URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ocupar el Miquel Capllonch

Alternativa | 09 Desembre, 2007 07:00 | facebook.com twitter.com

Al ple de novembre el grup PP-UMP va presentar una proposta  relativa a posar en funcionament l'espai del col·legi Miquel Capllonch del Port de Pollença, que a nosaltres ens va semblar bona. Es tractava d’aprofitar ja aquest espai sense esperar al projecte definitiu (dos anys mínims), ja que l’espai s’està degradant ràpidament per manca d’ús i al Port com a la resta del municipi hi ha una mancança d’espais per associacions i col·lectius total

L’equip de govern no va acceptar aquesta moció per que no n’hi ha doblers, per que es vol fer un gran projecte i per que era una proposta “política”.

El tema dels duros  és discutible per que per fer net i condicionar llum i aigua no fa falta molt de pressupost. Al debat Francisca va arribar a dir una cosa tan absurda com  “i després ens demanaram aire condicionat...” Ja els vaig recordar  per exemple la bicicleta gegant de al Fira de 4000 euros 

L’equip de govern també té por de que una vegada que deixem entrar associacions aquestes pensen que ja tenen drets adquirits pel futur projecte, el que demostra una manca de confiança i autoritat patètica.

En quant a que es “un tema política” com els vaig dir “piensa el ladrón que todos son de su condición” ( vaig reco radar les inauguracions de l'anterior legislatura). Es tracta d’un tema pràctic; ens estalviaríem el lloguer del local d’Escola Viva i al Port falta un lloc per associacions, cursos,  tallers, per fer una bebeteca, aprofitar el pati,  i per tantes de coses que no té sentit desaprofitar aquest espai durant dos anys.

A la fi Joan es va voler fent el graciós dient que Pepe donava suport al PP i que ja veuríem quantes vegades votava amb l’esquerra (es refereix a l’equip de govern??) i amb la dreta. Ja no el podia replicar però vaig pensar que crec que no arribaré a votar tantes vegades amb el PP com va fer ell a l’anterior legislatura. De totes maneres com hem dit una i mil vegades sempre votarem en consciència i en aquest cas pens que la proposta era bona.

 Nosaltres ja sabeu que tenim una proposta de participació ciutadana per decidir que fer amb aquest espai però no fa falta deixar-ho buit durant dos anys.

Vosaltres que opinau?

 

 A continuació podeu llegir la moció

Exposició motius.

1. Amb la posada en funcionament el passat gener 2007 del nou centre d'ensenyança de primària al Port de Pollença, "Col.legi Miquel Capllonch", l'edifici que ubicava abans aquest centre, on hi assistiren a classe els alumnes fins abans de les vacances de Nadal 2006, està actualment tancat i sense cap tipus de manteniment per part de l'admisnistraci6 municipal.

 

2. Diverses associacions i col·lectius del Port de Pollença, reivindiquen des de fa temps poder gaudir d'un espai municipal on poder reunir-se i desenvolupar activitats pròpies de les seves entitats.

 

3. Els cursos i tallers promoguts per l'Ajuntament que se desenvolupen al Port de Pollença, corn són actualment d'octubre a desembre 2007: ball de sevillanes, brodats, macramé i ball de pagès, no disposen d'un altre lIoc adient i s'oferten entre el local del Saló Parroquial i una aula improvisada al Centre Municipal del Port de Pollença.

4. Vist que fins a data d'avui no hi ha hagut cap tipus d'informació, planejament, etc ... per part de l'administració municipal de quin us se donarà a l'esmentat edifici.

 

5. Donat que actualment l'espai que abans albergava el pati de l'escola està obert ais infants perquè puguin gaudir d'un espai d'esbarjo, no disposa de cap tipus de seguretat ni vigilància.

 

6. Donat que un edifici tancat i sense cap tipus de manteniment pot esdevenir en ruïna si no s'en te cura, i corn més temps se deixi passar el seu cost de posada en funcionament serà més elevat.

 

7. Donada la situació cèntrica dins el nucli urbà del Port de Pollença de l'edifici, devora la Plaça i l’església, fa del seu abandonament una imatge impròpia d'un municipi cosmopolita.

Moció.

Buidar les aules de l'edifici de l'antic col·legi Miquel Capllonch dels elements inservibles, adecentar-Ies perque puguin oferir-se a les entitats i associacions que ho necessitin i al mateix temps realitzar-hi els cursos i tallers durant l’hivern.

Posar en funcionament un dels banys de l'edifici jais altres prendre les mesures necessàries per evitar major deteriorament.

 

Acondicionar el pati, eliminant aquells elements que no oferesquin garanties de seguretat al nins que l'utilitzen per esbarjo corn posar un horari d'obertura i tancament i respetar-Io.

Comentaris

ana

el col.legi

ana | 25/01/2008, 13:15

aquest col.legi es una merda :-b perque els profesors son pe tons que els nins

joan ramon

Veïns

joan ramon | 11/12/2007, 20:58

Doncs si, sopars i més sopars la asociació de veïns, a mi el que em sap greu és veuré com la gent prefereix això que revindicar millors serveïs.
Salut

Garci

Re: Ocupar el Miquel Capllonch

Garci | 11/12/2007, 20:38

Uiuiui...Joan Ramon, com pots pretendre una barbaritat així! Que l'associació no tengui les platges??? Però com s'ho faran per pagar les festes, sopars, quadres... Pensa que l'objectiu no és reivindicar sinó fer actes.
Jo no m'apunt perquè no visc al Moll.

Joan Ramon veterà

Associació...

Joan Ramon veterà | 11/12/2007, 19:41

Associació de Veins explotadora de les platges,en primer lloc. Tol volta aixó defineix mes l'associacio de veins del Port. Diversos suggeriments perque l'Ajuntament, o directament o a travers d'Emser assumis la gestió de les platges, toparen amb interessos extranys d'alguns dirigents de l'associació i del mateix Ajuntament, no se si interessos politics , o econòmics o els dos a la vegada. La questió que lo public, el de tots, en torna sortir perjudicat. Ho dic perque l'associació de veins del Port es atipica, i no mourà un dit per la pujada d'impostos.

Garci

Re: Ocupar el Miquel Capllonch

Garci | 11/12/2007, 13:17

Entre tots feim el projecte. Els que hi som a dins i els que ens recolzau des de fora. Estic content perquè veig que no anam tan errats per aquest camí.

Pepe

Algueret

Pepe | 10/12/2007, 17:10

Gràcies per participar Algueret, estic d'acord amb tu
si el col·legi no s'utilitza, caurà en un estat d'abandonament prou important, i no el podem permetre, de cap de les maneres.

Crec que en aquest tema l'equip de govern ha primat un tema polític sobre el pràctic i el benefici de la ciutadania.

Gràcies pel teu suport, aquest és un projecte col·lectiu totes les mans i veus són importants per fer girar la política d'aquest municipi que s'autodestruïx adormit.

Supòs que vareu veure que a Salamanca va haver una segona gran manifestació contra la pujada d'impostos organitzada de nou per les associacions de veïns i mentre a Pollença no diuen res.

BOSSES

...

BOSSES | 10/12/2007, 16:01

ALQUERET, M'HA GRADAT MOLT EL TEU COMENTARI.
COM MES CIUTADANS RECOLSEM A PEPE, MES CONSEGUIREM PER A TOTS.

Algueret

Ocupacio del Miquel Capllonch

Algueret | 10/12/2007, 15:23

Aquest espai situat al nucli urba del Port de Pollença ha de ser utilitzat com un altre espai public del municipi.
Si aquest edifici que es propietat municipal, no s'utilitza, caura en un estat d'abandonament prou important, que els pollencins no ens podem permetre, de cap de les maneres.
Esta molt clar que el que vol el consistori es continuar amb un sistema de grans infraestructures i no cuidar el dia a dia del municipi.
Que hem de fer amb els caps de UM, PSOE i PSM que semble que no volen dur a twerme cap iniciativa de EU-EV.
Jo us dire el perque de no dur a terme cap iniciativa, i es que en Joan no va d'en Pepe i d'aquesta manera intentara llevar-lo d'enmig.
El que hem de fer entre tots es que no ho aconsegueixi.
SI EN JOAN VOL SER L'ESTACA, EN PEPE HA DE SER LA DESTRAL!!!
Aixi si que podrem cantar allo de segur que tomba, tomba,tomba...

Pepe

Conspiracions.

Pepe | 09/12/2007, 22:52

Quanta conspiració, a l'excursió d'es Fangar jo he de tornar pres per dinar a Pollença, si et va bé ja quedarem Garci.
No és mala idea EN BOSSES, a veure si en Joan s'anima i pot venir a l'excursió d'es Fangar o a la que s'organitza per febrer a Ternelles.

Pepe

Jucef

Pepe | 09/12/2007, 22:48

Bé Jucef ara en el cas de l'UNAC 33 anirem a la justícia, ja veurem...

Pepe

Fralokus

Pepe | 09/12/2007, 22:47

Fralokus pens que no podem deixar d'utilitzar un espai durant dos anys simplement per manca de feina. Ja que el que demanes controlar que les associacions presentin projectes i els realitzin no és tan complicat, però clar deixar el col·legi tal com està és el més còmode.

En quant al populisme - electoralisme amb el que es va utilitzar el col·legi i amb el que s'utilitzen les associacions, és simplement lamentable
El passat any per l'Associació de la tercera edat del Port ja "venien" que se'ls cedirien tots els baixos, no se si ho va dir algun aspirant a president o personatge similar.

Garci

Joan Ramon

Garci | 09/12/2007, 22:18

Ja saps que a segons quins partits no m'afilii. Però si tu t'apuntes ja hi haurà tres afiliats a Pollença.

joan ramon

Salut

joan ramon | 09/12/2007, 21:33

Garci una és per tu.
;-)
si, la veritat és que a anat molt bé, només que m'he refredat, però demà podre anar a fer feina,
Salut

BOSSES

LA MUNTANYA A LA MUNTANYA.

BOSSES | 09/12/2007, 20:24

PEPE, PERQUÈ NO TE DUS EN JOAN A CORRE A LA MUNTANYA, A LO MILLOR SE LI ESCORRE UN POC DE SENY, UNES GOTES DE COHERÈNCIA I TAL VEGADA SE DESENGANXI DEL MOBIL. DE AQUESTA MANERA TINDRIA MES TENS PER ATENDRE ALS POLLENCINS.
A MES UNA VEGADA A LES ALTURES PODREU PARLAR DEL SANT CRIST I D’ALTRES COSES SENSE MASSA IMPORTÀNCIA... URBANISME, IMPOSTOS, ETC.

Garci

Re: Ocupar el Miquel Capllonch

Garci | 09/12/2007, 20:16

Te les duc en voler. Quan t'apuntes?
Supòs que ha anat bé i heu conspirat tranquilament...

Joan Ramon

Camins

Joan Ramon | 09/12/2007, 20:12

jo venc, però desprès quedio a Manacor.
Però si que podriem partir junts, de fet estaria bé aprtir prest, perquè algun vol tornar prest i podriem fer cotxada per anar desprès a deixar un cotxe al final de l'excursió, per qui vulgui tornar d'hora o puguí fer.
bé en parlam, per cert Garci, m'he enterat que n'hauras de menaster dues de fulles de afiliació, Salut.

Garci

Re: Ocupar el Miquel Capllonch

Garci | 09/12/2007, 20:05

Per cert, per anar a l'excursió de diumenge al Fangar podriem quedar junts tota la gent de Pollença. Podem proposar un lloc de quedada i una hora i partir junts.

Garci

Re: Ocupar el Miquel Capllonch

Garci | 09/12/2007, 19:50

Més ben dit conspirant amb en Juanjo Mir i en Joan Ramon. M'han dit que pensau fer un partit que se dirà camí de lluc.

Pepe

Cercant solucions

Pepe | 09/12/2007, 19:24

Ja sabeu que era a la muntanya amb Juanjo Mir (entre altre) cercant inspiració per solucionar els problemes econòmics del consistori.

Jucef

Es responsables des Metro

Jucef | 09/12/2007, 19:07

Jo crec què han de comparèixer davant es tribunals de justícia ordinària.

Jucef

El PP-UM és la Mort!

Jucef | 09/12/2007, 19:05

PP-UM=Mercaders de Misèria

Joan Ramon

Desaperagut?

Joan Ramon | 09/12/2007, 19:04

A mi m'han dit que l'han vist caminant per la serra de tramuntana.
I de mentre també preparava mocions pel proper plenari.

BOSSES

???

BOSSES | 09/12/2007, 18:23

QUALCÚ SAP ON SA FICAT EN PEPE?
FA DIES QUE NO SABEM RES DE ELL.

fralokus

Re: Ocupar el Miquel Capllonch

fralokus | 09/12/2007, 12:24

Perill, perill, perill.

És veritat que l'antic col·legi no està sent utilitzat com s'hauria de, però també comparteix un poc la tesi de Francisca Ramón. Vull dir que abans de concedir un local o espai, s'hauria de demanar un projecte del que es vol fer en el local, no val "activitats de l'associació", perquè al final tenim un local per a jugar a naips, i per a això estan els bars o les associacions que es paguen el seu local, vegi's l'Associació de veïns del Port.

El passat any per l'Associació de la tercera edat del Port ja "venien" que se'ls cedirien tots els baixos, no se si ho va dir algun aspirant a president o personatge similar.

Garci

Re: Ocupar el Miquel Capllonch

Garci | 09/12/2007, 08:52

Pepe, Joan i tot el poble ja sap el pacte que tens amb el PP. Així que no dissimulis.

Quines tonteries.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb