URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Vosaltres sou els nostres filtres

Alternativa | 01 Desembre, 2007 07:00 | facebook.com twitter.com

Al final del ple de dijous hi va a haver una polèmica sobre un comentari a aquest blog i volíem saber la vostra opinió.

FETS.

El divendres a l’hora baixa (16:09) una persona amb el seudònim de Terra Lliure va penjar un comentari on parlava d’una situació explosiva a l’Ajuntament per unes presumtes accions de la fiscalia anticorrupció contra el batle Joan Cerdà i el regidor Martí Ochogavía, acusant als mateixos de greus delictes.

A les 16:50 em va telefonar el batle per mostrar-me el seu malestar per aquest comentari i la possibilitat de denunciar a la persona que l’havia penjat. Li vaig explicar que no havia entrat al blog des de les 14, que al blog tothom pot fer comentaris i que nosaltres només ens feim responsables dels articles i dels comentaris propis que van signats. Igualment li vaig explicar que jo com administrador principal del blog i Garci entram amb assiduïtat al bloc per contestar i controlar els comentaris.

Tot d’una en penjar el telèfon vaig obrir l’ordinador vaig llegir el comentari i vaig esborrar-lo, al considerar que es feien acusacions molt greus sense cap prova (16:58). Curiosament no sabem com i per què més tard va aparèixer esborrat l’article i tots els comentaris, que Garci va tornar a penjar ( exclòs evidentment el de Terra Lliure)

La meva sorpresa va ser quan al final del torn de precs i preguntes del ple el batle va llegir l’anònim, dient que l’haviem penjat a la nostra pàgina web i insinuant que coneixíem a la persona que havia fet aquest comentari, demanant nom i llinatges. Li vaig replicar que no era una pàgina web sinó un blog que és molt diferent i que només coneixia el pseudònim i l’IP de la persona que havia fet el comentari. Igualment li vaig dir que no comprenia com si l’havia ofès aquest comentari ara el feia públic al ple  (o sigui que constarà en acta) retransmès per la ràdio. A la fi va ser un diàleg de sords.

Ahir de matí el PIP ja em demanava pel tema.

En aquest moment el blog té 694 articles i 6064 comentaris, d’aquests més de 6000 comentaris només hem tingut que esborrar uns cinc per ser insults o com en aquest cas acusacions greus sense proves.

OPINIÓ

Pens que si un comentari ataca la teva dignitat  i el consideres una difamació injuriosa no és la millor idea fer públic aquest comentari que precisament t’ha molestat per la seva publicació.  El comentari penjat havia durat 40 minuts i ara restarà enregistrat  i a les actes del ple.

Pens que el que realment molesta és l’èxit d’aquest blog (des de fa mesos entre els més actius de balearweb), un mitjà de comunicació realment  lliure, crític on la ciutadania pot expressar les seves queixes, idees, opinions, crítiques... i on es pot informar de coses que fins ara se li ocultaven. La pressió sobre aquest  blog a través de telefonades i comentaris va començar des del cas de l’expedient als policies locals i és clar que va in crescendo.

Com ja he dit, la immensa majoria de la gent participa de manera més o manco raonada, i hem tingut que actuar en molt poques ocasions (0,1%).

La majoria dels blogs que coneixo no tenen filtre, des del meu punt de vista  a la gent li agrada veure els seus comentaris penjats immediatament, posar un filtre i retenir els comentaris suposaria perdre agilitat, a vegades hi ha vertaders “chats” d'intercanvi instantani d'opinió.

He pensat que la millor solució es multiplicar els nostres administradors o sigui que la gent que entreu habitualment al blog ens ajudeu per eliminar els comentaris injuriosos ràpidament.

És molt senzill, us diem com entrar a l’administració del blog i si llegiu un comentari que considereu injuriós el  podeu retallar i aferrar a un correu a eurxella@yahoo.es per comentar-l'ho, després l’esborreu, i via email comentam si es pot penjar o no. Com he dit hi ha hagut molt pocs comentaris tan desafortunats com aquest pels que entrau habitualment no suposarà massa feina i entre tots podrem mantenir aquest blog com ens agrada viu i actiu.

QUÈ PENSAU DEL TEMA? 

IMATGE DEL BLOG INSTITUO  DE ARTES VISUALES 

 

 

 

Comentaris

Maki

Energia

Maki | 07/12/2007, 07:57

Qualsevol mort violenta es de lamentar. La dels dos G. Civils, evidentment, el de les 70 victimes mortals de violencia domestica en el que va d'any a l'estat espanyol, els mes de mil accidents laborals mortals, els ja milers de "pateristes" que cerquen una vida digna i moren i desapareixen a l'intent. Però es clar, aquets no donen vots...Cuants de cents de generacions queden perque imperi el sentit de la justicia damunt l'hipocresia i la insensibilitat?

Pepe

Viva la asociacionismo y la democracia local y directa

Pepe | 06/12/2007, 23:52

Hola de momento todo sigue igual, un intercambio de burofax ( por cierto mirá que son caros; 18 euros).
En un futuro nos gustaría mejorar este blog y hacer una página web, pero de momento tampoco es una prioridad funciona bastante bien y de mnanera sencilla.
Económicamente no tenemos problemas mi sueldo de concejal (500 euros ) es más que suficiente. Ya veremos ahora que empezamos el contencioso de can Botana.

Pepe

Gràcies Cuxarch

Pepe | 06/12/2007, 23:46

Pens que has resumit bé el tema, Joan té una obsessió per controlar la informació. M'ha entrevistat més vegades IB· ràdio que la ràdio municipal. Des de les eleccions a la ràdio municipal tant Tomeu com jo només hem anat una vegada.
Informació és poder i nosaltres volem donar a la ciutadania la major informació possible sobre nostre municipi

La sociedad es una

Vosaltres sou els nostres filtres

La sociedad es una "imposición" el asocianismo una "elección". | 05/12/2007, 17:16

Hola a todos,
desearia saber como está el tema del burofax.

Tal vez deberiais empezar a recaudar fondos. Ya que al parecer existe jurisprudencia en la demanda de RAMONCIN - SGAE vs ALasbarricadas.org

Los jueces deciden cargarse al mensajero (matar a la paloma).

El tema de recaudar va en serio. Creo que necesitais un empujoncito, no basta con "torrades", "foguerons", rifas (y rafes) y loterias...es una lástima que no se aproveche la creciente popularidad del blog para recaudar fondos para una causa digna, "El municipalismo libertario" en Pollença y porque no una "Federación municipalista de base" FMB.
Nada de anuncios de alquilar villas, ni hotelees de lujo pero si estaria bien enlaces a librerias especializadas, cine y música de culto, articulos bajo "comercio justo", turismo sostenible y solidario, consumo responable, promocionar articulos y productos autoctonos, etc. etc.
O directamente solicitar donaciones como está haciendo alasbarricadas.org, o wikipedia.

Por desgracia sin dinero no hay campañas, ni anuncios, ni concienciación.

Basta de creptocacia y de firmar "cheques en blanco".
Abajo la plutocracia.
http://es.wikipedia.org/wiki/Cleptocracia
http://es.wikipedia.org/wiki/Plutocracia.

Porque tomar decisiones locales en base a directivas de partido nacionales y autonómicas.

La sociedad es una "imposición" el asocianismo una "elección".

Primero pongamos una república, pero luego ...

Salut i anarquia.

Cuxach

Ja basta!!

Cuxach | 05/12/2007, 16:47

Ja basta es el que hem de dir els pollencins a aquesta gent que ens governa, no es d'ara ja fa un bon grapat d'anys que el senyor Joan Cerda Rull no accepta les critiques, aqui es demostra el seu talant que vol mostrar ser democratic i no ho es.
A mes el bloc d'Urxella ha donat molta informacio als pollencins i pollencines, cosa que la gent de UM els agrada molt amagar.

Pepe

Llibertat d'expresió

Pepe | 02/12/2007, 23:55

... i Jordi de veritat que quan Joan em va telefonar pensava que el que li preocupava era el comentari, però la seva actuació al ple va demostrar que el problema de bons i de veres és l'obsessió de Joan per controlar tot el que es publica o diu d'ell i de la seva actuació política i clar amb aquest blog té un problema no d'injúries si no de llibertat d'expressió

Una cosa sorprenent és que al ple va dir que tant és si el comentari havia estat penjat 40 minuts o dos dies.
No senyor Joan precisament nostra responsabilitat és fer que comentaris d'aquest tipus romanguin penjats el menor temps possible.

Jordi

Vosaltres sou el nostres filtres

Jordi | 02/12/2007, 20:51

Ja sabem de quin peu es calça en Joan Cerdà .

No ha acceptat mai una crítica en la seva vida .
ells voldrien que la lliure expressió no es pogués desenvolupar.

Unió monetaria (UM).

....

no sera tant...

.... | 02/12/2007, 20:04

UM no sap com ho ha de fer llevar el blog de circulació...primer en crean un al pip,ara montem un "sarao" per un comentari, aixo se diu victimisme.....

Pepe

Més ajudants

Pepe | 02/12/2007, 17:58

Hem tingut dos oferiments més d'ajudants d'administradors, en aquest moment ja som set. Si a això afegim que contam am bun munt de gent que segons Joan li va telefonar de les 16:09 a les 16:50 per dir-li el comentari injuriós que havia a aquest blog, pens que el tema dels comentaris estarà suficientment controlat i que un comentari que pugi ser delecte no durarà massa a aquest blog.

Pepe

Pau

Pepe | 01/12/2007, 23:54

El comentari el podreu llegir a les actes del ple de novembre,quina habilitat la d'en Joan!
Gràcies pel consell EN BOSSES la resposta serà en burofax.

En quant a l'atemptat d'ETA m'uneix a la teva condemna, esper que d'una vegada per totes hi hagi una unió total per acabar amb la violència i deixar-la d'utiltizar políticament

Garci

Re: Vosaltres sou els nostres filtres

Garci | 01/12/2007, 19:56

Tens raó Francisca, ja n'hem parlat massa. Jo també vull dir que lo d'ETA no té nom. La violència mai pot ser un mitjà per aconseguir res. Així que qualsevol acte violent, com és el cas, no se pot justificar.
Com deia una cançó de la Gran Orquestra Republicana: "No tendrà nunca razón quien imponga su opinión".I menys amb violència.

francisca bennassar

LA MES ENERGIA CONDEMNA A L'ATENTAT D'ETA

francisca bennassar | 01/12/2007, 19:50

Bon vespre a tots.
Una dita mallorquina diu: “la merda quan més la mouen més pudor far”. Jo crec que ja neu parlat massa d’un comentari que tots o quasi tots desconeixem. Vagi per dit, la meva repulsa o tots els comentaris que desqualifiquen, que insulten, que atenten contra la dignitat de les persones, que menteixen, que son de mal gust, etc.
Però, senyors i senyores, avui, desgraciadament no toca parlar d’això. La realitat s’imposa, i no he vist cap comentari al respecte. Avui ETA, aquests fills de la gran p..., han tornat a matar. És el quart atemptat des de el fi de la tregua i la primera mort en sol francès des de 1976. La meva més ferma condemna a aquest atemptat i la meva solidaritat amb la víctima, Raúl Centeno i amb altre guàrdia, civil ferit Fernando Trapero Blázquez, que desgraciadament es troba amb pronòstic reservat.
Encara que tot això ens quedi una mica alluny no ho obviem i animo des de aquí a que a nel pròxim ple se condemni aquesta brutal acció d’ETA.
Gràcies.
Visca la llibertat

EN BOSSES

sobre terra lliure

EN BOSSES | 01/12/2007, 19:48

HOLA PEPE.
M’HAGUÉS AGRADAT LLEGIR EL COMENTARI DE TERRA LLIURE.
PER EL QUE VEIG SI QUE TE MOLT D’ÈXIT AQUEST BLOC, JO CREC QUE TOT AIXÒ DONA UN AMBIENT “GUAPO” .
CREC QUE SERIA CONVENIENT QUE CONTESTESSIS AL BUROFAX, PER EL MATEIX MITJÀ, PERQUE QUEDI CONSTÀNCIA PER ESCRIT DE LES EXPLICACIONS QUE TU HAS DONAT. A PESAR DE EL QUE HA QUEDAT A L’ACTA DEL PLENARI.

fralokus

Re: Vosaltres sou els nostres filtres

fralokus | 01/12/2007, 18:10

Amigots, em sembla que estem fent d'un gra massa.

Que jo sàpiga, aquesta és la casa de tots, però ja se sap en les cases quan algú es porta malament, se li castiga i ja està.

Senyor "Terra Lliure", potser si demanés disculpes tot això quedaria en una simple anècdota.

Pepe

J.R.

Pepe | 01/12/2007, 17:13

JR gràcies de nou, evidentment per ajudar-nos no demanam carnet ni ser simpatizant.
Per ser ajudant dels adminstradors només fa falta conèixer vostra identitat, que us agradi aquest blog i el volgueu mantenir com fins ara i que entreu amb certa freqüència.

Pepe

Esquizofrenia

Pepe | 01/12/2007, 17:11

Hola "Dame tu ip", gracias por la información y los consejos,

Creo que aumentar los adminisitradores es suficiente (ahora ya somos cinco).Tampoco nos vamos a volver esquizofrénicos, si alguien cuelga algo por la madrugada tampoco lo va leer nadie.

Se hacen comentarios en la calle, en los bares, en Pollença se han repartido anónimos, se han hecho pintadas... Y no pasa nada, se ve que el poder de lo escrito en nuestro blog es muy superior.

Cómo les dije a Joan y Martí no es razonable todo esto por un comentario que duró 40 minutos. ¿Cuanta gente lo pudo leer?

Joan Ramon

Salut

Joan Ramon | 01/12/2007, 17:04

A mi de cada vegada em sembla més evident que hi ha ganes de fer callar aquest bloc, però bé, podeu contar en mi en aquest aspecte, i si em diuen que m'he fet fet d'esquerra unida, doncs no, però tampoc em ve de gust anar amb els calçons baixos.
Salut

Dame tu ip !

Por favor uno más

Dame tu ip ! | 01/12/2007, 16:56

Hola Pepe,
Me temo que vas a tener que pasarte la noche delante del ordenador...
He tenido tiempo de hacer una copia del mensaje al que haces referencia y de la pantalla, me imagino que cualquier otro visitante habrá podido hacer lo mismo, para tener pruebas de que el comentario ha estado publicado aunque luego sea borrado.
Seria una lástima que vuestro blog "muriera de éxito". Parece que es muy fácil dinamitarlo desde dentro.

Os recomiendo que "obliguéis" a los usuaruis que deseen realizar comentarios a registrarse.
No me gustaría quedarme sin vuestros artículos.

Desgraciadamente hoy en día la ip pública no dice mucho de un usuario si éste ha sido previamente atacado por un troyando y se le carga el marrón, o el usuario final ha realizado la conexión pasando antes por un proxy para enmascarar la ip, de las muchas que hay gratuitas en la web o bien desde una universidad, empresa grande, organismo público. (basta buscar en el google "como enmascarar ip").

En cuanto al acceso desde cybercafes, creo recordar que en el proyecto de ley de la LSSI fue muy criticado el articulo que obligaba al registro detallado de usuarios. Aunque cualquiera puede comprobar que en las bibliotecas y cyber esta práctica no se realiza.

Gracias por vuestra labor.

Garci

Re: Vosaltres sou els nostres filtres

Garci | 01/12/2007, 16:51

Veig que perquè tot vagi bé hi ha moltes mans que s'hi sumen. Estic content de lo molt que ens llegeixen i de que hi hagi molts amics que volen que això vagi endavant.
I si, ets molt peliculero. I alerta que no te malinterpretin i pensin que Joan és un ric que vol treure a ningú de la presó...o que tengui un familiar alocat...

pere

hoy es lunes

pere | 01/12/2007, 16:50

...le dije que hoy es lunes i estoy en mi despacho... vos sona de res???

Pepe

Película

Pepe | 01/12/2007, 16:43

Gracias cuento con vosotros , os unís a Fralokus que ya tiene la estrella roji-verde de ayudante de sherif. Todo esto me recuerda a esa gran película que es Río Bravo (1959) de Howard Hawks que vendría a ser la otra cara de Sólo ante el peligro.

Que peliculero que soy!

La peli Río Bravo era aquella en que John Wayne es un sheriff que, junto a un pequeño grupo de individuos, desafía a un rico terrateniente que está empeñado en sacar a su hermano, un joven alocado que acaba de cometer un asesinato, de la cárcel donde el sheriff lo ha encerrado.
A Howard le gustó tanto la historia que la repitió -con ligeras variaciones- dos veces más: en “El Dorado” (1967) y en “Río Lobo” (1970).

Joan Ramon

comentaris

Joan Ramon | 01/12/2007, 16:29

Ja saps que si que i pots contar.
Salut

Toñi

Re: Vosaltres sou els nostres filtres

Toñi | 01/12/2007, 16:25

Pepe, veo que la cosa ha funcionado y se ha reaccionado con rapidez.
Para quitarle un poco de hierro al asunto, la buena noticia es que nos lee más gente de la que nos pensamos...
Si necesitas cualquier cosa, creo que somos muchos los que estamos por aquí para echar una mano.

Pepe

Por favor uno más

Pepe | 01/12/2007, 16:12

Hola Uno más, he tenido que volver a borrar tu comentario, si has leido el artículo y los otros comentarios, verás que "no está el horno para bollos". No puedes acusar de manera anónima en nuestro blog a una empresa en particular de una serie de delitos sin aportar pruebas. Si quieres hacerlo de otra manera ponte en contacto con nosotros en eurxella@yahoo.es danos tus datos con un teléfono de contacto y hablamos.

Pepe

Baixar el cap

Pepe | 01/12/2007, 15:00

Bones JR podem contar amb tu per ajudar-nos a controlar els comentaris?
Comprenc la molèstia d'en JOan i Martí i ja hem reiterat que vàrem esborrar el comentari tot d'una (va durar 40 minuts). Tant per telèfon com al ple li vaig dir que li donaria tota la informació que tenim o sigui l'IP. Amb el seudònim de Terra Lliure nomé shi ha dos comentaris de més de 6000 i lleven IPs diferents.
Al treure el tema al ple com al enviar-me el burofax tot em fa pensa que l'objectiu de tot això no és altre que fer-nos baixar el cap però han aconseguit l'efecte contrari.

Garci

Re: Vosaltres sou els nostres filtres

Garci | 01/12/2007, 13:35

Hola Joan Ramon, he vist que has enviat el cartell de l'excursió al Fangar en pdf, podries enviar-lo en un altre format de tipus imatge? és per penjar-lo.

I no creguis que no entens res, a l'inrevés.

Salut.

Joan  Ramon

Plenari anònim?

Joan Ramon | 01/12/2007, 13:26

Primerament dir que m'he perdut el comentaria doncs aquesta setmana he estat una mica perdut i desconec el comentari en quin sentit anava. Només del que dieu aquí sobre ell.
Dir que entenc que els anònims siguin una fet que molesti a qualsevols,(puc dir que com altre gent també vaig patir algún atac a aquest bloc)
També soc del parer que quan més importàncis sels donà més força lis donen, però bé, això és una postura personal, cadascú té la seva i sobretot trob que els anònims per atacar algú si bé es desecrediten per ells mateixos, s'han de esborrar.
I per acabar, trob que si això és el que més preocupa a la persona que ha de vetllar pels interessos de tots els pollencins, anam arreglats.
Trob que si això és el tema central d'un plenari, o tenim uns representants polítics allunyats de la realitat, o jo no entenc res. Que també po ser.
Salut

Garci

Re: Vosaltres sou els nostres filtres

Garci | 01/12/2007, 12:13

Lo del burofax és increïble.
No s'enteren de res.
Primer, no tenim pàgina web.
Segon, un bloc és un espai on la gent pot penjar-hi comentaris que no tenen perquè passar per les mans dels administradors.
Tercer, ningú ens envia comentaris a nosaltres, els pengen al bloc.
Quart, nosaltres no publicitam cap comentari.
Cinquè, perquè si volien que esborressim el comentari el fan públic al ple i a la radio? Té sentit?
Sisè, demanen que donem el nom de Terra Lliure, nosaltres no el sabem, sabem la IP i prou. I perquè ens demanen que en 3 dies identifiquem l'autor? No sabem qui és.
Setè, no se n'adonen que eurxella@yahoo.es és una adreça de mail i no de pàgina web?
Vuitè, no varem esborrar el comentari tot d'una de veure'l com ens havien demanat?
Novè, per solventar aquest problema, que com diu en Pepe no passa mai, ja hem pres mesures: hem més que duplicat el nombre d'administradors del bloc que estaran a l'aguait per si algú decideix posar barbaritats. I ja hem dit que hem esborrat mitja dotzena de comentaris dels més de 6000 que ens han arribat.
Amics polítics que ens seguiu, no sabia que fos tan important l'opinió d'un petit bloc d'un petit grup municipal a l'oposició. Si voleu podeu opinar el que volgueu, aquí el tenim per debatre i intercanviar opinions. Així que, com que ens seguiu habitualment, estau convidats a participar sempre que vulgueu.

fralokus

Re: Vosaltres sou els nostres filtres

fralokus | 01/12/2007, 12:06

D'una banda comprenc que els afectats per les afirmacions vulguin depurar responsabilitats, jo ja vaig advertir a "Terra Lliure" que la difamació era un delicte molt greu i fins a aquest moment no ha rectificat les seves paraules, per altra banda recordar que l'espai tant al promotor com al comentarista ens ho cedeix BALEARWEB, amb el qual hem signat virtualment un compromís, afortunadament les adreces IP queden registrades en els comentaris i es poden utilitzar contra el presumpte calumniador, altre problema pogués ser que l'adreça IP en concret pertanyés a un local públic, llavors la cosa es complicaria i caldria oblidar el tema.

Per a més informació sobre WEB 2.0 i aquest mateix tema però en l'aspecte hoteler i turístic, recomano escoltar el programa emès per ONA MALLORCA, "Mallorca en xarxa", programa de data 30/11/2007

Pepe

Responsabilitats.

Pepe | 01/12/2007, 11:08

Evidenment vull deixar clar que la gent que ens ajudi a filtrar els comentaris no té cap resposabilitat si en algun moment una persona denúncia aquest blog, en aquest cas tota la responsabilitat és meva com administrador principal del blog i representant d'Alternativa EU-EV

Pepe

Burofax

Pepe | 01/12/2007, 10:51

Ara mateix m'ha arribat el següent burofax (el primer de la meva vida), es veu que a pesar de les meves explicacions al ple encara no saben diferenciar entre blog i pàgina web.
A més dir com diuen al burofax que rebem missatges i els "publicitam" es donar a entendre que som nosaltres els que penjam els missatges.
En quant a que nosaltres divulguem aquests missatges, major divulgació és la que va fer el senyor Joan al plenari al llegir el missatge que ara sortirà a les actes del ple i que tothtom va poder escoltar per la ràdio.
A la fi torn a dir que a Joan li preocupa més aquest blog que les ofensese del missatge.

EL BUROFAX.

Sr. Garcia: Vostè és representant deL grup Alternativa Esquerra Unida - Els Vers?? de Pollença, grup que gestiona una pàgina anomenada eurxella@vahoo.es ??? a la que s'hi troba un apartat blog denominat URXELLA.?? En el dia d'ahir vàrem tenir coneixement de la publicació en el referit blog d'uns comentaris baix pseudonim "Terra Lliure" referits els sotasignats realment ofensius i que sens dubte poden suposar uns delictes de injuries i/o calumnies. La lIibertat d'expressió és un dret constitucionalment protegit el mateix nivell que ho són l'honor i el dret a la legitima defensa. Motiu pel que mitjançant la present el REQUERIM:

1º) Procedeixi en el plaç de tres (3) dies a la identificació de l'autor o usuari que va enviar el comentari abans referit el blog existent a la seva pàgina web??. De no fer-ho de conformitat en la legislació vigent podrà ser considerat responsable o col•laborador en l'actuació denunciada.
2Q) Procedeixi a prendre les mesures adients per que el fet no torni a produir-se. Com be sap ja és la segona vegada que se produeix aquest tipus d'actuaci6. La IIibertat d'expressió no pot emparar-se amb d'irresponsabilitat. No tenim res a dir en que vostès no vulguin filtrar continguts dels missatges que reben i publiciten però el que no potser es que divulguin des de la seva publicació o pàgina web opinions del tipus denunciat i no demanin autoria ni se'n vulguin fer càrrec. No creiem que vostès vulguin ser col•laboradors de la covardia i impunitat de les persones o entitats que fan aquest tipus d'actuacions, motiu pel que Ii demanem i requerim la seva col•laboració.

Signat per Joan Cerdà Rull i Martí Ochogavía Mayol

Pepe

Uno más

Pepe | 01/12/2007, 10:30

A continuació fem un resum del comentari filtrat, hem llevat el nom de l'empresa i demanam a uno más que ens envie alguna prova de les acusacions de delictes que fa al correu eurxella@yahoo.es.

¿Cuando se va a decidir a actuar de oficio la Fiscalía en las Illes Balears?
La actuación de promotoras y constructoras, generalizando un poco, suele ser delictiva en la mayor parte de las ocasiones y cuando no dejan al comprador sumido en la ruina, arruinan la imagen de las instituciones públicas municipales (auque arrecian las sospechas de la implicación de funcionarios y cargos electos municipales).

A continuació el comentari de "uno más" acusa a una empresa en particular d'estafar, tenir un deute de 600.000 euros amb l'Hisenda Pública i de que n'hi ha agrupacions de clients estafats que van a acudir particularment als tribunals per reclamar els seus drets. El motiu del seu comentari es difondre el nom de l'empresa ; "una campaña informativa y de denuncia en todos los medios de comunicación para evitar que en el futuro caigan en la trampa más incautos." Però com hem dit sense proves no podem publicar en aquest moment la preumpta empresa estafadora

fralokus

Para "Uno más"

fralokus | 01/12/2007, 10:00

*** MENSAJE MODERADO ***

Se han vertido graves acusaciones contra una empresa sin aportar ningún tipo de prueba que lo corrobore.

Su publicación queda pendiente de la decisión que tome la administración de URXELLA

Joan Ramon veterà

Vanitas

Joan Ramon veterà | 01/12/2007, 09:12

Doncs, si, xiu xiu, jo també trobo una vanitat malaltissa en aquest comportament.

xiu xiu

paranoia

xiu xiu | 01/12/2007, 09:05

Fa ja bastant temps tinc dubtes de quin es el grau de mania persecutòria i paranoia del batlle actual, la folklorada aquesta que expliques del ple i del seguiment obssesiu del blog d'Urxella m'ho confirma. Estem arreglats!

Rodamón

Aturem el negoci de la destrucció!!!

Rodamón | 01/12/2007, 08:51

Tot habitant d'aquestes illes hauría de poder sembrar un arbre cada any a terrenys habilitats per aquest fí.Tots es escolars que volguessin sembrar voluntariement cada any un arbre hauríen de tenir un Santuari a on fer-ho.Hi què fossin diversos,biodiversitat,espècies de tot tipo...i res des clotet ja fet i preparat com fan es polítics.Eines i a cavar.

Maulets

tampoc oblidarem a cap corrupte, a cap traïdor, a cap còmplice, ni a cap covard

Maulets | 01/12/2007, 08:31

El dissabte passat centenars de persones es varen manifestar pels carrers de Ciutat per demanar als governants que aturin les obres a la Real. Maulets hi vàrem ser presents amb uns grans cartells que qualificaven els actuals governants de traïdors, així com repartint centenars de comunicats del nostre manifest, que acontinuació reproduïm.

ASSENYALEM ELS CULPABLES

Un parell de mesos d'arribada al poder ha estat el temps que han tardat els partits de l'autodenominat Govern pel Canvi a ensenyar el seu veritable rostre. Així, el que ha canviat han estat les cares de la classe política, però no les polítiques. Els partits que composen el Pacte han traït les seves votants, mostrant que les seves promeses eren electoralisme pur i dur. Això els iguala, a tots ells, a na Catalina Cirer, qui també va incomplir les seves promeses.

Sembla que una capa d'amnèsia s'ha apoderat d'aquelles que fa uns mesos participaven i donaven suport a les reivindicacions veïnals de La Real. Ara, un cop guanyades les eleccions, les cadires i els interessos personals i partidistes han pesat més que les conviccions. Per tant, aquells partits que no abandonin el govern seran còmplices de la destrucció de la Real, així com de tot allò que implica (destrucció del darrer indret rural de Ciutat, l'apertura de la construcció de la via cap al 2n Cinturó, el creixement desmesurat de Palma fins a la UIB, etc.) Nosaltres, talment com diu la plataforma Salvem La Real a la seva web, tampoc oblidarem a cap corrupte, a cap traïdor, a cap còmplice, ni a cap covard. Sempre recordarem les persones que formen part del fibló que destruirà aquest paratge.

Per tot això, l'assemblea de Maulets Ciutat afirmam ben fort que només amb la mobilització podrem aturar allò que la classe política no ha volgut fer. La lluita i l'organització al marge dels partits institucionals és l'únic camí. Avui, més que mai, cal lluitar amb valentia per tot allò en el que creiem per, com deia Lluís M. Xirinacs, "contrapuntar la covardia dels nostres líders".

Web Ixent

El Govern ha cedit a la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB), i per un període de 40 anys, un solar del Parc Balear d'Innovació Tecnològica (ParcBIT) valorat en 694.800 euros, per a construir la seva nova seu

Web Ixent | 01/12/2007, 08:29

El Govern ha cedit a la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB), i per un període de 40 anys, un solar del Parc Balear d'Innovació Tecnològica (ParcBIT) valorat en 694.800 euros, per a construir la seva nova seu i oferir cursos de formació ocupacional i contínua. És un govern per als empresaris, tot i que aquests prefereixin el PP.

Rodamón

Aturem el negoci de la destrucció!!!

Rodamón | 01/12/2007, 08:04

No volem geriàtrics tapadera a rústic perquè ben aviat n'hi haurà més que camps de golf i urbanitzacións

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb