URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Urxella lliure (700 articles)

Alternativa | 06 Desembre, 2007 07:00 | facebook.com twitter.com

Esper que s'acabi aquest tema però com ens agrada informar-vos de tot el que fem, i pensam que el tema de fons no és el comentari sino la llibertat d'aquest blog , aquesta ha estat nostra resposta al burofax que ens varen enviar  Joan Cerdà i Martí Ochogavía (el podeu llegir a la continuació de l'article) demanant informació d'aquest blog"referent a comentaris baix pseudonim "Terra Lliure"  realment ofensius i que sens dubte poden suposar uns delictes de injuries i/o calumnies."

En resposta al seu burofax.                                                    

En primer lloc nostre grup no gestiona cap pàgina anomenada eurxella@yahoo.es amb un apartat denominat URXELLA.

No tenim cap pàgina web com ja li vaig dir per telèfon i al ple. La direcció  eurxella@yahoo.es és un de nostres correus electrònics. Si que tenim un blog a balearweb amb el nom de “Urxella” que suposam és al que es refereix el seu escrit. Partint d’aquest cúmul d’errors evidentment ens podiem donar per no assebentats de la seva petició incomprensible de principi a pesar d’utiltzar un burofax.

En segon lloc vostés no tenen cap potestat per posar terminis de 3 dies,  ni per dir que en cas de no donar les dades que ens demanam s’ens considerara responsables o col·laboradors de  l’actuació denunciada. Això en tot cas l’hauria de dir el jutge i no vostès. Igualment és el jutge, després de la corresponent denúncia, la persona que ens hauria de demanar la informació que vostès ens demanen.

En tercer lloc el senyor Joan Cerdà Rull no és la persona més indicades per parlar de llibertat d’expressió i menys per donar lliçons a ningú.

En quart lloc no som irresponsables. Ens responsabilitzam de nostres articles i comentaris que signam, i esborram aquells comentaris que consideram injuriosos o calumnies, com vàrem fer immediatament al ser informats pel senyor Joan Cerdà Rull del comentari al que fa referència la seva petició. Comentari que només va estar penjat 40 minuts.

En cinqué clar que vostès no són ningú per demanar-nos que filtrem o no els comentaris de nostre blog, els remit al punt dos.

En sisè nosaltres no rebem, ni publicitam ni divulgam cap missatge a nostra pàgina web. Com hem dit al principi d’aquest escrit no tenim cap pàgina web, el que tenim és un blog. A nostre blog publicam i divulgam nostres articles i informació, i la gent publica directament els seus comentaris ( més de 6000 a l’actualitat).

En setè lloc com ja li vaig expressar al senyor Joan Cerdà Rull el mateix dia de la publicació del comentari; primer per telèfon i després al ple de l’Ajuntament,  pensam que el comentari que es va publicar a nostre blog és efectivament ofensiu al fer unes acusacions delictives sense cap prova. És per això que el varen esborrar immediatament, i és també per això que li vaig dir tant per telèfon com al ple que li donariam totes les dades que tenim sobre el comentari anònim en qüestió.

En vuitè lloc per eliminar comentaris com aquest de la manera més ràpida possible hem multiplicat el número d’administradors. A més esperam la seva col·laboració , igual que ha sucedit en aquest cas no dubti de telefonar-nos si troba qualsevol comentari injuriós i/o calumniós, que al igual que en el cas que ens ocupa nostra reacció serà ràpida i efectiva.

 A continuació li aportam totes les dades que tenim de “Terra Lliure”, per que com li vaig dir al Senyor Joan Cerdà Rull des del primer moment no volem ni necessitam comentaris com aquest a nostre blog.

 Al blog hi ha dos comentaris amb el pseudònim Terra Lliure en dies diferents i amb IPS diferents que transcrivim tal qual varen ser escrits....

Del blog freedreams sueños de bisho 

 

EL BUROFAX.

Sr. Garcia: Vostè és representant deL grup Alternativa Esquerra Unida - Els Vers?? de Pollença, grup que gestiona una pàgina anomenada eurxella@vahoo.es ??? a la que s'hi troba un apartat blog denominat URXELLA.?? En el dia d'ahir vàrem tenir coneixement de la publicació en el referit blog d'uns comentaris baix pseudonim "Terra Lliure" referits els sotasignats realment ofensius i que sens dubte poden suposar uns delictes de injuries i/o calumnies. La lIibertat d'expressió és un dret constitucionalment protegit el mateix nivell que ho són l'honor i el dret a la legitima defensa. Motiu pel que mitjançant la present el REQUERIM:

1º) Procedeixi en el plaç de tres (3) dies a la identificació de l'autor o usuari que va enviar el comentari abans referit el blog existent a la seva pàgina web??. De no fer-ho de conformitat en la legislació vigent podrà ser considerat responsable o col•laborador en l'actuació denunciada.
2Q) Procedeixi a prendre les mesures adients per que el fet no torni a produir-se. Com be sap ja és la segona vegada que se produeix aquest tipus d'actuaci6. La IIibertat d'expressió no pot emparar-se amb d'irresponsabilitat. No tenim res a dir en que vostès no vulguin filtrar continguts dels missatges que reben i publiciten però el que no potser es que divulguin des de la seva publicació o pàgina web opinions del tipus denunciat i no demanin autoria ni se'n vulguin fer càrrec. No creiem que vostès vulguin ser col•laboradors de la covardia i impunitat de les persones o entitats que fan aquest tipus d'actuacions, motiu pel que Ii demanem i requerim la seva col•laboració.

Signat per Joan Cerdà Rull i Martí Ochogavía Mayol

Comentaris

Pepe

Turgut

Pepe | 09/12/2007, 23:18

Ok Turgut.

turgut

comentaris

turgut | 07/12/2007, 09:17

Ja es raro que moguin tot aquest renover per un comentari i que tants anys de Fil directe anonim no hagin dit res... no deuen llegir el PiP i si el blog :-))???

PD: Pepe, ja xerrarem amb calma. En poder t'escriure un correu.

Pepe

Bon pont a tothom

Pepe | 06/12/2007, 23:29

Fins diumenge, esper tenir que llegir un munt de comentaris quan torni. Avui he acabat dues mocions i demà les lliura Ramón a l'Ajuntament. El proper ple s'ha avançat al dia 20 i demà era el darrer dia per presentar mocions i clar un ple sense mocions nostres no seria un ple.

Joan Ramon

Trevesssa

Joan Ramon | 06/12/2007, 20:33

Ei jove, a mi no m'has de dir això, que si tu no estas per aquestes marxes, nosaltres menys i a més a mi em molesta un genoll, ja vbeurem com va.
Per cert ve un regidor del PsoE.
En quan a la butlleta ja te la fare arribar, no passis pena.
;-)
no eres tu que t'havis de afiliar?
Salut

Garci

Re: Urxella lliure (700 articles)

Garci | 06/12/2007, 20:26

No estic per aquests trotes :-)
Passau-ho bé. I a veure si m'omples la butlleta d'afiliació quan tornis que ja vendràs ben adoctrinat.

Joan  Ramon

Trevessa

Joan Ramon | 06/12/2007, 20:21

Garci encara i ets a temps, demà amtí a les 7, enga home que tu ets jove.
Salut

Garci

Re: Urxella lliure (700 articles)

Garci | 06/12/2007, 20:18

Hola bosses, se'n va demà.
Que tenguis una relaxació agradable.

BOSSES

...

BOSSES | 06/12/2007, 19:51

EM SEMBLE QUE TEN HAS DUIT EL PORTATIL A LA MUNTANYA.

BOSSES

burofax

BOSSES | 06/12/2007, 19:47

HOLA PEPE, M’HA AGRADAT LA RESPOSTA AL BUROFAX.
ESPER QUE DESCANSIS AQUESTS DIES.

Pepe

...

Pepe | 06/12/2007, 19:47

Com he dit impossible escapar a la...
Diuen que és civilització.

Jucef

El PP-UM mata

Jucef | 06/12/2007, 16:16

A la muntanya Pepe veuràs passar cada minut un avió per damunt es teu cap amb sa seva corresponent estela de renous i si t'hi fixes a ses plantes hi veuràs l'efecte de la pluja àcida provocada pel tràfic aèri.Al menys al Galatzó és aixì.I al vespre tote sa contaminació llumínique que vulguis!!

Pepe

Maki

Pepe | 06/12/2007, 15:28

:-)Maki ara entec millor el tema del Sant Crist, de moment m'en vaig tres dies a meditar a la muntanya a veure si el diumenge quan arribi a Lluc he comprès el missatge d'en Joan.
De pas esper deixar d'escoltar els renous als que fa referència Rodamón, però això crec que a aquesta illa és impossible.

Rodamón

El PP-UM mata

Rodamón | 06/12/2007, 15:02

Heu vist mai a Mallorca la defensa de l'interès general per part dels governants??

Jucef

El PP-UM mata

Jucef | 06/12/2007, 14:43

A Mallorca s'ha substituït la utopia per la destrucció.!!

Jucef

El PP-UM és la Mort!

Jucef | 06/12/2007, 11:27

A què avui també has escoltat es TOC,TOC,TOC,TOC,TOC,TOC,TOC,TOC,TOC,TOC,TOC,POM,POM,POM,POM,POM,POM,POM,POM,POM,POM??

Rodamón

El PP mata

Rodamón | 06/12/2007, 11:25

Es "progrès" des PP-UM haurà duit enguany una vegade més sa mort a 100 famílias mallorquinas just amb accidents de tráfic.

Maki

bejanades

Maki | 06/12/2007, 08:18

Pepe, ho has d'entendre. Joan Cerdà es el nostre Salvador, el vertader Messies de Pollença, i voltros no el compreneu. Ell, amb l'ajuda inestimable dels tancadors de camins públics, dels constructors de la UNAC 33, de les privatitzacions dels serveis públics que funcionen, amb els sopars a la fresca den Marti, amb vies de circunvalació, amb enxufisme, amb demagogia, amb un sancristo al que vol fer hombra, i amb tantes altres coses que no sabeu apreciar, ens salvara de l'angoixa de saber la veritat de les coses públiques. Ell es el cami, el sap com gastar els nostres impostos, i tu vinga demanar aclariments, recordar-li xapusses (Aqui no acabaras mai la feina!). Tingem fe, meditem, no demanem!!!

joan ramon

Bon dia

joan ramon | 06/12/2007, 07:53

Em sembla bé la resposta. A més de ajustada a la realitat, perquè si bé no compartesc comentaris injuriosos fets des de l'anonimat (tipo fil dirècte del punt informatiu), menys compartesc les ganes de limitar la llibertat d'expressió.
Salut i Branca

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb