URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Segueix la destrucció

Alternativa | 06 Novembre, 2007 21:00 | facebook.com twitter.com

Avui a la fí m'he pogut comunicar amb l'assesor jurídic de l'Ajuntament i m'ha comunicat el que ja em temia; han rebutjat nostra petició i la del GOB de suspendre les llicències de Can Botana

Esper tenir demà els fonaments jurídics, pel que m'ha dit ha trobat una sentència del suprem que accepta que una via peatonal és un accés rodat!!! Quan tingui aquest escrit ja faré un article

Ja hem dit en altres ocasions que la llei la fan els humans i que en aquest moment el que domina aquest mòn és la miopia, vista a cort termini i només pensant en els duros.

Podeu anar a Cala Molins i despedir-vos de Can Colom, d'aqui a poc l'esbucaran per aixecar 13 apartaments adosats, el que es considerava una barbaritat a 1995 es farà al  2007 per la incompetència de nostre ajuntament. Hem de recordar que la meitat d'aquest temps nostre regidor d'urbanisme i màxim responsable  ha estat en Joan Cerdà Rull .

 

 

 

Comentaris

Pepe

Destrucció

Pepe | 08/11/2007, 10:12

M'han avisat que aquest matí han començat a esbucar Can Colom.

Pepe

Ciment

Pepe | 07/11/2007, 12:09

Tens raó Margalida, al final el resultat sempre és el mateix, unes vegades per que no hi ha una llei protectora, altres per que no s'ha fet una adaptació a temps i altres simplement per que no es compleix la llei. Al final el resultat és ciment.

Margalida Amengual

Can Botana

Margalida Amengual | 07/11/2007, 11:24

Crec que puc dir que no es incompetència per part de l'ajuntament aquest cas de Can Botana si no més bé tot el contrari, super-competència d'alguns en fer-se el locos per NO arreglar lo del PGOU i POOT o com se digui i embuxecar-se doblerets. Es la mateixa asquerosa història de sempre en aquest poble. Aviat no ens quedarà res verge als pollencins, qualsevol dia ens faràn un aparthotel al Puig o a damunt plaça, il.legal, es clar, com quasi tot el que hi ha construit, i s'està construint encara, a les afores d'aquest pobre poble massacrat pel ciment (desde el Calvari i el Puig impresiona lo que se veu construït, imaginau lo que no se veu). Que no xerri aquest ajuntament d'ecologia, sostenibilitat, etc. perque tot això no serveix de res si després es dediquen a destruir lo poc que ens queda.

Pepe

Responsabilitat

Pepe | 07/11/2007, 07:38

Moltes gràcies per les dades, sé que legalment (ja no parlam moralment) tenim la raó, el problema és la manca de voluntat política que fa que la justícia arribi massa tard.
La dada que no tinc es la data exacta de nomenament d'en Joan com regidor d'urbanisme; pens que va ser al 2000 o 2001 no?
O sigui mentre ell s'ha dedicat a ser batle, conseller i a fer-se fotografies per qualsevol cosa han passat 7 o 6 anys que són els que han permès aquesta barbaritat.

Dades

Can Botana

Dades | 07/11/2007, 00:28

la Norma 11.3.a del Pla territorial es ben clara, un solar només es edificable si disposa d'"accés rodat, i que la via o vies amb les quals la parcel·la confronti tenguin la calçada pavimentada, com també construïda la vorera, si així fos requerit pel planejament urbanístic, per tots els seus fronts".
en el vial 1 de Can Botana, al qual confronten totes les parcel·les, no te pavimentació ni voreres a pesar que es requerit pel PGOU. Aquesta sentencia que ha trobat aquest jurídic deu referir-se a un altre suposit.
ànims pepe que això encara no està perdut.

Dades

Can Botana

Dades | 07/11/2007, 00:09

El POOT es va aprovar l'any 1995, però l'adaptació de PGOU de pollença al POOT es va aprovar inicialment en el plenàri de 15-04-99, fa més de 8 anys. en aquesta adaptació quan es va canviar l'ús de la UNAC-33 de plurifamiliar a unifamiliar.

Pepe

Pessimisme

Pepe | 06/11/2007, 23:44

Estic segur Jo que aquestes llicències són immorals i il·legals però evidentment sóc pessimista. El que no vol dir que no deixarem de lluitar, però està molt clar que la voluntat es fer aquests apartaments i encara que la justícia ens arribi a donar la raó, quan ja s'hagin fet de que servirà?
Com vaig dir al ple l'actual equip de govern haurà d'assumir la part de culpa que li pertoca a aquest desbarat.

Joan Ramon

CASA

Joan Ramon | 06/11/2007, 23:02

EN podrieu fer arribar aquesta foto?
PErquè desgraciadament una casa que té un valor arquitenctonic i no inclosa dins el catàleg de Patrimoni nom´es ens restara en fotografies pel que veig.
Salut

Jo

Embulls

Jo | 06/11/2007, 23:00

Alerta perquè el món está ple de tècnics i especialistes que no saben res de res!.

Jo

Embulls

Jo | 06/11/2007, 22:56

Embulls i més embulls i molta maldat!.Estic segur que dialècticament s'han de poder desmontar un per un tots aquests fonaments jurídics.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb