jo li vaig dir això és gràcies a vosaltres i a aquest blog. No seria necessari si s'arribàs a fer com a altres pobles on la gent pot participar als plens i no fan falta intermediaris. De totes maneres el ple pot durar fins les 12 i només és una vegada al mes.

Investidura de Joan. 

 

 

Comentaris

Pepe

Bea

Pepe | 05/11/2007, 16:32

Hola Bea a Pollença hi ha un ple mensual, està be i és molt important per que és el moment en que queda constància per escrit de la postura de cada grup, de les seves idees i raonaments.
En aquest sentit per nosaltres aquest blog és vital ja que s'ha convertit en una font de preguntes i precs. O sigui que si la gent vol mantindrem nostre ritme de preguntes.

beagm

Preguntes

beagm | 05/11/2007, 15:00

A nosaltres ens passa que els plens ordinaris es fan una vegada cada dos mesos. La qual cosa no trob oportuna, perquè en un mes ja passen moltes coses imagineu-vos en dos...així que si volen que no es facin tantes preguntes que es replantejin de fer més plens ordinaris. Ja que, als extraordinaris no en podem fer de preguntes. No se sa periocitat dels vostres plens, però crec que ses preguntes que fa l'oposició s'han de contestar. Perquè mai s'han d'oblidar que vosaltres representeu a una part del poble, i ells/es han de vetllar pels interessos de tots!Així que demaneu, demaneu...que això es el que cal.

Pepe

Models

Pepe | 31/10/2007, 22:57

Estaria bé aclarir el tema d'EMSER a aquest blog. El que diu EN BOSSA ens recorda molt al que sempre hem sentit sobre Ochogavia i la seva manera de portar l'area de servies. Els models es repeteixen.

Pepe

Al PIP

Pepe | 31/10/2007, 22:55

Primer de tot, gràcies pel teu suport JR, a més del contrapunt , una crítica que rebatrem, hem de dir que hi ha un munt de notícies al PIP relacionades amb nostres mocions i peticions.

EN BOSSES

SOBRE COACCIONS

EN BOSSES | 31/10/2007, 22:20

A LA NOTICIA SOBRE LES COACCIONS COMPAREIX UN PERSONATGE A TENIR EN COMPTA.
L'ENCARREGAT, EN JOAN VADELL TE PER COSTUM EMPRAR MOLT SOVINT LES COACCIONS I AMENASSES EN EL TRACTE AMB ELS TRABLLADORS QUE TE AL SEU CARREC. SON MOLTS D'AQUESTS TREBALLADORS QUE ALGUNA VEGADA HAN AGUT DE SOPORTAR LES SEVES MALES PARAULES I AMENASSES, INJUSTIFICADAMENT. ES DESTACA PER AFAVORIR A JENT "DEL SEU REDOL" QUE FA PRACTICAMENT EL QUE LI DONA LA GANA, I PERJUDICAR ALS QUE ESTAN FORA D'AQUEST REDOL. ELS QUE ESTAN FORA DEL REDOL POREN TENIR LES PITJORS RUTES, ELS PITJORS TORNS, CANVIS D'HORARI INJUSTIFICATS I AMENASSES D'ACOMIADAMENT, ENTRE D'ALTRES.
EN ALGUN CAS SE CONVERTEIX EN PERSSECUCIO PERSONAL; AIXI DEVAGADES ES DEDICA A INTENTAR TROBAR FENT FEINA, FORA DE EMSER, A ALGUN OPERARI PER PODERLO SANCIONAR O ACOMIADAR, CUAN TOT HOM SAP QUE ELL FA DE FONTANER ELS CAPVESPRES.
HE VOLGUT FER AQUETS COMENTARIS PERQUE ESTA BE QUE ES SABIGUE EL QUE ES COU ALLA DINS I QUE EHA MOLTS TRABALLADORS DESCONTENTS.
EL GERENT HO SAP PERO JA LI VA BE TENIR EL CA DE BOU.

Carsi

la noticia d'avui

Carsi | 31/10/2007, 20:52

Et tenc que donar la raó, xiu xiu, veure aquestes actuacions d'EMSER son de pel.licula. Esper que ningú no hagi de sentir-se tan indefens davant una administració pública, que pagam tots els contribuients. ( quan vulguis et deix veure eu trailer, per si t'interesa un paper.. )

Joan Ramon

Pip

Joan Ramon | 31/10/2007, 20:09

A mi d'aquest PIP m'ha fe gràcia primer que quan es parla de l'endeutament de l'anterior Govern, pareixi q només governava el PP.
El contrapunt tampoc m'ha agradat, no fa diferència entre una demanda que respon a demenar que es cumpleixi la legalitat, amb una que restaria fora de legalitat, a més ja o he dit a diferents llocs i algunes estirades d'orelles m'han intentat fer arribar, pero no han arribat per una sezilla raó, la proposta de'n Pepe no només era raonable, sinó que responia a fer culmplir un dret i un principi d'Igualtat.
i per acabar dir que en tema de camins s'han portat més que bé, així que qualque cosa m'ha agradat, en aquest tema s'han portat.

Pepe

Contra contrapunt

Pepe | 31/10/2007, 19:46

El contrapunt de na Eva no te desperdici, hauré d'escriure un contra contrapunt per rebatre els seus arguments.El seu principal argument i que dona títol a l'article; què llevin el retracte del rei i si que seria un divertiment com diu ella.
Encara que no ens agrada segons la llei el retracte del rei ha de ser a un lloc preferent de la sala de plens, no m'imagin a Joan donant suport a una petició il·legal.
La petició de retirada del Sant Crist és tot el contrari ja que el que demanam és el compliment de la Constitució.
Si no aconseguim fer complir la llei ni a aquest tema, ni al de les infraccions urbanístiques, ni als camins... Com ens pot demanar Eva que començem a demanar coses que van contra la llei.?
Pas a pas Eva no siguis tan impacient.

Toni

ContaPUNT=Contrapixades fora de Test.

Toni | 31/10/2007, 18:36

Avui he vist que la incommmensurable Evita compara la Monarquia, que ens agradi o no ès integrada dins el amrc legal actual, amb l'Esglèsia catòlica, que dins el MArc legal actual és una religió més.
Supos que en les seves ansies de defensar a Joan Cerdà Rull fa el ridicul una vegada més.
Enhorabona per la vostre tasca companys.

Garci

Re: El ple a la ràdio.

Garci | 31/10/2007, 18:22

Lo de l'estació de bus és lo que toca. No seriem Pollença si no haguessim de fer les coses 3 pics...quina vergonya. Se veu que el responssable no usa el bus.

Garci

Re: El ple a la ràdio.

Garci | 31/10/2007, 18:19

Lo de les pressions, si és veritat, té delicte. Així funciona. Vivim en ple caciquisme del s.XIX

Pepe

a a

Pepe | 31/10/2007, 16:55

Val més una orquídia de prat (Orchis robusta)que un camp de golf més.

La notícia

Coaccions

La notícia | 31/10/2007, 16:53

El tema de les coaccions i amenaces del gerent d'EMSER a treballadors que surt avui a la premsa el coneix a través del propi Lluís Carsi, igual xiu xiu ens podries contar la pel·lícula des del teu punt de vista.

Pepe

Igualtat

Pepe | 31/10/2007, 16:48

Gràcies JRV, estic preparat per aguantar , a aquest ple és on he tingut ja la sensació real de qeu s'han acabat els 100 dies. També he de dir que fins a aquest ple jo em contenia i no tractava a PSOE i PSM com a UM_UNPI i PP_UMP, ara m'he penedit, s'ha de ser igualitari amb tots.

Pepe

Chamizos SA

Pepe | 31/10/2007, 16:44

El vergonyós "chamizo" d'autobusos té delicte, estava esperant a la seva finalització(encara que ja es pot apreciar la seva qualitat) per parlar del tema, una mica de paciència, tot te el seu moment.
Està a l'altura de "estació d'autobusos del Port i del funcionament del transport públic"

xiu xiu

surrealisme

xiu xiu | 31/10/2007, 16:14

Avui he llegit la "noticia" de la queixa del "exlider", posa, de ERC a Pollença, i el gerent i un encarregat de Emser. Jo que ho he viscut d'aprop puc dir-vos que entre l'exlider, l'exsecretari d'una agrupació local d'un partit que governa Balears i Pollença, i el cap del servei podrien compondre el guió d'una pelicula den Fellini, o millor, d'en Cantinflas.

Joan Ramon veterà

dialeg

Joan Ramon veterà | 31/10/2007, 16:02

Home, Pepe, i clar que si el sistema d'allisarte el pel perque no facis preguntes engorroses no li funciona, treurà el doberman que cada un de nosaltres porta dins (o el gendarme, com deia J.P.Sartre)Però val mes que et tinguin respecte que no llastima, evidentment, i que tu simplement siguis coherent, com fins ara.
Com deia na Francisca, veurem quin temps dura la retransmissió radiofònica.

Joan Ramon veterà

Estacio?

Joan Ramon veterà | 31/10/2007, 15:55

Suposo que la pressió que heu fet a aconseguit el "chamizo" per els que esperen el bus, si no, encara no hi hauria res. Entenc que per poder fer l'auditorium pollenci, hagin de estalviar d'altres parts, d'aqui aquesta miseria.

Pepe

Orangtech i llengua

Pepe | 31/10/2007, 15:52

Orangtech, m'ha enviat una resposta al tema que havia comentat fa uns dies ( si no sabeu de que va la cosa, el podeu llegir al final d'aquest comentari.

La resposta ha estat:
Apreciat Company, li adjunto les disculpes acceptades per la persona que en el seu dia va ser la afectada. En cap cas va ser la meva intenció ferir els seus sentiments ni agredir a la nostra llengua, per aquest motiu he demanat les meves disculpes.

En qualsevol cas vull recalcar que Orangetech i totes les persones que hi treballen no en són en absolut participes del meu desafortunat comentari, i per tant demano es tingui en consideració les conseqüències del judici sumaríssim al que són sotmesos sense motiu.
El salut ben atentament.
Juan Tomás-Verdera.

T'he n'has adonat del teu error i n'has assumit la responsabilitat. M'has demanat disculpes personalment i jo les he acceptat, el que no fa que estigui d'acord amb la resposta que em vares donar a l'e-mail que et vaig enviar sol·licitant un lloc de treball, ni que justifiqui de cap manera tal acció. Per aquest motiu vaig enviar la nota a la premsa.

l'email on s'accepten les disculpes d'Orangtech és el segúent.

Acceptant les teves disculpes consider que per part meva ja no hi ha res més a dir o fer, per tant dono per tancada la polèmica d'aquest afer sense ressentiment de cara a l'empresa Orangetech ni a tu personalment, esperant que aquest tipus d'errors discriminatoris no es tornin a repetir."

Atentament:
Pau Castanyer

Si no saps de que va:

El Diari de Balears publicava ahir dia 25, a la secció 'No vagi per dit', aquesta notícia:Curiosa la resposta de 13 paraules que el «general manager» de l'empresa mallorquina de software Orangetech, radicada al Parc Bit, envià a un sol·licitant de treball que s'hi dirigí en català:«Lamento mucho que escribas en catalán, es una pena que desperdicies las oportunidades».
No posam ni afegim.
Us proposam que els faceu arribar, per la via que cregueu millor, aquesta resposta (també de 13 paraules):

'Sr. General Manager d'Orangtech Lamentam molt que penseu així del català. És una pena que perdeu clients.'

Les dades de l'empresa són aquestes:
Podeu enviar el missatge a
info@orangetech.es

Pepe

Vallejo

Pepe | 31/10/2007, 13:32

Molt bo Xesca, quina riquesa d'epítets pel mata-óssos.

enllaç gob

Urgent

enllaç gob | 31/10/2007, 13:14

Nota informativa
31 d’octubre de 2007

Campanya internacional de missatges per internet a favor de la protecció
de Son Bosc

Si el Govern permet, amb la seva manca de reacció, que el projecte de
camp de golf tiri endavant, la seva irresponsabilitat serà majúscula

Son Bosc és la més important localitat europea per l’orquídia de prat,
pel que si és destruïda el ridícul del Govern serà, igualment,
internacional

---

El GOB ha habilitat un espai a internet, a l’adreça
http://www.gobmallorca.com/sonbosc, des del qual amb un simple “clic”
s’envia un missatge a Francesc Antich, president del Govern, i a Miquel
Àngel Grimalt, Conseller de Medi Ambient, reclamant la protecció de Son
Bosc. Per ara la plana està disponible en català i castellà, però en
breu es podrà consultar també en anglès i alemany.

Amb aquesta iniciativa el GOB pretén difondre la campanya
internacionalment, ja que el tema bé s’ho mereix. Són molts els botànics
estrangers que acudeixen a Mallorca a veure l’orquídia de prat, ja que
Son Bosc és la més important localitat europea per a l’espècie.

L’orquídia de prat (Orchis robusta) és una espècie amenaçada. Al Catàleg
Balear d’Espècies Amenaçades (Decret 75/2005) té la condició d’espècie
vulnerable, fet que compromet a la Conselleria de Medi Ambient a
executar un pla de conservació de l’espècie (que fins ara no s’ha
redactat).

A Europa només es troba a la zona de s’Albufera de Mallorca. La població
total està avaluada en uns 1300 peus, dels quals uns 400 es troben dins
l’àmbit del Parc Natural i els altres 900 es troben fora, a la zona de
Son Bosc. Fora de Mallorca, aquesta varietat només es troba a altres dos
punt del món (una localitat a Alger i altra a Marroc).

Així, la realització del projecte que ara mateix es tramita davant
l’Ajuntament de Muro suposarà la destrucció de dues terceres parts de la
població balear i europea d’aquesta espècie amenaçada.

Recordem la zona de Son Bosc, pels seus importants valors naturals, va
esser incorporada al Parc Natural de s’Albufera l’any 2003. En arribar
Jaume Matas al Govern, va desprotegir la zona fent tornar enrere
l’expedient de protecció al·legant defectes al procediment de
tramitació. Aquest expedient va esser “congelat” durant tres anys per la
Conselleria de Medi Ambient dirigida per Jaume Font, i a hores d’ara
encara no s’ha resolt.

Aquests dies la promotora del camp de golf ha presentat la petició de
llicència d’activitats davant l’Ajuntament de Muro, pel que consideram
que és molt urgent una resposta per part de la Conselleria de Medi
Ambient per tal d’evitar la construcció del camp de golf, que destruiria
no només la població d’orquídies sinó també un hàbitat molt important
per diverses espècies i comunitats biològiques.

Per això des del GOB hem instat al Conseller Grimalt a resoldre
definitivament l’expedient d’ampliació del Parc Natural de s’Albufera de
Mallorca, incorporant els terrenys de Son Bosc, i no cedir a les
pressions dels promotors que fins ara han aconseguit paralitzar la
protecció de la zona. Malauradament, és preocupant l’aparent manca
d’interès del Govern i de la Conselleria per protegir la zona i evitar
la destrucció d’aquest espai.

Pepe Pep

QUINA ESTACIÓ DE BUS!!!!!!

Pepe Pep | 31/10/2007, 12:49

Me cagon sa puta! Quina estació de buses que mos han fet al parque! Ara anam! L'ajuntament a tirat la casa per la finestra. Ara dona gust esperar el bus per anar a Palma! Vos deix, vaig a seure-m'hi una estoneta a veure tota la gent que passa a veure-la.
Saludosssssssssssss

a

Urbanisme criminal

a | 31/10/2007, 12:06

Val més una planta de Limonium barceloi,que un macrocentre comercial de Merda a Ses Fontanelles.

Xesca Ensenyat

Propaganda de L'HIDRO: vaig contra els immigrants

Xesca Ensenyat | 31/10/2007, 11:12

Ara he actualitzat. També us faig un copy/paste de l'editorial de Vilaweb d'avui perquè sé que us agradarà.

per Andreu Barnils
El 'Bellaco'
Qui ho diu que la llengua espanyola no és útil? Aquí va, família: 'Juan Carlos Borbón es una vergüenza de España? No. España es una vergüenza de la humanidad. El la representa a la perfeccción. España es eso: crueldad con los animales, cerrazón del alma, servilismo de lacayos. Hay que sacarla de la Unión Europea rapidito, antes que la pudra.'

Les paraules són de Fernando Vallejo (Medellín, 1942). Okhu, amb aquest colombià: ex-ministre de Foment, ex-senador i ex-secretari de govern a Colòmbia va decidir de deixar el país i anar-se'n a Mèxic. És sobretot conegut per la seva faceta artística.Per alguna banda he de tenir la biografia del poeta Porfirio Barba-Jacob, titulada 'El Mensajero' (1991) que el productor Marc Recha em va recomanar. Els qui van al cinema potser recorden el film 'La Virgen de los sicarios'. Ell en va fer el guió. I els melòmans, van tard: es veu que va ser un pianista excel·lent, però ara ja gairebé no toca. Un home culte, Vallejo. I delicat. I molt preocupat pels animals:

'Su Majestad don Juan Carlos I de Borbón y Borbón (con el 'de' y la 'y' que se suelen poner estos zánganos en sus nombres para significar que nacieron de la vagina de oro) mató a escopetazos a nueve osos en Rumanía (...) Lo de mujeriego, buen vividor y borrachín es cosa suya y de su familia, que se lo tendrán que aguantar. Lo de corrupto es cosa de España, que lo alcahueta. Y lo de cazador es cosa mía y la que me mueve a escribir este artículo para denunciar al bellaco.' Vallejo va escriure l'article la primavera passada, arran del Congreso de la Lengua tingut a Cartagena (Colòmbia), que el rei va presidir. Es veu que l'home també va passar per Medellín, ciutat natal de Vallejo. Per això l'article es titula 'Bienvenida' (feu un Google)

'Señor alcalde de Medellín, paisano: por desinformación e ignorancia de la historia (y no quiero pensar que por bajeza moral) metió usted las patas al invitar a mi ciudad a ese bellaco. No nos vaya a salir ahora de arrodillado con zalemas uribescas, lacayunas. Nada de Majestad, que le va a sonar muy lambón y montañero. Dígale Doctor. Doctor Borbón. Ah, y no lo suba en su Metrocable que de pronto se le descula. Mejor llévelo a la Macarena y que Santiaguito Uribe, buen hijo de su papá, le organice una corrida.'

Tot just ahir es va saber que el jutge Marlaska no havia aturat el judici a divuit joves que van cremar fotos del rei. I es veu també que demà, dijous, hi ha convocada una altra manifestació antiborbònica a Girona. La cosa, que semblava adormida, es torna a despertar. Va per llarg, sembla. Però, si algú es pensa que això de faltar el respecte al rei és tan solament cosa de joves radicals independentistes del país, va equivocat. Hi ha ex-ministres colombians de seixanta anys que, diguem-ho clar, l'insulten a la cara. En espanyol i des d'una ex-colònia.

Per cert, l'article, me'l va passar el productor de cinema colombià Luis Ospina. Celebràvem l'aniversari del Recha al restaurant Can Lluís del carrer de la Cera. Un clàssic. Ospina es va mostrar interessat per l'impacte de bomba, encara visible, que una mare va fer esclatar per escapar-se d'una emboscada de la policia ja fa molts anys i que el restaurant conserva: l'impacte va matar els amos, avantpassats dels actuals. Jo em vaig interessar per la taula del costat: era una reunió de ninotaires. Reien i explicaven acudits. Ho passaven bé: eren del Jueves.
Andreu Barnils andreu.barnils@partal.cat

Toni

Polítics

Toni | 31/10/2007, 11:03

EL Batle és un d'aquests personateges del món de la política, als quals els preocupa l'imatge i el despreocupa la gestió dels recursos municipals si no va encaminat a guanyar vots.
No és l'únic, tot siguí dit.
El nom de "sisi" ja abunda per Pollença per referirse a ell, i ja hi ha molta gent que es refereix a ell amb aquest pseudonim, supos que per qualque motiu deu ser.

http://www.meplantoc.blogspot.com

Urbanisme criminal

http://www.meplantoc.blogspot.com | 31/10/2007, 10:18

Contra l'especulació, per la defensa del territori, per la recuperació de les nostres arrels que aquest sistema vol amagar entre totxana i ciment, contra la precarietat laboral, per un habitatge digne.. etcètera..

ARA I SEMPRE, PASSEM A L'ACCIÓ!

Garci

Re: El ple a la ràdio.

Garci | 31/10/2007, 08:47

No es per ser desconfiats, però de laq nostra proposta que varem retirar l'únic punt que s'ha complit és el de retrasmetre els plens. La resta de punts com respondre instàncies, millora de la plana web, llista de correu... de tot això res de res. I després s'ofenen quan els hi presentes per escrit perquè ho firmin.
L'actitud del batle és d'esperar. En públic si li fan el contrari és ben vist que perd els papers.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb