URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Amnèsia selectiva (ple)

Alternativa | 02 Novembre, 2007 06:55 | facebook.com twitter.com

 Es veu que tenir poca memòria, la d'un peix diuen que dura dos segons, és una virtut política, una més que te nostre batle Joan que sembla haver oblidat que durant l’anterior legislatura ha estat  a l’anterior equip de govern i durant tres anys ha estat el batle.

Com deia el dissabte 27 la secció de coa d'ull del Diari Balers sofreix d’amnèsia selectiva.

“Crida molt l’atenció la poca memòria que tenen alguns partits polítics, a l'hora d'emetre critiques retrospectives sobre aspec­tes concrets de la gestió municipal dels seus socis de la legislatura anterior, precisament en aquells ajun­taments que com  és el cas de Pollença- fins fa només cinc mesos compartien govern amb qui ara sembla que son els seus pitjors enemics. La fidelitat mai no ha estat una virtut gaire estesa en la política, però seria recomanable un mínim de coherència ...”

Al ple del dijous quan debatíem la forta pujada d’impostos que presentava l’actual equip de govern (es jacten de que els ciutadans aportarem 1,400.000 euros més a les arques municipals). Joan va desgranar tots els dèficits de àrees gestionades pel PP-UMP a l’anterior legislatura; 450.000 euros a EMSER, 30.000 al patronat de la ràdio, 60.000 euros a turisme,  40.000 euros a Medi Ambient ( més unes sospitoses factures a una constructora per valor de 70.000), a la Residència no hi ha pressupost per aquest darrer tres mesos...

Al ple no havia ni en Tomeu (PP)  ni cap dels regidors que gestionaven aquestes àrees per explicar aquests dèficits, només era Margalida que no va dir res. La replica li va tocar a Guillem (UMP) que poca cosa va poder dir.

Quan varen aprovar l’extrajudicial  de 150.000 euros al ple passat ja varen dir que ens resultava inaudit aquesta “alegria” a l’hora de tudar doblers públics en partides no pressupostades. I el que no podem acceptar i així el varen dir al ple és que UM-UNPI no tingui cap responsabilitat, la teoria de que en Joan no s’assabentava de res i s’ha trobat de cop i volta  amb tot aquest dèficit no es sosté, ni ell és tan pur ni nosaltres tampoc.

Per altra part al debat del ple va sortir de nou la vergonyosa factura del sopar de Formentor (ara pujava a 10.391, 84 euros), si al debat electoral la va utilitzar en Biel (PSM), ara l’utilitzava en Joan (UM). Finalment ahir Tomeu declarava a la premsa que ja l’havia pagat la Conselleria de Medi Ambient... a la fi NOSALTRES.

Per nostra part al debat varen comentar que aquesta pujada brutal i espectacular dels impostos és resultat de la desastrosa situació econòmica en la que es troba el municipi després de quatre anys d'un pacte entre d’UM_UNPI  i PP i UMP que en teoria era el pacte de les inversions.  També varen dir que la continuïtat a l’equip de govern actual de regidors que s’han sobrepassat al seus pressuposts de manera injustificada havia de ser motiu d’autocrítica i propòsit d’esmena que encara no hem vist.

 Falta claredat i valentia per explicar a la ciutadania la situació actual de les arques municipals i tal vegada no seria mala idea fer una auditoria per saber quina és la situació real de nostre Ajuntament.

 Èticament aquesta pujada és totalment reprovable ja que per part de l'Ajuntament no s'ha donat exemple d'austeritat, ni  quan es van pujar els sous dels regidors i ni quan es van mantenir les dedicacions exclusives (alguna de les quals de moment no ha demostrat la necessitat de la seva exclusivitat).

Abans de pujar els impostos s'hauria de fer un pla d'austeritat i preveure retallar algunes partides futures. Resulta incomprensible pujar els impostos i mantenir el projecte de l'Auditori de Moneo, si ara estam a aquesta situació de bancarrota que suposarà afegir els milions de construcció, manteniment i gestió d'aquest Auditori

El resultat és que tots ens tindrem que rascar més la butxaca al 2008 , una mitjana de 85 euros més. La quantitat serà gran o petita segons com s’arribin a invertir aquests euros.

En definitiva sense haver fet cap demostració d'una major austeritat i sense un pla de retallada de despeses,  no varen donar suport a aquesta pujada d'impostos.

Nosaltres si ens recordam, al final hem trobat carbó. 


 

Comentaris

Pepe

Desig

Pepe | 04/11/2007, 14:57

Esper que Juanjo sigui suficientment valent per aconseguir al manco el que va dir al debat que les regidories no siguin regnes de taifes i que no se miri el color polític del regidor a l'hora de gastar els duros.
Esper que es prioritzen les necessitat reals i primàries del poble i no les necessitats de lluïment electoralista.

Joan Ramon veterà

agraiments

Joan Ramon veterà | 04/11/2007, 12:04

Pepe, no hem donis les gracies cada vegada que escric una parrafada al Blog. Qui de veres esta agraït soc jo, que te l'oportunitat d'expressar el que considero convenient en justicia i col·lectivament.
En quan a la pregunta de X. Ensenyat, doncs estic d'acord amb ella i amb el seu punt de vista de que molts politics s'han atrinxerat darrera el càrrec i seran mals de fer sortir perque una gernació de gent mes honesta i útil els substituesqui. Però no cal perdre de vista que la societat en el seu conjunt no es gran cosa.

Joan Ramon veterà

preocupació

Joan Ramon veterà | 04/11/2007, 11:36

Hem preocupa molt que l'actitut d'implicació real i honesta de Juanjo Mir en la seva tasca de regidor RESPONSABLE de la regiduria d'hisenda i personal no s'en vagi en òrris mes prest o mes tard per els motius habituals i crònics que impregnen l'entorn de forta mediocritat politica, cultural i moral d'aquest i d'anteriors equips de govern a Pollença:
Per començar, ja li han enroscat la regiduria mes problematica en aquest moment. Mentres ell es trenqui el cap cercant i aplicant sol·lucions, fent feina i capejant temporals de liquidessa, els altres es dedicaran a fer la papallona electoralista i populista, creant mes deute o simplement malgastant els diners amb finalitat de crear-se prestigi per la futura regiduria-enxufe d'aqui a 4 anys. Pot passar que ho envii a filar per l'enorme i casi invencible treball que representa, que si ho fa be els sòcis dels altres partits li facin la gitza per gelosia (batle), que els del seu pròpi partit no el recolzin ("batlessa"), en fin, aixó que tant em repugna actualment dins l'ambit politic, que els pocs honrats, capacitats i feiners caigin per mor de la majoria d'ineptes i aprofitats, vertaders proxenetes del sistema democratic.

Pepe

a JRV

Pepe | 03/11/2007, 22:58

Hola JRV moltes gràcies per la teva opinió, tant per la teva experiència fent feina a l'Ajuntament com per els dades que ens aportes sobre EMSER.
Tot el que dius em comença a ser familiar,; populisme, obscuritat, poca feina, utilització d'empreses públiques per amagar deutes...
No es gens avorrit, com diu és molt útil.
He de dir que veig a Juanjo molt ficat en el seu paper de regidor d'hisenda i preocupat pel costo de tots els projectes que es presenten, esper que tingui valor per ficar la retallada al populisme.
Estic d'acord amb tu també al tema de Nora, els del PP mai han xerrat mal del Part Forana, a que no.

Joan Ramon veterà

Comentaris

Joan Ramon veterà | 03/11/2007, 09:15

Fent feina a l'Ajuntament primer i a Emser despres, sempre m'ha sorprés i m'ha repugnat el grau de irresponsabilitat i deixadessa en que la majoria de regidors/es i batles-batlessa que he conegut, han actuat en questions d'hisenda i dobers públics. Tinc a dir però, que el control i austeritat es millor a Emser del que ho era abans a la gestió directa d'aquests serveis per l'Ajuntament. Aixó no obstant, ni el gerent ni el consell d'administració d'Emser son proclius a facilitar les dades contables anuals o de periodicitat mes curta als representants dels treballadors, que jo entenc que en tenen dret segons L'Estatut dels Treballadors. Tal volta temen que siguem millors que ells. L'objecte de voler coneixer aquestes dades, a mes de la voluntat d'exercir un dret, es de , a la vista de les despeses, fer aportacions i suggeriments que a mes de millorar els serveis, permetin estalviar dobers públics. De la poca informació verbal que he pogut obtenir, sembla que l'Ajuntament te un deute amb Emser de 1.800.000€, per el que el suposat dèficit d'Emser de 467.000 queda explicat. Emser te les despeses de nòmines, consums electrics, combustible, camions,ètc. etc. , però no recapta per la recollida de fems. En quan a l'aigua potable, fa 8 anys que no ha revisat les tarifes.
Tot aixó pot semblar avorrit, però hem sembla mes útil aportar informacions així, , que posar-se a fer palles mentals en que caiem a vegades a aquest blog, i d'utilitat no sempre demostrable.
En quan a la suposada valentia de Nora Tugores, hem puc imaginar una defensa aferrisada del PiP per part d'ella, si els comentaris i "noticies" d'aquest mitja de comunicació fossin favorables al PP i perjudicassin UM o qualsevol altre.

Joan Ramon veterà.

Aportacio

Joan Ramon veterà. | 03/11/2007, 08:47

Agraeixo els articles que aporta "nocticula " a aquest blog, malgrat m'asusten quan els veig tan llargs.Especialment valoro el de Xavier Roig, pel seu realisme en relació als jutges i politics, i l'utòpica imparcialitat dels jutges. No m'agrada tan l'altra, precissament per el poc coneixement de l'esser humà ( hi ha , i hi ha hagut sempre de tot. I molt?) que s'intueix al llegit.

Joan Ramon

Que Deu ens agafi confesats.

Joan Ramon | 03/11/2007, 08:40

És curios el que fan alguns per mirar de mantenir-se al poder.
Sort que hi ha el sancrist per perdonar les faltes dels humans a la Sala de Plens.
Ora Pro Nobis.

Bon Dia

Pepe

Trilero

Pepe | 02/11/2007, 22:57

Avui m'han confirmat que la famosa i vergonyosa factura de Formentor fa mesos que va ser pagada per la Conselleria de Medi Ambient, i és que Joan és un "trilero" com pocs.

noctiluca

La vergonya tercermundista i feixista d'Espanya

noctiluca | 02/11/2007, 22:52

Sense relacions
Xavier Roig / Enginyer i escriptor
CRUSPINERA

Periòdicament sentim opinions exclamant-se per les bajanades que diu el senyor Jiménez Losantos per la ràdio. És un tema repetitiu: "Com pot ser que pugui dir això i ningú li pari els peus?". La veritable resposta no s'acostuma a donar, però és evident: el senyor Jiménez Losantos pot dir el que diu -i no li passa res- perquè el sistema judicial espanyol que s'ha muntat està dissenyat per tal que així sigui. Si jo sabés que, en lloc de 3 anys -i una pila de temps i de diners incommensurables-, trigaré 30 dies a tenir una resolució judicial, demà mateix aniria a cal jutge a denunciar el senyor Jiménez i la COPE. És clar que -i aquí està la clau- si el sistema funcionés correctament, també podria denunciar determinats polítics.

AQUESTS DIES MATEIX ESTEM ASSISTINT a un espectacle bastant repugnant: les lluites partidistes de baixa estofa per poder manipular el Tribunal Constitucional a gust. Un espectacle de degradació de la justícia difícil de trobar si no és a l'Amèrica Llatina -potser per això ara intenten donar-nos lliçons des de l'Equador-. El tema s'ha potinejat tant que la gent ja accepta com a natural que els polítics es reparteixin els jutges com qui es rifa una meuca. Segur que els jutges tenen la seva ideologia, però és que els partits volen que, a sobre, tinguin carnet!

AQUESTA MANIPULACIÓ COMPTA amb la col·laboració d'un periodisme certament populista i superficial. Tenen molt difícil reparació les lesions infligides a la democràcia per aquesta combinació de partits i mitjans de comunicació. Les operacions conjuntes de distracció són permanents. Aquesta setmana hem sabut, per exemple, que es processarà el lehendakari Ibarretxe, i es pretén fer-nos veure que la justícia que així actua n'és la culpable. No senyor! Si el jutge actua d'aquesta guisa (i procedeix així perquè pot i és la seva obligació), és perquè uns legisladors estúpids van promulgar una llei de partits que està en vigor -recorden qui va votar-hi a favor?-. Si un mamífer vertebrat, amb telèfon mòbil, agredeix una noia i no va a la presó, és perquè la llei probablement diu que no ha d'anar-hi. Cal demanar, doncs, que s'aturi l'esport d'acusar els jutges quan una cosa no agrada o no encaixa en la demagògia imperant d'un instant precís.

PEL QUE FA A LA JUSTÍCIA, ELS CATALANS -com en tants altres temes instaurats per la Transició (finançament de partits, consells d'administració d'empreses públiques, ajuntaments, comissions governamentals, comitès, etc.)- hem estat curts i roïns. En lloc de treballar per denunciar i canviar vicis seculars, en lloc de tenir coratge i fer caure el govern de torn si era necessari, els nostres partits han optat per participar i reclamar una quota entre els equips que es reparteixen aquest tortell llardós i horripilant. Ara ja formem part del sistema; per tant toca callar.

NOSALTRES ENS PENSEM QUE NINGÚ ENS OBSERVA i que aquestes animalades no tenen repercussions. Res més irreal. Acaba de sortir l'informe Economic Freedom, que, com cada any, publica The Fraser Institute del Canadà. Un dels criteris que avaluen és el grau d'independència judicial. Per qualificar un país utilitzen tres fonts d'informació: l'International Country Risk Guide, el Global Competitiveness Report i l'informe Doing Business del Banc Mundial. Doncs bé, estan asseguts? Tenint en compte aquests informes, i pel que fa a la independència judicial, The Fraser Institute situa Espanya al lloc 64 de 140. Per davant tenim l'Índia, Algèria, Jamaica, Tailàndia... Aquest informe l'utilitzen els inversors internacionals per saber on es fiquen. A fe de Déu que ho deuen saber!

NO SÉ SI VOSTÈS TENEN LA MATEIXA SENSACIÓ, però servidor quan se'n va al llit respira tranquil per no haver hagut de tenir aquell dia res a veure amb aquesta justícia intencionadament ineficaç i polititzada. I, sincerament, trobo els governants poc intel·ligents per la part que els toca. Perquè, és clar, ara que bufaran vents de crisi, ¿amb quantes coses ens haurem d'alegrar de no tenir-hi relació abans el sistema no peti?

Pepe

Auditoria

Pepe | 02/11/2007, 22:46

Cap problema en presentar la moció de l'auditoria,que pens que fa falta.
Igual que fa falta una auditoria urbanística.

noctiluca

Degenerats

noctiluca | 02/11/2007, 22:35

N'HI HA PER TIRAR EL BARRET AL FOC
Independència moral
Salvador Cardús i Ros / Sociòleg i periodista / salvador.cardus@uab.cat
CRISTINA LOSANTOS

Em xoca molt saber que un dels programes de televisió més vistos pels catalans és Escenas de matrimonios. I encara més que ho sigui entre els joves catalans. De fet, ho trobo tan gruixut que fa dies que em resisteixo a la interpretació fàcil i, inevitablement, catastrofista. És a dir, no acabo d'acceptar les conseqüències que automàticament em vénen al cap: que la generalització i extensió de l'educació no ha fet persones més sensibles i crítiques; que com a civilització reculem, fent bones les tesis de Neil Postman al seu Divertim-nos fins a morir; que la banalització del masclisme és un fet clar entre la gent més jove; que s'ha acabat l'orgull de pensar que a Catalunya hi havia un gust televisiu més elaborat, cultivat per TV3; que hi ha un franquisme cultural que s'ha transmès tossudament a les noves generacions i amb més eficàcia que les virtuts de la nova democràcia liberal; que, en definitiva, n'hi ha per tirar el barret al foc.

ENCARA MÉS. L'EXTRAORDINARI ÈXIT d'aquesta comèdia, que, si no m'enganyo molt a mi mateix, diria que a finals dels seixanta i principis dels setanta ja ens hauria semblat infecta i condemnable, va merèixer l'interès d'un dels programes d'Antoni Bassas. Gent de tota edat i condició hi eren convidats a explicar com era que el miraven. I la majoria d'arguments, que no podien pas defensar ni els continguts ni la qualitat del programa, van anar per la banda del dret a veure el que a un li vingui de gust. Les autojustificacions eren fàcils de preveure: que si a la nit s'està cansat i es busca distracció; que si estem tips de veure polítics que no s'entén què diuen; que si riure amb humor groller i poca-solta no significa ser ni una cosa ni l'altre; que si no fa cap mal. Fins i tot hi va haver algú capaç d'apujar el to dialèctic del debat i, per bé que es distanciava personalment d'aquest programa concret, en canvi reclamava el dret a veure'l desacomplexadament i denunciava la possible temptació intervencionista de Catalunya Ràdio de voler dir què es podia veure i què no a televisió. La defensa teòrica de la primacia del "venir de gust", argumentat amb aquell puntet de progressisme, intel·lectualment em va superar.

LA MEVA METODOLOGIA DE REFLEXIÓ per anar més enllà de la desqualificació fàcil dels que s'alimenten d'aquesta repulsiva brossa televisiva consisteix a mirar d'interpretar què amaga i quines necessitats o mancances satisfà l'espectacle d'uns matrimonis dient-se de tot i més i, políticament, veure cap on apunta aquest rebrot de mal gust televisiu. I, a grans trets, se m'acut el següent. En primer lloc, no puc evitar la sospita que l'èxit d'aquest programa se sosté en la misèria emocional en què viu molta gent. El benestar material no ha anat acompanyat de la maduresa emocional necessària per viure en una societat tan complexa com la nostra. Les tensions de tot tipus se les ha acabat empassant la família, i molt particularment, la relació de parella. Els qui riuen amb Escenas de matrimonios, es riuen d'ells mateixos? ¿Té una funció catàrtica per tal d'alliberar tensions matrimonials insuportables? És, Escenas de matrimonios, una teràpia emocional de xoc?

EN SEGON LLOC, L'EMERGÈNCIA DESCARADA d'una estètica i llenguatge tan propis de la cultura televisiva franquista fa que la camisa no em toqui la pell. Un historiador expert en discurs televisiu, Giovanni de Luna, fa anys ens va explicar a la Universitat d'Estiu de Gandia el com i el perquè l'emergència a la televisió privada de la Itàlia profunda i tronada havia precedit el triomf de Berlusconi. I ara tampoc puc evitar la pregunta de si el "fenomen" televisiu de l'any no anuncia, per ventura, una victòria no esperada a les properes eleccions de l'Espanya profunda i tronada que vota PP. És una evidència que les parelles que protagonitzen Escenas de matrimonios voten PP. Però, i els que s'ho miren? És molt possible que els guionistes, de qui ho desconec tot però amb qui no voldria compartir ni una taula rodona, siguin gent veritablement jove, sense cap memòria d'aquella televisió franquista que ara imiten sense saber-ho. Atorguem-los el benefici del dubte. Però si fos així, això ja seria prou greu. Si les narracions socials d'èxit són a mans d'individus sense memòria històrica, ja ens podem anar calçant.

TERCERAMENT, QUEDA LA QÜESTIÓ de la llibertat de gustos. I aquí sí que m'ho posen fàcil. Aquest és l'argument preferit, precisament, dels que es dediquen a imposar-ne, de gustos. Es tracta de la vella sentència política -allò de "que se cumpla el efecto sin que se note el cuidado"- però aplicada al gust d'un consumidor desprevingut que viu de la il·lusió d'una elecció personal sense adonar-se de la coacció a la qual ha estat sotmès. Sí, la gent pot veure el que vulgui. Ara bé, el problema no és en el "poder", sinó en el "voler". És a dir, l'important és el criteri que ens permet elegir entre una o altra cosa. I encara aniré més lluny: més enllà del "voler", hi ha l'obligació moral de reprimir allò que, per bé que ens agradi i distregui, sabem que ens degrada i adotzena.

EM DOL DIR-HO, PERÒ A LA VISTA DE LES XIFRES d'audiències, veig més a prop la independència de Catalunya que no pas la seva emancipació moral.

Imprimir Enviar Agregar Notícia publicada al diari AVUI, pàgina 24. Divendres, 2 de novembre del 2007

Paraules clau: Escenas, Riuen, Matrimonios, Gust, Independència, Moral, Catalunya, Televisió, Tensions, Televisiu

GArci

Re: Amnèsia selectiva (ple)

GArci | 02/11/2007, 19:15

No tendran excusa. Si te fa ganes preparar la proposta aquí ens tens i cap mà sobra.
Salut.

francisca bennassar

AUDITORIA NECESSÀRIA

francisca bennassar | 02/11/2007, 19:13

A partir d'avui Garci, tots els grups que començin a pensar quin serà el seu vot a la moció de auditar les contes de l'Ajuntament. Qui si oposi, doncs haurà de donar explicacions al poble, perque aquest estarà escoltant el ple per la ràdio.

Garci

Re: Amnèsia selectiva (ple)

Garci | 02/11/2007, 19:04

Hola Francisca. Si vols ja t'ho dic jo qui s'hi oposarà. En primer lloc el PP, no li convé que se destapi tot el que varen malgastar. En segon lloc UM-UNPI perquè estant al govern és difícil que algú li tregui els padaços bruts, no li convé. I en tercer lloc, PSOE i PSM, son la comparsa d'UM i faran el que Joan vulgui.
Però trob bé lo de demanar una auditoria externa. Però la infinitat d'excuses que hauran de posar serà tan absurda que encara riurem.

francisca bennassar

UNA AUDITORIA EXTERNA JA!

francisca bennassar | 02/11/2007, 18:26

Bones tardes a tots:
Al vostre escrit d’avui deis que “tal vegada no seria mala idea fer una auditaria..” No és que no sigui una mala idea, sinó que és necessariament necessari fer una auditoria al Ajuntament de Pollença.
Proposo que vos prengueu aquest tema ben en serio (ja se que sempre vos preneu les coses en serio) i que exigíeu a l’Ajuntament que faci una auditoria. Aquesta a d’ésser externa i l’empresa que la faci totalment imparcial, res de amiguismes en aquest temes.
Una altre moció per presentar al ple. M’agradarà veure qui no hi està d’acord en fer una auditoria. Esper que tothom i voti a favor i després veurem el doblers de quina manera s’han gastat o malgastat.
Gràcies

Xesca Ensenyat

Per què vaig votar el Pacte

Xesca Ensenyat | 02/11/2007, 16:15

Actualitzat L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS

Pepe

Pressuposts

Pepe | 02/11/2007, 15:48

Amb els pressuposts a a la mà podrem valorar fins quin punt ha hagut canvis o no, de moment com diu tu joaneta; continuïtat.

Joaneta

Imposts

Joaneta | 02/11/2007, 08:42

En teoria aquesta havia d'esser una legislatura austera, i de moment seguim amb el mateix tó: sopar a la fresca, arrossades a Sant Vicenç, fires i firetes, bunyolades, ... i un bon sou per als regidors i regidores. Au, ciutadans i ciutadanes, pagau imposts i no paseu pena, si no arribau a finals de mes, l'Ajuntament ja farà qualque refresc on pogueu anar a omplir la panxa.

Garci

Re: Amnèsia selectiva (ple)

Garci | 02/11/2007, 08:36

El tema és seriós ja que amb els diners aliens no es juga. Haurien de tenir en conta que els diners no son seus i que no s'han de malgastar només pel lluïment personal. L'auditori és ara per ara un pou on tirar els doblers i, en part, al poble sencer. És hipotecar el present i futur del municipi i impossibilitar la política en molt de temps.
Al final ho pagam tots.
Lo trist és que UM i els seus socis pareix que no governassin i malbaratessin els diners. Que fa el PP que no treu la tudadissa de Martí Ochogavia, Michel... és del tot sabut que se varen passar de llarg del seu pressupost.

Pepe

Recuperem la res publica

Pepe | 02/11/2007, 08:18

Has resumit molt bé el tema, amb els doblers públics, via pública, camins públics, saló de plens públics s'ha de ser extremadament riguros... Quan es tuden doblers públics, es parla dels tècnics de "la casa",es permeteix tancar impunement camins públics o es pensa que és normal col·locar un Sant Crist a la sala de plens s'està menyspreant a la res publica.

Joan Ramon

Dobles Públics

Joan Ramon | 02/11/2007, 07:16

Com bé deis, al final el ciutadà acaba pagant la mala gestió...
Hi ha dues maneres de administrar els dobles públics al meu parer, la primera consistiria en fer-ho com si fossen doblers pròpis i guanyats amb l'esforç de feina de cada dia (per la majoria dels ciutadans és així), i mirar de millorar amb aquests doblers la qualitat de vida dels ciutadans.
L'altre manera és la de despreciar els dobles que aporten els ciutadans i amb aquests dedicar-se a fer-se campanya electoral i malversar els recursos.
Vist el deficit actual, crec que queda clar com els Gastaren UM i PP la passada legislatura.
Salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb